Kreikkalaiset miehet!

afroditea

Hei tiedän, että tämä ei ole mikään suhde-palsta, mutta olisiko täällä ihmisillä kokemuksia kreikkalaisista miehistä? Tiedän, että yleistäminen on typerää mutta kai kreikkalaisissa miehissä on jotain tiettyjä yhteisiä piirteitä? Niinkuin on suomalaisissakin. Esimerkiksi, millaisia ovat suhde-asioissa? (seurustelu ja avioliitto) Onko totta, että kreikkalaisen miehen elämässä äiti tulee aina olemaan se tärkein nainen? Pitävätkö kreikkalaiset miehet yleisesti ottaen lapsista? Jne... Kaikki tieto olisi tervetullutta!

15

7788

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suge9

      äiti on niiden numero uno.kreikkalainen mies ei esittele sua vanhemmilleen ellei ole tosissaan.vaikka vanhemmat istuisivat samalla terassilla/tavernalla.pitävät lapsista kovasti.lomaromanssa loppuu aika nopeasti loman jälkeen ja heillä onki jo sutinaa seuraavan turistitytön kanssa.kovasti lupailevat tulevansa suomes käymään mutta totuus,heillä ei ole varaa.en ottais ikinä aviomieheksi mutta pikaromanssi ok.

      • alkup.

        kiitos kommenteistasi. itselläni ei kuitenkaan ole kyse mistään lomaromanssista vaan olemme tavanneet toisemme toista kautta. vaikuttaa aivan ihanalta mieheltä. edelleen kaikki tieto olisi tervetullutta.


    • prosochi

      Kreikkalaiset miehet ovat melkein poikkeuksetta aivan ihania suhteen alkuaikoina; vievät sinut syömään, baariin, rannalle, tai mihin ikinä haluat...(vastineeksi haluavat tietysti "jotakin")!

      Jos sattuu niin että suhde jatkuu sen pidemmälle, saat huomata että vapautesi on mennyttä. Ilman hänen vahtimistaan et saa enää käydä rannoilla, baareissa tai ravintoloissa. Olet hänen "omaisuuttaan". Muille miehille et saa jutella.

      Fyysinen väkivaltakaan ei ole pios suljettua, mikäli rikot näitä sääntöjä.

      Kreikassa on myös kunnollisia miehiä, jotka arvostavat naisten arvoa - heitä ei vaan helposti turistikohteissa tapaa.

      Varo myös miehiä jotka väittävät olevansa kreikkalaisia, sillä nykyisin maassa on paljon mm albaaneja, romanialaisia ja bulgaareja, jotka kutsuvat itseänsä kreikkalaisiksi... ja ovat kaukana kreikkalaisesta. Turistin on vaikeata erottaa halpa kopio aidosta kreikkalaisesta.

      Näin kerron ihan vain varoitukseksi ennen kuin teet isompaa virhettä!

    • Kalliiksi tulevat

      teidän white trah-hutsujen Kamakit ainakin.

      Miljardeja maksaneet suomalaisille veronmaksajille jo nyt ja takaukset vain kasvavat.

    • En_suosittele_

      Itselläni on kreikkalainen poikaystävä, ja voin sanoa että suhde ollut pidemmän aikaan vaikeeta....
      He osaavat alussa hurmata sinut, olemalla kohteliaita.. ym ym ym... Mutta pitempään kun katot sitä, niin olet se äiti sillä yhdellä lisäedulla... Teet ruokaa, peset pyykit, tiskaat... ja sit se illan kohokohta... Saat huomiota vaan makuhuoneessa ja yhteistä aikaa sinulle ei ole.. Enemmän viettää aikaa kavereiden kanssa..... Puhuu tunteista vasta sitten kun oon ihan hermot kireenä ja raivona ja vihaisena sille....
      Omasta kokemuksesta sanon, että HARKITSE TARKKAAN!!!

      • Hyvä että

        kärsit, idoootti:)


      • esamarja
        Hyvä että kirjoitti:

        kärsit, idoootti:)

        Kreikkalainen nuori mies alkaa tänäpäiväna olla kouluja käynyt ja eikä suuremmiten eroa muista eurooppalaisista miehistä.Tarua alkavat olla nämä nyrkin ja hellan välissä puheet.
        Poikkeuksena nämä turistikohteiden tarjoilijapojat ja toyboyt.


      • kreikassa asuva

        Olen ollut kreikassa yli 20 vuotta ja voin sanoa etta ihan samanlaisia kuin muidenkin maiden miehet, itsestasi kiinni ja onnesta jos nain voi sanoa. Minulla on avo-suhde kreikkalaisen kanssa ja kestanyt yli 6 vuotta, Alku oli vaikeaa tai ei esitelty vanhemmille . Eika haluttu minun tuloa peerhepiiriin . Luulivat etta olen omaisuuden perassa juokseva ulkomaalainen, Perheella sattuu olemaan turisti-laiva. No siina meni aika ennenkuin ymmarsivat etten ole kiinnostunut omaisuudesta ja nyt olen yksi perheen-jasen. Miehesta voin sanoa etta on kiltti ja ystavallinen .elainrakas ym. Joka aamu heraan kahvi-poytaan ja kun mina olen toissa kesalla ruoanlaiton hoitaa avo-mieheni. Halauksia ja kauniita sanoja kuulen joka paiva. Olen onnellinen etta olen loytanyt hanet. En halua kirjoituksella moittia ketaan miesta. Suomalaiset miehet ovat myos ok, Kohtaloni oli kreikkalainen.


    • Elisastar

      Itselläni on kreikkalainen poikaystävä.Tapasimme ateenassa ja rakkaus roihahti melkein kerralla.Olen asunut 6 vuotta keski-eurooppassa (saksa-itävalta) ja nyt muuttamassa suomeen takaisin (olen 30v,mies 40v)...Kreikkalainen mies on Aivan ihana (suomal.mies on myös ihana, mutta itselläni vain rakkaus tuli niin vahvasti tässä suhteessa) tukee joka asiassa (ostelee matkoja,hyvä sydän on esitelty perheelle..etc..) tulemme suomeen tampereelle käymään(minä asumaan) hän jatkaa kuitenkin asumista kreikassa(työt siellä).Etsin/etsimme myös ystäviä tre alueelta ja jos sulla on kans ulkomaalainen mies..olisi kiva vaihtaa mielipiteitä/tutustua yms..voi laittaa säköpostia/vaihtaa ajatuksia terkuin: [email protected]

    • harvoin

      Minä tapasin kreikkalaisen miehen hän käytäytyi niin hienosti että rakastuin hän sanoi ettei mene ensimäisellä iltana sänkyy en minäkää hän pyysi puhelin numeron ja lähetän viestejä aion tavata hänet ensi kesällä emme ole olleet sängyssä ja se teki paljon rakastuin 62 vuotiaana miksi en saisi rakastua olen ollut kauan yksin ja hän on eronut. Uskon kohtaloon tapasin hänet suomi baari rhodos.

      • Määkans

        Kreikasta löytyy vielä kunnon takatuuppareita. Vanhemmat miehet, ne saapasjalkaiset, ovat harjoitelleet lampaiden kanssa. niiden takajalat tungettiin saappaan varsiin ja eikun melomaan.


      • Anonyymi

        Minkä maalainen itse olet? Et ainakaan suomalainen! 😁


    • Malakass

      Sulla siis lammasfarmi itselläsi, voi lammasparkoja. Et sitten oo löytänyt kirkonkylältä Pirkkoa, toi menee jo eläinrääkkäyksen puolelle. Sairas vanhapoikaressukka.

    • Anonyymi

      Itselläni on kreikkalainen aviomies, jonka tapasin Suomessa. Mieheni on rakastava ja välittävä, ja ennen kaikkea osoittaa sen teoillaan. Huomioi minut ja lapset kaikessa. Toisinpäin osaa arvostaa sitä mitä minä teen. Ei ole omistushaluinen eikä mustasukkainen, koska tietää voivansa luottaa, kuten minä voin luottaa häneen. Osaa ajatella omilla aivoillaan. On oma persoonansa, eikä millään lailla "perinteinen kreikkalainen". Toki äiti on hänelle tärkeä, mutta niin olen minä ja lapsetkin.

    • Anonyymi

      Heh . luottaa kreikkalaiseen mieheen , aika vitsin murjaisit . Olet kuningatar ja seuraavaksi , hylätty portto melkoisen nopeasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe