Ensimmäinen mehukas kertani

Haluan lisää

Oli kesä. Istuin kotini läheisellä puiston ruskealla penkillä ja kuuntelin luonnon eri ääniä. Linnut visertelivät ja ihmiset iloitsivat joka puolella. Jos hyvin kuunteli, saattoi kuulla kuinka tuuli tarttui puiden oksiin, kääriytyi niiden ympäri ja ravisti niitä. Suljin silmäni ja kuvittelin saavani siivet, joilla lentää maapallon ympäri parissa tunnissa. Pian tunsin lämpimän kämmenen paljaalla olkapäälläni.

"Morooo!" ääni tervehdi, hän oli tyttö nimeltä Elisa, hän oli minua pari vuotta vanhempi eli noin 17 vuotta. Avasin silmäni ja tervehdin häntä hymyillen, hän istahti viereeni penkille. Minua alkoi kiihottaa ajatus, että me rakastelisimme kahdestaan juuri tällä puiston penkillä, aurinko paistaisi ja linnut visertelisivät, mikä estäisi.
Häntä ei tytöt kiinnostaneet, niin kuin minua.

"Mitä teet tänään?" hän rikkoi hetken hiljaisuuden "En tiedä, ei ole ainakaan mitään sovittua menoa minnekkään" vastasin taas hymyillen. Aurinko sokaisi hetken silmiäni, Elisa näytti iloiselta. Hänellä oli ihanat siniset silmät, pitkät vaaleat hiukset ja ihanan viettelevä suu.

"Olen tulossa tänään teille, isosiskosi pyysi käymään... Kuuntelemaan joitakin uusia cd levyjä" Elisa kertoi, minä hymyilin ja mielikuvitukseni alkoi lentää. "Mihin aikaan olet tulossa?" kysäisin, hän mietti hetken "Aivan juuri näillä hetkillä, tuletko samaa matkaa?" Jes, tuota minä halusinkin hänen kysyvän ja vastasin myöntävästi. Nousimme ylös ja lähdimme kotiin päin.

"Katso näitä" hän sanoi näyttäen puhelimessaan olevia värillisiä taustakuvia, jokaisessa oli mies alasti. "Aika cool" sanoin ja hän nauroi, hänen naurunsa oli niin suloista että olisin maksanut maltaita jotta saisin kuunella sitä, vaikka cd soittimella.

Kävelimme kotini läheisen valkoisen kauniin kaarisillan ylitse, siitä näki järvelle todella hyvin. Lokit liitelivät järven yllä ja pysähtelivät siellä olevien isojen kivien päälle. "Kaunista vai mitä?" hän kysyi, minä nyökkäsin. Saavuimme kotipihaan, meitä tervehti ensimmäiseksi koirani nimeltä Pesonen, hän on rodultaan Welsh corgi. Avasin oven avaimellani ja kävelimme talon sisään. Sieraimemme täyttyi tuoreen kanelipullan tuoksulla, äiti oli leiponut taas. Äitini tuli keittiöstä tervehtimään meitä "Nanna (minun isosiskoni) lähti kirjastoon, hän soitti vasta kirjaston pihasta ja pahoitteli että unohti että olit tulossa käymään" äiti kertoi. "Miksei hän soittanut Elisan puhelimeen?" kysyin mutta sain vastaukseksi vain olkapäiden kohauttelua. "No, voit sinä minun kanssani olla" hymyilin ja niin juoksimme minun huoneeseeni.

Hän ihasteli huonetta ja tutki paikkoja, aivan kuin ei olisi ennen ollut huoneessani. Laitoin oveni lukkoon. "No mitä tehdään?" kysyin ja hän kohautti olkapäitään. Minä aloin taas kuvittelemaan, minä ja hän kahdestaan, minun huoneessani, alasti.

"Haloo???" kuulin hänen sanovan "Anteeksi mitä, olin ajatuksissani" hän nauroi ja kompastui lattialla olevaan pikkuveljeni keltaiseen lego palikkaan. Ryönsin nostamaan häntä ja silloin se tapahtui... kosketin "vahingossa" hänen oikeanpuoleista rintaansa. Nostin hänet ylös, ja pahoittelin tekoani. "Ei se mitään, vahinkoja sattuu" hän sanoi ja hymyili.

"Ompa täällä kuuma" hän sanoi ja otti paidan pois päältään, hänellä oli päällään vain pinkit push upit. Tunsin pienen sykähdyksen vaginassani. Menimme istumaan sängylleni ja ajattelin "Nyt sen on tapahduttuva, en kestä enää!" Otin hänen kädestään kiinni ja katsoin syvälle silmiin. "Jenna mitä sinä...?" hän kysyi ja painoin huuleni hänen huuliaan vasten, suutelin häntä pitkään eikä hän yrittänyt estää. Suudelman loputtua hän kysyi olenko hetero, vastasin olevani bi, niinkuin hänkin.

Hän riisui paitani ja rintaliivini, minä taas hänen push upit ja kauniin punaisen minihameensa. Vetäsin hänen mustat stringit pois ja hän siirtyi minun alavartaloon vetäen nihkeät tummat farkkuni pois. Minä otin alushousuni pois ja niin istuimme, molemmat alasti minun sängylläni.

Nojauduin häntä kohti ja suutelin hänen rintojaan, hän taas työnsi minut selälleni ja alkoi suutelemaan vatsaani, napaani ja lopulta vaginaani. Minulla sykki, aivan kamalasti ja tunsin kostuvani. Mahlani valui sisäreittäni pitkin sängyn peitolle. Nousin ylös ja kaadoin minäkin hänet selälleen ja nuolin hänen vaginaansa joka tuoksui ja maistui äärettömän hyvältä.

Hän huohotti ja voihki, ja sai organismin. Minä menin makaamaan hänen päällensä, työnsin vaginani hänen vaginansa päälle ja aloin nytkyttää itseäni häntä vasten, kuumuus laajeni sisälläni, jatkoimme ja jatkoimme. Kuului vain sängyn narina.

Kun vihdoin lopetimme, hän nousi ylös, puki päällensä ja suuteli minua. Hän lähti pois. Pukeuduin itsekkin nopeasti ja yritin juosta hänen peräänsä, mutta hän oli ehtinyt jo pois kodistani, pois kauan enkä ole sen jälkeen häntä nähnyt (noin viikkoon)

7

18565

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Mister E

   "Hän huohotti ja voihki, ja sai organismin."

   Justiinsa...

  • jepjep

   "organismi", vaginaa, kas kun ei ulkosynnyttimiä!!!!

   • Minä

    Voi orkun saada ilman penistä!!!!


   • juuuh
    Minä kirjoitti:

    Voi orkun saada ilman penistä!!!!

    mutta mitens on sen organismin laita???? Sellaista minä en olekaan vielä saanut?!?!?!? Vaikka piolooki olenkin.. ;-) No, 'kirotusvihre' oli sinulta varmaankin!!


   • dille
    juuuh kirjoitti:

    mutta mitens on sen organismin laita???? Sellaista minä en olekaan vielä saanut?!?!?!? Vaikka piolooki olenkin.. ;-) No, 'kirotusvihre' oli sinulta varmaankin!!

    tunnen mannerlaattojen liikehdinnän...


   • Leena
    dille kirjoitti:

    tunnen mannerlaattojen liikehdinnän...

    Onkohan kirjottaja nyt varmasti yli kymmenen vuotta... Ihan kiva että kirjottaa tänne, mutta kyllä sitä aina kannattaa miettiä mitä kirjottaa ja ottaa selvää miten ne asiat sitte oikkeesti kirjoitetaan, viittaus organismiin... Ei hemmetti!!!


   • Joku vaan
    Leena kirjoitti:

    Onkohan kirjottaja nyt varmasti yli kymmenen vuotta... Ihan kiva että kirjottaa tänne, mutta kyllä sitä aina kannattaa miettiä mitä kirjottaa ja ottaa selvää miten ne asiat sitte oikkeesti kirjoitetaan, viittaus organismiin... Ei hemmetti!!!

    Kylläpä sitä nyt puututankin herkästi muiden kirjoitusvirheisiin, vaikkei itselläkään olisi äidinkielestä huippuarvosanaa. Kerrankos niitä virheitä jokaiselle tulee. Otsikkoon viitaten; oike sanamuoto olisi "kirjoittaja", kuten ilmeisesti tiesitkin. =) Myös sitte ja oikkeesti ovat mielenkiintoisia ilmaisuja, jos kerran aletaan pikkuasioihin puuttua.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2114
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1913
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   143
   1596
  4. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1172
  5. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   156
   1156
  6. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1094
  7. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   961
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   58
   839
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   39
   821
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   67
   799
  Aihe