Haluaisin noitaksi olisko täällä kukaan kuka vois opettaa mua?

wannabe12345

hei haluaisin noitaksi olisko täällä ketään kuka vois opetaa mua?

kiitoos etukäteen:)

20

668

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Huvittavaa

   Ehkä kannattaa käydä ensin ala-aste loppuun ja opetella kirjoittamaan kunnolla. Vasta sen jälkeen sitten sinne Tylypahkan noitakouluun.

  • ooo34
  • wnb duh

   huoh

   yllättää miten kaikki eivät ymmärrä että wannabe on trolli

   nimikin sanoo sen

  • vain1pakana

   laita mulle sähköpostia osoitteeseen puhpallura.fredrika@gmail.com niin voin opettaa

  • Vaarallinentie

   Vai haluasit noidaksi, no etpä paljon sitten asiasta tiedä. Noituus on mielestäni yhtä kuin saatanan palvojat. Se on semmoinen isäntä sinulle jonka läsnä olo sinussa, vie kyllä kaiken ilon elämästäsi. Viha ja muut pahat asiat itse isäntäsi, saa sinussa hallitsevan otteen. En lähde tuolle tielle kyllä. Sillä tiellä ei sinussa ole ole sielua sillä sinun sielusi on varastanut isäntäsi, jota olet luannut palvella, kun noidaksi olet ryhtynyt. Olet varmaan lukenut satuja joissa noita taikoo sitä ja tätä komeita ruokapöytiä ym. Jo tuosta kysymyksestäi ja toiveestasi, että haluaisit tulla noidaksi arvaan ikäsi, sinä olet alle 12 v. Varoitukseni on tämä: Älä ala pelleilemään näillä asioilla, sinä olet lapsi ja en toivoisi, että hukkaat elämäsi tämän tähden.

  • olepa hyvä

   Ensialkuun kannattaa lukea Raamattu takaperin. Se avaa monia salaisuuksia noidaksi haluavalle.

  • Jalovaara auttaa

   Mene johonkin uskovaiseen yhteisöön tai vaikka kuuntelemaan Jalovaaran demoneita, kyllä sieltä löytyy noitia ja vaikka millaista lapsen hyväksikäyttäjää.

   Kuinkahan paljon on todella sairasta näissä eri lahkojen sisällä julistuksissa.
   Uskovaiset yhteisöt käyttävät lapsia hyväksi ja sitten käydään taas sielu puhdistamassa jossain "demonien ulosajossa" kehossa.

   Ovelaa demoni- toimintaa nämä uskovaiset yhteisöt ja ei muuta kuin rahat omaan pussiin. Kuka saa palkkansa mitenkin. Herrat bonuksilla ja uskovaiset valheella ja ihmisten hyväksikäyttämisellä.

   • rrrr2

    Katsopa viimeinen manaus,raju kuva


  • ootnolo

   HAAAHA :DDDDDDDD VOI PERKELE KU IHMISET ON TYHMIÄ :DDD uskoo KAIKEN mitä media kirjottaa ! Se Jalovaara ei puhunu yhtää mitää mistää vitun manaamisesta ees :D PELASTA IHTES

  • totuus2

   Hylkää noituuden opiskelu se on vaarallista ja johtaa lopulta tuhon tielle.

   Sen sijaan lue RAAMATTUA sieltä löytyy johtolanka joka johtaa

   kestävälle pohjalle tästä ajasta elämäntielle.

   • Ortodoksi##

    Vakavasti puhuen sulle aloittaja: on erittäin vaarallista omalle mielenterveydelle sekaantua henkimaailman kanssa puuhasteluun ja kaikenlaiseen magiaan.

    Noituus on todellista ja sen myötä sekoaa lopulta myös oma pää ja mielenterveytesi menee sellaisessa sairaassa touhussa. Kysymyksessä on siis sama asia kuin saatananpalvonta, jolla on vain kiehtovampi ja houkuttelevampi nimi "noituus" Ja nythän ei tarvitse mennä sinne keski-ajan noitavainohistoriaan, jossa monia ns "noitia kissoineen poltettiin kirkon toimesta rovioilla, vaikkei heistä suurinkaan osa todellisia noituudenharjoittajia edes ensinkään ollut. Nyt tarkoitan oikeaa noituutta, Mustaa raamattua ja muita rajatieto/henkimaailmakirjoja, joista saaduilla ohjeilla yms. avataan ovi tuonpuoleiseen henkimaailmaan ja pahoihin henkivaltoihin. Tänä päivänä monet uusnoidat eivät näe toiminnassaan mitään pahaa, mutta kun harrastus viedään tarpeeksi pitkälle, huomataan miten tuhoisat vaikutukset sillä on. Raamattu, hyvä aloittaja, kieltää piemeyden kanssa leikkimisen vakavana ja ehdottoman kiellettynä asiana, jolloin sinun on syytä tässä tilanteessa ottaa ohjeestani vaari. Pysyttele normaalissa elämässä ja keksi tavallisia ja mielenkiintoisia asioita elämääsi sulostuttamaan. Noituus johtaa mielenterveyden menettämiseen, oma elämä voidaan kirota, sinuun voi tulla saatana asumaan ja menetät itsesi. Tämä on vakava varotius.


  • goandtell
  • antero vipunen

   Noita voi olla paha tai se voi olla näkijä ja parantaja siinä missä kristitty saarnaaja voi olla sodanlietsoja tai tietäjä. Kyse on vain siitä että uskonnon voi aina ymmärtää oikein tai väärin. Paholainen osaa esiintyä hyvänä ja viettelee useimmat meistä elämämme aikana mutta Jumalan rakkaus antaa melkein kaiken tekojaan katuvalle anteeksi. Et tarvitse ertitysiä noitakonsteja saavuttaaksesi oikean päämäärän joka on rakkaus. Sama tavoite kuuluu kaikkiin jumaluskomuksiin. Muinaisina aikoina ja nykyäänkin tietäjillä oli konstit hallussaan mutta pakanuuden käytyä kulttuurissamme harvinaiseksi on todellinen tieto vaikea löytää kaiken huuhaan seasta. Kannattaa lukea vanhoja viisauksia kuten Kalevalaa jos oman kulttuurin ja omakielinen luonnonuskonto eli noituus kiinnostaa. Tärkeintä on kuitenkin kuunnella sisintään, sydäntään ja intuitiotaan. Tieto annetaan aikanaan sille joka sitä etsii. Vastasin trollille mutta oli niin kiinnostava aihe että menköön.

  • avulias aatu

   Jos olet hyvännäköinen tyttö, niin voisin auttaa avaamaan noitakanavasi.
   En ota siitä maksua.

  • Wiccad, wicked -82

   Et voi osallistua magiikkaan, jos sinulla ei ole siihen yhtään lahjoja. Tarkoitat varmaankin wiccalaisuutta, joka on ihan yleistä noituutta, magiaa mm. luonnon valkoisten voimien, kuten tasapainon ja puhtauden avulla. Maagisen luonnon pelottavuus on eri asia, kuin kristinuskon asettautuminen ja asteuttaminen, kristllinen tasapainoisuus. Tällä tavoin luonnon voimin magia on vaarattomuus, koska se on väkivallatonta.

   • "Name without game"

    - Äh,.noituus on kuin seksi-addiktio.


  • Merlin13

   Jos haluat ansaita elantoasi noituudella, kyllä se on mahdolista sillä tyhmiä ihmisiä riittää ehtymättömästi. Keksit vain jotain typeriä hokkuspokkuksia ja otat tyhmiltä rahat pois myymällä olematonta.
   Tähän vaaditaan joko sosiopaattista luonteenlaatua jolloin ihmisten huijaaminen on sinulle aivan ok, tai sitten toinen vaihtoehto on se että olet itsekin niin tyhmä että uskot noituuden olevan totta.

   • syödäkin pitää

    Joskus riittää se että on köyhä ja normaali työnteko on tehty kannattamattomaksi tai työpakkoja ei vain ole. Sitten joutuu 9 euron töihin tai karenssiin. Tässä järjestelmässä ei ole enää ahneen tai sosiopaatin merkki että ryhtyy huijariksi.


  • Tylypahkan.

   Yhteishaku on alkanut, hae sinne. Tylypahka on noitien ja velhojen sisäoppilaitos. Sieltä se ura aukeaa.

  • Pääsiäinen tulee

   Kun katsoo meidän emäntää, niin eipä tässä muita noitia tarvita! Syyläkin on leuassa valmiina!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   114
   4685
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   19
   1730
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1074
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   72
   940
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   63
   909
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   355
   830
  7. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   762
  8. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   758
  9. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   150
   757
  Aihe