Hurghada 16.4.2012

Egypti Hurghada

Noniin nyt olis lomamatka varattu tulevalle huhtikuulle ja hotelliksi valiutui Triton Empire fff. Onkos teillä minkälaisia kokemuksia kyseisestä hotellista tai sen puolihoidosta? Miten muuten tuo hurghada lomakohteena tällä hetkellä on ja toimii, ilmeisesti lämmintä pitäisi ainakin olla?

9

644

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ip

      En tiiä paikasta kun en oo käynyt, mut nyt ollaan menossa ja muistaakseni samaan hotelliin ja samana päivänä kun sinäkin!

    • EgyptFun
    • hassanit nou

      Tulin juuri Hurghadasta. Ei enää ikinä sinne kustettavaksi! Kauppiaitten erittäin agressiivinen ja hyökkäävä tyyli on raskasta. Jos sovit jonkun hinnan, nin vielä rahaa antaessa yrittävät väittää, että sovittiin isompi hinta. Ja taksit osaavat saman kikan.
      Parfyymikauppiaat tarjovat teetä ja ulos et pääse myymälästä, ellet osta jotain p:n hajuista parfyymiä.
      Minun puolestani sikailevat ryssät saavat levittäytyä Hurghadaan ihan rauhassa. Niitä oli hotellissa suurin osa ja en tiedä yhtään vastenmielisempää ja öykkärimäisempää käytöstä kenelläkään muulla kansalaisuudella. Pennut saavat tökkiä sormia ihan rauhassa leipiin ja kakkuihin ja vanhemmat eivät sano mitään. Kyynärpäätaktiikka on kai heillä äidinmaidossa.
      En keksi muuta hyvää sanottavaa Hurghadasta kuin että sieltä on lyhyt lento kotiin tai no, ehkä se, että siellä on varma aurinko.

    • wipititii

      Pari päivää sitten tultiin Hurghadasta, ja me kyllä tykättiin paikasta erittäin paljon :) Olihan se paikallisten käyttäytyminen aluksi aika iso kulttuurishokki, kaikki tuli niin lähelle ja yritti tuputtaa jos jonkinmoista ostettavaa..mutta kunnon yöunien jälkeen seuraava päivä ei tuntunut enää läheskään niin pahalta :)
      Me asuttiin Triton Empire Inn:ssä, hotelli oli ihan kiva, yksinkertainen..mutta todella siisti ja palvelu pelasi hyvin :) Aamupalalla käytiin ehkä kerran tai kaks Triton Empiressä, ei oikeen tykätty :(
      Hyviä ruokapaikkoja oli suhteellisen vähän, käytiin paljon Canaria steak houses, peanuts bar:is ja Cacao bar:is, kaikki oli halpoja paikkoja, mutta ei niistä niin kauheen hyvää ruokaa saanut! Triton Empire Beachin oikeella puolella oli joku ravintola (heti siinä vieressä) josta sai suht hyvää ruokaa, ainakin pitsoja!
      Matkan järjestäjän retket ovat ihan yli kalliita, joten kannattaa varata retkiä paikallisilta :)

    • tyrmistynyt

      Ei kai kukaa mee Egyptiin asti syömää pizzoi????
      Sama ku mennää johki Teneriffal tms. paikkaa suomalaisee karaoke baariin :D Ihan hullua!

    • tritonissa ollut

      MEIDÄN mielestämme triton empire hyvä hotelliketju. Hyvät allas-alueet ja ruoka. :) Suosittelen ottaa allinclusive, tuli loppujen lopuksi PALJON halvemmaksi. Kehnoja ravintoloita oli hotellin lähellä, paitsi cacao bar! Sieltä sai myös drinkkejä kohtuu hintaan. Meillä ei siis eka viikolla ollut all inclusive, mutta otettiin sitten vika viikoksi..kannatti :) paljon eri ravintoloita missä sai syödä sen rannekkeen hintaan & miltei joka kellon aikaan jotain oli tarjolla. Aamupala pöytiäkin oli monta monituista ja kaikki monta metriä pitkiä, ei valittamista.

      Paljon eri retki vaihtoehtoja. Niin matkanjärjestäjien kuin paikallisten. Paikalliset tosin tyrkyttäävät matkojaan niin paljon, että meiltä meni maku kokonaan.. Otit matkan toiselta ja toiset suuttuivat sinulle siitä jne mulkoilivat/huutelivat haukkuja.. Yrittäävät rahastaa turisteja minkä kerkiivät. Ei kannata niihin kauppoihin ainakaan mennä sisälle ellei ole aikeissa ostaa jtn. Tykkäävät tarjoilla ilmaiseksi teetä,kahvia tai limua & pyytävät "vain juttelemaan" , mutta todellisuudessa haluaavat siitä jollain konstilla hyötyä. Ymmärrettävää sinälleen että köyhää ja alkeellistahan heidän elämänsä oli ja ne hökkelit missä asuivat, Oevoe. Lapsikerjäläisiä kans paljon.

    • muumimummu

      Olen ollut kaksi kertaa Hurghadassa, joista toisella kerralla tuolla Triton Empiressä. Kyseisestä hotellista en tykännyt, mielestäni se oli kolkko ja ikävä, mutta väliäkö hällä, kiva loma me sielläkin vietettiin. Egyptiläiset on tosi huumorintajuista porukkaa, mutta missään en ole joutunut olemaan yhtä tarkkana kuin siellä: kusetuksen yritystä löytyy todellakin joka lähtöön. Kannattaa siis ottaa selvää hinnoista ja tarkistaa vaihtorahat jne. Triton Empiren rahanvaihdossakin minulle yritettiin antaa liian vähän rahaa, ja se on jo härskiyden huippu!
      Ruokapaikoista voin suositella Sakkalan puolelta Miken baaria nimeltä Pitasphinx.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      309
      3658
    2. 208
      3009
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2564
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      241
      2027
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1455
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1344
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1337
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1328
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1277
    Aihe