Erittäin visainen pissaongelma

Ihanihmeissään

Tuolla meidän vajaat 2-vuotiaalla 4 kg painoisella nartulla meinaan. Rodulle tämä ei ole ns. tyypillistä niinkuin ehkä joillekkin roduille on.

Kaikki, siis todellakin nyt aivan kaikki on kokeiltu. Koira pissaa siis yksin ollessaan (toisen koiran kanssa) johonkin esillä olevista pedeistä, siis omalle aluselleen. Alla faktat.

- Koiralta on tutkittu pissanäyte, kuvattu rakko ja luusto (tai selkä), koiraa on kipulääkitty (ell.virheellisen diagnoosin vuoksi) ja verikokeet otettu. Koira on fyysisesti terve eikä pissaaminen johdu mitä ilmeisemminkään mistään kivusta, koska kipulääkitys ei vaikuttanut asiaan mitenkään.

- Koiran ruokavaliota on muutettu

- Yksin ollessaan erilaisia vaihtoehtoja on kokeiltu, rajattu tila eri muodoissaan, yhdessä ja erikseen toisen koiran kanssa. Samassa tilassa aidalla erotettuna, eri tiloissa jne. Mikään ei vaikuta.

- Koira syö Serene-Um tabletteja ja DAP on käytössä.

- Koiralle on puettu juoksuhousut, jos pissaaminen olisi vaan "ilkeyttä" ei vaikutusta.

- Koira on tietenkin opetettu sisäsiistiksi, kuten kaikki aikaisemmatkin koirani sekä sisäsiisteyskasvatusta on myös kerrattu. Koira syökin nykyisin petien välittömässä läheisyydessä, jos tämä jotenkin vahvistaisi ajatusta pidän tämän alueen puhtaana. Ei vaikutusta.

- Koira ei osoita mitään tyypillisiä eroahdistuksen merkkejä. Tuhoa tms. ja jää rauhallisesti yksin kotiin. Kuitenkin yllämainitut tähänkin ongelmaan liittyvät keinot kokeilussa.

- koira pystyy pidättelemään jopa 9 tuntia sillointällöin, eli pissaaminen ei ole pakon sanelemaa esim. liian pieni rakko.

- Koira ei juo vettä määrättömästi, veden säännöstely ei vaikuttanut pissaamiseen.

- Koirilla on hyvä suhde eli ei ristiriitoja lauamassa.

Olisikohan kellään ideoita, jotein niinkuin sellaista mitä en olisi vielä tullut ajatelleeksi ja tosiaan, olen ajatellut lähes kaikkea.

2

154

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuttua touhua

      Itselläni on herrakoira joka pentuajan on viettänyt ns häkkikoirana kasvatuskodissaan. Tullessaan meille pissasi petinsä koska merkkasi sen itselleen.
      Yöllä pystyy olemaan vaikka 10 tuntia pissaamatta mutta kun jää muiden koirien kanssa niin merkkaa omansa. Vaiva on vuosien myötä helpottanut mutta kun uusi peti hankitaan ja vaikka siitä pestään vieraat hajut veks niin varmaan pissataan. Mut onnex herra on kääpiörotua ja pesukone pelittää.

    • älä rankaise

      hei, minun koirallani oli myös pissaamisongelma. olin päivät opiskeluissa ja koirani oli yksin sen aikaa. tulin siihen tulokseen kaikki vaihtoehdot ajateltuani, että pieni koirani rakasti ja ihaili minua niin paljon että lirautteli alleen yksin ollessaan. koirani ei tuhonnut paikkoja eikä muuten osoittanut minkäänlaista eroahdistusta. heräsin huomaamaan kaverin puutteen, kun naapurin lapset kertoivat pienen koirani istuvan tunti kausia sänkyni reunalla ja katselevan ikkunasta ulos. märkä läntti peitollani paljasti ikävän ja yksinäisyyden. ostin koiralleni koirakaverin ja tilanne helpottui mutta ratkaisevasti vasta kun jäin opiskeluiden jälkeen kotiin ja vietin aikaa pienen ystäväni kanssa enemmän. syli ja hellittely auttaa, koiran luottamus on maailman kallein asia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5604
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2486
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1977
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      57
      1718
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1388
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      10
      1281
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe