Aihe

Kaikille lemmikeille LEMMIKKIVERO.

dikkelixdokkelix

Riippumatta perheen tai omistajan tuloista, olisi kaikki LEMMIKIT laitettava verotettavaksi/verolle. Lemmikkejä on valtavat määrät niin maalla kuin kaupungeissakin, joten niistä saisi melkoisen summan kokoon.

Olen kuullut tapauksesta, jolloin ihminen on mennyt sossuun pyytämään, jotta saisi rahaa koiranruokaan.

11

213

  Vastaukset

  • JA kaikille pikkuipanoille voisi myös asettaa veron. Olen kuullut tapauksesta
   jossa äiti on mennyt sossuun siksi että saisi lapselleen ruokaa.

   Myös erillinen vero kusipäille olisi paikallaan!

   • KOIRA EI OLE SAMA KUIN IHMISLAPSI.

    KOIRA EI OLE IHMINEN JA IHMINEN TAASEN EI OLE KOIRA. IHMINEN EI OLE ELÄIN.

    KOIRA ON ELÄIN.
    KOIRA ON ELÄIN.
    KOIRA ON ELÄIN.
    KOIRA ON ELÄIN.
    .......
    .......
    IHMINEN EI OLE KOIRA.
    IHMINEN EI OLE KOIRA.
    IHMINEN EI OLE KOIRA.
    .....
    ......
    KOIRA EI OLE IHMINEN.
    KOIRA EI OLE IHMINEN.
    KOIRA EI OLE IHMINEN.
    ........
    .........
    KOIRA EI OLE SINUN LAPSESI.
    KOIRA EI OLE SINUN LAPSESI.
    KOIRA EI OLE SINUN LAPSESI.
    ......
    ......
    KOIRA ON SINUN ELÄIMESI.
    KOIRA ON SINUN ELÄIMESI.
    KOIRA ON SINUN ELÄIMESI.
    .......!!!!!....KOIRAVERO KÄYTÄNTÖÖN.KIITOS!


  • Joka Kerran Kun Veät Käteen vero myös!!!

  • nyt puhumattakkaa. Onhan siinnäe kysseessä iliman pilluu.

  • mun kaverilla on joku sirkka olikohan sauvasirkka nimeltään, ni sanotko sä että sellasesta pitäis maksaa veroa, tai jostain etanoista ym pikkuhiiristä. camoon. järki kätee!!!!!!!!!!!!!!!11

  • No totta kai pitää. Sirkkavero ja hiirivero. Lisäksi chinchillavero ja marsuvero. Puhumattakaan kaniverosta. Mut sit pitää kyl citykanienkin maksaa veroa! Citypupuvero! Itse asiassa kaikkien pitää maksaa veroa! Oravat, lokit ja harakat myös!

  • Kyllähän sitä jo maksetaan lemmikkiveroa, tavallaan. Ruuat, lääkkeet, eläinlääkärikäynnit, tarvikkeet ym. Kaikessa on veroa. :)

   En ole veroja vastaan ollenkaan, jos veroja ei olisi, ei olisi terveydenhuoltoa, ilmaista koulutusta, infrastruktuuria, eläkejärjestelmää ...

   Oikeastaan verot perustuvat siihen, että rakennetaan yhteistä hyvää. Tai siihen sen ainakin pitäisi perustua. Se pitäisi meidän päättäjienkin muistaa.

  • Jos koira vero tulisi pakolliseksi joka ainoaan kuntaan ja kaupunkiin, niin mitäs sitten koiranomistajat hyötys tästä koiraveron maksamisesta?! Kyllä nekin rahat pitäs jossakin sitten näkyä,liittyen ainakin osittain koiriin.Vaikka parempina koirapuistoina, agility ratoina tai edes koiranpaska roskiksina tienvarsilla.
   Jos rahat menisi vastaaviin tarkoituksiin, saattasin minäkin alkaa pikku veroa maksamaan 3 koirastani.

   • pienemmissä kaupugeissa ovat kerännet vähän yli 10000 euroa koiraveroja.mitkä sitten käytetty kirjaston kuluihin.eikä koira puistoihin tai muuhun koiraa hyödyntävään kohteeseen. on kuulema vielä kallis pitää rekisteriä koirista jotka maksanut tai ei maksanut veroa. me jotka maksamme koirien käyttökulut harrastukset ja muu toiminta koiriin liittyen,maksamme jo veroa joka suuntaan ,autot polttoaineet huollot ruuat hoito ja lääkintä palvelut.kaikesta maksetaan jo veroja.ja mitenkä paljon me työllistetään näitten palveluiden tuottajista.pitää riittää jo verot. oliko niin että alkujaan koira verolla sai rokotuksen,kun peättiin tauteja leviävän.joskus viime vuosituhannella sai koirat olla irti irti pito aikana,näin myös pidettiin pien pedot pois ihmisasutuksita.ehkä pitäisi palata samaan veron kantoon ja koirat irti.ei tarvii niita koira puistojakaan.


  • Jos lemmikeistä maksettaisiin veroja, niin tottakai eläinlääkärit ym. sitten verottomaksi. Samoin eläintarvikkeet ja muut tarpeelliset.

  • viddu pitäis pistää somali vero ja rankasuks tunti tauotta turpaan ja sakot rumuudesta

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13704
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   9652