Polttarit ilman suostumusta, häät peruuntui

Onnellinen vaimo <3

Vihille piti mennä tammikuussa. Ilmoitin, että minulle ei polttareita järjestetä. Kuinka ollakaan, vapaa-päivänäni kaaso tuli parin ystäväni kanssa luoksemme ja käski laittautua, että nyt lähdetään. Suutuin ja kirosin heidät alimpaan helvettiin. Kiellostani huolimatta he järjestivät polttarit, jotka kielsin. Mieheni kanssa sovittiin, että häät perutaan. Ilmoitin sukulaisille, vieraille, papille jne että häät on peruttu ja kerroin syynkin vielä kaikille. Kaaso sai vihat päälleen, yllätys yllätys. Menimme myöhemmin mieheni kanssa naimisiin maistraatissa kertomatta kellekään. Toimituksen jälkeen laitoimme tekstiviestit että meidät on vihitty ja ihmiset tuohtuivat. Totesin vain, että ellei kaaso olisi mokannut, olisimme järjestäneet kunnolliset häät. Olemme onnellisia ja tyytyväisiä päätökseemme. Mieheni harmittelee, ettemme menneet maistraattiin heti ensimmäisenä. Kaaso on kaikkien vihan kohteena, ihan omaa syytään ;)

Mitä tästä opimme? Kaasot ja bestmanit: Totelkaa vihkiparia ellette halua joutua huonoon valoon muiden silmissä ;)

54

5427

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ap:lle

      Kyllä sä aika kylmä olet. Kaaso halusi yllättää. Okei, väärin teki mutta aika raju on hänen harteillaan lepäävä syyllisyys. Tuntuuko sinusta noin hyvältä syyllistää toinen vielä vähän lisää vaikka toinen mokasi?

      Tulen viestistäsi lähinnä surulliseksi.

    • dhtugjf

      tää oli aika sairasta... "tässäpä opetus kaasoille ja bestmaneille..." jos tää tarina on tosi, niin kyllä morsiusparilla viiraa päässä!

    • kesämorsian..33

      kyllä ne sukulaiset teitä pitää juntteina enemmän varmasti kuin hyvätahtoista kaasoa, jos joku oikeesti peruu häät tuollaisen takia. selkeesti että edes halunneet järkätä häitä, mut halusit vaan syyt toisen niskaan, ettei tarvii sukulaistan juttuja kuunnella teitä syyttäen. todella säälittävää, mikäli tämä ei ole provo. minä ainakin aion juhlia omia häitäni rakkaimpieni kanssa, hah!!! KOSKA he merkitsevät minulle jotakin!

    • MustaSulhanen

      Tämän aloitusviestin kirjoittaja ei mitä luultavimmin ole koskaan suunnitelltukaan
      häitä - epäilisin kyseessä olevan turhautuneen vanhanpiian, joka ei kovasta yrittä-misestä huolimatta ole onnistunut löytämään itselleen miestä. Mielikuvistusta hänellä riittää, muita avuja, kuten älykkyyttä, viehättävyyttä ja naisellisuutta varmastikaan ei.

    • lapsen kiukuttelua

      Voiko kukaan olla noin lapsellinen, vai onko tää provo! Miksi suutut siitä että ystävät järjestää sulle yllätyksen, jonka tarkoitus on ilahduttaa? Miksi perut häät sen takia mitä ystäväsi tekevät. Sen ymmärtäisin, jos sulhanen olisi tehnyt jotain pahaa, mutta miksi kostit kaason yllätyksen sulhasellesi perumalla häät? Pilasit sis itse omat hääsi kiukuttelullasi.

      Lapsellisesti vieläpä nautit siitä että ystäväsi kaaso "sai vihat päälleen" siitä että halusi järjestää sulle kivaa! Oletat että ihmiset pettyivät, kun sinä et viettänyt häitä. Eihän ne häät ole kellekään muille tärkeät kuin hääparille, ja tuskin kukaan siitä kaasolle vihottelee tai välittää koko asiasta. Varmaan tosiaan mies harmittelee, ettei häitä heti pidetty vähemmällä mölyllä maistraatissa.

      • lapsosen kiukuttelua:

        Gää ygyyhyy bää!!


    • Lumikki avioitunut

      Ihan oikein teit. Kaikenlaisia typeriä polttareita sitä nykyään pidetäänkin. Vihkimisenhän on tarkoitus olla sitä mitä se on ja nykyään se on muuttunut kalliiksi temppuiluksi jossa on kaikenlaista ylimääräistä toimintaa, jota siihen ei ollenkaan tarvita.

      Minäkin menin ihan maistraatissa salaa avioon ja en näe siinä mitään vikaa. Säästyttiin suurelta rahanmenolta ja kaikenlaisista typeeristä jutuista, kuten juuri tämä pollttariperinne.

      • Karjalaa taksiin!

        Polttarithan ovat ainoa järkevä syy mennä naimisiin!


    • it-se-käs-tä-kö

      Olet itsekäs typerys!!!

    • Ennustan tulevaan

      Toivotan miehellesi onnea . Sinua säälin .

      Tuskin jää ainoaksi päähän pinttymiseksi. Vanhemmiten muutut vieläkin vi........ksi ja katkeraksi.

      Milloinkas eroatte !

    • So sad

      Pakko olla keksitty juttu. Jos ei, olen pahoillani, sinulla ei varmaan ole enää yhtään ystävää.

    • Lapsellisesti tehty

      Lapsellista totta tosiaan. Tulee ajatuksiini jonkun lellityn kakaran tempaus. Elämässä pitää olla hieman joustoakin.

    • "Loistavaa" logiikkaa: kaaso teki virheen joten kostanpa pilaamalla yhden oman elämäni merkittävimmistä päivistä. Mahtavaa järjenjuoksua, way to go girl! Me tyhmemmät olisimme luultavasti "kostaneet" vaihtamalla kaasoa.. tai niinkin yksinkertaisella tavalla kuin ilmoittamalla jämäkästi, että emme polttareita halunneet joten niitä ei pidetä.

      Mitä ylipäänsä tarkoittaa "Kiellostani huolimatta he järjestivät polttarit, jotka kielsin." Osallistuit polttareihin mutta peruit häät? Ystävät juhlivat "polttareita" ilman morsianta?

      • jepjep

        Jäi mullekin vähän auki... Eli joko frendit kävivät keskenään juhlimassa, jolloin kyseessä ei tainneet olla polttarit tai sitten morsian oli mukana vasten tahtoaan. Jalkaraudoissa ilmeisesti vietynä..?
        Oli miten oli, niin tää tarjosi kyllä päivän parhaat naurut, mutta pakkohan tän on olla provo. Eihän noin idiootteja ihmisiä voi löytyä edes Suomesta, eihän..?


    • No just

      Ihan itse kyllä hääsi peruit. Turha sitä on kaason syyksi pistää. Aika lapsellista. Olisit ihan hyvin voinut häät pitää. Turhaan kaasoasi syyttelet.

    • wrge

      Kaikenlaista sitä keksitään,ei mee läpi.Hitto mitä pelleilyä onko nää sivujen pitäjien keksimiä juttuja?

    • oli

      Provo

    • Ei oo totta...

      Tosi nolo juttu sulta, hohhoijaa. Voiko aikuinen ihminen tehdä tollasta? Kaipa sulla oli kiva hääpäivä. Hääpäivännekin tulevaisuudessa onkin ikimuistettavia

    • monsteri morsian

      Pienet on perustelut häiden perumiselle. Et tainnut olla kaason kanssa olla kovin läheinen, kun halusit hänet syntipukiksi leimata kaikkien silmissä. Todellinen bridezilla.

    • hangon keksi

      Jos oikeasti on aikuinen ja ystävää ei todellakaan järjestä mitään ylimääräistä jos kerran sovittu on ja muutenkin koko polttaritouhu on aika pystyyn kuollutta ja oli 10 vuotta sitten.

      Tässä taannoin olin 60 v. juhlissa joihin oli oikein ruoka ja tanssit jne porukka paljon kun oli tunnettu tyyppi.
      Tämän uusi tyttöystävä 40v. nainen oli toivomuksien vastaisesti järjestänyt bändin säestämän jonkuntyyppisen typerän onnittelu laulun.
      Aamulla ko. tyttöystävä pakkasi käskystä laukkunsa ja muutti takaisin härmälään.

    • niitti_suhteelle

      Ihan oikea teko, näitä "järjestelijöitä" riittää. Miten olit onnistunut löytämään tällaisen kaason?

    • ...

      Ihan oikein tehty. Jos kerran kielletään polttarit niin pitää kieltoa kunnioittaa vaikka kuinka tekis mieli yllättää. Oppiipahan ainakin kovan kautta uskomaan.

    • tuksu-

      Nyt kyllä täytyy sanoa, että mikä teillä ihmisillä on vikana jotka tuette tätä viestiketjun aloittajaa! Häiden kuuluisi olla elämänne tärkein päivä ja polttarit ovat yleinen hääperinne. Varsinkin jos olette pitkään suunnitelleet häitä, niin minun kaikki tukeni kaasolle! Kaaso teki ehkä väärin siinä, että päätti yllättää, mutta sinun tapasi toimia oli ehkä lapsellisin koskaan. Liittonne on todennäköisesti aivan tuhoon tuomittu, jos noin pienestä asiasta sinä päätät perua häät. Heivaatko aviomiehesi, kun hän ei tule yöksi kotiin vaan viettää ryyppyillan kavereidensa kanssa kertomatta sinulle?!?! Kaikkea sitä saa täältäkin lukea.

    • touhottajat p....le

      Aina riittää yksinkertaisia ihmisiä, jotka eivät tajua, mitä heille sanotaan. Ei siis tajuta, että jos joku ei vietä synttäreitä, niin hän ei niitä todellakaan vietä, eikä silloin tungeta kylään. Jos ilmoittaa olevansa synttärien aikaan matkoilla, niin se myös tarkoittaa sitä, että mitään vastaanottoa/juhlia ei ole myöskään matkan jälkeen. Mikäli avioon menosssa oleva ilmoittaa, ettei halua polttareita, niin pitäisi silloinkin tyhmempienkin ystävien tajuata, että niitä POLTTAREITA EI SILLOIN JÄRJESTETÄ!
      Tässä teille itsekkäille ylitouhukkaille ajateltavaa.

    • jos kerran selvästi ilmoitetaan,että polttareita ei pidetä ,niin pitääkö joku typerys mennä mokaamaan koko jututun.oikein tekivät kun peruivat häät

    • HelenaVM55

      Kyllä on tosi lapsellista puuhaa... Siis parilta... Mä en leiki sun kanssa -tasoista.

    • Matami 62v

      Oletan, että ette alunperinkään halunneet mitään isoja hääjuhlia ja suostuitte hääjärjestelyihin vain sukulaisten ja ystävien takia. Polttarit olivat sitten viimeinen pisara, joka sai maljan vuotamaan yli.

      On hyvä, että olette onnellisia, mutta väit ystäviin ja sukulaisiin voivat olla tuon häätempauksen takia pitkään kireät. Itse pidimme 40 vuotta sitten pienet häät, koska olin raskaana. Olen kuullut jälkeenpäin paljon sellaisia puheita, että kun ette edes häihin kutsuneet.

    • olly

      Hehheh, täytyy olla provo! Miten voi joutua väkisellä viettämään polttareita?

    • No jotain rajaa

      Tuo viimeinen uhkaus kaasoille ja bestmaneille siitä, että jos nämä eivät tottele hääparia, niin mitä sitten seuraakaan iskee kyllä naulan monen hirvuömorsiammen arkkuun. Millä perusteella aloittaja ja muut hirviömorsiammet kuvittelevat, että kaasot ja bestmänit ovat heidän maaorjiaan?

      Kaason ja bestmänin hommaan pyytämisessä on ehkä jotain hohtoa. Siihen kai yleensä pyydetään ns. hyvää ystävää. Ja tämä ystävä tekee sitten ilmaiseksi töitä ennen häitä, häiden aikana ja häiden jälkeen. Eivät kaaso ja bestmän ehdi edes nauttia häistä. Hehän ovat siellä töissä - palkatta.

      Olen ollu kahteen otteeseen kaasona. 1. kerran hirviömorsiammelle. (Minulta kiellettiin lähes oman elämän eläminen ja suunnittelu yli puoleksi vuodeksi ennen häitä.) Häiden jälkeen ystävyytemme oli entinen. Toisaalta avioliittokin oli sitten ohi 2:ssa vuodessa. 2. kertaa mietin jonkin aikaa, mutta päätin sitten suostua kaasoksi. Morsian oli täysipäinen ja sain elää omaakin elämääni ennen häitä. Olemme edelleenkin hyviä ystäviä ja pariskuntakin on nyt ollut jo monta vuotta naimisissa.

      Enää en kuitenkaan suostu kaasoksi, vaan haluan itsekin nauttia häistä ja olla ihan vaan vieraan roolissa.

      Toivottavasti monikaan kaaso ei lue aloittajan viestiä tai voi käydä niin, että kaasot ryntäävät näitä hirviömorsiammia karkuun. Etukäteen kun ei aina tiedä, kenestä tulee hirviömorsian ja kenestä ei.

      • äly hukassa????

        Ai hirviömorsian kun kaaso mokaa. Ei sullakaan kaikki oo paikoillaan, jos et ymmärrä aloittajan pointtia. Taidat kuulua noihin yksinkertaisiin kaasoihin/best maneihin jotka eivät ymmärrä, jos heille sanotaan , ettei polttareita haluta. Herätkää itsekkyydestänne!


    • ymmärrystä

      En ole vieläkään ymmärtänyt että miksi pitää perinteitä noudattaa ja pitää esim polttarit. Miksi jotkut kuvittelevat että ihminen joka häiden sijasta meneekin maistraatissa naimisiin oli pilannut hääpäivänsä? En ole koskaan perinteitä noudattanut, enkä aio niitä tulevaisuudessakaan noudattaa. Häämme on loppuvuodesta ja aion varmistaa että niistä tulevat meidän hääparin näköiset eikä perinteidet häät. Rauhallisena ihmisenä menisi minullakin herne nenä jos minulle läheinen kaasoni järjestäisi polttarit ilman lupaa.

    • Charliette-67

      Kyllä te ihmiset olette oikeasti typeriä, jos kommentoitte asiaa näin.
      Morsiamella on ihan selkeästi ollut hyvä syy, miksi ei halua polttareita järjestettävän ja tähän on suostunut sulhanenkin. Miksi siis spekuloida selvää asiaa??

    • Toinen vaimo <3

      Teit oikein! Meillä kävi vuosia sitten vähän samalla tavalla, mutta bestman oli se joka mokas järjestämällä juhliin alkoholia, jonka olimme kieltäneet ehdottomasti! (Mieheni raitistunut alkoholisti) Onneksi eräs järjestäjistä kertoi, mitä bestman oli suunnittelmassa ja mies perui häät ja katkaisi välinsä bestmaniin. Vihille menimme 2 viikkoa myöhemmin maistraatissa ja tekstiviesti sukulaisille, että naimisissa ollaan eikä asiasta ole sen jälkeen koskaan puhuttu. Bestman saanut varsinkin miehen suvun vihat niskaansa typeryytensä vuoksi. Teit aivan oikein, sisko! Jos ei hääparin toiveita ja tahtoa kunnioiteta, häät perutaan ja sillä sipuli. Sitä jätkää emme ole enää nähneet tuon tempauksen jälkeen eikä mieheni halua olla hänen kanssaan missään tekmisissä. Hienoa että pidit puolesi! Turhat polttarit ynnä muut krumeluurit pois ja häistä HÄÄPARIN näköiset, ei mikään sukulaisten ja tuttavien bilejuttu!

      • ----

        No ei ole mikään pakko osallistua vaikka olisi järjestettykin!


    • yu8louhj

      Mitä me muut tästä opimme: yritämme jatkossa luikerrella jonkin tekosyyn nojalla kieltäytyä kaason tai besmanin roolista, koska se on turhaa veren kerjäämistä nekusta. Kaaso ja bestman ovat muutenkin ilmaista orjatyövoimaa häitä ennen, en ymmärrä, miten jotkut kehtaavatkin sälyttää vastuuta omista häistään niin paljon muille! Häiden jälkeen sitten lirkutellaan, että ihanat häät järjestitte - täh?! Naimisiin menevien asiahan ne on järjestää eikä odottaa kieli pitkällä, että saadaan istua rauhassa manikyyrissä tai kaljalla, kun orjat juoksevat asioilla!

      Onnea vain teille, vakka ja kansi siis kohtasivat. Ystäväpiirinne toivottavasti osaa erotella jyvät akanoista ja antaa teille rauhan elellä vain toisillenne.

    • oUTOOOOOOO

      Kyllä täytyy komppaa suurinta osaa. Jokseenkin julmaa toimintaa. Turha syyllistää kaasoa häiden peruuntumisesta. Annan vinkin: KASVA AIKUISEKSI!

    • Häh?

      Olihan toi ap:n kirjoitus trolli?

    • Huhvi

      Ei kukaan voi olla noin naiivi idiootti, ihan paskaa koko juttu.

    • Onnellinen vaimo <3

      Olipa hauskaa luettavaa. Oletin, että kirjoitustani ei huomioi kukaan mutta kappas vaan, kourallinen nimittelijöitä ja haukkujia kokoontui yhteen ja päättivät ladata tykkitulen. Muutamat taisivat trolliakin epäillä. Kommentit olivat suurimmaksi osaksi hauskoja ja olipa käytetty mielikuvitustakin ;) Kiitos vaan kaikille mielipiteistänne, mutta harmiksenne joudun toteamaan, ettei minun ja mieheni avioliitto kaadu pitämättömiin polttareihin eikä myöskään pitämättömiin häihin. Suhteeni sukuuni ja miehen sukuun ovat loistavat, eivät kärsineet lainkaan siitä, että peruimme "mahtihäät kirkkoineen, ruokineen ja esityksineen". Ainoa, ketä kummankaan suku ja ystävät eivät siedä, on edelleenkin kaaso, jonka vaiheista ja elämästä ei tiedä kukaan. Kukaan ei edes tiedä, asuuko enää samalla paikkakunnalla kanssamme. Minua ei kritiikkinne ja nimittelynne haittaa, olenhan aikuinen nainen. Saatte olla mitä mieltä tahansa ;) Kerroin tapauksestamme vain siksi, ettei porukka unohda, että elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista. Liittomme voi hyvin, elämässämme on kaikki hyvin, mutta onko teillä? Minua ei teidän elämänne, teidän polttarinne, teidän häänne kiinnosta. Toin erilaisen tapauksen ihmisten luettavaksi ja jos ei kestä sitä, että tapauksia on erilaisia, voi jättää lukematta oikein mainiosti.

      Ja tiedoksenne: Yksi polttari-perinne meillä oli, mies heilutteli veristä lakanaa (ketsuppia sotkettu vain ;) ) ikkunasta "neitsyyden"-menetyksen jälkeen ;)

      • Onnellinen Väinö :-E

        Onnellinen vaimo? Hullulla halvat huvit, sanon minä, jos yhdestä ihmisestä täytyy tehdä moinen syntipukki ja lähteä suvun voimin mustamaalaamaan. Taidatte olla koko suku ja vieläpä molemmin puolin ihan täysiä toll... ja. Mutta siinähän teidän aikanne kuluu, kun voitte loppuelämänne etsiä kadonnutta kaasoa ja miettiä, kuinka idiootti hän oli. Järjestäkää vaikka etsintäpartio ja vakoiluryhmä, että saatte ihan ajan tasa tietoa hullusta kaasosta, joka kehtasi järjestää sinulle polttarit. Hemmetti, että viiraa päässä.


    • hurjat kutsut

      Olisit kuitenkin kieltäytynyt polttereista, pestannut uuden paremman kaason joka kuitenkin ymmärtää mitä tarkoittaa "en halua polttareita" ja pitänyt ne tuhkimo satuhäät eikä sitä kolhoa maistraatti vihkimistäsi.

      Kyllä aikuisen naisen tulee osata kertoa sekä delegoida esim. kaasoa oikein.

      Ps. tuo lakana meni pahasti överiksi, kävelitkö vielä seuraavana aamuna tamppoonit korvissa ulkona varmistaaksesi naapureittesi huomion :D

    • damdamdidamdam

      No pitikö sitten mennä ollenkaan naimisiin, jos noin vaikeeta on?

    • en tajua

      Mikä on kaaso?

    • kuvottaa touhusi

      Vaikea uskoa, että tämä on aito juttu. Jos on niin säälin todella sinua ja eritoten kaasoasi, joka on ollut ystäväsi. Et todellakaan ansaitse yhtään ystävää, jos noin olet toiminut. Terve ihminen olisi sanonut, että ei kiitos eikä vain olisi lähtenyt polttareihin. Todella lapsellista ja sairasta perua omat häänsä siksi, että jossain OLISI ollut sinulle juhlat. Toivottavasti kukaan ei enää haksahda "ystäväksesi" sillä sellainen et osaa olla. Harmi miehellesi että on ottanut tollaisen kylmän pas.kiaisen.

    • Hoitsu

      Harvinaisen ällöttävä nainen,hyi olkoon! Onneksi ei tarvitse tuollaisiin ihmisiin olla missän tekemisissä,oksettaa koko nainen! Kyllä se sullaki joskus vielä tommonen käytös ja asenne ihmisiä kohtaa kolahtaa omaan nilkkaan.

    • pyry

      Ei taida olla ystäviä tällä aloitusviestin kirjoittajalla. Aika ällö tyyppi! Jotain muita ongelmia tuollasella tyypillä jos peruu häät, koska kaaso halusi yllättää. Toivottavasti kaaso ei enää suostu olemaan tuollaisen ammuun kanssa misään tekemisissä!!

      • Onnellinen mies <3

        Vaikka keksitty tarina olisikin, niin silti Onnellinen vaimo toimi aivan oikein. Saipahan päsmäri ansionsa mukaan. Jos jotain naurettaviin polttartehin ei oikeasti halua osallistua, niin se tarkoittaa sitä, että ei halua. Olisihan asian tietysti voinu sopia niin. että päsmärikaaso järjestää polttarit ihan keskenään halukkaiden kanssa, mieluiten jossakin metsän keskellä, ettei kenenkään tarvitse moista pelleilyä joutua katselemaan.


    • Hehe! Joka päivä löytyy sentään jotain lukemista. Olette te Ihmiset kuitenkin aika hauskoja!

    • ululiuliuliuliloioii

      Hahaha, ei kai näin hulluja ole olemassakaan :D Taitaa mielikuvitus laukata.

      Ja jos sattuis olemaan totta, niin eipä varmaan tarvii enää juurikaan ystäviä katsella tän rouvan. EIköhän kaaso löydä parempiakin kavereita.

    • Nimimerkitön666

      Hahhahha, ei voi olla kukaan noin hölmö! :D Parasta tällaisissa kirjoituksissa on se että ne hämmentävät - mitä jos tämä onkin totta. Eihän sinne polttareihin olisi tarvinnut lähteä vaikka järjestetty olisikin. Ihme touhua.

    • Nostan hattua sinulle. Pitää osata näyttää kaapin paikka ja sinusta huomaa, että olet vahva nainen :) Oikein rauhallista syksyä ja oikein paljon onnea liittoonne!

    • Sulhanen&Morsian

      Ihan uskomatonta, että tällasia ihmisiä on. Selkeä trollihan tämän on, mutta jos nyt ei kuitenkaan ole niin....
      Ei kukaan vedä hernettä nenään polttareista, nehän on tulevaa avioparia varten ystävien järjestämä juhla ja meillä ihmisillä on erilaisia näkemyseroja hyvistä polttareista.
      Kannattaa varmaan tarkastella omia asenteita muita kohtaan sekä pohtia muitakin elämänarvoja, jos näistä hylkää ystävänsä!

    • YÖK polttarit

      No kyllä polttarit typerine myymisjuttuineen ja nolaamisineen on NIIN SAIRAAN TYPERÄÄ ettei muusta väliä. Minulle tuollaisia oltiin myös hommaamassa mutta kieltäydyin lähtemästä hommaan mukaan. Olin etukäteen ilmoittanut etten halua polttareita mutta siitä huolimatta sulhasen sukulaiset halusivat hölmöillä. Omia ystäviäni ei mukana edes ollut, tuskin oli pyydettykään. Toivon todellakin , jos polttarit joku välttämättä haluaa, ottaa selville morsiamen mieltymykset ja sen mukaan suunnittelee.

      • 16+9

        Jos on välit kunnossa polttareiden järjestäjään, niin ei kyllä varmasti tule mitään tuollaista. Kyseessä on ystävälle järjestetyt juhlat, joten toisen toiveet ja pelot yms. tulee ottaa huomioon -kuinka usein oikeasti nykyään pakotetaan Suomessa johonkin lehmäpukuun myymään kortsuja?

        Ja mitä aloittajaan tulee, olen samaa mieltä useiden muiden kanssa. Todella lapsellista ja säälittävää perua omat häät, koska kaverit halusivat järjestää polttarit.. Eipä tainneet ne häät olla tärkeät. Kukaan ei pakota lähtemään mukaan. Ja vielä oikein tuo kirjoitustyyli, aloittaja ylpeilee sillä että sai mustamaalattua omat ystävänsä ja heidän syykseen vieritettyä itse perumansa häät. Toivottavasti kaaso on jo haistattanut pitkät tällaiselle sairalle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4172
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1642
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe