Juhannusheila

"pikkutyttö;)"

Kuka se olikaan joka toivoi juhannusnovellia..? Tässä tulee vähän alkua sille, jos haluatte jatkoa niin sitäkin on saatavilla. Tämä tulee vähän myöhässä, juhannushan oli ja meni jo...
Kirjotan tän tälle palstalle, koska täällä on suurin osa muistakin novelleista joita oon kirjotellu. Että varmasti löydätte...


Nuori mies ajaa partaansa peilin edessä. Partaveden tuoksu on suorastaan huumaava. Mies napittaa paitansa kiinni ja pujottaa vyön housuihinsa. Hän sujauttaa pienen pullon kirkasta juomaa taskuunsa, ihan vain varmuuden vuoksi.

Eletään sitä aikaa jota kuvataan mustavalkoisissa elokuvissa, vuosilukua sen tarkemmin mainitsematta. On juhannus, ja pieni maalaiskylä herää eloon yhteisissä juhannusjuhlissa. Loistava tilaisuus nuorelle romantiikalle.

Nuori nainen kampaa pitkiä, vaaleita hiuksiaan pienessä aittakamarissaan. Hän punaa huulensa hennon punertavalla värillä. Hän kohottaa vielä hartiahuivin harteilleen, illasta voi tulla viileä.

Juhlat pidetään kylän tanssilavalla, paikalla on orkesteri tanssittamassa juhlaväkeä. Hauskanpito jatkuu aamuyöhön, niinkuin aina. Eikä se yleensä suinkaan pääty itse juhlapaikalle...

Mies työntää soutuveneen vesille kotitalonsa rannasta.
Nainen nousee polkupyörän satulaan.

Juhlapaikka on täynnä ihmisiä. Monen ikäisiä, enimmäkseen kuitenkin juuri saman ikäisiä kuin tarinan päähenkilöt, hiukan alta kahdenkymmenen. Tanssi on jo vauhdissaan, moni pari on uskaltautunut lavalle. Kesähameiden helmat hulmuavat ja musiikki soi. Juhannusruusu kukkii.

Mies nojaa puiseen kaiteeseen ja katselee ympärilleen etsien mahdollista juhannusheilaansa. Hänen ikäisiään kauniita naisia on paljon, mutta hän tietää kyllä tarkalleen mitä hakee. Mies siemaisee kulauksen pullostaan ja irvistää, neste on tujakan makuista, toivottavasti siitä on myös jotain apua.

Nuori nainen on päässyt jo tanssimaan. Kun kappale loppuu, partneri saattaa hänet takaisin istumaan penkille. Nainen sanoo jotain ja hymyilee hänelle. Sitten mies katoaa taas väkijoukkoon. Nainen jää yksin istumaan, hänkin odottaa.

Nuori mies huomaa heti kauniin, vaalean naisen. Hän se on, mies on aivan varma siitä. Hän rohkaisee itseään ja kävelee naista kohti hakien hänen katsettaan. Nainen huomaakin hänet ja oikoo mekkonsa helmaa.
"Tahtoisiko neiti tanssimaan?", mies kysyy kättään tarjoten.
"Tottakai", nainen hymyilee ujosti. "Sitähän tänne on tultu tekemään."
Nainen tarttuu miehen käteen ja tämä saattelee hänet lavalle.

Kappalepari on valssia. Ensimmäisen kappaleen mies vie naista varovasti, pidellen hellästi hänen sirosta kädestään kiinni. Mies yrittää jutella, nainen on ujompi, hän vastailee miehen kysymyksiin sievästi hymyillen.

Toinen kappale. Mies tietää sen jo, hän haluaa tämän naisen mukaansa. Tämän vaalean, sievän naisen, joka hymyilee kuin enkeli. Mies vetää naisen liki itseään ja pyörittää häntä, nainen vain hymyilee ja tulee täysin mukana.

Kappalepari loppuu. Nainen irroittaa ottensa miehen kädestä ja niiaa. Hän on jo karkaamassa.
"Kiitos", nainen hymyilee.
"Odota... Tanssitaan vielä. Sinä tanssit upeasti", mies vastaa naisen hymyyn.
Nainen empii hetken, mutta tarttuu kuitenkin uudestaan miehen käteen. Mies nyökkää ja painaa kätensä naisen hoikalle vyötärölle.

Seuraava kappalepari on tangoa. Mies katselee naisen kauneutta, hailakansinisiä silmiä ja vaaleita hiuksia ja antaa musiikin viedä heitä mukanaan. Nainen uskaltautuu kyselemään mieheltä kuka hän on. Mies kertoo itsestään ja paikasta jossa hän asuu. Nainen kuuntelee tarkasti, mies todellakin saa hänet kiinnostumaan itsestään.

Kun he ovat tanssineet hyvän aikaa, mies ehdottaa taukoa. Hän ohjaa naisen rantaan, istuttaa hänet penkille rantapenkereelle ja istuu hänen viereensä. He katselevat hetken hiljaa hämärtyvälle Saimaalle. Tuuli on tyyntynyt lempeäksi henkäilyksi, vedenpinta ei värähdäkään. Vain jostain kantautuva linnunlaulu rikkoo hiljaisuuden. Ilmassa on jotain epätavallista.

He istuvat siinä kauan jutellen ja katsellen järvelle. Miehen käsi liukuu naisen selkään, nainen tuntee kylmän väristyksen joka saa koko kehon värähtämään. Nainen kääntyy mieheen päin, tämä katsoo häntä lempeästi hymyillen. Nainen vastaa hymyyn ja painaa kätensä miehen reidelle, toisen kätensä hän kietoo miehen kaulaan. Mies tulee lähemmäs, hapuilee huulillaan naisen suuta. Suudelma on pitkä ja hellä.

Nainen irrottautuu miehestä, katsoo häntä silmiin. Nyt he ovat tietyn asian suhteen samaa mieltä.
"Vielä yksi tanssi", nainen hymyilee salaperäisesti. "Lähdetään sitten."
Nainen ottaa miestä kädestä kiinni ja kiskoo hänet perässään rinnettä ylös.

Valssia. Mies vetää naisen tiukasti itseensä kiinni. Naisen kasvot ovat kiinni miehen kaulassa, hän tuntee partaveden huumaavan tuoksun. Nainen suutelee miehen kaulaa varovasti kenenkään huomaamatta, mies hyväilee sormillaan naisen selkää hitain, pyörivin liikkein. Hän hyväilee sormillaan kädessään lepäävää naisen kättä.

Mies ja nainen karkaavat lavalta ennenkuin kappale ehtii loppua. Mies kävelee ripein askelin alas rinnettä pitäen kiinni naisen kädestä. Nainen nostelee helmojaan, yökaste on luonut nurmikolle vesipisaroita. Mies työntää veneen vesille, nainen nousee veneen laidan yli miehen auttelemana. Nainen istuu veneen perälle, mies pukkaa venettä vielä vähän ja nousee itsekin kyytiin.

Järvi on tyyni, täydellinen. Auringonlasku maalaa taivaanrannan herkullisen vaaleanpunaiseksi. Ensimmäiset kokot on jo sytytelty, yksi niistä hohkaa valoaan jostain kaukaa. Mies soutaa pitkin, hitain vedoin ja katselee naista, joka istuu häntä vastapäätä kauniina, hiljaisena, enkelin hymy kasvoillaan.

Matka ei ole pitkä, se päättyy naisen kotirantaan. Mies kokastaa veneen naisen istuessa vielä paikoillaan, ottaa sitten naista kädestä ja auttaa hänet ylös veneestä. Ylempänä rinteessä on naisen kotitalo, kaikki muut nukkuvat siellä jo. Sensijaan rannempana koivujen katveessa on pieni aitta. Tyttö kävelee edellä pitäen miestä kädestä kiinni. Hiljaa, ettei kukaan huomaa.

He ovat kuistilla. Nainen työntää avaimen lukkoon, kääntää sitä. Rapinaa. Mies hyväilee naisen selkää ja käsivarsia seisoessaan hänen takanaan. Nainen tarttuu oven kahvaan ja vetää. Narinaa. Nainen sujahtaa sisälle oven raosta ja vetää miehen perässään sisälle pieneen huoneeseen.

Ikkunoissa on pitsiverhot, lattialla räsymatto. Peilipöytä, sänky, ja piironki. Näkee hyvin, että huoneessa asuu juuri tämä nuori nainen. Huoneessa on suloinen tuoksu. Nyt tunteet ja salaillun halun voi laskea valloilleen, kukaan ei ole näkemässä.

Nainen vetää hartiahuivin pois yltään ja pudottaa sen tuolin selkänojalle. Mies vetää naisen syliinsä ja hautaa kasvonsa tämän hiuksiin, tuntee hennon omenan tuoksun. Mies haroo naisen hiuksia ja kumartuu suutelemaan tämän kaulaa. Hän suukottaa korvanlehteä ja henkäisee naisen korvaan, nainen vie sormiaan miehen hiusten lomassa.

Mies suutelee naista suulle pitkään ja hitaasti, tutkii kielellään naisen huulten sisäpintaa. Nainen ei arkaile lähteä mukaan kielileikkiin. Hän kietoo kätensä miehen kaulaan, mies vetää naisen tiukasti itseään vasten. Hän nostaa naisen syliinsä ja istuu huoneessa olevalle pienelle sängylle.

Mies liu'uttaa kätensä naisen helman alle, sivelee ja kutittelee naisen reisiä sormillaan. Naisen sirot kädet avaavat hitaasti miehen vyön, suudellen hänen huuliaan taukoamatta. Vetoketjukin aukeaa, nainen ujuttaa kätensä sisälle miehen housuihin...


Ja sitten..:D? En muista onko mustavalkoisissa elokuvissa minkälaisia kohtauksia, mutta uskoisin, että kyllä sitä naitiin silloinkin, koska ME ollaan täällä..:DD

Jatkoa.. Halutteko?

4

10722

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ditsdiu

      Eiku antaa vaan paukkua jatkoa ja heti! xDD

    • Jake

      Jopa minä, miehinen mies liikuttui,

      Tämä on hienoa, juuri näin suloista ja hienoa on kahden ihmisen välinen rakkaus... Nykypäivänä meno on vain hieman toisenlaista, sääli kyllä...

      JATKA!!!

    • PIKKUPOIKA

      KUI RUNKATTAA?? Etkö ite kiihotu??

      • "pikkutyttö;)"

        ai minä vai?? hmhmm.. en kerro;D


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe