Oravankadun kellonsoittaja

Kuolinkellot ?

Se on alkanut taas tuo vuosikausia jatkunut piina. Pari viikkoa sitten heräsin aamukuuden jälkeen tähän kammottavaan kalkatukseen, joka muistuttaa lekalla ratakiskoon lyömistä. Se klang.....klang toistuu puolen minuutin välein jopa tunteja joka aamu samoihin aikoihin. Ei siinä saa nukuttua, kun herää ja hätkähtää sitä kamalan kellon kalausta. Kuka sitä kirkonkelloa hakkaa ?? ei kyllä voi olla kovin terveistä piireistä kotoisin tuollainen mokomakin Notredamin kellonsoittaja.

28

711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • H*mm

      Kuulostaa epäilyttävän paranormaalilta ilmiöltä varsinkin, jos kellon ääni kuuluu hautuumaan kappelin suunnalta. Onpa todella omituista tosin mielenkiintoista.

    • Koivu papparainen

      Joo son aina siinä kello 6-8 maissa mutta mää oon aina mieltänyt sen kalauksen niin, että joku sielä mätkäsee rautakangella kaivonkanteen kiusatakseen koko pitäjää eikä se mistään hautuumaalta päin kuulu vaan raviradan tien suunnasta mutta ku se kalaus kaikuu niin laajalti ettei tiiä mistä sitä lähtisi ehtimään.

    • Metsonkoto

      Eikö se on niinkö jollakin olisi pronssinen vellikello johon kalautetaan vasaralla, jospa joku yrittää saaja juoppoja hiljaseksi nehän ryyppää kaiket yöt aamuun asti.

    • Jääkalalta päin

      Ompa jännää ettei kukaan ole ottanut tätä kalkattajaa aikaisemmin puheeksi. Muistelisin kanssa, että tämä aamuinen pajavasarointi on jatkunut jo vuosia tiettyinä kuukausina ja kieltämättä aamuisin on kiukuttanut kuka hullu siellä aloittaa työt, kun toiset nukkuvat. Ovelaa kuitenkin miksi paukautetaan vasaralla peltivannetta hissukseen vain kerran, joten olenkin tainnut erehtyä asiasta ja kyse onkin aivan jostain muusta mutta on tosi karseaa se kalkatus enkä kyllä uskaltaisi aamutuimaan mennä tutkimaan mistä se kuuluu, kun nyt tuli muitakin näkökulmia ilmi.

    • Karvat pystyssä

      Yritin viime keväänä useampaan otteeseen paikallistaa tuota kellon soittajaa mutta ketään ei näkynyt missään ja kun käveli tarpeeksi lähelle laajalahen risteystä se loppui aina kuin seinään. Se on niinkuin joku tarkkailisi ja lopettaa sitten kun joku tulee näköpiiriin. Ei paljon huvita enään mennä utelemaan mitä siellä on.

    • setaVAItatitaipojuja

      Oravankadulla jo toistakymmentävuotta asunneena "kellonsoittajaan" jo jotenkin tottunut, enemmän häiritsee sekakäyttäjien yölliset metelöinnit.

    • Karvat pystyssä

      Mitenkäs tämä kongin soittaja on tänä aamuna hiljaa ?? vähäsen outoa ottaen huomioon, että vasta eilen on aloitettu asiasta keskustelu. Ei oikein jaksa uskoa sattumiin, joten aika makaaberi fiilis päällä.

    • kklangg

      se kalkattaja on eräs kokkolan kaupungin kokoomuslainen virkamies joka tuntee huonoa omaatuntoa senm takia että riistää lohtajalta ja kälviällä asuvilta vanhuksilta rahaa kokkolan kaupungille,onhan se kauheaa kalinaa sais jo loppua vihvoinki ja tulla seki oikeistolainen järkiinsä

    • Vammas kersantti

      Sentään vielä joku tekee töitäkin. Sielähän tällätään telaketjuja kaivinkoneeseen.

    • uuttera ahertaja

      Työn ääniä ne ovat.Olette vain niin perin vieraantuneet työstä,sillä päivärahan nostamisesta ei suurta meteliä pidetä ja piste.

    • Tosi pirullista

      Ne mitään työn ääniä ole. Identtinen yksi kalaus puolen viiva minuutin välein ja yhdestä ja samasta metallista se ääni lähtee ja samalla oktaavilla.

    • Ja*Pyh

      Jaa'a, eikö nyt kenelläkään ole juolahtanut mieleen tehdä ilmoitus poliisille tästä tuntemattomasta uhasta ?? Miten sitä jotku voi pähkäillä vuosikausia jotain olematonta häirikköä ? Ei ymmärtää !

    • Koivun Vesa

      Kammottava kalauttaja on vauhissa taas. Kalauttaakohan se kirveellä valurautapannua ? Mikä tuo on ?

    • Koivu papparainen

      Tämmönen kysymys, että ettekö te muut ole miettineen minkä takia tämä häirikkö ei mekastele ikinä päivisin tai öisin ? mää nimittäin olen fundeerannu pääni puhki.

    • nähnyt ja kuullut

      Asuin vuosi sitten Mäyränkadulla ja luulin äänen myös pitkin kevät aamuja.Tottakai se ärsytti ja aikani kun tarkkailin,niin havaitsin,että se oli lintu katulampun päällä.Nokki tosissaan sieltä jotain ja varmaan saikin,koska sitä tapahtui joka aamu.Kuuluihan tuo pärinä täällä toisellakin puolella K:hakaa viimeksi tänä aamuna ennen töihinlähtöä.Seuratkaapa vain ni huomaatte,ettei se kummempaa ole.

    • Haamuko

      Tää alkaa oleen yhtä jännää kuin 60-luvulla Vitsarissa , kun kummitusta jahdattiin. Jos sinne saatais yhtä paljon yleisöä ja mediakin oli paikalla tv:n toimesta. Ei taitais kumauttaja uskaltaa soittaa kuolinkelloja.

      • Kevättä rinnasa

        Fasaanit ne pitää jokakevästä konserttiihan.


    • Töyssyn takaa

      Mitä ihimeen linnustajia tänne on eksyny ? Hullu tynnyrinpyörittäjä siellä on !
      Paiskoo peltitynnyriä kerrostalon seinään kaiket aamut ja näkymätönki vielä !

    • tosi on

      Jostakin entisen jääkalan suunnalta tänäaamuna kuului kumahdukset n. 5 min välein. Enpähän ole ennen merkille moista laittanut. Pikkupirut töissä aamutuimaan :-)

    • Jotain mätää tässä

      Onko kyseessä joku kovia kokeeneen merikapteenin räyhähenki? Kongin soittaja on nimittäin tällä hetkellä vauhdissa raivoisampana kuin koskaan, Kuulostaa niinkuin joku lentelisi tykinpiipun päällä ympäri Koivuhakaa ja hakkaa sitä hulluna sapelilla nimittäin kalautushan lähenee ja loittonee vuoron perään ja kuuluu tuolta taivaalta, ei täällä Oravankahun päässä mitään maassa näy,, se on poltergeisti nyt.

    • Saukon Sepe

      Kiinnostuiskohan Iltasanomat aiheesta, jos lähettäis vihjetekstarin? ite en kehtaa mut, jos joku muu niin tiiä vaik tulisivat kopteril pakalle tutkimaan.

    • Jääkalalta päin

      Tänä aamuna ainakin on tullut selväksi, että skitso kumauttaja pelkää lumiauroja ja kauhakuormaajia. Missähän piilossa tuo kyräilee? tosin kyllä sitä kalautusta kuuntelee mieluummin kuin tuota kauhojen hirveää raapivaa meteliä.

    • Mäyräkoiru

      Se on kuulkaas tosiaan lintu niinku tuo yks sanoi. Siellä kököttää tikka metallisen lampunkuupan päällä ja täräyttää nokallaan siihen tasasin väliajoin eikä ole ainoa vaan kauempana on toinen tikka, joka vastailee kutsuun samalla lailla. Empä olisi uskonut ellen oisi omin silmin nähny. Mitenkähän nuo sais häädettyä ?

    • Tikka se on

      Antakaa tikan soitella, tämä on keväinen soidinmeno sille. Ennen tikat rummuttivat ontoilla puilla soidinmenoissaan, mutta nyt urbaanit tikat ovat ottaneet katulamput käyttöön.
      Meillä täällä Kokkolan pohjoissivulla tämä on ollut tikoilla käytössä jo vuosikausia.

      • pirunsoitto

        Jaa..a, tais olla kumeampi ääni mitä katulampusta lähtee. Kaiuttaa niin, ettei suuntaa ihan tarkalleen tiedä. Ihte piru siellä lähtömerkkejä antaa syntiselle
        porukalle.


    • Ihme ja kumma

      Hienoa Suomi. Katulampun päällä rummuttava tikka sai Koivuhaan pois raiteiltaan, mitä Suomessa tulevaisuudessa voi tapahtua kun kaikki erkaantuu luonnon normaalista kierrosta ja yleensä luonnossa keväällä tapahtuvista muutoksista.

      PS. Älkää ruokkiko lintuja enää lintulaudoillanne vapun jälkeen, luonnosta löytyy silloin kyllä tarpeeksi ruokaa.

    • halkokarilainen

      paljonko koivuhaassa on pakkasta nyt?

    • koivuhakalainen

      täällä sataa lunta ei ole paljon pakkasta

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      2464
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      284
      2118
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      86
      2050
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      57
      1771
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1681
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1649
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1554
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1377
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1341
    10. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      109
      1259
    Aihe