Haussa edullinen majoitus kolmeksi yöksi Singaporesta.

Kaakkois-Aasiaan

Eli haussa olisi edullinen majoitus Singaporesta kesäkuulla mahdollisimman keskeiseltä paikalta. Haussa huone kahdelle hengelle. Mukavuuksista ollaan valmiita tinkimään. Käsittääkseni Singaporessa on monia muita Aasian maita korkeammat hinnat. Kipuraja edulliseen majoitukseen olisi luokkaa 40-50€ yö. Tiedän, että netti on täynnä tietoa näistä mutta kyselisinkin nyt käytännön kokemuksia henkilöiltä, jotka ovat vierailleet maassa aiemmin.

8

1569

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 9+20

      Jos joku löytää tuonhintaisista majoituksista "netin täynnä tietoa", niin aika fakiiri saa olla ja tiedot varmasti kiinnostaisi monia muitakin! Lähinnä ehkä jotkut hostellit voisi tulla kyseeseen, mutta Singaporessa keskeisellä paikalla 2h hotellihuone on varmaan vähintään 70-100 euroa. 81-niminen hotelliketju tarjoaa edullisehkoa hintatasoa, mutta ovat hieman syrjemmällä ja taso * tai ** . Toisaalta syrjempikään sijianti ei haittaa, jos lähellä on metroasema.

    • dklhasdkhjaskdfhaskl

      Ja 81-ketju on myös kunnostautunut ns. tuntihotellina. Siksi niitä löytyy paljon mm. Geylangin alueelta. Jos se ei haittaa niin mikä ettei, mutta rehellisesti sanottuna hyvän paikan asiallinen hotelli on 70 eurosta ylöspäin ja alle 120 euron on valinnanvara aika pieni. Hotelleja ei oikein ole syrjemmässä vaan kyllä ne aika tarkkaan keskusta alueella tai lähellä esim. Little Indiassa ovat.

      • riippuu odotuksista

        joulukuussa olin Amrise hotel, halpa, hyvä, pienet huoneet, ei tuntihotelli?, metrolle n.500m eli cityyn n. 20min.Oli varaus 81-hotelliin,peruin.
        Nyt menen huhtikuussa cityyn hostellin oma 2hh,saa nähdä häviääkö edelliselle, hinta n.sama.


      • riippuu odotuksista
        riippuu odotuksista kirjoitti:

        joulukuussa olin Amrise hotel, halpa, hyvä, pienet huoneet, ei tuntihotelli?, metrolle n.500m eli cityyn n. 20min.Oli varaus 81-hotelliin,peruin.
        Nyt menen huhtikuussa cityyn hostellin oma 2hh,saa nähdä häviääkö edelliselle, hinta n.sama.

        en mennykään cityyn, vaan olen taas Amrisessa,tyytyväisenä. Hinta alle 40e. Pieni huone keskellä taloa,ei ikkunaa, hiljainen,ilmastointi,asiallinen wc,tv. Kallang asema n. 700m.


    • http://www.booking.com/searchresults.fi.html?sid=664427146027ca77b6cacc55e123adae;dcid=1;checkin_monthday=5;checkin_year_month=2012-6;checkout_monthday=8;checkout_year_month=2012-6;class_interval=1;dest_id=-73635;dest_type=city;group_adults=2;group_children=0;inac=0;redirected_from_city=0;redirected_from_landmark=0;review_score_group=empty;si=ai,co,ci,re,di;ss=Singapore, Singapore;ss_all=0;ssb=empty;radius=1;order=price_for_two;track_ajaxsearch2=1

      katsele tuosta.

    • ipdusduasopudoal

      Olit siis listannut ne kaikki Geylangin mestat ja East Coastin hotellikin oli päässyt mukaan. Oliko joku noista keskeisellä paikalla? Toki taksit kulkee öisin ja varmaan taksimatkojen hinnallakin jää alle "keskeisen" paikan hotelleista. Nuo hotellien saamat pistemäärät kertonee loput. Makunsa kullakin. Metrolla tietysti pääsee liikkumaan keskustaan, mutta oikeesti on aika karseita mestoja eli joutuu vähän mukavuuksista tosiaan tinkimään. Ei ainakaan kannata odottaa Aasian upeita hotelleja.... mutta toki asumaan pystyy vallanmainiosti. Majoittuminen Singaporessa on kallista, mutta eläminen edullista.

      Robertsson Quay lienee sijainti/laatu? (heh, heh) suhteen kärjessä, mutta on siellä 70 hintaluokassa.

    • Seppo1234

      Sama haussa täälläkin, ajattelimme jakaa Singarporen lomamme edulliseen ja vaatimattomaan asumiseen, ja muutamaksi päiväksi sitten parempaan hotelliin. Jaettu kylppärikään ei haittaa jos kuitenkin huone on oma. Kaikenlaisia vinkkejä ja kokemuksia otetaan mielellään vastaan.

    • Rajat tarvitaan

      Kuinka paljon olet ajatellut sijoittaa asumiseen? Jotain löytyy helposti 30 e/yö hinnalla ja onhan ne kuitenkin booking.com sivuston mukaan saaneet 5-6 pojoa.

      Anna joku vinkki? Onko 70 egee liian paljon? Vaihtoehtoja löytyy, mutta 70 egee saat jo kunnon **paikan.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4255
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1661
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1477
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1294
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      49
      1185
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1116
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      63
      1071
    Aihe