Haussa edullinen majoitus kolmeksi yöksi Singaporesta.

Kaakkois-Aasiaan

Eli haussa olisi edullinen majoitus Singaporesta kesäkuulla mahdollisimman keskeiseltä paikalta. Haussa huone kahdelle hengelle. Mukavuuksista ollaan valmiita tinkimään. Käsittääkseni Singaporessa on monia muita Aasian maita korkeammat hinnat. Kipuraja edulliseen majoitukseen olisi luokkaa 40-50€ yö. Tiedän, että netti on täynnä tietoa näistä mutta kyselisinkin nyt käytännön kokemuksia henkilöiltä, jotka ovat vierailleet maassa aiemmin.

8

866

  Vastaukset

  • Jos joku löytää tuonhintaisista majoituksista "netin täynnä tietoa", niin aika fakiiri saa olla ja tiedot varmasti kiinnostaisi monia muitakin! Lähinnä ehkä jotkut hostellit voisi tulla kyseeseen, mutta Singaporessa keskeisellä paikalla 2h hotellihuone on varmaan vähintään 70-100 euroa. 81-niminen hotelliketju tarjoaa edullisehkoa hintatasoa, mutta ovat hieman syrjemmällä ja taso * tai ** . Toisaalta syrjempikään sijianti ei haittaa, jos lähellä on metroasema.

  • Ja 81-ketju on myös kunnostautunut ns. tuntihotellina. Siksi niitä löytyy paljon mm. Geylangin alueelta. Jos se ei haittaa niin mikä ettei, mutta rehellisesti sanottuna hyvän paikan asiallinen hotelli on 70 eurosta ylöspäin ja alle 120 euron on valinnanvara aika pieni. Hotelleja ei oikein ole syrjemmässä vaan kyllä ne aika tarkkaan keskusta alueella tai lähellä esim. Little Indiassa ovat.

   • joulukuussa olin Amrise hotel, halpa, hyvä, pienet huoneet, ei tuntihotelli?, metrolle n.500m eli cityyn n. 20min.Oli varaus 81-hotelliin,peruin.
    Nyt menen huhtikuussa cityyn hostellin oma 2hh,saa nähdä häviääkö edelliselle, hinta n.sama.


   • riippuu odotuksista kirjoitti:

    joulukuussa olin Amrise hotel, halpa, hyvä, pienet huoneet, ei tuntihotelli?, metrolle n.500m eli cityyn n. 20min.Oli varaus 81-hotelliin,peruin.
    Nyt menen huhtikuussa cityyn hostellin oma 2hh,saa nähdä häviääkö edelliselle, hinta n.sama.

    en mennykään cityyn, vaan olen taas Amrisessa,tyytyväisenä. Hinta alle 40e. Pieni huone keskellä taloa,ei ikkunaa, hiljainen,ilmastointi,asiallinen wc,tv. Kallang asema n. 700m.


  • Olit siis listannut ne kaikki Geylangin mestat ja East Coastin hotellikin oli päässyt mukaan. Oliko joku noista keskeisellä paikalla? Toki taksit kulkee öisin ja varmaan taksimatkojen hinnallakin jää alle "keskeisen" paikan hotelleista. Nuo hotellien saamat pistemäärät kertonee loput. Makunsa kullakin. Metrolla tietysti pääsee liikkumaan keskustaan, mutta oikeesti on aika karseita mestoja eli joutuu vähän mukavuuksista tosiaan tinkimään. Ei ainakaan kannata odottaa Aasian upeita hotelleja.... mutta toki asumaan pystyy vallanmainiosti. Majoittuminen Singaporessa on kallista, mutta eläminen edullista.

   Robertsson Quay lienee sijainti/laatu? (heh, heh) suhteen kärjessä, mutta on siellä 70 hintaluokassa.

  • Sama haussa täälläkin, ajattelimme jakaa Singarporen lomamme edulliseen ja vaatimattomaan asumiseen, ja muutamaksi päiväksi sitten parempaan hotelliin. Jaettu kylppärikään ei haittaa jos kuitenkin huone on oma. Kaikenlaisia vinkkejä ja kokemuksia otetaan mielellään vastaan.

  • Kuinka paljon olet ajatellut sijoittaa asumiseen? Jotain löytyy helposti 30 e/yö hinnalla ja onhan ne kuitenkin booking.com sivuston mukaan saaneet 5-6 pojoa.

   Anna joku vinkki? Onko 70 egee liian paljon? Vaihtoehtoja löytyy, mutta 70 egee saat jo kunnon **paikan.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   124
   4440
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   183
   3694
  3. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   90
   3563