casa del m?

ihmeperhe

kokemuksia casa del m -hotellista? patong beachilla..

11

842

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isnpi

      muaki kiinnostais!
      Oltiin kyllä aluksi kateltu hotlaa karonilta, mutta nyt tää vaikutti kuvien perusteella iha kivalta. Mutta onko näin? Ranta-alue millanen ?

    • ihmeperhe

      siis rantaanhan tästä on matkaa jonkin verran ku hotelli sijaitsee vuorella..en osaa sanoa, mutta keskiviikkona se selviää :))

    • isnpi

      mukavaa lomaa!

      tuuthan kertomaan hotellista tänne, olen koittanut googlettaa mutta suomalaisten kokemuksia kyseisestä hotellista ei löytyne...valitettavasti:(

    • PB

      Casa Del M hotellista kokemuksia:
      Menisin ensinnäkin kyllä mieluummin Karonille kuin Patongille - Patongille voi ehkä tehdä shoppailureissun, mutta en suosittele koko loman viettoa!

      Jos olet katsonut Casa Del M hotellin kuvia Finnmatkojen sivuilta, huomaa että superior-huoneet ovat hotellin vanhalla puolella, ei uudessa siivessä (kuten Finnmatkojen sivuilla väitetään!)! Kuvia selatessa ensimmäiset (huomattavasti retusoidut) kuvat ovat superior-huoneista vanhalta puolelta, loppuosan kuvat deluxe-huoneista uudelta puolelta. Ero on merkittävä!!! Vanhan puolen tähtiluokitus olisi oikeasti 1 1/2 tai 2-, ei missään tapauksessa 3. Ihan kaikkia kokemuksia en tässä viitsi edes kertoa - sen ainakin tiedän, että toiste en tähän hotelliin tule. Deluxe-huoneista voi tulla toisenlainen kokemus.

      Hotellilta on rantaan matkaa reilusti, ja matkalla on ylitettävä vilkasliikenteinen tie. Ja tuo "vilkasliikenteinen" on sitten oikeasti vilkas. Varaudu lisäämään matkabudjettiin vähintään 200 TB per päivä takseihin (200 TB menee yhteen suuntaan taksilla) tai skootterin vuokraan - kävely hotellilta yhtään mihinkään ei tosiaan houkuttele, vaikka olisit kuinka hyvässä kunnossa. Hotellilta menee 5 kertaa päivässä "shuttle bus" rantaan, mutta takaisin sillä ei pääse.

      Ja hotellia ei missään tapauksessa voi suositella lapsille. Eikä kyllä koko Patong Beachia. :)

    • Susanne-791

      Juuri Casa del M:ltä kotiutuneina voimme lämpimästi suositella kyseistä hotellia, etenkin sen uutta puolta eli deluxe huoneita, joissa itse olimme. Hotellista löytyy kaksi uima-allasta, toinen vanhalta ja toinen uudelta puolelta. Altaat ovat kaikkien käytössä huonetyypistä riippumatta. Hotellin aamu-pala oli ihan ok, yhdistelmä länsimaista ja thairuokaa. Hotellin sijainti oli meidän kannalta hyvä ja Patongin sykkeeseen pääsi halutessaan joko tuk-tukilla tai sitten hotellin ilmaisella kuljetuksella.

      Joillakin sivustoilla hotellin palvelua haukutaan, mutta ainakin me saimme hotellista erinomaista palvelua. Yleensäkin palveluun ja sen tasoon voi toki itse omalla käytöksellään vaikuttaa. Me vietimme kaiken kaikkiaan onnistuneen loman Patongin alueella ja meille riitti päinvastoin kuin edellinen kirjoittaja kertoi juuri muutama käynti Karonilla. Patongilla oli turisteja kaikkialta maailmasta kun taas Karonilla palvelut olivat vaatimattomampia ja turisteja lähinnä Venäjältä ja Pohjoismaista.

      Suosittelemme lämpimästi myös Patongin alueen retkitarjontaa, itse vietimme yhden yön Phi-phi saarilla. Suosittelemme ehdottomasti yöpymistä saarella, sillä ero yö- ja päiväelämän välillä on melkoinen.

      Lopuksi voin vielä todeta, että viihdyimme todella Patongissa ja hotelli Casa del M:ssä (entinen nimi M-resort) ja hotelli ylitti täysin odotuksemme.

      Toivotamme kaikille Patongille ja Casa del M:ään menijöille oikein hyvää ja rentouttavaa lomaa.

      Ps. Käykää ihmeessä hemmottelemassa itseänne hieronnoissa ja kasvohoidoissa.

    • OMG

      Patongille kannattaakin tulla katsomaan turisteja kaikkialta maailmasta, mitään muuta siellä ei sitten näekään.. :D

    • Torakoita hotellissa

      Hotellihuoneemme oli tuolla vanhalla puolella, ja jouduimme vaihtamaan huonetta kaksi kertaa. Ensimmäinen huone oli pimeä loukko alimmassa kerroksessa, puisten ikkunaluukkujen takana ei ollut edes ikkunalasia..

      Toisessa huoneessa oli torakoita (!!!!!), ja niitä torakoita oli myös hotellin käytävällä. Ei tosiaankaan mikään kolmen tähden hotelli..! Kolmas huone oli jotenkuten siedettävä, mutta ei sekään kolmen tähden arvoinen.

      => Tämä hotelli kannattaa kiertää kaukaa!

    • Pakettimatka

      Onko tuoreempia kokemuksia hotellista? Finnmatkojen pakettimatkalle lähdössä.

      • perkkalainen

        Morjens,miten loma sujui kyseisessä hotellissa.


    • Joosheppi

      Mihinäs vastaukset ? Menossa ensi talvena ja kiinnostas tietää kokemuksia uudempia lissää.

    • Lasseju

      Rannalle on pitkä matka ja vilkas tie. Paikallisasutusta, jos siitä tykkää niin ok. Aamupala oli surkein, mitä oon ikinä kokenut, jos kerran viikossa oli juustoa, niin se oli luxusta. En suosittele tätä hotellia, kävimme siellä vuonna 2014 .

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2102
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      56
      1976
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1915
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe