Kevään alkua.

MöKin-MuiJa

oottelee Muija ja huhuilee mitähän kuuluileenkaan MTJ,lle ja mailta mies ynnä muille vuosien takaisille tutuille.Itsellä on edessä 4v kontrolli 5.4 cea veri annettava ja jatkoja oottelee.Lysy 10 ,sinusta olisi hienovaraisesti kiva kuulla kuulumisia,toivottavasti hyvin on hoitosi mennyt ja elämäsi hallussa kaikin puolin.

11

189

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minulle kevät alkoi jo maaliskuun 1. päivä, kukin laskee tavallaan :). Ehdottomasti paras vuodenaika tämä kevät, ainakin minulle. Luonto herää ja koko kesä vielä edessä. Lumet alkaa olla lähes sulaneet täältä lounaisesta Suomesta. Vointi on ollut hyvä. Yhden lievän flunssan podin tuossa helmi-maaliskuun vaihteessa. Sellaisen ilmiön olen itsessäni havainnut noiden muutaman vuoden takaisten hoitojen jälkeen, että iho tulee tosi araksi kuumeilun aikana, aivan kuin silloin sytoja (pinkkejä) syödessäni. Tiedä sitten voiko niillä vielä olla vaikutusta mutta en kylläkään ihmettelisi jos on.
      Jos ilmat sallii, pääsiäisen vietämme asuntovaunulla. Talviloman aikaan olimme siellä jo pari yötä. Siellä on rauhallista, sain jopa yhden kirjan luettua.
      Seuraava kontrolli on syyskuussa ja kuten alussa jo kerroin, vointi on hyvä. Ainahan niitä jotain kolotuksia on ja helposti mieli tahtoo kääntää ne tuohon tautiin ja näin se varmaan tulee olemaan lopun elämää.
      Hyvää kevään jatkoa kaikille kohtalotovereille, niin parantuneille kuin eritoten edelleen syöpänsä kanssa taisteleville.

    • Mökin muija

      Kivaa kuulla että vointisi on hyvä ja samoin itse olen keväästä tykkäävä,koska olen syntynyt ,eilen, tosin muutaman vuosikymmenen sitten.;))
      Olipahan säät mitä tahansa niin vaunulla on kiva olla
      ,joskaan ei vesisade,vanhastaan niitä aikoja muistelen yhäkin riemulla.
      Hyvää kevättä sinulle ja kaikille niille joita syöpä koskettaa tavalla tai toisella.

      • Myöhästyneet Syntymäpäiväonnittelut Sinulle M-M, sinä kevään lapsi :).


      • MöKin-MuiJa
        MTJ kirjoitti:

        Myöhästyneet Syntymäpäiväonnittelut Sinulle M-M, sinä kevään lapsi :).

        Kiitos onnitteluista ei ne koskaan tule liian myöhään,aina ajantaselle ne käy.Täällä lunta vielä reilu puolimetriä ja jos menee vanhaan malliin yöpakkasineen niin pääsemme koiran kaa hankijaisille hiihtelemään,tosin koira ilman suksia ;)
        On se tosi kiva tilanne sinulla että,seuraava seuranta on sitten vasta syyskuussa,näinhän sitä eletään kontrasta toiseen,ja saat kesän elää ihan huoleta ja reippaasti,no miten sen nyt ottaakin kukin ;)


    • klo 6

      Hei, olen ajatellut entisiä syöpäpotilaita kaivaten, v.2007 potilaita ja sen jälkeen, myös esim. Aamun-Virkkua olen kaipaillut...
      Hyviä vointeja toivon kaikille!

    • aamun-virkku

      Hyvinhän täs voidaan kaikesta huolimatta :) Sytö hoito piti lopettaa pikkusen aikasemmin. Kun olen kuumeillut jostain syystä.. 10.4 on kuvaukset.. Ja sitten tietää jatkot..

    • mailta

      Kiitos vaan kyselystä. Täällä sitä vaan ollaan. Vointi ei ole ihan sitä mitä pitäisi, mutta ei taida olla uusinut syöpä vaan ehkä leikaushaavat siellä sisälläpäin ryppyilee.
      Vai oli sinulla synttärit. Onneksi olkoon 25v päivistäsi.

      • lopeta jo sekoilusi

        älähän mailta sekoile,,,tuo mökin muija on 3x tuon ikäinen


      • MöKin-MuiJa

        Heippati sinulle mailta mies ja osuit oikeaan kun 25v on no tosin hiukan sanottanee mieli eli päärustinki on samaa luokkaa kuin noooin nelikymppisenä ollessa,siis täydessä tikissä,mutta peilit on kuluneita ja ajan patinoituneita (kumma juttu sekin) ;)
        Se suoliston uudelleen järjestely leikkuun jälkeen,mulla ainakin kipuili reilut kolme vuotta ja yhäkin sillointällöin vihloo vahvasti,elikkä se kuuluu asiaan eikä siitä tarvii huolestua lainkaan.
        Mukavia nää valoisat illat,kun ei malttaisi pirttiin asettua millään.
        Kivaa pääsiäisen aikaa sinulle ja perheellesi.


    • Lysu 10

      Mökin-Muijalle kiitokset kysymästä. Alkukesällä kutsuvat seuraavaan syöpäkontrolliin, edellinen oli ennen joulua. 8 kuukautta on kulunut siitä, kun viimeksi olen pystynyt ajamaann autoa mutta käveleminen on tullut hiljalleen paremmaksi. Nyt "kesäkelillä" pystyn yhden kyynärkepin avulla hakemaan postin kadunvarresta laatikosta. Sekä käsissä että jaloissa on vielä aika syvä tunnottomuus. Korjaantuminen vie 1-1½ v lääkärin viimesyksyisen arvion mukaan. Ystävät ja sukulaiset on kiitettävästi hakeneet minua mukaansa harrastuksiin ja ostoksille. Fysioterapeutin ohjattu kuntoutus loppui viime maanantaina.
      Hyvää huhtikuuta aloitteen tekijälle ja toisille "palstalaisille". Muistakaa jotta tänään on aprillipäivä.

      • MöKin-MuiJa

        Lysy10,lle.No johan sinulle tuli taakkaa noista sytöistä jotta tuli noita neurolokisia seurauksia,niinkuin miehellesiki aikoinaan oli,mikäli oikein muistan.Se on tosi hyvä asia että sinulla on ystäviä ja sukulaisia apuna,kun se yksinäisen ihmisen elämä on mitä se onkaan,no kaikeen on totuttava kun sen aika on.
        Rutistat oikein reippaasi fysiotera ohjeita,niin kohtapa toivottasti pääset ookaamaan autoa,se onkin sitten iso askel eteenpäin,Onnea matkaan ja kivaa kevättä sinulle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      424
      4655
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1660
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      91
      1401
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1309
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      17
      1204
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1141
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1055
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      950
    9. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      829
    10. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      54
      827
    Aihe