Poliisin omituinen itsemurha ?

Tietääkö kukaan ?

34

4460

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TOSIrealisti Kokkola

      Mustasukkaisuusdraama. Siinä tapahtui just niin kuin tuossa sun linkittämässä jutussa luki. Tekijä oli komisario kokkolan poliisissa.

      Pari yksityiskohtaa jäi linkissä kertomatta.

      Oli hakenut palvelusaseensa poliisilaitokselta, mennyt vaimon asunnolle. Mennyt tikapuilla parvekkeelle toisella kerroksella ja siitä sisään.

      Keskipohjanmaa-lehden uutinen: http://www.kp24.fi/uutiset/17338/kello3.swf

      • Surullinen tarina

        Luin tuon Tynin tarinan KP24.fi 31.08.2001. En tiedä sitten, että oliko Tyni ottanut asperiini, ja hotapulveri coktailin ennen kommenttiansa. tiedoitusvälineille ? Olen tavallinen duunari, ja tunsin Tomin. En nyt muista mikä kuppilan nimi oli mikä oli silloin aikoinaan vaakunan kellarissa, siellä olen tutustunut Tomiin joskus 90kyt luvulla. Tutustumisen myötä juttelimme kaiken näkösistä kokemuksista, ja asioista...Olen myös käynyt tuossa perheessä kylässä edesmenneen avovaimoni kanssa koska avovaimoni työ liittyi kyseiseen perheeseen (Ei viranomaistaholta)...Näitä ampumisia sattuu suomessa erittin paljon, varsinkin silloin kun toisella ei pysy housut jalassa kun astuu kaljakorkin päälle. Mitä tulee tuohon kiikariin niin sehän voi olla kenen tahansa...Niinpä vaikka T..... Toivon kuitenkin, että vanhempien menettäneet lapset ovat saaneet kunnioittavan, ja asiallisen elämän.


    • PeruS ÖrkkÄ

      Joo se kävi tietääkseni just siinä toispuol kattuu enkämä ny ala vannomaan saati vasikoimaan mut muistaakseni keissi meni noin.

    • Puiston Ake

      Tästä on kyllä harmaita muisti kuvia mutta muistaakseni tämä asia oli painettu hiukase koval kädel villasel. Ei kait tämä ole joku vuosipäivä :(

    • etusormi1,

      Kyllä pitää ihmisen olla kieroutuneen utelias ja oman elämän menettänyt ku jaksaa vielä asiaa kaivaa. Selvästihän sinulla on riitävät tiedot. Kengännumeron ja
      kalsareiden värikö sun vielä pitäis tietää.

      • TOSIrealisti Kokkola

        Älä muuta viserrä. Sama kaveri lienee asialla. Ei aloittajan ja seuraavien jutut voi syntyä lähes samalla sekunnilla muuten kuin yhden ja saman tekijän toimesta.
        Ja kaiken lisäksi käyttää varattua nimimerkkiä. Kirjoittaisi edes oikein.
        Täytyy olla itse sivuston sheriffi...


      • Aika_Kone
        TOSIrealisti Kokkola kirjoitti:

        Älä muuta viserrä. Sama kaveri lienee asialla. Ei aloittajan ja seuraavien jutut voi syntyä lähes samalla sekunnilla muuten kuin yhden ja saman tekijän toimesta.
        Ja kaiken lisäksi käyttää varattua nimimerkkiä. Kirjoittaisi edes oikein.
        Täytyy olla itse sivuston sheriffi...

        Mitä ihmettelet ? 60 sekuntia on pitkä aika johon mahtuu useita kommentteja ja miksi muuten kritisoit aina omia kommenttejasi ? taidat olla vähän hölmö.


    • Uutislukija

      Miten täällä rauhallisessa kaupungissamme on voinut sattua noin kamala tapaus ? Tuohan on täysin tolkuton juttu, taitaa olla synkin tapaus Kokkolan historiassa.

      • Vm

        Läpäl!


      • Gg

        Läpäl!


    • itkettäää

      revit auki vanhat haavat ,eikö ollut muuta mietittävää.haluatko jos sun kipeitä asioita alotetaan huutaan kuka tietää.

      • 8si tie varessa ovat

        Itkettää::Anna palaa.Kuolleilta on vaikea saada totuus esiin..Mutta sinun täytyy ottaa huomioon, että on myös ihmisiä joilla on oma tositarina..Kaikkea hyvää sinulle


    • Histotoitsija

      Se on vähän sillä lailla ettei näitä sattuneita murhenäyttelmiä pääse mitenkään pakoon. Internetin hakukone tuo yllätyksellisiä asioita näköpiiriin vaikka oli tarkoitus hakea aivan muuta tietoa ja sitten joku aivan muu juttu alkaa askarruttamaan. Paperiuutisten aikakautena tilanne oli toinen ja kohu uutiset paloivat unholaan saunankiukaan syttypaperina.

    • Vallesmanne

      Niin Kokkolan palstahan aloitti vuonna 2002 joten ei ihme, että asiasta ei ole ollut häävisti tietoa. Jos palsta olisi avattu vuonna 2001 olisi aiheesta ollut tolkuton myllerrys. Perin karmiva tapaus tuo kyllä oli huh huh.

      • Länsmanne

        Totta. Järkyttävä tapaus.


    • arpiset haavat

      ethän viitsi siellä kysellä.voi olla lähiomaisia ja niihin sattuu kun alkaa suru helpottaa ,niin sitten alat kyseleen.ja miksi sua huolestutti 10v ainakin vanha asia.anna olla.laula virsiä ja kerro omasta menneisyydestä.älä lyö lyötyjä .pysähdy miettiin

      • .hamekangas sinulle

        en ole lessu mutta omassa elämässä vain on sattunut etten välittäis että haavoja avataan kato joihinkin sattuu.olet onnellinen kun elämäs on hyvin .ja saat toisten kanssa juoruta,ennenvanhaan kylän juoruakat oli kauhistus nyt voi salassa nimimerkin takaa kaivaa ja JUORUTA.antakaa lasten olla kyllä he ymmärtää kun ovat aikuisia.mustasukkaisuus on kamalinta ja saannut paljon surua aikaan.huh mikä nimimerkki .kun ei vain ovella jo odottais vastoinkäyminen myös sinulle.


    • Plussapiru

      Miinus pelleily saa mun puolesta päättyä tähän.

    • åläöåplöäå

      Antakaa nyt jo asian olla. Tuskin lapsetkaan haluavat että täällä kaivellaan menneitä ja kipeitä asioita.

    • LKV Agentti

      Mahtaakohan tuon kauhujen huoneiston uudet asukkaat tietää mitä siellä tapahtui meinaan vaan, että miten siellä voisi edes asua tuollaisen historian kanssa.

      • ullasertaaasseert

        Jotkut henkilöt ei vaan osaa lopettaa, on vaan pakko jatkaa.......
        Antkaa jo olla!!!


      • Kuules ulla..
        ullasertaaasseert kirjoitti:

        Jotkut henkilöt ei vaan osaa lopettaa, on vaan pakko jatkaa.......
        Antkaa jo olla!!!

        Tuolla kastaja palstalla on lähes sata puheenvuoroa 80-luvun elävistä ja kuolleista, joten on aika jännää, kun käyt inisemässä kaikille huomattavasti tuoreemman aiheen keskusteluista. Menehän nyt sinne kastaja palstalle huutamaan siellä sulle on töitä.


    • Tragedia.....

      Kokkolalainen poliisi ampui vaimonsa ja itsensä, jonka kanssa oli eroprosessi menossa.

      Todella surullinen tapahtuma, ei voi muuten kommentoida. Siitä taitaa olla aikaa jo viiisen vuotta
      .
      Tällaista sattuu suomessa liiankin usein. Ei poliisikaan ole tavallista ihmistä kummoisempi. Mustasukkaisuus on vaarallinen sairaus.

      Keskustelun avaajalle helvetin iso risupuska kornista uteliaisuudesta.

      Terveisin tuon traagisen perhetragedian osapuolien hyvä tuttu. Toivoisin, että pyytäisit Suomi24-palstan ylläpidolta koko viestiketjun poistamista, siinä korni tyyppi!!!!!!

      • Sivulta seurannut

        Näkyy olevan noiden molempien uutistoimitusten sivuilla "keskustele" aiheesta ruutu avoinna, joten ehkä voisit soittaa näihin toimituksiin ja pyytää poistamaan ne uutiset verkosta, ettei aiheesta kehkeytyisi enempää keskustelua.


    • Vesitorninmäkeläinen

      Näinhän se menee. Joku kysyy jotakin ja saa kysymykseensä asiallisen vastauksen, kun taas jollakin toisella menee puurot ja vellit täysin sekaisin.

    • Kohu...juttu

      Ehkäpä tapaus poiki parempaa henkilökunnan psykologista arviointia ja maassamme on nyt turvallisemmat oltavat.

    • Jähmeä Penis

      Jumalauta mitä idiootteja kokkola ja tänä palsta vilisee!! Onneksi olen vain lukijan ominaisuudessa mutta pakko oli kommentoida tähän paskaan edes jotain.

    • ma6969

      Miftä helvettiä te kaivatte joitain 10 vuoden takaisia esiin. Ei kyllä ole todellakaan normaalia toimintaa.

      • Sitä saa mitä tilaa

        Sen takia, kun poliisit urkkii Myllylän keissiä niin urkitaan nyt sitten poliisi keissiä,,, eikö tuon nyt ymmärrä tyhmäkin.


      • Julkilausuma
        Sitä saa mitä tilaa kirjoitti:

        Sen takia, kun poliisit urkkii Myllylän keissiä niin urkitaan nyt sitten poliisi keissiä,,, eikö tuon nyt ymmärrä tyhmäkin.

        Juu' u ja mitekähän täsä vuosien varrel kehtasivat urkkia tätäki tietoa niin Hesari sais ottaa selvää ja niinkui vähän äkkiä olisi jo!


    • Hiilihanko>Eräs

      Saatanan tunarit, kun ei kukaan uskalla sanoa juuri mitään vaikka on päivän selvää, että tässä on urkittu sitä sun tätä ja kuinka moni tietoihin päässesistä urkki vuosikymmenen juuri tätä,, hmm taitaa hiihtäjä olla pikku tekosyy.

    • Siansilmä V

      Kyllä varmaan edesmenneen pariskunnan teini-ikäisistä lapsista tuntuu kivalta, kun, kun vanhempien tragediat vedetään esiin kojoottien riepoteltavaksi!!
      Toivottavasti eivät lue tätä!!
      HÄVETKÄÄ!!! HAASKALINNUT!
      Oikein tuollasia Alibin kestoytilaajia koko löössi....

      • nettikäsialantuntija

        en se minä ollu ko patu oletetusti


    • Anonyymi

      Antakaa jo olla. Eiköhän se ala lapsilla näkyyn terapiassa käynnit kun tuommosen joutuu kohtaan
      Ja vielä te revitte haavoja auki. Hävetkää!

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2943
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      265
      1229
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1221
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1041
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      1003
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      980
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      936
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      49
      897
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      41
      877
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      43
      789
    Aihe