Nazar Hotelli Eftalia Resort

Suomiseuraa !

Kyseisessä hotellissa lomailleitten kokemukset ja vinkit . Loma odottaa kyseiseen hotelliin !

18

1383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sanna-Leena

      Nytten tarviisin kaverin mukaan loma lähenee!

    • SavonUkot

      Hei lähdemme kaverini kanssa kyseiseen hotelliin toukokuun alussa . Nähdään siellä .

    • kiinnostunut

      Heippa! Millainen hotelli oli? Olen itse menossa ekaa kertaa turkkiin ja kyseiseen hotelliin. Millainen oli itse konakli, hotelli , olisi kiva jos jaksaisit keroa ihan mitä vaan tietoja !

      • m

        Hotelli oli hyvä kolmen tähden hotelli! Olimme siellä viikon huhtikuun puolessavälissä.Palvelu oli ystävällistä ja ruoka hyvää ja montaa sorttia. Siistiä ja puhdasta. Hotellissa on joka päivä myös erilaista ohjelmaa entertainment-tiimin järjestämänä. Altaan lisäksi myös oma pieni ranta, jossa rantabaari. Konakli ei ole suuri kylä mutta siellä on viikottaiset markkinat ja ihan hyvät ostosmahdollisuudet. Kauppiaat lunkimpia kuin esim. Alanyassa. Dolmuksella pääsee hyvin kulkemaan Alanyaan, Sideen tai Manavgatiin. Meillä ei ollut paikasta mitään valittamista, viihdymme loistavasti ja palaamme varmasti.


    • s

      Kiitos M hyvästä vastauksestasi.

    • s

      Hotellin tiedoissa lukee, että voit ostaa pientä summaa vastaan pyyhkeet altaalle ja rannalla. Mikähän on tuo pieni summa, vai kannattaako ottaa ranta pyyhkeet matkaan jo kotisuomesta?

      • m

        Ei ostattu itse hotellilta mutta hotellissa on pari pientä myymälää ja myös hotellin kulmilla on kauppoja, jossa myös pyyhkeitä vaatteitten ja kenkien lisäksi. Hinnat oli 5 - 10 euron välillä kuvallisille, ohuille perus rantapyyhkeille. Jos haluat kunnon paksut pyyhkeet altaalle ja rannalle, ota kotoa mukaan.


    • Suomiseura

      Loistopaikka ! Mennään syksyllä uudestaan .

    • S

      Lento lähtee takaisin klo 6 sunnuntai aamuna. Eli hotellillta bussiin lähtö joskus 1-2 aikaan yöllä. Osaatteko sanoa koska huone pitää luovuttaa, eikait vaan jo lauantaina puolilta päivin?

      • m

        Huhtikuussa saimme pitää huoneen 00:30 asti


    • kiinnostunut!?

      Matka varattuna täälläpäin kans kyseiseen hotelliin heinäkuun ekaksi päiväksi! Mietinnässä on ollut että löytyykö heti hotellin lähistöstä pieniä kuppiloita/baareja? Ilmeisesti jonkunsorttisia ostosmahdollisuuksia löytyisi? Entä jos suurempia ostosmahdollisuuksia havittelee niin mikä olisi lähin paikka ostosten tekoon?

      • m

        Hotellin kulmilla ei tainnut montaa kuppilaa olla kun kaikki hotellit ympäristössä All Inclusive ja jokaisessa hotellissa yleensä omat entertainment tiimit ja iltaohjelmaa yms. Keskustassa näin muutamia kuppiloita. Konaklin kylän keskustassa on vaate- ja kenkämyymälöitä, joissa ehkä hieman halvempaa kun Alanyan basaareissa vastaavanlaiset vaatteet ja kengät. Myös markkinat keskiviikkoisin. Manavgatissa myös isommat markkinat joka viikko. Alanyassa tietysti eniten ostosmahdollisuuksia, sinne pääsee helposti dolmuksella, joita kulkee Konaklista koko päivän myöhäiseen iltaan asti. Alanyassa oli ihan kiva käydä mutta me palasimme mielellämme oman kylän rauhaan. Jos menojalka vipattaa melko lähellä Eftalia Resortia on kesäaikaan eräs todella suuri ja suosittu ulkoilmadisco :) jossa ainakin nuorempi väki viihtyy aamuun asti


      • S

        Kävimme Alanyan tiistaimarkkinoilla sekä Konaklin keskiviikkomarkkinoilla, jotka olivat kolme kertaa isommat kuin Alanyassa. Paikalla oli samat kauppiaat sekä paljon lisää muita kauppiaita. Suosittelen! Tykkäsimme hotellista ja siellä oli erittäin siistiä. Ohjelmaa oli järjestettynä joka tunnille. Buffet oli koko ajan suurinpiirtein sama, yhtä ruokalajia vaihtelivat päivittäin. Ainut miinus että aurinkotuolit täytyy herätä varaamaan heti aamusta...


    • Minna

      Hei! Oliko Konaklin "keskustaan" miten pitkä matka hotellilta? Ja jos on hotellin kuntosalilla vierailleita, niin oliko salilla ilmastointi? Kiitos asiallisista vastauksista :)

      • m

        Keskustaan n. 15 min kävellen. Kuntosali on oikeastaan pieni kuntoiluhuone, ei niin ihmeellinen. Ilmastointia en ainakaan keväällä huomannut, ja vaihdettiin salitreenit muutenkin kävelylenkkeihin kylälle.


    • eftaaaliaaan

      Matka varattu kyseiseen hotelliin. onko allasalueet hyvät , vesiliukumäet entä onko teiniikäisille mittään ohjelmaa?Ruoka ilmeisesti ihan ok?entä toimiiko juomatarjoilu rannalla?Kiitos!

    • m

      Altaat on kolmen tähden hotellin tasoa. Samoin liukumäet, kolme melko pientä mäkeä, josta voi laskea niin lapset kun aikuisetkin. Kuten sanottu, ruoassa ei vikaa, jokaiselle jotakin ja montaa sorttia. Ja rannalla on samat paikalliset juomat ja esim. Kebabia. Teineille ei ole mitään omaa clubia tms. mutta hotellin oma entertainment tiimi on mukavaa nuorta porukka, järjestää vesilentistä, tikkaa yms. pientä aktiviteettia pitkin päivää. Ja vanhemmillekin esim. vesijumppaa.

      • neljätoista

        Onko tältä kesältä kokemuksia, miten on homma toiminut? Oletteko kulkeneet taksilla Eftalia Resortista Alanyaan, paljonko tuli hintaa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      251
      18429
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      83
      3135
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      123
      2161
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1850
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      134
      1725
    6. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      269
      1403
    7. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1272
    8. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      82
      1083
    9. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      118
      960
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      232
      959
    Aihe