Cettia beach hotel - kokemuksia?

.*.

Onko kenelläkään kokemuksia Aurinkomatkojen Cettia beach hotellista?
Onko sijaini hyvä? Onko hyvät kävely yhteydet esim, keskustaan?

5

537

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MirjamH

      Hei! Ei ole kokemusta, mutta olen menossa perheeni kanssa elokuussa. Paljon on tullut katsottua tietoja hotellista (booking.com, tripadvisor, youtube, jne), ja löytyi erittäin hyvät arvioinnit. Youtubessa on hyvä video hotellista, tässä linkki: http://www.youtube.com/watch?v=3SImOLCc5-I

    • Reissussa 2012

      Moikka !

      Olimme Viime kesänä mieheni kanssa Cettiassa. Ja todellakin voin suositella hotellia ! Keskustaan pääsee rantakatua kävellen, matka on tosin aika pitkä. Hotellihan on aivan rannalla. Ranta on hyvin hoidettu ja palvelu hotellilla erinomaista ! Hyvää matkaa !

    • matkaaja3

      Cettia Beach hotelli on hyvä valinta. Olemme olleet kyseisessä hotelissa kaksi kertaa. Palvelu on erinomaista, kaikki toimii moitteettomasti. Tosin perheille, joilla on pieniä lapsia en hotellia suosittelisi, on tarkoitettu enemmän aikuisille. Huoneet ovat siistit ja jos jotain ongelmia esim. huoneessa, asia hoidetaan heti. Ruokatarjonta on monipuolista, kaikille löytyy varmasti mieleistä syötävää ja teemaillalliset mukava lisä tarjontaan. Ainoa mikä meitä hotelissa häiritsi, oli brittien ja hollatilaisten rakastamat bingot, musavisat yms., joita oli iltaohjelmassa useina iltoina. Niiden aikana lähdimmekin useasti iltakävelylle. Liikkumiseen käytimme Dolmus-busseja, niillä oli kätevä liikkua joka paikkaan.

      • uusimme kokemuksemme

        Cettia Beach on parhaasta päästä. Minusta se on aikuiseen makuun, ei lapsille.
        Siisti ja hyvin hoidettu ja kaikki kunnossa. Fiksuja lomanviettäjiä lähinna länsieurooppalaisia. Huoltomiestä ei tarvittu vikoja korjaamaan kun vikoja ei ollut. Hotelli tuntui olevan aina täynnä. Sellainen olo tuli että siellä ei omistaja kitsastele tarvikkeita keittiöön ostaessaan. Menemme uudelleen.


      • Eläkeläisen kokemus
        uusimme kokemuksemme kirjoitti:

        Cettia Beach on parhaasta päästä. Minusta se on aikuiseen makuun, ei lapsille.
        Siisti ja hyvin hoidettu ja kaikki kunnossa. Fiksuja lomanviettäjiä lähinna länsieurooppalaisia. Huoltomiestä ei tarvittu vikoja korjaamaan kun vikoja ei ollut. Hotelli tuntui olevan aina täynnä. Sellainen olo tuli että siellä ei omistaja kitsastele tarvikkeita keittiöön ostaessaan. Menemme uudelleen.

        Palasimme juuri parin viikon reissulta ja Cettia Beach vastasi täysin ja ehkä enemmänkin odotuksia. Vaikka vielä ei ollut paras turistikausi "päällä", niin hotellin henkilökunta palveli todella hyvin eikä ruokapuolestakaan ole valittamista.

        Pari pientä juttua kuitenkin:
        - Viereiselle tontille ihan hotellin viereen rakennettiin matalaa rakennusta, jonka melu ajoittain häiritsi ja joistakin huoneista se merinäköala jää vaatimattomaksi. Rakennustyöt keskeytyvät kesän ajaksi, joten ei siitä muuta haittaa ole. Jos on maksanut erikseen merinäköalasta, niin kannattaa varmistaa asia ennen huoneen vastaanottoa.
        - Nyt reilu viikko sitten hotelli kytkettiin Pay TV-verkkoon, jossa on kaikkiaa toistasataa kanavaa. Valitettavasti ilmaiskanavista suuri osa on turkkilaisia, mutta BBC World ja Euronews näkyy, RTL:n kautta formulat näkyi, jne. Parilla kympillä saa kahden viikon ajaksi kanavia "riittävästi" näkyviin. En ehtinyt kokeilemaan niitä, sillä maksupaketit tulivat tarjolle vasta nyt loppuviikosta.
        - Cettian langaton verkko toimi mukavasti ja suosittelen sen käyttöä nettiselailuun, sillä puhelu/datamaksut ovat vielä Turkissa korkeaa luokkaa. Kannattaa laittaa hintarajat paikalleen puhelinoperaattorin palveluille ennen matkalle lähtöä. Omista puheluista selvisin kahden viikon ajalla alle kahdenkympin (Soneran Turkcell-vierailuhinta oli edullinen).
        - Cettiassa ei lapsiperheitä pahemmin näkynyt, eikä siellä ole lapsille uima-altaan lisäksi muuta ajanvietettä tarjollakaan.
        - matkaaja3:n mainitsemat Bingot jatkuvat, mutta ne on vain ohimeneviä ohjelmanumeroita;) ja asukkaat käyttäyi sivistyneesti. Uima-altaalla alkaa taustamusiikki kymmeneltä aamulla eikä musaa huudateta lujaa. Ihanan rauhallinen mesta..
        - Dolmus-busseille rakennetaan nyt pysäkkejä ja yksi pysäkki on aivan Cettian ulko-oven vieressä. Kaksi liiraa keskustaan ei ole paljoa.
        - Polttoaineen korkea hinta (4,5 liiraa/litra) on vähentänyt liikennettä ja nostanut taksien hintoja. Taksit seisoskelevat tolpillaan odottaen aikaa parempaa..?
        - Pientä kisailua parhaista aurinkotuoleista oli jo aamuisin nähtävillä, mutta se pitää mielen pirteänä. Turha nukkua aamulla pitkään, sillä se näkyy heti aurinkotuolin varauksessa;)

        Cettia on seuraavallakin kerralla lomakohteemme, kun käymme Marmariksessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2136
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe