Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

onneton

kuitenkin

mitäköhän tekis,menin naimisiin filipinan kanssa ja sukulaisten kautta ostin pienen talon,jota rakennetaan edelleen. olen kuullut muilta että vaimoni on epäluotettava ja valehtelee paljon.en tiedä mitä tekisin,haluaisin asua filippiineillä joskus mutta en tiedä mitä teen epäluotettavan vaimon kanssa .

6

217

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jätä entinen

      etsi uusi mutta älä netistä tai baarista. Niin minä tein vajaa parivuotta sitten ja nyt on tosi hyvä vaimo. En tosin ollut naimisissa edellisen naisystävän kanssa.

    • Camiguin lover

      Paljon Filippiineillä vierailleena ja ihmisiin tutustuneena pidän vaihtoehtoa että sukulaiset pääsevät kukkarollesi jokseenkin epäilyttävänä. Ja länkkäri ei taloa omista vaikka lakimiehet vakuuttaakin,..monta juttua kuulunna että erossa mennyt naiselle ja perheelle. Ja ennen naimisiinmenoa on parempi ottaa taustat selville kun sitten katua myöhemmin. Jos et luota ihmiseen tuksin välimatka asiaa parantaa. Itselläni aikoinaan hieman vastaava tilanne epäluottamus "tyttöystävän" kanssa mutta yksi hänen parhaista ystävistään omasi todellisen Filippiinittären luonteen ja poti huonoa omaatuntoa hänen tekemisistään. Seläntakana puuhattiin jos vaikka mitä. Kiitos ja kumarrus Alona Surigao del sur ja Cagwait city.

    • relaa ja kelaa

      "mutta en tiedä mitä teen epäluotettavan vaimon kanssa ?"

      Heivaa kilometritehtaalle ennenkuin sut rahastetaan kuiviin! Odota kunnes pääset muuttaa Filsuihin ja kyllä löydät varmaanni mukavan typykän joka on luottamuksen arvoinen. Parhaat Filippiinat löydät kaukaa suurkaupunkien humuista ja internetistä!

      • ^^-------^^

        Muuten ihan hyvä kommentti, mutta toteamus, että parhaat löytää kaukaa internetistä ei ihan paikkaansa pidä, sillä oikeastaan kaikki pariskunnat jotka tunnen Suomesta ovat tavanneet netin deittipalstan kautta, vain aniharva on lähtenyt kahlaan kaupungista kaupunkiin. Toisekseen, lähes joka kojussa on netti kahfee paikka Filippiineillä, joten on käytännössä mahdotonta löytää semmoista naista joka ei kyseistä vempainta olisi käyttänyt jo, ellet sitten mene pokaamaan sokeriruokopelloilta siellä? ;)

        On hyvä muistaa, että huijareita löytyy nettien palstoilta kansallisuuteen katsomatta, mutta kyseisen vempainen täydellinen poissulkeminen vaihtoehtona löytää kumppani, on vähän sama, kuin yrittäisi Mämmilänpitäjän sunnuntai tarjontaa pitää ainoana aluereviirinä mistä löytää elämänkumppani.


    • Balicasag

      Jaa’a sinuna en paljon luottaisi ainakaan filipiniilaisten sepustuksiin toisen filippiinilaisen luotettavuudesta. Monesti siella nainen on toiselle naiselle susi ja jos joku on paassyt “hyviin” naimisiin, niin sita kadehditaan ja monesti puhutaan paljonkin ohi asian. Ei myoskaan ole tavatonta, etteiko juuri joku kyseisen naisen ystavista alkaisi lyomaan kiilaa “luotettavana” ystavana sinun ja puolisosi valiin, tahan voisi kommentoida etta kokemusta on. Talla tavoin yritetaan voittaa luottamuksesi ja sita kautta myos napata mies itselle. Sinuna kuuntelisin vahan puolella korvalla kyseisia juoruja ja peilaisin niita tarkasti todellisuuteen. Totta on myos se ettei ole ollenkaan tavatonta, etta joku hieman enemman elamaa nahnyt neito saattaa hakea itselleen, perheelleen ja poikakaverilleen elattajaa, naitakin on nahty. Totuutta et saa selville kuin itse kaivamalla.

      Jos kuitenkin olet jo naimisissa Filippiineilla ei teista kumpikaan paase ihan helposti asiaa karkuun. Avioeron suomalaista versiota ei Filippiineilla tunneta ja ainoa vaihtoehto on mitatoida avioliitto. Mitantointi on kuitenkin kasittaakseni monimutkainen prosessi ja sen tueksi tarvitaan kunnon syy, jokunen tuhat euroa rahaa ja lakimies. Edella mainituista huolimatta prosessi on ilmeisesti pitka (vuosia), eika edes rahalla saa paljon oikaistua. Perheen elattaminen on Filippiineilla pohjaton kaivo etenkin koyhemman vaeston keskuudessa ja sen suhteen kannataa tehda asiat selviksi heti suhteen alkumetreilla, samalla naet onko neito oikeasti kiinnostunut sinusta vai sinun lompakosta. Perhe on kaikesta huolimatta tarkea osa Filippiinilaisten elamaa, mutta se ei siita huolimatta tarkoita elatusvelvollisuuta.

    • Provo NO

      Vaikuttaa provolta. On vaikea uskoa, että noin massiivisia kielioppivirheitä suoltava henkilö on onnistunut menemään naimisiin Filipiineillä.

      Kerroppa vähän, kunka sait avioliittosi viralliseksi, niin Filippiineillä, kuin Suomessa? Jos tuohon kykenet, niin pyydän anteeksi sitä, että ajattelen sinun olevan rasistiprovoilija.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe