BLOGI PÄIVITTYNY.

:)

blogi jolle kääntyy mahdollisesti joitai tekstejä. blogi koettaa pysyä ajatasalla vaa tärkeimpie juttuje osalta. myöskää käännös ei oo joka sanaa vaa tärkeimmät kohdat koska tunne tuo tarina jo enne kui tapahtuu koska oon ite kokenu tuo kaike jo. ihmine o nukkunu kaua. olisiko aika ihmiste herätä prinsessa ruususe unesta ?

http://2012earthownphysicalshift2014.blogspot.com/

https://www.facebook.com/profile.php?id=100002065120302&ref=ffa&sk=wall

https://www.facebook.com/HollowEarthNetwork?sk=wall

http://www.hollowearthnetwork.com/

en puolla kerrottua toiste kertomana vaa totea oma elämä kautta kerrotu aidoksi ja vahvistae että kerrottu o tosi ja ettei uskolla oo mitää tekemistä kerrotu kanssa koska ette vielä tiedä tulevaa koska tulevaa EI VOI ENNUSTAA VAA KERTOA JOLLOI IHMISTE OMA YMMÄRRYS LAAJENEE.

JOS HALUU USKOA SOKEANA KU VOI ISTUA ALAS KATSOAKSEEN OMI SILMI NII MENKÄÄ KIRKKOO TAI RIPPILEIRILLE TAI SEURAKUNTAA RUOKOILEMAA NIIDE PUOLESTA JOITA ETTE YMMÄRRÄ ETTEI OMA YMMÄRTÄMÄTTÖMYYTENNE AIHEUTTAISI LISÄÄ HARMIA.

15

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :)
    • :)
    • :)
    • :)
    • :)
    • :)

      MAKE THIS VIRAL! Freedom Reigns-Mass Arrests for the cabal
      http://www.youtube.com/watch?v=P7xCtfQfQx4

      Ashtar – Confirmations of Arrests and Changes
      http://aquariuschannelings.com/2012/03/23/ashtar-confirmations-of-arrests-and-changes/

    • :)

      "tä.. ihan pakko?"

      PAKKO EI OO. KUKAA EI PAKOTA. OMA JÄRKI VAA JOSSAI VAIHEESSA VOI SANOA ETTÄ VOIS TEHÄ JOTAI JÄRKEVÄÄ KU JÄRJETTÖMYYS ALKAA KYLLÄSTYTTÄÄ MUIDE MENNESSÄ MENOJAA. TUO O IHA OMA HENKILÖKOHTAINE SUHDE OMAA JÄRKEE JOS EI MUUHU.

    • :)
    • :)

      päivä jolloi kaikki positiviisuus estoitta leviää maailmalla tarkoittaa käytännössä että muutos o nopeampi kui negatiivisuude aiheuttama muutos satoihi vuosii. ihmiste ei oo vaikeaa ymmärtää ku näkevät omi silmi vaa jotku voi pyörtyä.

    • :)

      juttu että jotku voi pyörtyä o otettu huomioo jollo ei hidasta eikä rajoita jollo muutos voi tapahtua. ymmärtäkää tätä hetkeä o valmistellu määrä olentoja joide määrä o monikertaine maapallo noi 7 miljardii ihmisee ja alue joka o varattu ihmiste uudellee sijoitautumiseen o pintaalaltaa suurempi kui ihmiste maapäällä käyttämä ala ja 5. fyysine ulottuvuus avaa ove kaikkialla tähä galaksii eikä maapallo oo enää rajoitettu paikka pimeide voimie kautta vaa rajoittamato paikka valo avulla.

      teille o valehdeltu todellisuus joka ei oo totuus vaa rinnakkaistodellisuus muide todellisuuksie rinnalla ku valhe luo rinnakkaistodellisuuksia. rinnakkaistodellisuus ei koskaa o hyvä juttu eikä oo ollu hyvä juttu vaa o pimeyttä jonka valhe luo vaa ymmärtäkää että kale o katkennu ja ainoa kahle mitä teillä tulee olemaa o teidä oma rajoittunu ymmärrys joka voi olla laajempi eikä suppeampi ku teidä olotila ei aiemmi ollu luonnolline tila vaa teille o tulossa aika joka o mahdollisuus ymmärtää luonnolline tila jota voi ylläpitää helposti ku o ensi sallinu että muutos tapahtuu.

    • :)

      ku näette omi silmi ja tunnette omi käsi ja koette olle läsnä paikalla nii ymmärrätte riittävästi. kärsivällisyys maa perii rauhassa eikä teiltä viedä mitää vaa mahdollisuus palata maapäälle säilyy vaa tilapäisesti teidä täytyy siirtyä turvaa nii kui teille tie näytetää eikä tuo vaadi teiltä mitää vaa kuha ymmärrätte alkuu että tauko tuloo että vaadittavat järjetelyt kyetää tekemää.

      osa ymmärtää jo ny osa ei vielä vaa tuo ei teitä jaa kahtia vaa ne jotka jo ymmärtää o jo kertonu alkuu jotai ja kertoo teille lisää samaa aikaa ku näette tai ku ootte nähny joka o järjestelykysymys. todisteet joudutte katsomaa omi silmi ku todisteet o omi silmä nähtävä ku ei voi todistuksiksi sanoa ellei voi katsoa omi silmi.

      voi toki kysyy voi kysyä mitä tarkallee ei ymmärrä joka o samassa myös oma apu ajatella kuinka o. oon kokenu jo sama kui mitä koette tänä vuonna jollo vastaus o helppo kertoa vaa onko helppo ymmärtää jos ei oo kokenu vielä o kii tahtooko aidosti tietää että voisi myöhemmi ymmärtää ku o nähny.

      oma pointti o että jos joku olis kertonu aiemmi kaike nii kui o eikä valhetta nii elämä olisi ollu huomattavasti helpompi jollo en nää syytä olla kertomatta vaikka ei olisi riittävä todistus teille ku en kerro että kerrottu olisi todistus jota vaa oma havainto voi olla vaa kerrottu o että totuus vahvistuu ettei valhe vaikuta.

    • :)
    • :)

      "Oletteko valmiita.......jos mitään ei tapahdukaan? Ei tulekaan uhvoja, ei ihmisen valaistumista, ei maailmanloppua/ uuden alkua."

      tuo o aika hassu kysymys ku te ootte jo valmiita tuoho "jos mitää ei tapahdu". tuollo mikää ei muutu.

      hassu juttu ei oo että te ette oo valmiina jos ootte vaa oottanu valmistautumatta. tuollo iha kaikki muuttuu.

      "Muutos tulee vain jos me muutumme!"

      moni ei usko muutokseen vaa tosi o ettei muutos tuu uskoe vaa tehde. fakta ihmiste rauha ei pysy ylläpitämättä vaa ku tuo o tiedossa nii ymmärtää ylläpitää mikä ei ihmiste mielessä oo.

      tärkei o rauha ku harmonia nii kui myös ilo ei oo mahdollisii kui rauhassa. keinotekoisesti harmoniaa ja iloa o pimeä puoli luonu soda kautta hetke helpotuksena joka ei pysy missää muodossa.

      fyysine muutos o helppo. istu alas ja meditoi 20 minuuttia päivässä ku maapallo oma kohoava taajuus vaikuttaa tehokkaammi tuollo ja samassa pyydetty apu vaikuttaa tehokkaammi tuollo.

      ellei meditoi nii voi vaa rentoutua kokonaisvaltaisesti tai kävellä luonnossa tai hiljentää oma miele jollai muotoa jotka auttaa yhtälailla. turha kuitenkaa kusettaa omaa tietoisuutta jos tietää mite o paree jollo o paree tehä nii kui tuntee että o paree tehä tunteeseen luottae.

      ymmärrä että kaikki pelko vääristää mitä tuntee ku vääristävää pelkoa o yhtä lailla pieni pelko ja suuri pelko ja pakotettu pelko ku pelo voi välttää ainoastaa ymmärtäe pelo. o tärkeää ettei pelkää ku luottaa omaa tunteeseen ettei luota vääristyneesee tunteesee.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe