Ääni huojuu pahasti

Dersa

http://www.youtube.com/watch?v=hRXHoef8RVw

Tästä linkistä on selvästi kuultavissa Tapsan intonaatio-ongelmat, joista täällä on jo kirjoitettu useampaan kertaan. Heti laulun alussa se on pahimmillaan, mutta kautta koko laulun ongelmat säilyvät. Ei näin laulavaa voi sanoa miksikään huippulaulajaksi.

15

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leif W

      Olipa kyllä huono esitys Tapsalta. Tuo huojuminen on kyllä ihan kuultavissa. Siksi tähän viestiin fanit eivät ole vastanneetkaan. Ääni ei ole kovinkaan tasainen ja epävarmuus leimaa koko laulamista. Alkuperäinen esitys on selvästi parempi.

    • Hyi helvetti

      Pitikö Tapsullinin tuokin kappale raiskata?

    • AIVAN IHANA TULKINTA On tuo Kansan Tapsa vaan niin hyvä

      • Korvalääkäriin heti!

        No, tulipahan taas todistetuksi homo liinilä-rodun olemassaolo (latinaksi homo liinix). Melina Kakkos-Liinilän olisi syytä käydä korvalääkärissä....


      • Gilla*

        Joo ,Tapani laulaa tämän(kin) laulun todella lumoavasti ja hyvin.


    • OK.

      Huippuhieno tulkinta Tapanilta. Paljon mielummin kuuntelen tätä Tapanin vahvan herkkää ja kosketavaa versiota kuin Wagerin siirappista esitystä ko. laulusta.

    • Vaihtakaa levyä jo!

      Mitä te pikkuflikat (OK. /Gilla*/melina2/jamuutjustiinaxet) tuommoista wanhaa äijänkäppyrää, jolla on jo toinen jalka haudassa fanitatte? Etsikää idolinne enemminkin ikäistänne seurasta, eikö esim. jalkapalloilija Sami Hyypiä kävisi? Hänessähän on kaikkea mitä tuossa yhdessä ei ole: miehekkyyttä, karismaa, pituutta, urheilullisuutta, kroppaa, nuorekkuutta, rahaa ja julkisuutta, kansainvälistä kuuluisuutta, komeutta, älykkyyttä, osaa pukeutua, on hiukset päässä, on siniset komeat silmät ja todennäköisesti osaa laulaakin paremmin kuin tuo yksi mutta koska hänessä on myös itsekritiikkiä ja kunnioitusta kanssaihmistä kohtaan niin hän ei julkisesti laula ja mitähän vielä hänessä olisi...? Ai niin! Teille lohdutukseksi: Samilla on myös rako etuhampaitten välissä! Hänelle se muuten sopii, jollekin toiselle ei - mutta jäisihän teille edes hammasrako!

    • Leif on Leif

      Kuuntelin laulun. Ääni huojuu kyllä pahasti. Ei ole elämää suurempi esitys. Tunnen myötähäpeää Tapsan puolesta. Ei taida itsekään tuota esitystä mielellään kuunnella.

    • Taitava kaveri.

      Kyllä kyseessä oli vanhemmalla iällä laulettu kipale,ei niin sanotusti oikeaoppisesti tai puhtaasti,mutta äärettömän hyvin vedetty ja laulussa oli tunnetta melkoisesti.

      Kyllä tapani on hyvä ei siitä pääse yli ei ympäri,nyt alkaa jo ikäpainamaan sen kuulee äänestäkin.

      Mielestäni on aliarvostettu laulaja, olisi luulut tuolaisen ja kun tietää muitakin kappeita tässä maassa hänen esittäneen kymmeniä vuosia menestynyneen,jotenkin hän on unohdettu laulaja,vähän kuin aikoinaan oli erkki junkkarinen persoonallisia laulajia joita on vaikeaa löytää vastaavia.Hänenkin ääni meni iän myötä.Huoju sun muuta,mutta karisma ja kokonaisuus kaikkineen.

      Kyllä tapani kansan veroista saa etsiä tästä maasta on se sitä luokkaa ettei meilläpäin kuulla joka pirtissä noin.

      • Bravo Tapsa!

        Oletko täytsin ääliö ? Verrata nyt jotain Erkki Junkkarista ja Tapani Kansaa keskenään! Erkki Junkkarisen laulu ei koskaan kuulostanut miltään erityisen komealta, kun vertaa esim. aikalaiseensa Esko Rahkoseen, jonka pehmeän komeaääni oli hunajaa ja Erkki Junkkarisen käninän rinnalla.
        Esko Rahkosen ääni säilyi myös upeana aivan loppuun asti ja jopa vain parani vanhemmiten. Erkki Junkkarisen ääni meni entistä enemmän käninäksi jo varhaisessa vaiheessa. Tapsa Kansan ääni ei ole iänmyötä pariinkymmeneen vuoteen juurikaan muuttunut ja se mitä muutosta on tullut niin on vaan nimenomaan ollut muutosta positiivisempaan suuntaan.
        Tuosta äänen "huojumisesta" sen verran ,että Tapsalla on ollut omanlaisensa tyyli laulaa ja käyttää äänen vibraattoa jo vuosikymmeniä. Se mitä joku väitti Tapsan äänen huojumiseksi on hänen laulussaan ominaispiirre ja se antaa kaivattua persoonallisuutta. Jokaisella hyvällä laulajalla on äänensoundissaan ja tulkintatyylissään se joku juttu josta hänet tunnistaa.


    • Musica.

      Tapani Kansan ääni soi nykyisellään kauniimmin kuin jasykähdyttävämmin kuin koskaan. Äänessä on karismaa, tunnetta ja sielukkuutta. Fraseraa todella kauniisti ja sävykkäästi. Hyvä Tapsa !

    • loimii

      Tapanin äänessä on erityisesti tätänykyä todella upea ja sydäntälämmittävä sointi. Vakavammissa lauluissa se pääsee todella oikeuksiinsa. Se herkkyys, syvältä tuleva voima, ja elämän maku, , sen kauniine väreineen ja vivahteineen ovat jalostaneet hänen ääntään todella antaviin ja nautinnollisiin kuunteluelämyksiin.
      Viimeksi Porvoossa äitienpäivän- konsertissa sen pääsin itse kokemaan ja kuulemaan sekä jouluna Seinäjoen kirkossa. joulukonsertissaan. Tapanin äänessä on jotain erityisen maagista. Vuosikymmeniä olen häntä kuunnellut ja yhä enemmän, syvemmin ja voimallisemmin hän onnistuu tulkinnoillaan koskettamaan. Hänen äänessään on vahva ja terve sointi ja kaikenlainen pinnallisuus tulkinnoista on pääsääntöisesti kadonnut . Tuntuu ,että Tapsa on erityisesti nyt varttuneemmalla iällä löytänyt lauluista sen olennaisimman, eli sielun.
      Hieno ja hyvä-ääninen laulaja alallaan Tapsa on ollut aina, mutta iän myötä on vaan parantunut kuin viini vanhetessaan.

      • Bravo Tapsa !

        Huiken hienosti Tapani tällä viime jouluna taltioidulla videolla laulaa tämän nätin joululaulun, joka ei todellakaan ole helpoinmasta päästä . Ihoni meni kananlihalle ihastuksestakun tätä kuuntelin.
        Moniko kevyenmusiikin artisti kykenee samanlaiseen tulkintaan ? Mistään äänen huojumisesta ei ole tietoakaan.

        http://www.youtube.com/watch?v=SYxbFp74Xos


    • Vapisee

      En viitsinyt kuunnella kuin Tapsan puhetta alusta- kylläpä ääni vapisi Tapsan puhuessa. En viitsi laulamista edes kuunnella. Voiko tuolla tavalla puhuva olla laulaja?

      • Barvo

        Tampereen Tuomiokirkon akustiikassa ei luulisi oikean laulajan tarvitsevan mikrofonia. Fanit ovat vuosia kieltäneet mikrofonin käytön, mutta taas tuli todiste.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe