Hankitaan asunto Helsingistä, oi sinä, minä ja pari muuta!

Perttu V.

Muutan Helsinkiin touko-kesäkuussa Kajaanista töiden perässä. Helsingin vuokratasohan on tunnetusti surullisen korkealla, ja kaikki tietää että yhteiselo on huomattavasti yksinäisyyttä ihanampaa. Olen 21-vuotias mies, harrastan mm. kitaran soittelua ja lumilautailua. Tykkään käydä konserteissa ja kulttuuritapahtumissa iltojeni ratoksi, pelaan iltaisin yksin pimeässä sillointällöin myös vähän xboxiani. Haen siis 2-3 kappaletta ikäluokaltaan 20-25 vuotiaita sosiaalisia, opiskelevia/työssäkäyviä ehdottoman luotettavia ihmisiä asumaan seurakseni Helsinkiin kantakaupungin alueelle asuntoon, jossa jokaiselle on oma huone. Asunto hankitaan yhdessä, ja pyritään pitämään yhden hengen vuokra kohtuullisena, 500e/hlö maksimissaan. Ylimieliset ja itsekkäät ihmiset voivat lopettaa lukemisen tähän suosiolla. Olisi mukavaa jos haluaisitte esimerkiksi joskus tehdä ruokaa yhdessä, ehkäpä välillä pitää leffailtaa ja ylipäätään viihtyä myös oleskelutilassa. Ei haittaa vaikka tykkäisit käydä välillä vähän rimpsalla, eikä haittaa jos haluat kutsua ystäviäsi kylään sillointällöin. Ei haittaa vaikka viikonloppuisin maistuisikin keskiketterä, kunhan osaa käyttäytyä asiallisesti sekä asunnossa että sen ulkopuolella. Tupakoiminen myös ok, kunhan sitä ei harrasta asunnon sisällä liesituulettimen alla, edes päissään. Toiveena olisi, että asunnossa viihdyttäisiin yhdessä ainakin syksyyn asti ja tarvittaessa pidempäänkin. Kehäkolmosen ulkopuolelta Helsinkiin ensimmäistä kertaa muuttavat kiinnostaa erityisen paljon! Kun sopivat kämppäkaverit löytyy, aletaan etsimään yhdessä asuntoa ja tutustutaan ensin vähän esim. facebookin ja puhelimen avulla. Huhtikuun lopussa voidaan sopia vaikka sitten porukalla tapaaminen Helsinkiin ja lähteä kattelemaan näyttöjä. Jos alkoi kiinnostamaan, kertokaa pari pohjustavaa sanaa itsestänne sekä elämäntilanteestanne ja ilmoittakaa sähköposteja/facebook-profiileja alle niin otan yhteyttä viestitse.

Mahtavia kämppiksiä löytyväksi odotellen, Perttu

4

289

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • inarinarinari

      Moi! Mä oon kiinostunut kämppiksestä/kämpästä, mutta vasta heinä/elokuussa. Olen nyt vaihdossa Belgiassa ja tulen suomeen vasta heinäkuussa, jolloin myös harjotteluni alkaa. Jos siis löydät kaksi, mutta kolmas on hakusessa vielä kesäkuussa, ota yhteyttä! :)

      Olen rauhallinen, hyvätapainen ja siisti. Olen sosiaalinen, mutta arvostan suuresti omaa rauhaa, jos semmoisen tarve tulee. Ainoan huomion jonka olen saanut entisiltä kämppiksiltä on että unohdan välillä tervehtiä sisään tullessa jolloin säikähtämisen mahdollisuus on suuri. Lopetin vahingossa tupakan polton (kyllä vahingossa sekin on mahdollista) eli olen pääsääntöisesti savuton, saatan kuitenkin repsahtaa. Inohan tupakan savua sisällä, enkä pidä sen hajusta sisätiloissa, joten en aio polttaa edes lähellä ovia jos niin repsahdan. Sen verran täytyy sanoa, että saatan vaikuttaa välillä omituiselta, mikä lähinnä johtuu pään sisään unohtumisesta. Pitääkö tässä vielä mainita että olen naispuolinen henkilö....? Eikai sillä mitään väliä ole.

      En ole vielä tavannut ihmistä, jonka kanssa repisin tukan päästä enkä pärjäisi lainkaan, joten kaikki ihmistyypit on OK.

      Sähköpostini: [email protected]

    • aaaaaanntt

      Moi Perttu!

      Onko haku vielä päällä?


      Olen 24-vuotias ja juuri AMK:sta valmistunut. Olen muuttamassa Helsinkiin myös töiden perässä ja syksyllä tavoitteena jatkaa opintoja ulkomailla! Nyt on asunnon etsiminen käynnissä ja tällainen kimppakämppä-järjestely kiinnostaa.

      Laittaisitko minulle s-postia niin kerron lisää itsestäni ja annan fb-profiilin:

      [email protected]


      - Antti

    • janina

      Moi,
      ajattelin laittaa yähän vielä viestiä, vaikka tämä onkin jo pari kuukautta vanha ketju. Ihan varmuuden vuoksi, jos jollakulla on vielä tarvetta kämppikselle! Itse olisin valmis muuttamaan heinäkuun lopulla - elokuun alussa.

      Olen muuttamassa Helsinkiin jatkamaan geologian opintojeni maisterivaiheeseen. Iältäni olen 22-v tyttö ja tulen Turusta. Harrastan japanilaista miekkailua eli kendoa, lauta-, rooli- ja strategiapelejä, piirtämistä sekä scifin ja fantasian lukemista. Tykkään pitää asuntoni siistinä ja ruuanlaitto (varsinkin porukalla) on lähellä sydäntäni. Olen sosiaalinen ja haluan viettää aikaani kämppisteni kanssa, muutenkin kuin moikkaamalla nähdessä. Osaan pitää hauskaa, mutta en ole mikään mahdoton viinalla läträäjä (tosin opiskelijaelämään kuuluu hienoinen juhlinta...). Olen allerginen eläinpölylle, joten en valitettavasti voi muuttaa lemmikkien kanssa samaan asuntoon, vaikka eläimiä rakastankin (olen ex-dogsitteri). Kämppisten sukupuolella ei ole väliä, luonne ratkaisee ;)

      Turkuun jää poikaystävä, joten tulen viettämään viikonloppuja siellä, ja luultavammin hän myös vierailee joskus Helsingissä päin.

      Minut voi löytää Facebookista osoitteesta https://www.facebook.com/profile.php?id=546569625. Ja sähköpostia voi laittaa osoitteeseen [email protected]

    • Riikka

      Moikka! Janinalle laitoin jo viestiä, että olisin todella kiinnostunut. Itse asun tällähetkellä Vantaalla, olen juuri eronnut poikaystävästäni. Olen siis muuttamassa mahdollisimman nopeasti pois tästä ja hän jää asumaan tänne nykyiseen asuntoon.
      Olen muuttanut vähän reilu vuosi sitten Lappeenrannasta Vantaalle ja opiskelen Helsingin Malmilla. Itselle asunnon sijainnilla ei ole merkitystä, kun koulu on kohta loppumassa ja jäljellä on enää harjoittelu, joka suoritetaan kahdessa eri paikassa.
      Tykkään ihmisistä ja ihmisten kanssa ajan viettämisestä. Nimenomaan kämppikset, jotka viettävät aikaa myös keskenään ovat erittäin tervetulleita!!
      Olen 24-vuotias, en tupakoi, olen eläinrakas ja ihmisrakas persoona. Omistan melko terveelliset elämäntavat, urheilua fiilispohjalta. Tykkään kuunnella musiikkia laidasta laitaan ja katsoa elokuvai, lukea kirjoja. Kämppisten sukupuolella ei myöskään minulle väliä, kunhan olette hyviä tyyppejä. Minuun voi ottaa yhteyttä suoraan facebookin kautta tai sitten sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Linkitän tähän vielä oman facebookprofiilini.
      Valmistun siis tämän vuoden joulukuussa, mutta todennäköisesti olen jäämässä pk-seudulle töihin. Rohkeasti vain yhteyttä ottamaan, täällä on ainakin yksi todella kämppiksen tarpeessa oleva ihmisläheinen henkilö.
      https://www.facebook.com/riikka.koskimies.9

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      288
      704
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe