Mihin bilelomalle?

dartssu

Meinattiin muutaman tyttökaverin kanssa lähteä ensi kesänä bilelomalle, joten mitä paikkoja Euroopasta suosittelisitte? Bulgaria ja Gran Canaria on pois suljettuja.

13

1079

Vastaukset

 • Riihimäki on järjettömän kova biletyspaikka, ja Euroopassa!

  • Ibiza ehdottomasti paras bailumesta!


 • Ibiza ei ole enää niin hyvä kuin oli joskus. Kyproksen Agia Napa on minusta paras bilepaikka, jossa juhlat jatkuvat aamuun.

 • Agia Napa on suunnattu enemmän nuorille ja on todella kallis paikka! Portugalin Albufeira on yökiitäjän unelmakohde, tosin aika brittipainotteinen kohde. Miks bulgaria pois suljettu? Edullinen biletyskohde.

 • Niin, mistä löytyy pissisten pariisi?

  • Napa on aivan suvereeni pissisten paratiisi. Ei ole mikään halpa paikka, mutta ei toi niin kalliskaan ole kuin vaikka Helsinki. Kukaan ei kai kysellytkään halpaa bilepaikkaa vaan hyvää bilepaikkaa. Napassa on vaahtobileitä ja teemadiscoja, meno jatkuu ympäri vuorokauden vilkkaana. Biletys onistuu siis muutaman vuorokauden putkeen, ihan niin kauan kuin jaksaa. Napasta saa hyviä drinkkejä ja varsinkin ihania mansikkamargaritoja. Napaan ei kannata vaivautua, jos haluaa paljon halpaa kaljaa.

   Siis halvat paikat on just jossain Bulgariassa, mutta ne on aika ... tota, amispaikkoja, ja ne menee aamuyöstä kiinni. Albufeira on täynnä kännisiä brittejä, enempi kaljaporukkaa ja meno on aika painottunut tuohon 20-03 välille. Alkuillasta porukka ei ole vielä vedossa ja puolen yön jälkeen ne jo örveltää.


 • Barcelona. Kallistahan siellä on mutta menoa vaikka kuinka paljon ja jos ei vain bilettää halua niin muutakin tekemistä löytyy vaikka kuinka paljon.

  • Barcelonassa ei todellakaan ole kallista. Olet juntti vaan pyörinyt
   jossain Ramblasin ympäristössä, turistihelvetissä.


  • Catalunya kirjoitti:

   Barcelonassa ei todellakaan ole kallista. Olet juntti vaan pyörinyt
   jossain Ramblasin ympäristössä, turistihelvetissä.

   Kiitoksia vain oikein asiallisesta viestistä. Jos sulla ei mitään järkevää sanottavaa ole niin jättäisit mielummin kirjoittamatta mitään?
   Eihän tietysti Barcelona mikään maailman kallein kaupunki ole, mutta kyllä jopa Euroopastakin löytyy huomattavasti halvempia matkakohteita. Joten jos valuuttaa rahalleen haluaa niin Barcelona ei välttämättä ole paras vaihtoehto.

   Nimimerkillä Barcelonassa luultavasti enemmän aikaa kun sinä viettänyt :)


 • Tuskinpa olet, minä asun Barcelonassa. Vuokrakämppä Raval alueella.
  heall habla mucho mierda!

 • homot

  • Lissabon on kans siisti biletysmesta! Edullinen & paikalliset mukavii. Plussaa kans et rannat lähellä. Jos tarviit super edullisen kohteen, esim ebookersin hintakartasta voi tsekkaa eri kaupunkien hintatasoja: https://www.ebookers.fi/matka-blogi/hintakartta/


 • Pattayalla naiset ainakin halpoja.. O

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  179
  3553
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1091