Haluaisin noitaksi olisko täällä kukaan kuka vois opettaa mua?

wannabe12345

hei haluaisin noitaksi olisko täällä ketään kuka vois opetaa mua?

kiitoos etukäteen:)

20

669

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huvittavaa

      Ehkä kannattaa käydä ensin ala-aste loppuun ja opetella kirjoittamaan kunnolla. Vasta sen jälkeen sitten sinne Tylypahkan noitakouluun.

    • ooo34
    • wnb duh

      huoh

      yllättää miten kaikki eivät ymmärrä että wannabe on trolli


      nimikin sanoo sen

    • vain1pakana
    • Vaarallinentie

      Vai haluasit noidaksi, no etpä paljon sitten asiasta tiedä. Noituus on mielestäni yhtä kuin saatanan palvojat. Se on semmoinen isäntä sinulle jonka läsnä olo sinussa, vie kyllä kaiken ilon elämästäsi. Viha ja muut pahat asiat itse isäntäsi, saa sinussa hallitsevan otteen. En lähde tuolle tielle kyllä. Sillä tiellä ei sinussa ole ole sielua sillä sinun sielusi on varastanut isäntäsi, jota olet luannut palvella, kun noidaksi olet ryhtynyt. Olet varmaan lukenut satuja joissa noita taikoo sitä ja tätä komeita ruokapöytiä ym. Jo tuosta kysymyksestäi ja toiveestasi, että haluaisit tulla noidaksi arvaan ikäsi, sinä olet alle 12 v. Varoitukseni on tämä: Älä ala pelleilemään näillä asioilla, sinä olet lapsi ja en toivoisi, että hukkaat elämäsi tämän tähden.

    • olepa hyvä

      Ensialkuun kannattaa lukea Raamattu takaperin. Se avaa monia salaisuuksia noidaksi haluavalle.

    • Jalovaara auttaa

      Mene johonkin uskovaiseen yhteisöön tai vaikka kuuntelemaan Jalovaaran demoneita, kyllä sieltä löytyy noitia ja vaikka millaista lapsen hyväksikäyttäjää.

      Kuinkahan paljon on todella sairasta näissä eri lahkojen sisällä julistuksissa.
      Uskovaiset yhteisöt käyttävät lapsia hyväksi ja sitten käydään taas sielu puhdistamassa jossain "demonien ulosajossa" kehossa.

      Ovelaa demoni- toimintaa nämä uskovaiset yhteisöt ja ei muuta kuin rahat omaan pussiin. Kuka saa palkkansa mitenkin. Herrat bonuksilla ja uskovaiset valheella ja ihmisten hyväksikäyttämisellä.

      • rrrr2

        Katsopa viimeinen manaus,raju kuva


    • ootnolo

      HAAAHA :DDDDDDDD VOI PERKELE KU IHMISET ON TYHMIÄ :DDD uskoo KAIKEN mitä media kirjottaa ! Se Jalovaara ei puhunu yhtää mitää mistää vitun manaamisesta ees :D PELASTA IHTES

    • totuus2

      Hylkää noituuden opiskelu se on vaarallista ja johtaa lopulta tuhon tielle.

      Sen sijaan lue RAAMATTUA sieltä löytyy johtolanka joka johtaa

      kestävälle pohjalle tästä ajasta elämäntielle.

      • Ortodoksi##

        Vakavasti puhuen sulle aloittaja: on erittäin vaarallista omalle mielenterveydelle sekaantua henkimaailman kanssa puuhasteluun ja kaikenlaiseen magiaan.

        Noituus on todellista ja sen myötä sekoaa lopulta myös oma pää ja mielenterveytesi menee sellaisessa sairaassa touhussa. Kysymyksessä on siis sama asia kuin saatananpalvonta, jolla on vain kiehtovampi ja houkuttelevampi nimi "noituus" Ja nythän ei tarvitse mennä sinne keski-ajan noitavainohistoriaan, jossa monia ns "noitia kissoineen poltettiin kirkon toimesta rovioilla, vaikkei heistä suurinkaan osa todellisia noituudenharjoittajia edes ensinkään ollut. Nyt tarkoitan oikeaa noituutta, Mustaa raamattua ja muita rajatieto/henkimaailmakirjoja, joista saaduilla ohjeilla yms. avataan ovi tuonpuoleiseen henkimaailmaan ja pahoihin henkivaltoihin. Tänä päivänä monet uusnoidat eivät näe toiminnassaan mitään pahaa, mutta kun harrastus viedään tarpeeksi pitkälle, huomataan miten tuhoisat vaikutukset sillä on. Raamattu, hyvä aloittaja, kieltää piemeyden kanssa leikkimisen vakavana ja ehdottoman kiellettynä asiana, jolloin sinun on syytä tässä tilanteessa ottaa ohjeestani vaari. Pysyttele normaalissa elämässä ja keksi tavallisia ja mielenkiintoisia asioita elämääsi sulostuttamaan. Noituus johtaa mielenterveyden menettämiseen, oma elämä voidaan kirota, sinuun voi tulla saatana asumaan ja menetät itsesi. Tämä on vakava varotius.


    • goandtell
    • antero vipunen

      Noita voi olla paha tai se voi olla näkijä ja parantaja siinä missä kristitty saarnaaja voi olla sodanlietsoja tai tietäjä. Kyse on vain siitä että uskonnon voi aina ymmärtää oikein tai väärin. Paholainen osaa esiintyä hyvänä ja viettelee useimmat meistä elämämme aikana mutta Jumalan rakkaus antaa melkein kaiken tekojaan katuvalle anteeksi. Et tarvitse ertitysiä noitakonsteja saavuttaaksesi oikean päämäärän joka on rakkaus. Sama tavoite kuuluu kaikkiin jumaluskomuksiin. Muinaisina aikoina ja nykyäänkin tietäjillä oli konstit hallussaan mutta pakanuuden käytyä kulttuurissamme harvinaiseksi on todellinen tieto vaikea löytää kaiken huuhaan seasta. Kannattaa lukea vanhoja viisauksia kuten Kalevalaa jos oman kulttuurin ja omakielinen luonnonuskonto eli noituus kiinnostaa. Tärkeintä on kuitenkin kuunnella sisintään, sydäntään ja intuitiotaan. Tieto annetaan aikanaan sille joka sitä etsii. Vastasin trollille mutta oli niin kiinnostava aihe että menköön.

    • avulias aatu

      Jos olet hyvännäköinen tyttö, niin voisin auttaa avaamaan noitakanavasi.
      En ota siitä maksua.

    • Wiccad, wicked -82

      Et voi osallistua magiikkaan, jos sinulla ei ole siihen yhtään lahjoja. Tarkoitat varmaankin wiccalaisuutta, joka on ihan yleistä noituutta, magiaa mm. luonnon valkoisten voimien, kuten tasapainon ja puhtauden avulla. Maagisen luonnon pelottavuus on eri asia, kuin kristinuskon asettautuminen ja asteuttaminen, kristllinen tasapainoisuus. Tällä tavoin luonnon voimin magia on vaarattomuus, koska se on väkivallatonta.

      • "Name without game"

        - Äh,.noituus on kuin seksi-addiktio.


    • Merlin13

      Jos haluat ansaita elantoasi noituudella, kyllä se on mahdolista sillä tyhmiä ihmisiä riittää ehtymättömästi. Keksit vain jotain typeriä hokkuspokkuksia ja otat tyhmiltä rahat pois myymällä olematonta.
      Tähän vaaditaan joko sosiopaattista luonteenlaatua jolloin ihmisten huijaaminen on sinulle aivan ok, tai sitten toinen vaihtoehto on se että olet itsekin niin tyhmä että uskot noituuden olevan totta.

      • syödäkin pitää

        Joskus riittää se että on köyhä ja normaali työnteko on tehty kannattamattomaksi tai työpakkoja ei vain ole. Sitten joutuu 9 euron töihin tai karenssiin. Tässä järjestelmässä ei ole enää ahneen tai sosiopaatin merkki että ryhtyy huijariksi.


    • Tylypahkan.

      Yhteishaku on alkanut, hae sinne. Tylypahka on noitien ja velhojen sisäoppilaitos. Sieltä se ura aukeaa.

    • Pääsiäinen tulee

      Kun katsoo meidän emäntää, niin eipä tässä muita noitia tarvita! Syyläkin on leuassa valmiina!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe