Hi-lo... Ongame

järjen vastaista...

Omaha hi-lo. Suoraviivainen korttipeli sitä osaaville, Nyt kun olen tutkinut rankingeja niin 9/10:stä pelaajasta on roimasti miinuksella tuossa touhussa. Suurin osa -100%.

Kuitenkin nyt oman "downswingini" aikaan on ollut huomattava fakta se että nuo -100% tyypit, tietyt ja samat, vievät pöydässä joka toisen käden ja kahinoivat finaalipöydissä systemaattisesti.

Menee järki kun AA23 tuplasuittarit törmää jatkuvasti tripsi- seiskoihin ilman alakättä jne... Yleensä vielä aina niin että pöytään tulee 4,5 ja T ja nutsivärin vedolla vieläpä minulle. Korotan... kaveri korottaa lisää... maksan.. Turni on 9... Ei väriä kiinni... Reissaan... Kaveri menee all in. Maksan. River on seiska ilman väriäni ja hero näyttää 4,7,7,Q. Kaverilla ei siis ole matalan käden vetoa, ei värin vetoa, ei suoran vetoa... Ainoastaan seiskapari. Silti ohi. Aina.

Tuota touhua kun jatkuu kädestä toiseen ja turnauksesta toiseen niin ei enää tiedä mitä tehdä... Olen koettanut heittäytyä myöskin välillä yhtä hulluksi kuin nuo sankarit mutta silloin sankareilla onkin järkikortit käsissään ja he osuvat niillä aina. Aina. En puhu mistään yksittäistapauksista vaan tuhansien käsien sirkuksesta.

Olen pudonnut viimeistään bubblessa pois viimeisistä 150:stä turnauksesta pois vaikka ROI:ni hillossa on vieläkin 64%...

Järki menee... Olisiko syytä lopettaa jo ja myöntää se seikka että kaikki ei ole kunnossa tuolla ongamellakaan?

6

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • on se game...

      ...No niin. Tänään meno senkuin jatkui. Olen koko viikon lomalla ja pelasin neljä ompputurnausta tänään. Kaikissa sama laulu. Hyvällä pelillä sain nousun lähelle bubblea finaalipöytästäkillä.

      Sitten iski taas nämä nolla ROI- miehet ja putsasivat pöydän. Kaava oli sama: Kahdella pikkustäkillä oli 23 outtinen suoran ja värin veto yläpäässä sekä parit kummallakin mutta chipleader vei turnilla tulevilla tripseillään koko hoidon. Flopilla jossa hän iski pottia sisään niin hänellä oli siis yksi pari pöydässä ilman värin ja ilman suoran vetoa.

      Ai sviddu että mä olen väsynyt tuohon hevonpashkaan...

    • Exmicro

      Kannattaa siirtyä isompiin pöytiin.
      Tosiasia on että nettipokerissa tänä päivänä kaikki käteispelit alle 2$BB ja turnauksissa alle 50$ buyinit on pelkkää tuuripeliä, joissa ei taitopeleillä ole juurikaan sijaa.
      On oikeastaan typerää edes pelata korkean levelin strategialla kun pöytä tai turnaus on täynnä ykkös levelin pelaajia. Siinä ei tule mitään muuta kuin harmaita hiuksia ja rollin kutistumista.

    • pikkuturnaaja

      Tuossa on varmasti perää. Kun aikoinaan minulla oli kolmen tonnin stäkki niin pelasin 54 taalan texuturnauksia ja pysyin mukavasti voitolla koko ajan.

      Nyt kun ei ole oikein tuota ylimääräistä fyrkkaa niin tilanne on toinen. Ihan kamalaa shittiä nuo kolmen ja viiden taalan turnaukset.
      Jos pöydässä neljä tai viisi maksaa jatkuvasti jokaisen korotuksen ja kaksi maksaa jokaisen all innisi niin on mahdotonta selvitä finaalipöytään muuta kuin moukan tuurilla.

      Tsekkasin juuri yhden kolmen taalan hillo turnauksen neljän parhaan rankingit niin siellä oli kolmella -100% roi ja yhdellä -71%... ja tyypeillä on kahdeksankertainen pinkka puolen tunnin kohdalla turnausta.

    • varmaaaaaaaaa

      mitä korkeammalle nouset turnaus peleissäsi sitä suurempaa hajontaa ja fuulaa huomaat ,,,,enenmin arpomista kuin pienemmissä pöydissä

    • n......

      Ongamen "downswing" on ennemminkin doomswing. Aivan selvää että ei anneta voittaa kun uusia pelaajia pitää koukuttaa niin vanhat saa katsella mitä uskomattomampia ohivetoja......monet tienaavat (muissa verkoissa) pokerin pelaajat ovat ongamen jättäneet lopullisesti.

      • laiwyedw

        Hylätty on täälläkin ongame. Pelaan siellä missä pelit ovat kulkeneet hyvin jo vuosia. Toki sielläkin on ollut downswingejä mutta ei mitään utopistisiä "pakko" downswingejä kuten ongamella. Alussa ongame verkossa kortti kävikin jo vähän liiankin hyvin joka jo herätti epäilyksiä jotka paljastuivat lopulta todeksi, eli koukutus peliin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe