Colt King Cobra .357 Mag myyntiin

CKC

Tarkoitus on myydä Colt King Cobra .357 Mag. 6" piipulla. Aseen "väri" on kirkas ruostumaton (bright stainless) ja aseen pinta on erinomaisessa kunnossa. Laukaisumekanismi ja rulla toimii moitteetta, eli virheettömästi. Kahva on alkuperäinen kumikahva.

Valmistettu joskus -90 luvulla, mutta ei ole paljon ammuttu. Ammunnassa käytetty pääasiassa mietoja itseladattuja, joten eivät ole polttaneet asetta pilalle. Aseella ammuttu viimeksi joskus 10 vuotta sitten. On kuitenkin aika ajoin tsekattu ja öljytty.

Nettiä selaamalla en löytänyt Suomesta myynnissä olevia, joten myyntihinnan määrittäminen on vaikeaa. Amerikasta löytyi ja vastaavan CKC:n dollarihinnat näkyivät olevan aika korkeita. Mainittiin myös harvinaiseksi, koska ei ole valmistettu enää pitkään aikaan.

Aseen mukaan kuuluu alkuperäinen sininen Colt -säilytys-/kuljetuslaatikko (muovia), manuaali, sekä aseelle kotelo. Hyvän hinnan maksavalle kaupan kylkiäisiksi Lee Challenger 2001-latausprässi sekä laadukkaat Hornady 38 Special/357 Mag/357 MAX -latausholkit (titanium nitride dies), ruutivaaka ynnä muuta (vaikka tarkoitus oli myydä latauskamat erikseen). Ei mitkään huonot kylkiäiset :)

Mitäs tuumaatte, paljonkohan CKC:stä voisi pyytää?

12

995

  Vastaukset

  • Suomessa nykyään on lyhyiden aseiden hinnat alakantissa koska potentiaalisia ostajia on vähän. Tuskin menee kovin helposti yli 400 eurolla, koska eurooppalaisissa liikkeissä näitä liikkuu välillä 300-500e ja tilaaminen tänne ei ole ylivoimaisen vaikeaa. Amerikassa Coltin eri malleilla alkaa olla keräilyllistä arvoa, ja halukkaita ostajia enemmän kuin tarjontaa. Jos olisin ostamassa 357-revolveria saattaisin tarjota tuosta 250-300e ilman lataustarpeita.

   • Ei sitä noin halvalla voi myydä, sillä ase on erinomaisessa kunnossa ja melko vähän ammuttu. Löysin Sinisalon sivulta yhden myyntitilissä olevan CKC:n ja siitä pyydettiin 900 euroa. Muita ei sitten löytynytkään. Tuon mukaan King Kobria näyttäisi olevan harvoin myynnissä, eli porukka ei luovu Kingeistään.

    Eipä myynnillä ole kiire. Tutkailen aluksi myyntihintoja netistä ja mahdollista kysyntää sieltä sun täältä. Voisihan tuon myydä liikkeeseenkin tai pistää liikkeen myyntitiliin.


  • Kyllä sulla vaan on mahtava ase. Noilla perusteilla se on noin kymmenen kertaa parempi kuin uusi. Älä myy missään nimessä sitä pois. Valtavan harvinainen ja kaunis ase aaahhh uuuh... ihana pinta uuuh aika "kingi"

   Herää todellisuuteen. Sinulla on ase jolle ei löydy käyttöä muutakuin soramontulla, ilmapallojen ammunnassa. Siihenkin tarkoitukseen löytyy valitettavasti kestävempiä , tarkempia ja hinnaltaan noin250-400 euroa maksavia aseita. Latauspuristinkaan ei ole juuri minkään arvoinen. Lee huononee käytössä, kun taas esim Hornady paranee.

   • Pyssytön "asiantuntija" hermostui ja imaisi herneen nenäänsä :D


  • Pyytää toki saa mutta maailman tappiin lojuu myymättä 900e King Cobra. Erinomaisia 357-revolvereita on tarjolla paljon, itse kävin äsken ohimennen eräässä liikkeessä jossa 2kpl S&W, toinen priima 686 350e, pinnaltaan huonompi 19 290e, niistäkin olis voinut tinkiä. Jos ei ole S&W, Colt tai Ruger niin ei mee nykyään kaupaksi millään hinnalla. Saksalaisissa liikkeissä esim vähän käytetty Python voi olla alle 500e, toimitus ehkä satasen? Ei siinä MK V-koneistoisen King Cobran hinta voi olla mitään 900e, ei edes yli 500e. Siinä olet oikeassa ettei sitä asetta kannata myydä, jos minulla olisi sellainen en myisi, mutta jos ostaisin en pitäisi yli 300e hintaa hyvänä koska jo sillä rahalla saan ampumakäyttöön mieleisen aseen milloin vaan.

  • Jos olet asettasi myymässä, niin ota yhteyttä osoitteeseen
   fxdwg@luukku.com.
   Ostolupa on valmiina

  • Kyllä tollaises kunnos siittä vois 800€ : kin saada , tai vaihdossa kelpo tavaraan viä paremmin . Itellä on yks ja maksoin aikanani 600€. Mut sit meni luvat typerästä syystä , mut ei vehje . Et vois rinnalle ottaa toisen mualuusti ja kun myyn uutta / kautta vanhaa tavaraa laidasta laitaan , niin varmasti Kauppoihin päästäisiin . Enkä oo mikään Jobbari , vain Keräilijä . Ostan Uutta ja vanhaa ja Laidasta Laitaan , Et tavaraa kyllä löytyy ja ei rahakaan ongelma ole ! Sais vehje uuden kodin ja Hyvän pidon ja viälä Kaverinkin ! Et soita jos kiinnostaa . Mua ainakin ja varsinkin kun Suomen Aselaki on nykyään , mikä On ! Keräilin noita kaikenlaisia koko ikäni ja ei oo kellään ollut valittamista kaupoista , et voishan siittä Dekonkin tehdä , mutta säälihän sekin olisi . Otan ehdotuksia vastaan ja Metsämies on Erimies ja Turhat puheet pois , niin asiat menee Aina niinkuin ne pitäisikin mennä ! Soittakaa , jos vastaava , niin kiinnostaa , vaikkei oikein tarve kyllä olisi , mutta Uniikki on Aina Uniikki !!! Numero on 0456658465.

   • Terveisiä Poliisisisedillekkin .


  • Soittele jos kiinnostaa , ku on noita Elämän varrella ollut jokunen Tuhat ja Ei oo ollut niitten pitämisessä Ongelmia , Saatika Käytössä ! Et tää Suomen Laki on Ollut Ainoa Ongelmani ! Teetetään deko , jos muu ei käy ! Terv : Vaitiolovelvollinen .

   • Ennen kuin enemmän innostut, niin satuitko huomaamaan keskustelun olevan viisi vuotta vanha....


  • Mä olisin voinut ostaa jos väri olisi ollut vaaleenpunanen ja kahvassa vaikka päivänkakkaroita, ihana sellanen pinkki käsiase.

   • Aahhh.... IIHANAAA kun se laukeaa,,,,,


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vuosi Tinderissä oli järkytys

   Ei mikään ihme. Tinder on ihan syvältä. https://yle.fi/uutiset/3-11212319
   Sinkut
   131
   6680
  2. Haavisto aikoo jatkaa

   ulkoministerinä ri­ko­se­päi­lyis­tä huolimatta https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/pekka-haavisto-kommentoi-esitutkintapyyntoa-aikoo-jatkaa-ulkomin
   Maailman menoa
   103
   1184
  3. Maisa perhelomalla Levillä

   Mikko ilmestyi myös Leville odottamatta. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/ystavanpaivana-avioitunut-maisa-torppa-koki-romanttisen-yllatyksen-per
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   1126
  4. Tietäisittepä

   Mitä meidänkin työpaikalla varatut touhaavat työpäivän aikana... Kesken työpäivän ottavat vapaata pari tuntia että puolisot luulevat olevan töissä ja
   Uskottomuus
   25
   838