Beaucenpaimenkoira, ongelmia uroksen kanssa

Beussi uros=ongelma

Meillä on 3 beussia, 2 narttua 2-v ja 4kk ja uros 2-v, uros on hankala.Se on erittäin kovapäinen ja omaa päätä löytyy erittäin paljon, ja se alkaa olla ongelmallista.Urosta pitää lenkittää erikseen, narttuja voi samaan aikaan.

Minä en voi taluttaa urosta, vaan mieheni lenkittää sitä, mä kyllä haluaisin tehdä joskus sellasen kävelylenkin missä ois meijän koko iso perhe koirat mukana.Mutta sitte se meijän Falke.

Lenkillä se räyhää vastaantuleville koirille.Oraville puussa, jäniksille, ketuille kaikelle.Jopa tuulen mukana maantietä pitkin menevää puunlehteä.Joudutaan käyttää kaiken maailman järjestelyjä koiralla esim. vedonestovaljaat kuonopanta , kaikenkaikkiaan meilla on Falkella aina 3 hihnaa, muuten lenkkeilystä ei tule mitään.Ollaan koitettu kiristyspantoja, koira oppi nojaamaan pantaan eikä enää estä vetämästä.Pojalla on paljon voimaa joten vedonestovaljaatkin on aika tarpeettomat.

Räyhääminen ei jäänytkään ainoaksi ongelmaksi, poika päättä oikein nostaa itsensä kahdelle jalalle, kun koira tulee vastaan ja räyhää sille suu vaahdoten.Se vaan niin hävettää, muut on onnistunut kouluttamaan koiransa kulkemaan vierellä nätisti, jopa vapaana, tämä on mahdollista tytöillä, mutta ei Falkella.

Ollaan ihan toivottomia tämän kurittoman koiran kanssa. Vihaa se ei kuitenkaan nostata meidän lapsia kohtaan, päinvastoin niitä se suojelee.Lapsia on 5 kuisesta 15 vuotiaaseen.

Kiitos ASIALLISISTA kommenteista, ei kiitos haukkumakommentteja, ollaan oikeasti pulassa.

8

760

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hoih

      Trolli!! Kyllä kaksi puseroa jo opettanut toimimaan niiden kanssa, vaikka kyseessä onnin uros. Kysy kasvattajalta... Tunnen sen koiran nimestä päätellen.

    • hohhoijjaa.

      Et voi nimestä päätellä kasvattajaa, trolli olet itse hoih.

      • niinhän luulet

        2-vuotias, F-nimi. Kun katsoo noiden kasvattajien pentueita parin vuoden takaa niin eipä tuohon paljoa arvailun varaan jää.


    • Joobax

      Eipä tuohon voi muuta sanoa, kuin että ihan perus ohitusharjoitukset kehiin ja paljon toimintaa. Kuulostaa, että uroksen kohdalla on jäänyt perusharjoittelu väliin? Kaikki pannat ja hihnat ynnä muut ovat vain apuvälineitä, ei ratkaisuja eikä mitään koulutusmetodeja, joista koiran pitäisi ymmärtää jotain.

      Ennen kaikkea, miten sulla VOI olla kolme pösilöä, joista yksi vasta 4 kk? Ja kaksi samanikäistä? Joista yksi vielä on täysin keskenkoulutettu??? Huhhuh...täytyy toivoa, että tämä todella on porvoosta.

    • katsopa tuollainen
    • Jz

      Mä lähtisin ensin siitä kuinka paljon koira saa aktiviteettia. Toivottavasti koiralla harrastetaan, eikä se ole sohvaperunana. Näitä asioitahan olisi aina hyvä miettiä ennen koiran hankintaa. Aktiivinen iso palveluskoira ei ole onnellinen pelkillä remmilenkeillä. Helposti se turhauma sieltä muutoin purkautuu huonona käytösenä. Kasvattajaan yhteys tai foorumilta kysymään apuja rodun ihmisiltä. Ja kentälle treenaamaan, jos et siellä jo ole.

    • Kontakti10

      Lisää koulutusta. Kontakti kuntoon. Lenkitä uros yksin niin kauan että se on hanskassa ja kiinnittää huomion sinuun käskystä. Miten edes voi olla mahdollista että on haalinut itselleen 3 beussia ja kaksi samanikäistä? Ota yhteys kasvattajaan. Ota yhteys oikeaan koirankouluttajaan, johonkin palveluskoira ihmiseen, älä noihin ehdotettuihin koirakuiskaaja tyyppisiin. Oma beussi urokseni on myös 2v ja ollut aika mahdoton mutta oikeanlaisella koulutuksella ja motivoinnilla olen saanut lähes kaikki ongelmat ratkeamaan parissa kuukaudessa. Tsemppiä!

    • Kontakti10

      Hirveesti kiinnostaisi tietää kuinka tässä tapauksessa on edistytty, vain onko?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      240
      2115
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1368
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1260
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1025
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      989
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      930
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      923
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      825
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      649
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      640
    Aihe