Gran Canaria + lapset

?

Lomamatka varattu Gran Canarialle ja nyt on mielessä monta kysymystä. Surffailin finnairin sivut läpi enkä keksinyt vastausta, että saako käsimatkatavaroissa kuljettaa muutaman prk:n lastenruokia? Mannerten välisillä lennoilla on koneessa varuilta lastenruokia muutama purkki osui silmiin sekä se, että aterian pystyy varaamaan lisämaksusta.

Onko kokemusta Gran Canarian kauppojen lastenruoka vaippa valikoimasta? Kohteena menemme Bahia Feliz ja hotelli Orquidea, joten myös all inclusive kokemukset ovat tervetulleita. Matkalla mukana on lapsia 1v.-9v. vuoden välilltä.

4

279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinne vaan

      Kyllä saa lastenruokia viedä ja eivät kuulu edes nesterajoitusten piiriin. Olisi kyllä löytynyt helposti myös Finnairin sivuilta? Samoja ruokia löytyy myös perillä ja ukso tai älä niin myös siellä perillä vauvat käyttää vaippoja...oliko uusi tieto?Kohde on surkea mutta lasyen kanssa tuo aina ruokaa tarjolla toimii. Kohde on tosiaan pieni lomapaikka ja sieltä ei kannnata ostaa mitään...vaippapaketti maksoi 40 euroa.
      Meressä ei voi uida kun alueella on vain louhikkorantoja ja uima-allas on pieni ja pari muuta todella kylmiä. Aika moni aloittaa juuri tuosta paikasta kun sitä markkinoidaan edullisesti...viikon jälkeen tiedätte miksi. Yleensä ihmiset tekevät päätöksen matkanhinnat takia...valitettavasti.

    • ?

      Finnairin sivut kolusin läpi, mutta omiin silmiini ei osunut mainintaa lastenruuista. Ainoastaan löysin sen, että lapselle voi tilata lisämaksusta oman aterian koneenseen. Vaippojahan myydään joka maassa, mutta niiden valikoima kiinnostaisi sen takia, kun kaikki vaipat eivät sovellu lapselleni (muutamasta merkistä on saanut ihottumaa).

      Joka toinen keskustelupalsta haukkuu kohteen ja joka toinen ei, joten ota siitä sitten tolkkua. Halusimme kohteen jossa vähän liikennettä, mutta liikenneyhteydet muualle hyvät. Valitettavasti marraskuulla ei hirveästi ole kohteita tarjolla, joissa joku meidän isommasta porukasta ei olisi aiemmin käynyt ja lennon pituus ei olisi yli 6h, joten päädyimme Bahia Feliziin.

      Edelleenkin otan mielenkiinnolla vastaan myös muiden mielipiteitä paikasta!

    • näin valitettavsti

      Huolimatttomasti kolusit mutta tuossa lopussa on sitten linkki. Tuo Bahia Feliz on niin kulunut aihe että ihan turhaa enää avata uutta maaritusta ko paikasta. MOnet kehuu mutta kun käyvät muuallakin niin mieli muuttuu. Se että kaikki on taksimatkan päässä on ok mutta kyllä se taksikin maksaa ja minusta melkoinen vaiva aina lasten kanssa niitä metsästää. Paikka on tylsä ja hotelli muistuttaa itäsaksan kerrostaloja...ruma betoniläjä. Kanarian halvin valmismatka paikka jota myy Finnmatkat.....minusta on todella iso puute jos tuo ettei meressö ainakaan lapset voi uida ja hotellin altaita käyttää 4 hotellia.... Arvailen vain miten puhdasta vesi on?



      http://www.finnair.com/FI/FI/information-services/baggage/carry-on-baggage/prohibitions-restrictions

    • joko helpotti???

      ..melkonen tunteenpurkaus.. Sä et varmaan sit muualle ole päässyt matkoille, Bahia feliz jäin ainoaks ja nyt sitä urakalla haukkumaan tänne, jee;)

      Bahia felizissä en ole käynyt, Granilla 4 kertaa, mutta lasten kanssa varmaan ihan hyvä vaihtoehto!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe