185cm pitkä tyttö

hopenot

Kyllä, minä olen 185cm pitkä, ehkä hieman ylikin, kohta 17v tyttö.
Pituuteni ei ole ennen minua haitannut ja olen jo tottunut ihmisten päivittelyihin ''Herranjestas, että olet pitkä!'' ja kysymyksiin ''Kuinka pitkä olet?'' Ensin ne ärsytti. Aina samat kysymykset. Pidetäänkö sitä epäkohteliaana ja ehkäpä loukkaavanakin sanoa lyhyelle, että oletpas lyhyt? Eivätkö ihmiset ajattele, että pitkä tyttö voi hieman ärsyyntyä ainaisesta päivittelyistä.
Viimeaikoina minua on alkanut harmittamaan ja suorastaan ärsyttää pituuteni. Olen ihan normaalipainoinen, en laiha enkä mikään pyöreäkään. Pituudessani oikeastaan ärsyttää vaatteiden löytäminen. Usein jää hihoista puuttumaan vähintään 5cm pitkien käsien vuoksi. Tai farkkujen punteista saman verran. Kengän koko minulla vaihtelee 41-44 kengän mallista riippuen. Minua nykyään suorastaan rasittaa etsiä vaatteita, jotka olisi sopivia. Olen ihastunut tennareihin, koska niitä löytyy isompaakin kokoa kaikenvärisenä.
Farkkujen löyty on minulle iso ongelma! Kaikki farkkuni ovat KappAhl :lista, mutta nekään ei ole tarpeeksi pitkiä. Joko vyötärö on liian iso tai puntit lyhyet.

Minua suorastaan jo ärsyttää pituuteni ja olen harmitellut sitä miksen alkanut parivuotta sitten popsimaan pillereitä pituuskasvun lopettamiseksi. Elämäni olisi paljon helpompaa. :(

42

2682

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asdasd97

      Höö, samalai pitäs olla pitkien naisten vaateliikkeitä, niiko on isoille ja pienikokosille!

      • Aloittajalle

        vinkkiä: ala käymään kuntosalilla, bodaa itselles isot lihakset ja sitten... OSTA MIESTEN VAATTEITA! Sitten löytyy sopivaa hihaa - ja sinulta hihaan täytettä.


    • hhngahakijuiop

      on pitkien naisten liikkeitä olemassa, ainakin netissä. esim zarakin myy hyvänkokosia farkkuja, gina tricotissa myös. ite oon 183 senttiä, melko pyöreä eikä mulle mene zaran farkut. gina tricotin farkut taas venyy niin kannattaa ostaa sellaset että menee just ja just kiinni =DD ginan pitkähihaset paidat on myös yleensä aika hyviä niinku hihojen kohalta. onpa sekava viesti.......

    • hopenot

      asdasd97 olen kanssasi aivan samaa mieltä!

      Pitääkin alkaa tarkkailla kyseisiä liikkeitä sillä silmällä, jos vaikkapa _sopivankokoiset_ farkut löytyisi! (: Kiitoskiitos

    • 357776326634563463

      oon 17v poika 170cm. =)

    • hopenot

      Pätkä. =)

    • asdfghjkl5t5r8

      Voi että oot ihananananananaaaaaa pitkäpitkä tyttö!! ;)

    • 18vtttö

      äh, kanna pituutesi ylpeänä, kaverini (vajaa 18v tyttö) on suunnilleen pituisesi, ja löytää kyllä vaatteita. Toki se on varmasti vaikeampaa, mutta kyllä niitä löytyy! Ko. ystäväni käyttää myös 10cm korkoja, jos häntä huvittaa, eli ole sinäkin ylpeästi pitkä!

      Ps. Hyvä ryhti, pitkät ihmiset ovat kauniita - elleivät kulje kumarassa.

    • zasxdcmgghg

      Juu on todella hirveää sanoa "Oletpas sä pitkä" jos kerran on pitkä.

    • PitkäPoitsu

      Aivan totta! Itsekin olen saanut kuulla jo vuosia, että "oletpas pitkä, sä varmaan harrastat koripalloa" tai "sä oot varmaan taas kasvanut." Eikä lyhyille ihmisille koskaan sanota, ettö oletpas pätkä! Se usein muotoillaan eri tavalla, sitä ei ihmetellä ääneen.

      Vaatteiden löytäminen on ollut vaikeaa ja on vieläkin. Itse olen pitkä ja hoikka, joskus jopa kokeilin housujen teettämistä. Tosin lopputulos oli kehno, vaikka mitat olivat hyvät. Aina menee tosi paljon aikaa selatessa kymmenkunta vaateliikettä ennen kuin löytyy sopivat saatika hienot farkut. Ja niistä joutuu aina maksamaan maltaita. Kenkien kanssa taas pääsee vähemmällä, kun kysyy, että "myyttekö tämän kokoisia kenkiä?" Usein vastaus on ei. Haloselta olen löytänyt jo kaksi kertaa löytänyt juuri oikankokoiset ja -näköiset kengät!

      Monesti saatan kolauttaa pääni ovenkarmiin ja pienissä autoissa ja lentokoneissa on liian ahdasta. Usein pyörryttää seistessä ja väkijoukossa on olo kuin talventörröttäjällä! Mutta toisaalta näen pitkälle väkijoukossakin enkä koskaan joudu jalkoihin. Pituus tuo myös uskottavuutta ja itsevarmuutta, ainakin joissain tilanteissa. Yletyn korkeammalle ja voin olla avuksi lyhyemmille ihmisille. Voin myös syödä enemmän ilman, että kilot karttuvat.

      Ei siis syytä huoleen! Aidosti pitkät tytöt ovat harvassa. Olin ylpeä, kun sain tanssia lukion wanhat tanssit 185cm tytön kanssa. Ei tarvinnut kyyristellä ja oli ehkä vähän sopusuhtaisempi fiilis :) Ja pitkä tyttö herättää ainakin minun huomion -siis positiivisessa mielessä. Tosin korkkareista en pidä :P

      Pituutesi siis on varmasti sen kaiken vaivan arvoinen!

    • hopenot

      Aivan! Tuota koripalloasiaa en muistanutkaan mainita! Ihmiset, kun on kovin ennakkoluuloisia. :( ''Kaikki pitkät ihmiset pelaavat koripalloa'' Pyh pyh. Ei se niin ole. Ja joskus ärsytti, kun tutut kyselivät jatkuvasti ''kuinka pitkä sä oot'' tms. kysymyksiä, tosin niitä kysymyksiä ei ole pitkään aikaan onneksi kuullut.

      Toki on ihanaa olla massasta poikkeava pitkä oma itsensä. Ja varsinkin, kun näkee ympärilleen suuressakin väkijoukossa.
      Pituudesta on paljon hyötyä, mutta toisaalta on paljon haittaakin, kuten juuri tuo vaatteiden löytäminen. Tuppaa aina olemaan hihat tai puntit liian lyhyet.

      Ihanaa, kiitos tästä kommentista! (: On mukava kuulla etten ole ainut ''ongelmalapsi'' varsinkin vaatteiden suhteen, :D

    • PitkäPoitsu

      :)
      Niin, sitä ollaan vähän niin kuin lyhytpunttisia kohtalotovereita :P Itse muistan aina ihmetelleeni aina, kun vaikkapa koulukirjoissa oli pituus/ikä-taulukoita. Kaikkein parhaiten muistan erään terveystarkastuksen yläasteella. Pituus/paino-käyrä piirtyi ulos taulukosta, paperin reunan yli! Silloin heräsi epäilys, että ehkä jotain on sittenkin pielessä. Terveydenhoitaja vain pahoitteli, että systeemit pitäisi varmaan uusia, kun ovat niin vanhoja.

      Mutta kyllähän se pituuskasvu siitä hidastui. En varmaan enään kasva kuin max pari senttiä (jos sitäkään), en ole mitannutkaan vähään aikaan. Entä sinä, meinasitkos vielä kasvaa? Entä tiedätkö, mikä oli ennustettu pituutesi (itse olen kasvanut reilut 10cm yli ennusteesta)? Ja ovatko vanhempasi pitkiä? Joskus on vaan hyvä vertailla. Itse nimittäin olen selkeästi koko sukuni pisin O.o

      Heh, löysinpäsi tällaisen linkin "sairaslapsi.fi" sivulta :D. Siitä saa ehkä osviittaa, minkä verran olet keskivertoa pidempi: http://www.sairaslapsi.com/frame.cfm/cms/id=659/sprog=4/grp=9/menu=1/

    • hopenot

      Eikä toki naurattanut nuo lähettämäsi linkin normaalit pituus- ja painomitat. :D

      Luulen, että olen nyt ihan täydessä mitassani ja hyvä näin! :) Kyllä vanhemmat ovat pitkiä ja pari sukulaista muutenkin, että olisi ollut ihme, jos olisin jäänyt lyhyemmäksi.. Kyllähän minusta pitkää ilman muuta ennustettiin. Varmaan suurinpiirtein juuri tätä 185cm?

      Ihmiset kasvavat sukupolvi toisen jälkeen yhä pidemmiksi ja pidemmiksi, joten olemme vain aikaamme edellä! :D
      Kuinkas pitkä itse mahdat olla.

    • PPoitsu

      Oon ite poika 183.5cm pitkä ja 16v. Kun tytöt alkaa nykyään olemaan noin pitkiä, niin tässähän alkaa tuntemaan itsensä lyhyeksi. Mulla on suvussa kyllä aika paljon 190cm pituisia miehiä, niin miksiköhän olen itse jäänyt tälläiseksi "kääpiöksi"?

    • Käyttäjätunnusoo

      töykeää ja epäkohteliasta on herrastella ja kauhistella pituutta. jokainen on mitä on.
      keskenkasvuisuuden merkki jos päätä aukoo. :D

    • PitkäTytsy

      Ihanaa! En ole ainoa tän "ongelman" kanssa... Oon ite 183cm ja 16v. Mä todellakin tunnen itteni ihan ylipitkäks ja se on kamalan ahdistavaa esim. koulussa... Enkä myöskään koskaan löydä sopivan kokosia vaatteita, koska (niinku hopenot sanoikin) aina kaikki paitojen hihat on liian lyhyitä tai housut joko vyötäröstä tai lahkeista väärän mittaset. Niin tuskallista. Suurin osa mun kavereista on mua päätä lyhyempiä tai enemmänki ja sit kun lähetään kaupungille tai hengaillaan muuten vaan, niin se on sairaan inhottavaa kun tunnen itteni semmoseks kauheeks lipputangoks... Eikä asiaa yhtään helpota, ku kaverit vähän väliä keksii kommentoida kuinka "hullun pitkä" mä oon verrattuna niihin... :/
      Onhan pituudessa niitä hyviäkin puolia, tosin aika vähän, mutta nää huonot kyllä loistaa todellakin esiin erityisesti mun kohdalla..

      • hopenot

        Herranjestas tästä on yli vuosi, kun otin aiheen puheeksi! Mutta silloin mua oikeesti ahdisti mun pituus. Juurikin tuntee itsensä lipputangoksi ja kaikkea muuta mahdollista. Ei välttämättä tunne kuuluvansa joukkoon.
        Mun täytyy onnekseni todeta, että oon melkeen kokonaan päässyt yli tosta pituuskriisistä. Oon tän vuoden aikana laihtunu 10kg ja oon ylpee itestäni. Lisäksi löysin itselleni täydelliset farkut Espritistä. Tää ehkä kuulostaa hölmöltä, mut mun olo parani hurjasti kun sain sopivat, täysin istuvat farkut. Tajusin et; "Hei! Mullekin löytyy farkkuja!" Sen jälkeen oon löytäny itselleni toisetkin sopivan pitkät housut ja niistä ei tarttennu paljoo maksaa. Oon oikeesti alkanut rakastamaan pituuttani ja varsinkin pitkiä jalkoja. Vaikka kenkien kaa on vielä ongelmii.
        Jossain vaiheessa ajattelin etten voisi ikinä seurustella lyhyemmän miehen kanssa, mutta -hupsis!- kuinkas kävikään! En ees ajatellu koko asiaa, eikä se pituusero häirinnyt oikeesti.
        Oon päättänyt, etten koskaan sano "Ei koskaan" Nyt en vaihtais pituuttani, en vaikka paitojen hihat onki välillä liian lyhyet.

        Kannattaa vain hyväksyy pituus ja uskon, että oot kaunis, pitkäsäärinen kaunotar! Kaikki on loppujen lopuks vaan itsevarmuudesta kiinni. Sillä ei ole mitään väliä mitä muut ajattelee, kunhan itse on sujut pituutensa kanssa. (Ja miksi ei olisi, jos on upea, pitkä nainen!) Täytyy vaan muistaa pitää selkä suorana ja hartiat takana!

        Uskon et sullakin menee toi "pituuskriisi" kohta ohi ja ainakin toivon todellakin niin, koska sit helpottaa. Onnea matkaan! :)


    • alfaboiLOL

      Pitkiä naisia :-0 onko teitä oikeasti olemassa?
      haluaisin vaan ittelleni pitkän muijan ettei tarvi ruveta kyyristeleen :D
      terveisin 187cm 17vuotias uros

    • lyhyt minä

      Tunnen yhden 196 cm pitkän nuoren naisen, joka pelaa lentopalloa! Enkä valehtele!

    • Astetta pitempi kans

      Perhana kyllä se ärsyttää se päivittelyä että "voi kuinka pitkä olet". Olen 196cm pitkä 18 vuotias poika. Asun vielä pienessä kaupungissa, jossa ei todellakaan ole kuin pari hassua vaateliikettä ja arvatkaa huviksenne löytyykö mistään tämmöisiin mittoihin sopivaa vaatetusta. Myös auton hankintaa vaikeutti jonkun verran se että piti löytää sellainen auto jonne mahtuu. Ei käy mikään micra tai pikku bemari, kun pitäisi ajaa ikkuna auki, jotta saa pään pihalle siittä. Eikä kyllä koulussakaan pahemmin naurata, kun opettajat ei yleyä kuin juuri ja juuri olkapään tasolle. Mikä asiasta tekee vielä hauskemman, olen amiksessa autopuolella ja nosturit joilla autoja nostetaan eivät nouse niin korkealle että mahtuisin suoraan seisomaan alla.

      Oikeasti tahtoisin löytää pitkän tytön. Ainakin nyt tällä hetkellä tuntuu hieman hassulta ajatella että tyttöystävä olisi 25-50 cm lyhyempi.

    • hopenot

      Kyllä meitä on olemassa! Ja tiedän etten todellakaan ole nainen pisimmästä päästä, pidempiäkin löytyy. Ainakin kun naisten koripallon joukkuelaisia katsoo.. Vaatteita saa todellakin lähtee ettii isommasta kaupungista! Tai no housuja ainakin. Halvemmalla pääsee, kuin pienestä tuppukylästä vaatteiden ostaminen. Täälläkin on vaan pari hassuu, pientä, kallista vaateliikettä.
      Täytyy myöntää, että tosi pirullista jos pituus vaikuttaa auton valintaan. Muutenkin siihen touhuun uppoo rahaa ihan mukavasti.
      Itse olin kutosluokalla meiän miesopettajaa pidempi. Miesopettajaa! Wtf ja se oli viel ihan suht normaalipitune, no okei ainaki melkein.
      Oon ite yrittäny miettii ammattii, jossa pituus ei häiritse tai ala jossain vaiheessa ottamaan selkään se kyyristely. Esimerkiksi kokkina joutuisin kyyristelemään työtason ääressä mikä ei varmastikaan tekisi kovin hyvää selälle. Sun täytyy tehä joku viritys siihen nosturin alle, et pystyisit olee hyvässä asennossa :D

      Pituus tekee vaan miehisemmän näköseks hei! :) Parit joilla on suuri pituusero on kieltämättä jännä näky kadulla, mutta rakkaus ei katso pituutta - thank god.

    • pitkäkö

      mulla tuli kauhea itsetunnon romahdus kun mut mitattiin ja sanottiin et oo 182 cm. siis mitä?? oon luullu olevani jotain178-179 cm pitkä ja että en ole kasvanut (oon siis 17v) ja nyt muka olen kasvanut 3 senttiä...tää masens mua ihan hirveest en jotenki käsitä että voisin olla yli 180 koska ei siltä tunnu..toivon että se mitta oli vähä yläkanttiin tai jotain..voiko oikeesti terkkari mitata väärin? mut nii anyway luulen et tarviin vaa jotaa kannustusta ja tsemppii et pääsen tästä yli koska tää on mulle ihan tosi herkkä asia ja mul tuli kyyneleet silmii ku kuulin ton pituuden..

    • mari 15

      Itse olen 181 cm pitkä tyttö(15v). Olen ylpeä pituudestani enkä haluaisi olla senttiäkään lyhyempi, mutta ärsyttä kun kaikki saman ikäiset pojat ovat huomattavasti lyhyempiä. Itseäni ei haittaisi vaikka olisinkin poikaystävää pidempi, mutta tuntuu että pojat eivät pysty edes kuvittelemaan seurustelevansa itseään pidemmän tytön kanssa... Monilta olen kuullut että olen kaunis ja näytän ihan malllilta. Moni poika on osoittanut kiinnostuksen merkkejä, mutta kukaan ei ole uskalatanut lähestyä, johtuisiko siitä että heitä häiritsee pituuteni?? Olen myös melko ujo ja hiljainen muihin verrattuna, mutta tuttujen ihmisten seurassa uskallan olla puheliaampi ja iloinen oma itseni. :)

      • hopenot

        Varmasti löytyy miehiä, joiden "miehisyys kokee kolauksen" jos nainen on se pidempi osapuoli. Mutta varmasti myös miehiä, joita ei kiinnosta pätkääkään pituus!


      • kokeiile

        Ootko pyrkinyt jonkun mallitoimiston listoille? Vois kannattaa. Laita meiliä esim http://www.paparazzi.fi/ ja kysy, mitä tehdä.


    • zekke1

      Mielestäni pitkät naiset on kivoja. Ei tartte kävellä kyyrys, ei tarvi kumarella esim. suudellakseen. Ja se on ihan kiva olla pitkä niin saa kaikki tavarat ylähyllyille ja sieltä pois. Itse olen 14 kohta 15 poika ja pituutta se 180 cm ja lisää tulee :D

    • pidempityttö

      Itseänikin häiritsi ennen oma pituus(185), mutta nyt olen päässyt siitä yli ja arvostan sitä. Vaatteiden etsiminen on hankalaa juuri sen takia kun hihat ja lahkeet jäävät lyhyiksi... Rakastan korkokenkiä, mutta niidän käyttö on näissä mitoissa mahdotonta :D Kaikkien pitkien tulisi olla ylpeitä pituudestaan! Kuitenkin itse olen sitä mieltä että pojan pitää olla pidempi

      • Pitkäääääääääääää

        Niin pitäiski olla ylpeitä! Mä oonkin sopivasti 189. Hihoja ja lahkeita voi pidennyttää joissain isommissa vaatekaupoissa


    • thebro

      Täältä tulee normi (ainakin omasta mielestäni normi) heebon mielipide! Musta pitkät tytöt voivat olla erittäin seksikkäitä!!!

      • jhjfgjfg

        Samaa mieltä! T, sua pidempi hehheh :D


    • 3-vuotta

      Minua on luultu 3 vuotta vanhemmaksi pituuteni takia. Että näin se meillä pitkillä ihmisillä.

    • Puliukko475

      Oon 14 vuotias tyttö ja noin 170 cm pitkä. Oon meijän luokan pisin tyttö ja koko luokasta kolmanneks pisin. Mua häiritsee tää pituus, ja sen takia en esim. halua mennä luokan eteen kirjoittamaan taululle mitään koska tunnen itseni pitkäksi ja lintsasin paritanssit koska melkein kaikki pojat on mua lyhyempiä :( Lohdutan itteäni vaan sillä et kasvan tästä enää max 5 cm :( :) Ja pojilla se kasvukausi alkaa vasta nyt... Oisin ikionnellinen jos oisin 15-20cm lyhyempi

      Ei varmaan ole helppoa olla noin pitkä jos jo mulla on vaikeuksia.. :o Mutta hyvä kun pärjäätte! :)

      Mut mitä ihmettä, pojathan tykkää lyhyistä tytöistä? Tuolla ku joku sano et pitkät on kivoi :o :)

    • hopenot

      Helposti pärjää näillä säärillä! ;) Eiköhän jokainen poika/mies ole yksilö. Toiset tykkää pitkistä, toiset pätkistä, toiset pyöreistä kun taas eräät hoikista.

    • Ihdhb

      Kyllä kaikki yli 170 senttiset naiset ja yli 185 senttiset miehet joutaa lyhytypylväiksi..

      • gurpsis

        Alle satakiloiset punnitaan neuvolassa.


    • LMLLL

      Oon 12v, 5-luokalla ja 170cm pitkä. Oon pisin meidän luokalla. Tykkään sinäänsä olla pitkä mutta, kun pituuseroa on noin 35cm luokan lyhinpään. (Kasvupyrähdys ei oo alkanu) :)

    • ÄläValita

      Turpa kiinni 185cm ei todellakaan haittaa elämää yhtä pahasti kun se että on kääpiö joten äläpäs hujoppi valita

    • kghguio

      Pitkät muijat on just asiaa. Ite oon 190cm äijä ja kaikki muijafrendit olleet lyhytmpiä, yks tyyliin max 170cm. Samahan se toisen pituus sinänsä on, mut pitkissä on tyyliä. Jostain syystä mun kohdalle on osunut sattumalta pitkiä tyttöjä ja kyl siinä syntyy hrti jonkinlainen maaginen yhteys.

      Mut tärkeintä on, et koeta hommata poikkis, joka on myös pitkä, koska seksi on sit ihan loistavaa. Sen toisen kroppaa riittää yhtä pitkälle kuin omaa ja siis huhhuh

    • Anonyymi

      mun äiti on 183cm ja iskä 196cm, ja mä oon 165cm mut oon vasta 10-v

    • Anonyymi

      Huomaan kyllä että tää on vanha aloitus. Mä nyt huomautan kuitenkin että olen aina löytänyt sopivia farkkuja miestenvaatteiden puolelta.

      Nimim. 183-senttinen 18-vuotias tyttö.

      • Anonyymi

        Sama juttu, vaikka olen paljon lyhyempi ja varmasti leveempi. En enää tiedä kenelle ne naisten vaatteet pitäisi muka mennä. Sen lisäksi, että miesten farkut sun muut on usein paljon kestävempiä ja laadukkaampia samaan hintaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe