jep kyl nyt taas pieni tauko puistoiluun

taukopuistoiluun

hmm sellanen vaan että ärsyttää ku täällä järvenpään koirapuistoissa on ainakin sellaiset säännöt että KIIMAISTA JUOKSUISTA NARTTUA ei saa tuoda puistoon, mutta nyt aikasta monella nartulla juoksu joten eilinen puistoilu ei ollu mukavaa ku siel oli aika monikin narttu kiimas ja mun poika tykkäs mennä nylkyttää, mut nehän ei sit ollu suomalaisii ne ketkä toi niitä kiimasia narttuja puistoo ni en niille voinu asiasta sanoakka, joten piti häipyy puistosta. välil mua itseä vaan ärsyttää ku ne on kuitenki sääntöjä ni noudatettas niitä. tai minä en ainakaa enää ala repii koiraani pois jonkun selästä nylkyttämästä, jos paksuks pamahtaa ni ei tarvi mulle itkee et nyt tulee poikasii. ja onneks mun uros ei oo sellanen et menee niin sekasin niistä kiima hajuista et alkaa rähisee ja tappelee nartuista muiden urosten kanssa, mut näinki olen nähny tapahtuvan, eikä muuten ollu mukavaa katottavaa. joten järki kätee, ei juoksusia narttuja puistoon ettei tuu vahinkopentuja ja sit toiseksee ettei uros koirat ota turhaan verisiä matseja, eikös niin? harmittaa vaan että nyt ite joutuu olee pois puistosta tämän takia, sääli vaan koiraani koska se tykkää puistoilla....

12

283

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kikkelitonttu

      En tiedä mitä sanoa.

    • 6+1

      Ei se aina tarkoita sitä että nartulla on kiima jos uros on selässä . Nyt on todella paljon kiimaiseten narttujen hajuja muutenkin joten urokset on jo pelkästään niistä hajuista sekaisin ja pyrkivät narttujen selkiin .

      AINA täytyy puuttua jos oma uros on jonkun selässä ja englannin kieli varmaan nykyisin taittuu jokaiselta joten asioista voi sanoa vaikka toisella osapuolelal ei Suomi olisikaan hallinassa .

      Itseäni ärsyttää ihmiset jotka eivät ymmärrä että edes tyhjään puistoon ei ole juoksuisen nartun kanssa asiaa ...urokset kun tosiaa nsekoilevat jo niistä kusiläiskistä ..

    • taukopuistoiluun

      jep, mut mun koira ei nylkytä alistaakseen vaan ihan vaan ja ainostaa ku narttu kiimas, ei se ihan kenenkä tahansa selkää hyppele.

    • 19+1

      No kaipa se sun englantisi toimii että voit asiasta ihan nätisti kysyä ja kertoa asiasta ?Mitenkä luulet heidän pystyneen säännöt lukemaan jos ei Suomen kieli taitu ?

    • taukopuistoiluun

      no kun kukaan ei niitä sääntöjä luekka saatika noudata sehän nyt on monessa puistossa jo nähty. ja ne oli venäläisiä jotka ei puhunu englantia, tiedä sitten millä ne tulee toimeen suomessa jos ei osaa englantia saatika suomea....hmmm

    • eikiimalle

      joo samaa mieltä, kiimaisia narttuja ei puistoon, ei edes silloin vaikka puistossa ei olis ketää. ei edes tyhjäänpuistoon siis ja piste. mitää muuta ku harmia....

    • Ei hyvää päivää

      sinne ketään kiimaista narttua ole tuonut.
      Tuollaisilta maalaisilta pitäisi kieltää kokonaan käynti puistossa.

      on tullut jonkin verran käytyä siellä ja aina jonkun tampion koira nylkyttämässä narttuani , onneksi tuo antaa perkeleesti uroksille hammasta jos eivät muuten usko.
      Onko oma uroksesi nylkyttäjä ?

      • jaa?

        Vein oman urokseni koirapuistoon js siellä mies oli koiransa kanssa kaksin. Mies vaan sanoi mulle, et onks teidän pakko tulla tänne, kun mun nartulla on juoksu.. Kröhömm..


      • ei hyvää päivää
        jaa? kirjoitti:

        Vein oman urokseni koirapuistoon js siellä mies oli koiransa kanssa kaksin. Mies vaan sanoi mulle, et onks teidän pakko tulla tänne, kun mun nartulla on juoksu.. Kröhömm..

        puhutko edelleen Järvenpään koirapuistosta ?

        vai lantalaisten höpö pöpö puistikosta


    • miesanonny

      ei se oo paska puhetta ku näil palstoilla huudellaa et staffeille ja pitbulleille omat tarhansa ni näköjää aletaa sit vaatii tytöille ja pojille omia puistoja, no joo kannatan :)

      • kikkelitonttu

        minä myös!


    • J.

      Olen kanssa sitä mieltä että ei juoksusia narttuja puistoihin tappelu voi tulla pelkistä hajuistakin ja kyllä ärsyttää jos koira vaan nuoleskelee koko ajan pissa länttejä pyörii ympäri puistoa haistelemassa vaan narttujen jälkiä. Huomasin sen viime kesänä kun joku idiootti pikkuteini oli puistossa juoksusen nartunkanssa (sanottiin asiasta kun saatiin tietää ja lähti pois) ja kun lähtivät pois urokseni kulki koko ajan nenämaassa vaikka toinen koitti saada juoksemaan (oli vielä senverran nuori ettei ollut kuunnostunut) ja sen vapaana juoksemisen takia siellä käydään kun ei oikein vietin takia mettässä voi pitää vapaana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1659
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1461
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1129
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1091
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1082
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      5
      991
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      964
    8. 6
      960
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      2
      950
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      944
    Aihe