leirillä

SA-int

Sattui kerran maastossa

Elokuussa herran vuonna jouduttiin maastoleirille..Viikonloppu kines ketutti eikä homma muutenkaan maistunu liiemmin. Viikko ehdittiin jo möyriä lähimetsiä ja saunavuoro tuli enemmän kuin tilauksesta tarpeen. Oli torstai-ilta kun savu nousi läheisestä saunasta..Huhu oli kiertänyt komppaniaa että kaikki kouluttajat lähtisivät lähikaupunkiin ryypiskelemään päällikön syntymäpäivien kunniaksi..

Ja tottahan tuo oli, teltoille jäi vain ryhmänjohtajat meitä valvomaan eli olo oli vapaa kuin villihevosella. Mielessäni pyöri jos jonkinlaisia ajatuksia..olinhan nähnyt maastontiedusteluretkellä läheisellä saarella upeita nuoria naisia. Luullakseni kyseessä oli partiojohtajien virkistäytymisleiri. Sinne ajattelin suunnistaa saunapuhtaana jos vaikka näkisin enemmänkin paljasta pintaa.

Saunottuamme porukka käskettiin takaisin teltoille. Innolla ilmoittauduin saunasiivousosastoon ja sain koko projektin hoidettavakseni. Asiaa ehkä auttoi ryhmänjohtajani järveen heittäminen;)

Minun oli määrä palata teltoille kunhan sauna tulisi puhtaaksi,,enkä ajatellut pitää minkäänlaista kiirettä paluun suhteen. Nopeasti siivosin saunan ja lähdin läheisen niemen kärkeen nähdäkseni paremmin "paratiisisaarelle".

Saaren rannasta kantautui iloista ilakointia ja kiljahdukset saivat tykkini värähtelemään.Oli elokuun lämmin ilta ja partiojohtajat alasti saunoivat ja uivat..voi tuota näkyä, vuoroin laiturilla keikisteli nuoria parikymppisiä kissoja ja vuoroin uhkeita keski-ikäisiä naaraita..vesi kielellä katselin niemenkärjestä iloista menoa mikä kiihoitti minua ememmän kuin mikään muu..

Tykytys etumuksessa kävi sietämättömäksi ja pähkähullu idea pälkähti päähäni, jospa pulahtaisin rantaveteen ja uisin saareen. Näkisin ilakointia vielä lähempää.. Meinasin jo uida laiturin alle mutta tyydyin uimaan läheisen kaislikon suojaan.

Ja voi tuota näkyä, nuoret ja vanhat utareet, kiinteät ja vähemmän kiinteät heiluivat kiimaisina laiturilla ja saunapolulla. Tuo sai nuoren miehen aivan sekaisin ja tykki odotti käyttöä.

Samalla näin kuinka upea, noin kolmikymppinen 160cm isorintainen punapää suunnisti puuvajalle ilman rihmankiertämää. Ajattelin tilaisuuteni tulleen,nyt tai ei koskaan. Eihän liiteri ollut kuin 10m kaislikosta aivan rannan lähettyvillä. Annoin punapään astua vajaan sisään kun kaislikko suhisten hiivin perässä. Pääsin kynnykselle kun näky huumasi minut;nainen keikisteli peppu pystyssä ja keräili kasan edestä suurimpia puita koriin.. Rykäisin ja kysyi:"kelpaako apu?" Nainen säikähti ja kääntyi nopeasti halko toisessa kädessään valmiina iskemään. Seksikkään ilmestyksen kasvojen hämmästys vaihtui nopeasti hymyyn ja nauruun. Hämmästyin ja ihmettelin kunnes tajusin että alaston varusmies puuvajan ovella kaislatuppo kädessä oli huvittava näky. Uljaan sojottava tykkini myös ehkä huvitti..

"kyllä minä puut kannan mutta kiimaani voisit hieman hellittää" nainen tokaisi suoraan. Reaktio yllätti mutta nyt ei ollut aikaa ihmettelyyn, halusin tuota kaunista isorintaista naista ja aijoin myös saada hänet. Vedin oven perässäni kiinni ja astuin iholle kiinni, nainen tarttui pakaroistani ja aloitti kiihkeän suutelemisen. Isot rinnat painautuivat ihoani vasten ja kuuma kieli seikkaili kaulallani. Nostin naisen toisen jalan ympärilleni ja ohjasin rajun hellästi tykkini kosteaan kuumuuteen.. Nainen voihkaisi ja kynnet upposivat selkääni. Nain rajusti puupinoa vasten naisen huohottaessa korvaani:"kovempaa,kovempaa!!"

Nainen värisi sylissäni hervottomasti..Halusin häntä eikä kiimalle tuntunut tulevan loppua. Vetäydyin ulos sykkivästä pillusta ja käänsin hänet ympäri.Tarrasin käsilläni hänen uhkeista rinnoista ja survaisin tykkini kiimasta kiiltäviin huuliin ja löysin tien takaisin huumaavaan kosteuteen. Huohotus senkun kasvoi ja tunsin vatsanpohjassani kuinka lähenin huippua. Naisen kiihkon seasta kuulin sen verran että seireeni halusi lastin kasvoille....

5

12500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ddd

      toi oli ihan paska!!

    • Aina v...

      Nyt kai ymmärrät meitä reippaita partiopoikia:)

    • Goatse

      >alaston varusmies puuvajan ovella kaislatuppo kädessä oli huvittava näky

      Milläs vitulla alaston varusmies erottuu alastomasta normaalista miehestä? Oliko rynkky mukana?

      • res

        tosimies sen tietää;)


    • Jonne

      Toi oli hyvä juttu... mä pääsin kanssa pois moisesta rääkkäys kammiosta ja se olu yhtä juhlaa mutta nytten´kun luin juttusi niin olisi ollut kiva kokea saman minkä sinä koit...!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe