Iskelmä Finlandia

gfghh

Sattuiskohan joku tietämään milloin julkaistaan kyseiset ehdokkaat??

17

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jk

      ennntiedä

    • musamies moi

      Nokian kaupungin myöntämää 10 000 euron arvoista kulttuuripalkintoa tavoittelevat tänä vuonna Tarja Lunnas, Pave Maijanen, Kake Randelin, Kirsi Ranto ja Jani Wickholm. Palkinnon saajan valitsee Tampere-talon tuore toimitusjohtaja Paulina Ahokas.

      Iskelmä Finlandia jaetaan vuosittain Nokialla Tapsan Tahdit -tapahtuman yhteydessä. Palkinto myönnetään ansiokkaalle suomalaiselle artistille.

      Iskelmä Finlandia ei ole ainoastaan iskelmämusiikin esittäjien palkinto, vaan sen voi saada myös populaarimusiikin esittäjä.

      IL
      --------------------------
      Nyt tuli sellaiset ehdokkaat, että on vaikea etukäteen arvailla ennakkosuosikkia! Kukaan ei taida olla varsinaisesti "supersuosittu" yli muiden.
      Villi oma arvaus: T. Lunnas
      terv. musamies

    • ja Finlandian saa...

      Aina on mukana sellaisia jotka tuskin haluavat tulla lokeroiduksi iskelmälaulajiksi (Maijanen? Wickholm). Veikkaus: pytin saa Kake pitkällä urallaan. Yleisön suosikki: Wickholm. (siis arvaus)

    • Kirsi Ranto paras

      Voisi palkinnon jakaa joskus myös tulevaisuuden potentiaalille, tämä näkökulma näyttää jääneen unholaan palkintoa jaettaessa. Samoin pitäisi kiinnittää huomiota musiikin laatuun, lauluääneen sekä omien sävellysten/sanoitusten tasoon. Naisia on myös palkittu vuosien varrella selkeästi miehiä vähemmän, tasa-arvo heittää. Näihin seikkoihin pitäisi kiinnittää huomiota, jos halutaan, että palkinnolla on jotain arvostusta ja merkitystä.

      Näillä perusteilla Kirsi Ranto olisi hyvä valinta. Monipuolinen ura jo nuoresta, ennenkaikkea kyky omaankin laadukkaaseen tuotantoon, jossa on hieno yksilöllinen sävy, ei massatuotantoa, vaan omalla linjalla. Hieno ääni, jota kuuntelee kerta toisensa jälkeen kyllästymättä.

      Uskon, että tänä vuonna valitsijalla on kyky arvostaa musiikillisia asioita laajasta ja asiantuntevasta näkökulmasta, siksi uskallan toivoa Kirsi Rannon voittoa.

      • jolietar

        Kirsi Ranto on aivan ihana ihminen, ansaitsisi voiton!!!! Hieno setti Kauhavalla 22.6.!!!


      • jolietar
        jolietar kirjoitti:

        Kirsi Ranto on aivan ihana ihminen, ansaitsisi voiton!!!! Hieno setti Kauhavalla 22.6.!!!

        Ihana Kirsi Ranto, tsemppiä sinulle! Olit aivan upea Iskelmä Finlandia -tilaisuudessa Tapsan tahdeilla, olisit saanut voittaa!!


    • heinäkuus selviää

      todella vaikea arvailla etukäteen tällä kerralla kuka pystin saa. Kukaan ei ole Yksi ylitse muiden. Aika tasapaksuja artisteja. Ylläolevan Kirsi Rannon kannattajan perustelut ovat hyviä, mutta yllättävää jos yhden radiohitin ihme IskelmäFinlandian saisi. Veikkaan Pave Maijasta koska pitkä ura takana, ja useampi pikkuhitti jotka jääneet elämään kautta vuosikymmenten. Tosin ei varsinainen iskelmälaulaja mielestäni.

    • Tarja ykkönen

      Näistä ehdokkaista kaksi ylitse muiden. Joko Tarja tai sitten Kake.

      • Jaa, jaa, jaa....

        Yllätyin Tarja Lunnaksen "vaatimattomuudesta" ja loistavasta esiintymisestä laivalla. Ihmiset vain tanssivat ja tanssivat ja lattia oli loppuun asti täysi. Meilläkään ei ollut tarkoitus valvoa pitkään, mutta pakko oli kuunnella loppuun asti. Toivottavasti hän saa tuon palkinnon.


      • Hm Hm
        Jaa, jaa, jaa.... kirjoitti:

        Yllätyin Tarja Lunnaksen "vaatimattomuudesta" ja loistavasta esiintymisestä laivalla. Ihmiset vain tanssivat ja tanssivat ja lattia oli loppuun asti täysi. Meilläkään ei ollut tarkoitus valvoa pitkään, mutta pakko oli kuunnella loppuun asti. Toivottavasti hän saa tuon palkinnon.

        Ja mitkähän ovat Tarja Lunnaksen ansiot sävellys / sanoituspuolella ??


      • Epähyppypeppu
        Hm Hm kirjoitti:

        Ja mitkähän ovat Tarja Lunnaksen ansiot sävellys / sanoituspuolella ??

        Tarjalle pisteet siitäkin että on luottanut alan ammattilaisiin sävelten ja sanojen suhteen. On naurettavia esimerkkejä siitä kun kuvitellaan muka olevan joka alan osaajia.


    • hot man e-suomi

      Aika yllätys että pystin sai sitten Pave Maijanen! Tulee mieleen enemmän rock kuin iskelmä.

      • Jolietar

        Tylsä oli valinta...Kirsi Ranto olisi ollut paras.


    • Riimittelijä.

      Epähyppypepulle...
      on varmasti huonojakin esimerkkeäj mutta vain alan ammattilaisiin luottaminen sävelissä ja sanoissa ei automaattisesti tarkoita materiaalin hyvyyttä. Mikä on viimeisin Tarja Lunnaksen iso hitti vai onko mitään mainittavaa ilmestynty Seinen jälkeen? Vain tuota keskivertoa tuttua ja turvallista matskua joka ei herätä juuri minkäänlaisia intohimoja.Koskaan ei pitäis epäillä ihmisten kykyä olla monta ja uskon että monia upeita lauluja jää tekemättä sen takia että musiikkipiirit ovat niin pienet ja kaikki hoituu suhteilla.

    • just joo.

      Iskelmä Finlandia on menettänyt merkityksensä siitä alkaen kun sinne alettiin haalimaan mukaan henkilöitä genren ulkopuolelta. Heitä varten pitäisi olla erikseen joko Rock Finlandia tai Pop Finlandia. Kaikki kunnia toki Pave Maijaselle ja hänen elämäntyölleen mutta iskelmälaulaja Pave Maijanen...?

    • matalaa profiilia

      Tarja on sellainen hiljainen puurtaja joka taitaa tehdä tasaisesti keikkaa tanssikansalle vuodesta toiseen pitämättä meteliä itsestään. Näitä puurtajia on useita maassamme. Nostan paljon enemmän hattua näille ei-julkisuudenkipeille hiljaisille puurtajille kuin laulajille, jotka elää julkisuudesta (Koivuniemi, Katri H. J. Sillanpää). Tarjalla taitanee olla vain yksi varsinainen hitti, mutta siitä huolimatta useita kultalevyjä (wikipedian mukaan). Siis ilman että paistattelee Iltalehden tai Annan kannessa säännöllisesti. Hyvä Tarja L!

      • yrjöt

        Samaa voi sanoa Kakesta, ei pelleile lehdissä ja on nöyrä keikkailija, tekee noin 160 keikkaa vuodessa..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 190
      2234
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2054
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      165
      1830
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      164
      1675
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1344
    6. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      18
      1280
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1257
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1195
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      14
      1168
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1168
    Aihe