Ääretöntä kiihkoa

Tulin eilen kotiin jo normaalia aikaisemmin ja Katrina oli myös saapunut puolenpäivän aikoihin lounastauon päätteeksi tekemään etätyönä käynnissä olevaa projektiaan. Mielessäni pyöri edellispäivän seksi, joka tapahtui saunassa, saunan tosin ollessa pois päältä. Tuosta tilanteesta olisimme voineet vaikka kirjoittaa tarinan teille, mutta ei sitten kuitenkaan siihen ryhdytty, vaikka nyt hieman valotankin tapahtunutta.
Katrina oli kylpyhuoneessa laittamassa pesukonetta käyntiin, kun menin varoittamatta hänen luokseen, tönäisin hänet seinää vasten ja suutelin kiihkeästi alkaen riisua heti häneltä housuja jalasta.
Samaan aikaan vein hänet saunaan, kaadoin lauteille ja panin häntä lujaa ja kiihkeästi Katrinan ollessa täysin avoinna jalat levällään edessäni, minun seisten lattialla ja hurjasti pumpaten kaluani hänen pillussaan.
Katrinan näytti äärimmäisen kiihottavalta kiemurrellessaan allani paita päällään, ilman housuja ja kuinka hänen silmänsä pyöristyivät, kun aloin lopulta ruiskia spermaa hänen tiukkaan pilluunsa.
Se tapahtui siis edellispäivänä ja tällaisten pienten hetkien vuoksi jatkuva oleminen on myös erittäin miellyttävää ja Katrina on tietenkin jatkuvasti mielessäni ja tätä saunaseksiä ajattelin myös eilen päivällä ja kotiin tullessani.

Huusin ulko-ovella jo hei, että olen kotona, mutta en saanut vastausta, vaikka Katrinan kengät olivatkin eteisessä. Ajattelin hänen olevan nukkumassa ja suuntasinkin suoraan makuuhuoneeseen.
Oven avattuani näin Katrinan sängyllä tietokoneen kanssa, josta tuli pornoa ja Katrina jalat avoinna kosketteli itseään. Hän tietenkin säpsähti minun tullessa huoneeseen ja pieni puna nousi hänen poskilleen, mutta ei siitä sen suurempaa nolostumista seurannut, eikä pidäkään
Sillä kyllä me näistä asioista puhumme avoimesti ja melko usein Katrina kertoo, miten on hieman koskettanut itseään, koska on halunnut minua niin paljon.
Itseltäni tuo itsetyydytys on lähes täysin loppunut sen jälkeen kun Katrinan kanssa yhteen päädyimme, mutta ei minullakaan ole ongelmia siitä kertoa, mikäli niin olen tehnyt.
Olen myös muutaman kerran Katrinan katsellessa runkannut ja se tuntuu häntä kiihottavan valtavasti.
Joskus on homma mennyt rakasteluksi Katrinan suuren kiihottumisen vuoksi, enkä ole siitä pahakseni laittanut.
Nyt kuitenkin menin huoneeseen, jossa Katrina oli lähes alasti ja tietokoneesta kuului seksin ääniä, jotka selvästi olivat jotain bondagea ja kinkyilyä.
Katrina nousi ylös sängyltä, käveli luokseni niin viekottelavalla tyylillä kuin vain olla voi, pyörittäen lantiotaan kävellessään ja purren, sekä nuollen huultaan.
Hän suuteli minua kostealla suullaan, otti kiinni kravatistani, joka minulla sattui eilisen palaverin vuoksi olemaan päälläni, sillä joka päivä en pukua päälläni pidä.
Katrina veti kravatista minua alemmas ja suudelmamme antoi heti kyllä tiedon, mitä oli tulossa. Tai niin ainakin luulin. Hän lähti kulkemaan kohti kylpyhuonetta pitäen edelleen kiinni kravatistani ja sanoen, että: "tuleppas nyt, kun olen sua jo odottanut". Itse olin lähinnä hämilläni ja odotinkin vain mitä tuleman piti, ilman sen suurempia sanoja.
Kylpyhuoneeseen päästyämme Katrina alkoi riisua minua kierrellen ympärilläni ja hieroen itseään sulavasti ja kiihkeästi minua vasten. Hän liikkui kuin eroottisen tanssin liikkein laskeutuessaan kyykkyyn eteeni ja avaten housuni, joista kovettunut kaluni pääsi vapauteen.
Katrina otti sen heti suuhunsa ja imi hetken kuolaten valtavasti, kuolan valuen lattialle ja Katrinan rinnoille hänen tullessa lähemmäs minua ja kaluani, välillä kosketellen rinnoillaan sitä ja välillä kiihkeästi nuollen ja imien.
Kun hän oli riisunut minut kokonaan asettui hän taakseni, otti oikealla kädellään kiinni kalustani ja vasemmalla kosketteli pyllyäni.
Katrina kysyi, että: "saako tänne koskea?"
Nyökkäsin ynähtäen ja Katrina kuolasi sormeaan asettaen sen pyllylleni ja hitaasti työntäen sen sisääni.
Hän valutti kuolaa lisää sormelle, jotta liikkuminen olisi sujuvampaa.
Kohta sisällä pyllyssäni oli kaksi sormea ja Katrina puristi kivikovaa kaluani liikuttamatta esinahkaa minnekään, vaan pitäen sen takana niin tiukalla kuin voi.
Hän alkoi painella erittäin voimakkaasti etuarauhastani, joka seisoma-asennossa taitaa olla kaikista herkimmin tavoitettavissa.
Tuntui kuin jalkani olisivat pettäneet altani samalla haukkoen henkeäni.
Tunsin jatkuvaa tarvetta laueata, tai oikeastaan tunsin koko ajan laukeavani ja katselinkin epätietoisena kaluani, että tuleeko minulta kokoajan.
Katrina jatkoi paineluaan entistä lujemmin, mutta tasaisesti ja minun oli pakko ottaa käsilläni tukea lavuaarin reunasta.
Hän katseli olkani yli kaluani ja tunsin miten sen päästä alkoi valua spermaa. Tuo valuminen ei kuitenkaan tuota sellaista normaalin laukeamisen tuomaa tunnetta, vaan se laukeamisen tunne on koko ajan läsnä, tulee spermaa tai ei...

Jatkuu kiihttavaan loppuun täällä http://kinkyjensalaisuuksiensali.blogspot.com/2012/03/chapter-xxi-aaretonta-kiihkoa.html

0

3868

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        70
        6850
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        28
        4440
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        272
        2883
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        27
        2121
      5. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        31
        1673
      6. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        99
        1475
      7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        55
        1161
      8. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1154
      9. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        306
        1143
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        39
        1111
      Aihe