Äitipuoli saunassa.

äitipuoli - 41v

Hei, täällä 40-vuotias äitipuoli, meillä on minun omia lapsia 3- ja 14vuotiaat tytöt, ja isänpuolelta poika on 15vuotias. Eli mitä mieltä olette voinko olla vielä alasti mökillä saunassa? Vanhempi tyttö on jo uikkareissa saunassa, nuorempi tyttö ja poika eivät ole. En mene vielä tnä viikoloppuna saunaan, mutta ensi viikonloppuna ajattelin jo mennä. Niin mitä mieltä olette onko häveliästä olla alasti saunassa?

54

11199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Friendofhumanity

      Tottakai on. Sauna on suomalainen ja suomalaiset ovat saunan keksinnöstä asti käyneet alasti yhdessä saunassa. Jos pojalla alkaa seisomaan niin mitä sitten? Se vain kertoo, että hän on terve nuori mies ja hän ei sitä pysty kuitenkaan hallitsemaan.

      • ,.jonne.,.

        Samaa mieltä edellisen kanssa. Se on melko varmaa että kyllähän sinä pojassa haluja herätät jos se terve on? ja seisomaan alkaa, mutta mitäpä tuosta, elä ole tietävinäsikään.


      • Anonyymi
        ,.jonne.,. kirjoitti:

        Samaa mieltä edellisen kanssa. Se on melko varmaa että kyllähän sinä pojassa haluja herätät jos se terve on? ja seisomaan alkaa, mutta mitäpä tuosta, elä ole tietävinäsikään.

        Olin saunassa lasten kanssa ja pika 14v myös kun kaikki oli käynytsaunassa menin käymään siellä latialla oli iso läntti spermaa kokeilin sormella oli kiinteää ja venyvääpesin lattian ja menin olohoneeseen poika arvasi että olin nähnyt sen meni omaan huoneeseen, menin jonkin ajan päästä ja sanoin se on normaalia olen minäkin tehnyt noin saunassa katsoi ja sanoi oli pakko kysyin miksi sanoi vaivautuneena kun näin sinut alasti sanoi ei puhuta tästä kenellekkään saat saunoa muuloinkin meidän kanssa.


    • saunavuorot uusiksi

      Kun ihminen on seksuaalinen olento niin eiköhän juuri tuo merkki että alkaa tulla näitä ajatuksia häveliäisyydestä ja sopiiko ym. niin silloin on aika alkaa laittaa saunarutiinit remonttiin.
      Yleensä murrosiän kynyksellä ei kaikki halua lähteä saunaan edes omaa sukupuolta olevan kanssa.
      Ilmeisesti vanhempi tytär on jo itse kokenut, että uikkarit on tarpeen. Tämä nuori poikakin voi jo mielessään pohtia, että ei oikein viitsisi, mutta ei saa sanotuksi, että haluaa käydä yksin tai vain isän kassa.

    • jonnepelko...po

      runkkaa sitä aaahhhh....

    • ei järkeä

      eikös ne miehet voi saunoa keskenään ja tytöt erikseen? mikä hinku sulla on alasti kekkuloida teinipojan luona alasti? ei kuulosta järkevältä.tytötkin viisaampia ja tajuaa asioista.jos ei maalla asuta niin ei siihen totuta noin vaan että mennään saunomaan .eihän sitä aikuiset mene normaalisti muutenkaan enää isojen lastensa ,eri sukupuolta olevien kanssa saunaan.vai haluatko kiihottaa nuorta miestä? eikö nolota? miksi et käytä uikkareita?

    • Äiti 51 v

      Ei teini-ikäiset eri sukupuolta olevat sisaruksetkaan sauno yhdessä, niin että en oikein ymmärrä tuota teidän saunajärjestelyänne. Tehkää nyt hemmetti saunavuorot.

      • Poika, ei ihan 51v

        Eipä meillä ainakaan ollut mitään ongelmia käydä saunassa vanhemmat ja sisarukset samaan aikaan, kun oli vain tunnin saunavuoro ja löylyä piti kumminkin ottaa kunnolla. Alasti olimme kaikki siellä, eikä ollut mitään ongelmia. Ehkäpä juuri tuo, että naiset ja miehet pidetään erillään ja piilotellaan paikkoja, vieraannuttaa ihmiset luonnollisista asioista ja sitten, kun eksyy alasti samaan paikkaan, niin on välittömästi tiukka stondis.

        Se on vähän kumma juttu, että porukat kehtaavat hässiä vieraiden ihmisten kanssa perse paljaana pusikossa, mutta eivät kehtaa mennä oman perheen kanssa saunaan.


      • .........
        Poika, ei ihan 51v kirjoitti:

        Eipä meillä ainakaan ollut mitään ongelmia käydä saunassa vanhemmat ja sisarukset samaan aikaan, kun oli vain tunnin saunavuoro ja löylyä piti kumminkin ottaa kunnolla. Alasti olimme kaikki siellä, eikä ollut mitään ongelmia. Ehkäpä juuri tuo, että naiset ja miehet pidetään erillään ja piilotellaan paikkoja, vieraannuttaa ihmiset luonnollisista asioista ja sitten, kun eksyy alasti samaan paikkaan, niin on välittömästi tiukka stondis.

        Se on vähän kumma juttu, että porukat kehtaavat hässiä vieraiden ihmisten kanssa perse paljaana pusikossa, mutta eivät kehtaa mennä oman perheen kanssa saunaan.

        Niin sanotun Westermarck-ilmiön ansiosta yhdessä kasvaneet lapset eivät tunne seksuaalista vetoa toisiinsa.


    • nainen 55

      Tietenkin on perhekohtaisia asioita: jos kaikki pereenjäsenet kokevat asian luonnolliseksi niin mikäs etei, mutta kun niin ei yleensä käy. Ei kyllä julkinen pusikkoseksi kuulu terveeseen ihmisen elämään.
      Kuitenkin ihmisellä on yleensä synnynnäinen häveliäisyys peittää alastomuutensa ja monessa perheessä koetaan että yhdessä saunominen ei ole kivaa.

      • ..................

        Näissä ns. sivistysvaltioissa ihmisillä on ehkä synnynnäistä häveliäisyyttä alastomuutta kohtaan, koska siitä on tehty jonkinlainen tabu. Viidakkokansat heiluvat pallit paljaana, eikä kukaan ole moksiskaan. En ymmärrä, kuinka oman perheen kanssa ei pysty olemaan alasti saunassa, mutta paikkoja pystyy kumminkin esittelemään vieraille? Luulisi, että juuri oman perheen kanssa ei tarvitsisi kokea häveliäisyyttä, koska kaikki ovat toisensa pienestä pitäen alasti nähnyt. Ilmeisesti alastomuus merkitsee useimmille ihmisille jotain seksiin liittyvää, koska oman perheen kanssa on vaikeuksia käydä ilkosillaan peseytymässä. Ei ole kyllä mikään ihmekään, kun tämä yhteiskunta on saastutettu pornolla. Aina, kun jossain näkyy paljasta pintaa, niin siinä on jonkinlainen vihjaileva sävy. Tämä on sitten johtanut siihen, että alastomuus ei ole enää viatonta, vaan jotain mulkun ja pillun väliseen jännitteeseen liittyvää.


    • Isoäiti 68 v

      En ymmärrä, miksi kaikkien pitää saunoa samaan aikaan, jos kerran ollaan mökillä, jossa sauna-aikaa on vaikka kuinka paljon. Itse en ole koskaan saunonut poikapuoleni kanssa samaan aikaan. Tuntuisi oksettavalta ajatukseltakin.

      • ???

        Jos tuollainen asia oksettaa, niin pistää funtsimaan, että mitähän itselläsi on mielessä viattomien löylyjen aikana?


      • poika 22v

        anteeksi vain isoäiti 68v.....ei se ole mitenkään omituista että poika ja äiti taikka poikapuoli saunovat yhdessä....siinä ei ole mitään oksettavaa...en tiedä millaisen kasvatuksen olet saanut juuri sadan loputtua mutta ajay eivät ole enään samat ja silloin todenäköisesti ei välitetty mistään tuollaisesta alastomuudesta...ei ainakaan vaarini mukaan joka on kuitenkin jo 89-v veteraani


    • jorma 13cm..

      minä tein aikoinani isän naisystävälle että pudotin pesuharjan lattialle ja se pyllisti ja nosti sen harjan huh mikä näky ja karvanen se oli isoine häpyhuulineen olin 16v ja multa tuli mutta ei omalla kädellä..huh ihania aikoja.

    • Yäk

      Ei todellakaan normaalia. Sisko halusi lapsena isän ja äitipuolen kanssa saunaan., minua ei kiinnostanut ja kun äitipuoli sitten pesi jalkovälini, se oli vastenmielistä.
      Naisia tutkitustikin kiinnostaa pojat ja uskottelevat, ettei ole haittaa vaikka koskettelisi. Ei pidä paikkaansa, eikä kukaan normaali poika halua näyttää tahatontakaan seisokkia äitipuolelleen tai äidilleen.
      11-vuotiaana, kun aloin kehittyä, en olisi missään tapauksessa enää mennyt naispuolisten sukulaisten kanssa saunaan.

      Tuo "Friendofhumanity" puolustelee seksiäkin äidin kanssa, sairas tyyppi.

      • ..............

        Eihän se ole normaalia, ei, vaan ihan sairasta. Se, että sinä et halua tehdä jotain, ei ole mikään absoluuttinen totuus minkään asian kohdalla. Jos joku haluaa pökkiä mutsiaan, se ongelma on silloin sinulla, reaktiostasi päätellen.


    • aafsdf

      Meille ollaan kaikki alasti saunassa alasti, jopa poikapuolena(16v) ja oma tyttöni(14v). Ei siitä tarvii tehdä suurta numeroa

    • Offspring

      Ite oon 14-vuotias tyttö ja oon omasta kehostani tällä hetkellä niin epävarma, etten menis alasti saunaan jossa on muita. Varsinkaan toisen sukupuolen edustajia! En ole ollut esim. oman 11-vuotiaan pikkusiskoni kanssa saunassa kahteen vuoteen, vaan käyn aina pesulla kun muut ovat menneet. Varmaan asia vielä muuttuu mut vielä ei pysty.

    • poika 22-v

      mene vain minun mielestä se on normaalia olla ilkosilleen saunassa...ja se seisokki kuuluu vain pojan kehitykseen jolle se ei voi mitään...sanon kokemuksella koska minulla on ollut saman laisia kokemuksia mutta ei äitipuoleni kanssa mutta saman kaltaisia kuitenkin ...menen saunaan kuin saunaa ilkosillani mutta yleensä naispuoliset henkilöt vain peittelevät itseään ...mutta minua ei alastomuus haittaa ja olen kuitenin vasta 22-vuotias nuori mies espoosta mutta alastomuus on ihan hyvä asia...ja ihan normaalia ...seisokki voi tulla minullakin kun olen naisen kanssa saunassa mutta sille ei vain voi mitään....ja se ei tarkoita että olisin mikään perverssi...

      • 69

        Juurinäin! Täysin samaa mieltä!


    • joktain rajaa

      saunokaa ja naikaa kaikki sehän tuntuu olevan niin normaalia perheen kesken.en ymmärrä myöskään naisia ketkä lasten kuullen huokailevat naidessaan,eivät ajattele juin omaa nautintoaan ja altistavat lapsensa tahtomattaankin kiihottumiseen.sairaita vanhempia,naikaa hiljempaa,ei siinä tarvitse huutaa,nauttia voi ilman kaljahuutoakin j a perseet paljaina kävellä teinien lähellä,sairasta ,ei mitään rajaa.alkoholi tekee tepposia

    • ales sukurustailu

      Teidän täytyy pitää KAIKKI vaatteet päällänne, kun olette saunassa. Ehdottomasti myös päällysvaatteet kuten popliinitakit ja ulsterit.
      Kaikki muu olisi rivoa sukurustailua.

    • hullua kansaa

      rajansa kaikella ,joka suhteessa,älä ole naiivi.mene pentujes kanssa saunaan k pystyssä

    • äitipuoli ok?

      kun näitä lukee niin eipä ole mikään ihme että suomalaisilla on joku virhe geeni luonnevikaisuus.liekö sukua joka pesua toisilleen,kun saunaan mennään aika ihmiset ja teinit.äitipuolella ei kaikki ok kun menee nakuilemaan poikapuolensa kanssa,vieraan lapsi.äitinä ottaisin puhutteluuni! perseet paljaina aikuiset ja murkkuikäiset.omatkin lapset alkavat kainostelemaan omia vanhempiaan teininä ja menevät itsekseen tai samaa sukupuolta olevan kanssa kylpemään.ja kun sotketaan alkoholia mukaan niin hulluus lisääntyy-äiti ja isäpuolet aklkavat nakuilemaan teinien nähden.sairasta

    • Bööä

      Siis käyttekö tosiaan koko porukka yhdessä saunassa jossain mökillä, missä tosiaan aikarajoituksia ei ole, eli hyvin voisi saunoa osissa! Eihän tuossa ole mitään järkeä, uikkareilla tai ilman, varmaan 15v poikakin haluaisi ottaa ihan kunnon löylyt, muttei ikinä voi kun mukaan pitää rehata joku 3v pikkunapero!

      Kyllä sinun täytyy ymmärtää, että teidän pitää tehdä selkeä järjestys: sinä saunotat taaperosi, isompi tyttö saa käydä itsekseen omassa rauhassa ja miehet keskenään, johan sen järkikin sanoo, että tuo on se systeemi!

      Ihan oikeasti, teillä on varmasti paljon muita asioita, joita voitte tehdä yhdessä koko happy family, mutta saunominen ei ole sellainen asia!

      • 69

        Ei! Voi ei! On sairasta! Mitä se haittaa vaikka mennee alasti saunaan muitten kans? Siis kyllä on sairasta! Ja pankaa yhessä! Se on elämää!


    • Saunavuorot

      Hei äitipuoli. EIkö oma järki sano, mikä on sopivaa mikä ei? No minä neuvon. Käy sinä saunassa tyttäriesi kanssa ja ukkosi saunassa poikansa kanssa.

      Ei ole häveliästä olla alasti saunassa - päin vastoin. Et taida ymmärtää tuon sanan merkitystä?

      Ole hyvä.

      • VOI EI!

        Voi luoja että voi suomessa olla tämmöstä porukkaa! ''Ei ole häveliästä''! Voi Ei! Suomessa on aina saunottu alasti ja toivottavasti ihmiset ymmärtäis sen ja saunos aina alasti niinku pittää ja aivan sama vaikka olis miehet ja naiset keskenään saunasa!


    • äitipuoli -59

      Tietysti voit, Suomessa ollaan saunottu jo iät ja ajat alasti, miksi perinnettä muuttamaan, vai onko meistä tulossa amerikkalaisia..

    • ja äitikö?

      tosi outo kysymys aikuiselta naislta ,ei tietenkään alati kekuloida poikapuolen kanssa,vai kiihottaako jo ajatuksin kun hän näkisi tissis? näytä miehellsi,säästä alaikäiset pervoilultasi

    • äiti9876545679

      Kyllä voi.

    • isotissinen

      ei mulla ainakaan olisi tarvetta näytellä uhkeita rintojani ja hyviä kurvejani mieskaverini teineille! mun rinnat saa miehet innostumaan säkki päälläkin niin ett alasti vielä? mä säästän ne ukolleni ja saunaillat.kakarat menkööt keskenään samaa sukupuoltaolevien kanssa saunaan.mä käyn miehesni kanssa ja samalla siellä voi nauttia muutenka kahdestaan. alkuperäiselle vielä-mitähän mieltä poikien äiti olisi jos tietäisi miten keekoilet perseet paljaina teinipoikein edessä ja ne ei ole edes sun tekemiä lapsia,mitä pitäisin normaalimpana jollainmuotoa?

      • VOI EI!

        Taidat olla lapsivihaaja? Menisit nyt läppienki kans saunaan niin sais ne silmänruokaa ja näkis siut jota ne varmasti unelmoi! :D


    • :O:O:O

      Mikä ihme suomalaisiin on mennyt, kun ei voi saunaan alasti mennä edes perheen kesken. :O

    • kaunis äiti

      tolla kirjoituksellani ei ole mitään tekemistä suhteessani omiin lapsiina.mä yritän hahmottaa tolle äitipuolelle että menköön omien tyttöjensä kanssa pesull,ja isot pojat omalla vuorollaan tai isänsä kanssa.ei minulla ole lapsia tai nuoria vastaan,päinvastoin,nuoret ja lapset ovat aina pitäneet minusta.en mene teini-ikäisen poikani kanssa kylpemään,eikä hän sinne ole tyrkyttämässäkän itseään samaan aikaan,käy omalla ajallaan ja itse,tai kavereidensa kanssa.äitipuolella taitaa olla puurot ja vellit sekasin,tunteeko hän olonsa kovin luontevaksi alasti keekoillen toisen ihmisen ison pojan seurassa-epäilee itsekin kun kyselee moista.no jos kauhea hinku on teinipojan kanssa saunoa,ei edes oma poika,niin anna mennä jos se yydyttää uteliasuuttas

    • kannattaisi

      jestas,laita hyvä ihminen pyyhe päälle,ethän sinä nyt voi alastomana muitten miesten seurassa olla

    • saunitaa vaa

      kyllä mä mieheni kanssa kylven ym intiimiä.mut sanoin että jos teillä äiti ja äitipuolet on tarve mennä alasti teinipoikien kanssa,tai poiapuolien kanssa saunaan,niin menkää ihmeessä! mä teen kuten koen oikeaksi,joo,tunnen yhden 34vuotiaan miehen kuka saunoo äitinsä kanssa yhtäaikaa,ei siinä mitää jos luontuu ok.mutta että poikapuolen kanssa,jos teinipoika ei ole edes oma ,mennään keekoilemaan,ei ummarra,mutta tehkää kuten haluatte,turhaa jeesustella näsäkkäitä kommentteja

    • helena.,

      Me kävimme viime viikonloppuna saunassa koko perhe mökillä ja kysyin pojalta joka on myös 15vuotias, että sopiiko tulla alasti saunaan, ja kyllä se hänelle sopi.

    • milla

      no olipas jännä juttu,mut ei muuta ku alasti keekoileen vaan perseet paljaina koko ajan tietty,keittiössä,olkkarissa,pihalla-

    • weF<SD

      No huh huh, jos ei alasti voi olla, meidän perhe on aina yhdessä saunassa alasti. Mutta jos on vieraita niin on naiset ja miehet erikseen

    • minihame

      pervoa porukkaa ,kaikki vaan kelteisillään ihan vierekkäin teinistä eteenpäin....ala-asteikäiset nyt ymmärtää ,ei muute ja normaaliako ei sentää

    • outo taipumusko

      mikä kumman tarve aikuisilla on mennä kylpemään alastin vieraan teinin kanssa? ei normia

    • kriisiapu

      tässä vinkki:
      1.osta kahdet ohuet ja ihonväriset sukkahousut (mustatkin käyvät, kunhan ovat ohuet)
      2. laita toiset sukkahousut normaalisti jalkaan ja leikkaa toisista haaraosan keskelle ympyrän muotoinen reikä, jotta voit pukea sen paidan tapaisesti päällesi.
      Ja näin sauna-asusi on valmis! (juuri sopivan peittävä, mutta kuitenkin läpikuultava ja hengittävä)
      (Voit kehoittaa myös tytärtäsi pukeutumaan tällä tavalla saunaan mennessään)
      ....JA JOS POIKA KYSYY MITÄ IHMETTÄ HE TEKEVÄT, SANO ETTÄ SUKKAHOUSUT PÄÄLLÄ SAUNASSA VÄHENTÄÄ MIGREENIÄ JA TURVOTUSTA MAHASSA.

      • UrkkiKartsani

        Tiesitkö muuten että eräässä 90-luvun alun pornolehdessä oli artikkeli jossa luki:

        "Rako-sukkahousut tekevät miehestä villi-miehen!"

        Ja siinä oli kuvasarja jossa häslättiin naista jolla oli sukkahousuissa haarojen kohdalla aukko.

        Ei ehkä välttämättä vähennä "turvotusta mahassa", jos ymmärrät mitä ajan takaa. ;)


    • sihi-palli

      Minä muistan kun menin saunaan äitipuoleni kanssa. Hänellä oli tosi isot rinnat ja katseltuani häntä salaa, minulla alkoi ottamaan eteen. Yritin olla etukumarassa kaiken aikaa, mutta lopulta oli pakko nousta ylös ja samalla hän näki erektioni.

      Se jännittävä ja nolo tilanne kiihoitti minua senverta että laukesin samassa ja kuului vain kova sihaus kiukaasta kun sperma lensi kuumille kiville, aivan kuin löylyä olisi heittänyt!

      Äitipuoleni meinasi tukehtua nauruun ja minä olin ihan naama punaisena. En enää senjälkeen uskaltanut mennä hänen kanssa saunaan. Senverta pahan nolaamisen jouduin kokemaan.

    • Anonyymi

      Muistan tämä jutun kun ois ollut eilen.

      • Anonyymi

        Kyllä jotku asiat jää mieleen. Kiva tarina.


    • MInusta voitte saunoa kaikki yhdessä, ei siinä ole mitään pahaa.

    • Anonyymi

      MInusta siinä ei ole mitään väärää, eikun vaan kaikki yhdessä nautiskelemaan:)

    • Anonyymi

      minun äitipuoli Mari 40v.on alasti saunassa kun muita ei ole paikalla, tulee usein saunaankun olen siellä, pikku hiljaa annan kalun näkyä, huomaan että katsoo minua istuu aina niin että näen pillun. Kerran annoi kalun nousta ja näkyä katsoi minua ja tuli eteen jos hieroisin hartioita hieroin niskaa ja vähän etupuolelta nännit oli kuin puikot isona mirtin uskallanko kokea hieroin rintojen sivusta sanoi haluanko koskea nojasi taakse kun koskin. Meni jonkin aikaa ja taas kun muita ei ollut ( isä kaksi siskoa ) tuli saunaan huokaili hierotko jalkoja istui vasten laiúteiden päässä hieroin antamallaan öljyllä meni ihan makuulle jalat minun päällä hieroin jalkoja pillu oli ihan karvaton hieroin aika läheltä pillua huokaili olet hyvä heiromaan tunsi että kalu painoi jalkoja.
      Kerran kun isä ja tytöt oli mummolassa, pyysi hieromaan makkarissa hieroin hartiat ja selän huokaili koko ajan kuinka tuntuu hyvältä kääntyi äkkiä hiero kokonaan öljysin rinnat ja aloin hieromaan huokaili kun tuntuu hyvältä nännit oli kovina käden alla hieroin vatsaa kysyin tarviiko muuta sanoi jalat menin jalkapäähän levitti jalkoja näin pillun paljaana hieroin jalat ja työnsin öljyä aivan haaroihin huokaili ihanat sormet kosketin huuliahuokaisi voitko sievästi otin pillun huulet sormien väliin ja hieroin huokaili että sinä osaat pillu oli ihan kiiltävä Mari sanoi voinko ja otti pullon rasvasi minun vatsan ja nykäisi housut rasvasi kalua ja kuiskas eihän haittaa olin onneni kukkuloilla sanoi odotin tätä ja nousi päälle liukas kalu painui sisään laskeutu alas ja kuiskas ethän kerro kellekkään ethän silloin ensimmäisen kerran sain naista kestin pitkään ku oli niin liukasta Mari liikkui päällä katsoin kuin nuori nainen kiinteä pylly kainui ja keinui sanoin älä silloin kiihdytti laskin sisään monesti olin onnellinen Mari askeutui ja sanoi olet hyvä olet kova. ei mennyt pitkään kun olin vierellä kuiskas olenko hulu haluan vaan sinua silittelin en kerro olit ensimmäinen Mari katsoi voi rakas en tiennyt ja halasi Katsoi ja suuteli kuiskasin se oli ensi suudelma halasi ja kuiskas haluan olla myös toinen. Vähä ajan päätä hyväili kalua sanoi on aamuun asti aikaa tottakai kalu nousi heti Mari meni seljälleen ja kuiskas tule nyt rakasteltiin sievästi kertoi kuinka haluaa huomaatko olen aivan märkä välillä sanoi pane kovaa huusi kun panin sanoi haluan niin kertoi että isä ei jaksa siksi näin ja olen sen haluttu kuiskas haluatko muuloin vastasin aina kun sopii, silloin sain naista myös takaa se oli kokemus.
      Meni monta päivää enen kuin oltiin kaksin panin heti pöytää vasten Mari nautti huusi että pane laskin Mariin varmaan monta desiä vuosien aikana ennen kuin aloin seurustelemaan Mari oli vähän musta sukkainen, mutta kun päästiin kahden oli minun ja sen sain tuntea sanoi en jätä sinua vaikka sinulla on tyttökaveri.
      nyt on kaksi lasta ja vieläkin käyn Marin luona.

      • Anonyymi

        Opettele vajakki kirjoittamaan.


    • Anonyymi

      Kyl mäki käyn äitipuolen kans saunassa ja on se alasti mut ei mul muna seiso lol xD

    • Anonyymi

      Kaikki voi olla saunassa alasti. Jos haluaa uikkarit niin eihän siinäkään pitäisi ongelmaa olla. Paras järjestelmä tietysti, että tytöt j paikat saunoo erikseen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6263
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4006
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      263
      2416
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1960
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1413
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1316
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1060
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe