MIKSI LENTÄÄ FINNAIRILLA ?

ONKO

TYHMÄ KYSYMYS

15

326

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leijona

      Esimerkiksi siksi että
      - määränpääsi on Finnairin reittikohde
      - haluat olla nopeammin perillä esim: matkalla Aasiaan kuin jollain toisella yhtiöllä kiertämällä euroopan kautta määränpäähän
      - lennät koneilla ja henkilökunnalla joka on turvallinen. Koko yhtiön olemassaolon aikana ainoastaan 3 kuolemaan johtanutta onnettomuutta v. 1940, 1961, 1963.
      - olet OneWorld alliancen kanta-asiakaskortin haltija ja arvostat sitä että voit käyttää HKI-Vantaa lentoasemalla priority linea turvatarkastuksessa välttääksesi joskus satojen metrien jonoja
      - arvostata suomenlielistä henkilökuntaa
      - arvostat että asiakaspalvelu on suomeksi
      - kannatat suomalaista lentoyhtiötä
      - arvostat että suomalaisena lentoyhtiönä Finnair voi osaalistua tarvittaessa kansalaisten pelastusoperaatiohin kuten Thaimaan tsunamissa tapahtui

      • On muitakin.

        Niin oma kokemus on että Finnairilla on vanhoja haaskoja lentoemätinä jotka tuskin pysyvät pystyssä ilmakuopissa.
        Tiukka ilme päällä koko ajan jotta kukaan eri uskalla kysellä heiltä mitään.
        Jos matkustaa ulkomaille niin eihän se kieliongelma ole ongelma koska tuskin Suomea puhutaan esim Köpenhaminan lentoasemalla?


      • minua häiritsee

        Sinuako ei veronmaksajana yhtään vaikuta se mitä herrat Finnairilla tekevät? Riihikuivaa miljoonia jakavat ja liput ylihintaisia.
        Ja kaveri sen kun maksaa...


    • Leijona

      En tiedä keneltä kysymyksen kysyt. Tässä ketjussa keskustellaan ymmärtääkseni miksi lentäisit (joitain lentojasi) Finnairlla.

      Ketjuja, joissa puidaan "herrojen tekemisisä" on jo tarpeeksi näillä palstoilla.

    • aina finnair

      Tykkään mennä Finnairilla, se on jotenkin turvallista...en tiedä miksi ?!

    • paljon matkustava

      Kun matka kaukoitään / New Yorkiin, kääntyy aina Finnairille lyömättömien aikataulujen ansiosta. Haluan aina suorat lennot. Euroopassa tulee sitten käytettyä muitakin firmoja. Suorat lennot oltava täälläkin, joten hinta ja lentoajat ratkaisevat.

    • Ainoa suora lento

      Itselläni syy on, että Finnair on ainoa joka enää lentää suoraan Brysselin ja Helsingin väliä. Muita yrittäjiä on näinä vuosina ollut, mutta lopettaneet.

      Haluan ehdottomasti suoran lennon ja olen valmis maksamaan siitä. Kerran kokeilin SAS:lla Kööpenhaminan kautta ja se oli tappavan tylsää ja aivan perceestä.

    • 14+16

      Lennän Finnairilla jos se tarjoaa haluamaani paikkaan parhaan yhteyden, kun ottaa huomioon hinnan, luotettavuuden, aikataulut, matkustusajan, mukavuuden ja palvelut lennon yhteydessä. Jos joku muu yhtiö tarjoaa paremman yhdistelmän noista, niin valitsen sen. Ei se sen kummempaa ole. Helsingissä asuvalle Finnairin ylivoimaisia valtteja ovat usein noista aikataulut ja matkustusajat, ja monesti ne ovat jopa sellaisia, että niiden takia ei muita järkeviä vaihtoehtoja edes jää. Työmatkoihin kun en halua käyttää vapaa-aikaani, ja lomamatkoihin en valitettavasti voi käyttää työaikaani.

      Johtajien bonukset tai lentoemännän naamalla olevan tekohymyn leveys ei voisi vähempää minua kiinnostaa kun matkojani suunnittelen. Eikä myöskään se, että jollain toisella yhtiöllä on Finnairia halvempi hinta aikatauluilla joilla en halua tai voi matkustaa, tai jopa paikkaan minne en halua mennä. Joillekin nettikeskustelijoille nuo tuntuvat olevan suurimpia syitä olla lentämättä Finnairilla.

      • kukin tavallaan

        Kyllä näkee ettei kaveri ole paljoa lentänyt ja nyt vain Finnair on se ainoa ja paras. Ja tuo että vähät välittää että Finnairin pomot on tienanneet omaisuuksia mitään tekemättä...juuri siksi esim. Finnair loppuu ja hinnat ovat todella kalliita.
        Harvoja paikkoja on minne vain Finnair lentää. Esim. Bangkokiin on todella järkevää lentää Köpiksen kautta ja matka-aika n. 3 tuntia pitempi. Ja lyön vaikka vetoa ettei enää 2-3 vuoden päästä Finnair enää lennä kuten nyt.


      • 14+16
        kukin tavallaan kirjoitti:

        Kyllä näkee ettei kaveri ole paljoa lentänyt ja nyt vain Finnair on se ainoa ja paras. Ja tuo että vähät välittää että Finnairin pomot on tienanneet omaisuuksia mitään tekemättä...juuri siksi esim. Finnair loppuu ja hinnat ovat todella kalliita.
        Harvoja paikkoja on minne vain Finnair lentää. Esim. Bangkokiin on todella järkevää lentää Köpiksen kautta ja matka-aika n. 3 tuntia pitempi. Ja lyön vaikka vetoa ettei enää 2-3 vuoden päästä Finnair enää lennä kuten nyt.

        Lentoja on takana ihan riittävästi eri yhtiöillä ja eri matkustusluokissa ja hieman muitakin kuin vuosittainen Thaimaan-reissu. Tänä vuonna on kymmenen lentoa takana, joista sattumalta ei yksikään Finnairilla, tosin vain neljä niistä oli edes Finnairin liikennöimiä reittejä. Muuten Finnairilla on mennyt varmaan pikkuisen vajaa puolet, joten en todellakaan pelkkää Finskiä suosi. Ja kuten sanoin, valitsen sen mikä parhaiten sopii ja joskus se on Finnait ja joskus joku muu.

        Jos 2-3 vuoden päästä Finnairin yhteydet ovat huonommat, niin se näkyy sitten valinnoissani 2-3 vuoden päästä. Köpiksen kautta pääsee Bangkokiin ehkä sen 3h pidemmällä ajalla, jos vaihdot natsaavat hyvin, mutta sekin on suuntaansa joten siitäkin tulee mukavat kuusi tuntia ylimääräistä lentokoneissa- ja lentokentillä roikkumista. Voisin sellaiseen päätyä, jos Bangkokiin haluaisin, ja rahallinen säästö on riittävä. Ainakaan SAS:n pitkän matkan lennoissa ei ole mitään sellaista, että erikseen sellaiseen haluaisin Finnairin sijasta. Thai Airwaysista ei ole kokemuksia, mutta tuskin niilläkään. Varmaan ihan virkistävä kokemus lentää jollain muulla yhtiöllä välillä jos on tähän asti tehnyt vuotuisen etelänmatkansa aina Finnairin koneella, mutta kun niitä on vähän enemmän nähnyt, niin on oppinut että aika lailla samaa huttua ne kaikki ovat.


    • itään vai länteen

      Finnairissa ei ole mitään hyvää!
      Koneet on lentäviä, kuten kaikilla muillakin yhtiöillä, naurettavaa puhella edes turvallisuudesta, kuinkahan monta kertaa suurempi riski on kuolla matkalla kentälle tai sieltä pois, kun lentokoneessa?
      Finskin emot puhuu joo suomea, mutta mitä sitten? Kai jokainen ulkomaille lähtevä osaa sanoa "yes,please!" tai "one beer, please!" tai mitä ikinä sitten koneessa kommunikoi emäntien kanssa, Seurustelemaanhan sinne ei lentoemäntien kanssa kuitenkaan mennä.
      Ruoka ja"ruoka", Finskillä se on jätettä... Kaikilla muilla aasian lentoyhtiöille, esim. Malaysialla saa valita kahdesta, jopa kolmesta pääruokavaihtoehdosta mieleisen ja juomat ovat maksuttomia.
      Palvelualttiudessakin on "jokseenkin" paljon eroa verrattuna itämaisiin yhtöihin,
      Kanta-asikakorttina esim. Star Alliance on huomattavasti toimivampi.
      Mieluummin matkustan euroopan kautta itäänpäin, vaikkakin muutaman tunnin kauemmin, kuin lennän karjakoneissa suomalaisjunttien kanssa.

    • Leijona

      "Missä kalikka kalahtaa,siellä koira älähtää" vanha sananlasku taitaa osua joillekin tällä palstalla kirjoittajille. Kirjoittaijien on mielestäni tarpeetonta valittaa asioista silloin kun "asioiden varret" perustuvat luuloon, arvailuun tai omaan pahaan oloon tai kateuteen.

      Olen tänä vuonna lentänyt 22 yksittäistä lentoa joista 7 Finnairilla ja 15 toisilla yhtiöillä, lajitelmassa tänä vuonna AY, BA, TG, SAS: ei yhtään kotimaista lentoa, 4 euroopan lentoa, muut kaukolentoja vaihdolla ja ilman. Valitsen yleensä suorat tai mahdollisimman vähän vaihtoja olevat lentoreitit omaa jaksamista säästääkseni. Kun lentää paljon vaihtojen määrä merkitsee jaksamisen kannalta paljon. Maksan mielummin vähän eemmän kun odotan kentällä tunteja enemmän vaihdossa. Finnair lentää ainoastaan rajoitettuun määrään kohteita, joten muitakin lentoyhtiötä tulee käytettyä. Ja en jotka haluavat odottaa jatkojentoja kentällä ja kokevat että se on rahan väärtti, onneksi voivat sen tehdä.
      Maailmassa riittää tilaa kaikenlaiselle yrittäjyydelle, tavoille toimia, kaikille ihmiselle.

    • 6+aasiassa jo

      itse suosin muita kuin finnairia,käytän pomppulentoja,tykästyin kun ekan kerran otin pomppulennon,aasiaan matkatessa käytän vain thaiairwaysta.

      uskomatonta palvelua ja aina hymyissä suin palvelevat,ja en muutenkaan halua kannatta tota valtion lentoyhtiötä,ylihintaisia lentolippuja.

      jännä kun maksaa olevinaan hyvästä palvelusta niin ne vaan lypsää enemmän,mitään ei saa takasin vain paskaa palvelua ja myrkyn nielleitä katseita.

      • tyhmä

        Minä en ymmärrä, mitä ihmeen palvelua lennolla pitää saada?? En kaipaa mitään ihmeellistä.

        Seuraava lento ylihuomenna, suora lento Finnarilla Delhiin, tuskin moni muu yhtiö pystyy sinne samaan; 6,5 tunnin lentoon 400 eurolla. Se vaikuttaa valintaan, tärkeimpänä lennon lyhyt aika.


    • blingstrom

      siksi, koska finnair on puolet kalliimpi kuin muut

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      6273
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3808
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1975
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1949
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1778
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1636
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1542
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1478
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1468
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe