Mitä hieroja näkee pakaroita hierottaessa?

Hieronta-asiakas

Olen nainen, ja kiinnostaisi tietää näkeekö hieroja sukupuolielimet, kun alushousut on pakaroita hierottaessa vedetty pois tieltä?

37

6854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rontas

      Tuskinpa sieltä mitään näkyy.Onhan ne pakarat kuitenkin yhdessä,eikä hieroja niitä vetele erilleen.
      Ehkä karvoja korkeintaan.Ja kuka välittää!.

      • Hieronta-asiakas

        Niin, pakarat ehkä peittävät silloin jos ne ovat roikkuvat, mutta minun pakarani ovat aika kiinteät...:D Ne eivät siis valahda alas kun menen vatsalleni.


      • Hierojillakäyvä
        Hieronta-asiakas kirjoitti:

        Niin, pakarat ehkä peittävät silloin jos ne ovat roikkuvat, mutta minun pakarani ovat aika kiinteät...:D Ne eivät siis valahda alas kun menen vatsalleni.

        Ei hieroja tuheroa kyttää


    • Itse hierojana voin sanoa omasta puolesta ettei tule "kyyläiltyä", pakarahieronnassa itse näkee vaan ns. lihakset jotka on siis mahdollisesti kipeänä ja jumissa joita yritellään availla. Asiakas kun on sellaisen mahdollisesti itselleen tilannut (erinäisten diagnosointien kautta selvitetty tarvittava toimenpide) Eiköstä niin? :)

      Ja tosiaan, onko pakko laittaa boxerit jalkaan jotka pitää riisua kokonaan kun voi käyttää vaikka stringin mallisia? (VINKKI)

    • unto nyfiken

      Kuinka on miesten laita, vilahtaako kulkuset, kun hieroo takareisiä ja pakaroita?

    • Nainenhierojalla

      Onko sormet osuneet erogeenialueille?se minusta kivaa kun vahingos osuu ja pimpukka kostuu

      • päivikki80


    • eletyt salamat

      Kai jos pakaroita hierotaan,niin eikös sieltä aanus aukko ainakin välillä vilahtele kaikessa ruskeudessaan.

      Paitsi tietysti oikein lihavilla asiakkailla, joilla on niin läski pyrstö ettei reikä näy.

      • paljon hieronut

        Hieroja näkee pyöreät posket ja hymyhuulet tai vuotavan nenän!


      • sdfvsdf

        Anusaukkoon voi panna tapin hieronnan ajaksi niin sittempä ei hieroja nää sitä reikää


    • rtvertbwe5b

      Näkyyhän se pillu sieltä hierottaessa, mutta mitäs se mhaittaa.

    • 23 v alalla

      Olen hieroja ja yleensä levitän naisen pakaroita, että pääsee hieromaan myös tussun.

      • haluan ajan

        Olet selvästi alan ammattilainen :)


      • Asiaa!
        haluan ajan kirjoitti:

        Olet selvästi alan ammattilainen :)

        Joo 23 vuotta haaveita, että pääsis edes kerran hieraisemaan kun nyt tyytyy näytön edessä istumaan 24 h ja pieraisemaan.


      • 12 v ammatinharjoittajan
        Asiaa! kirjoitti:

        Joo 23 vuotta haaveita, että pääsis edes kerran hieraisemaan kun nyt tyytyy näytön edessä istumaan 24 h ja pieraisemaan.

        vaikka hierottava olisi alasti, niin jotain "sopimatonta" nähdäkseen pitää hierojan kurkkia ja hierottavalla oltava halua näyttää ....


      • ammatti

        sika


      • Hieronta-asiakas
        12 v ammatinharjoittajan kirjoitti:

        vaikka hierottava olisi alasti, niin jotain "sopimatonta" nähdäkseen pitää hierojan kurkkia ja hierottavalla oltava halua näyttää ....

        Välillä tuntuu kuin hierojan kasvot olisivat lähellä ihoa, tunnen hengityksen ilmavirran... Mutta en tiedä onko vain kuvittelua?


    • näkyyhän sieltä

      No sehän se sieltä näkyy mikä pakaroitten välissä on, eli pyllyreikä, toiselta nimeltään peräaukko, ja kolmannelta ryppyreikä ja neljänneltä aanus aukko.

      Hierojan tekee mieli sujauttaa sinne peukalo tai jopa siitin.

    • koulut käynyt

      huomaan että täällä puhuu ammattilaiset...muttei ainakaan klassisen hieronnan...

      Häipykää!

    • isolla aisalla

      no ei tuo vielä mittään, mä lipasen aina kielellä naisen pyllyreikää. tosin edellyttä sitä että olemme kayneet yhdessä pesulla / saunassa. en siis ole hieroja vaan tavallinen panomies.

      • romualdo2

        on onhan se aina koko hoidon piste öön päälle kun pääsee asettelemaan oman komean kalunsa pussien kohdalle jököttämään painuneena hoitopöytää vasten silloin kun alussa ollaan vatsallaan.... ja jos/kun se pääsee välillä kasvamaan/kohottautumaan juhlakuntoon niin sehän on vain jäsenhoitajallekin vaihtelua ja virkistystä. Ei ole kukaan mieshieroja pahakseen pannut... Miesten mies kun olen niin vastakkainen sukupuoli nyt ei näissä hommissa niin innosta... tai ei lainkaan... miehistä voimaa pitää olla jäsenhuollossakin....


    • ultraääntä,anukseen

      just just. Jo kysymyksen asettelu kertoo, ettei kaikilla hieronta-asiakkailla ole palikat kunnossa. Kun tätä työtä on tehnyt vuosia, ei mikään enää hätkäytä, korkeintaan ärsyttää jos joku kuvittele että ammattilainen kiihoittuu asiakkaan kropasta tai intiimialueista. Pakaroita ei missään olosuhteissa levitetä hieronnan aikana, ja sillä mitä näkyy, ei ole mitään merkitystä onko asiakas nuori vai vanha tai laiha tai lihava.
      70- Luvun alussa annettiin vielä ultraääntä peräsuolen kautta paksusuolen häiriöitten hoitoon. Eli silloin asiakas kävi alapesun kautta hierontapöydälle, ja anusaukolle siveltiin ensin geeliä, ja sitten annettiin ultraääntä sykkivänä.

      • romualdo22

        jeph jeph, itse kullakin on varmasti täysi työ omien palikkojensa kanssa... mutta melko turha yrittää mahduttaa sielläkään itseäänsä välttämättä siihen noin 20%:een (viimeisimpien tutkimuksien mukaan) joita voidaan pitää ehkä voittopuolisesti heteroina... noin 70 % ihmisistä tai ainakin meistä miehistä on biseksuaaleja ja loput noin 10 % ovat tietysti sitten meikäläisiä eli homoja.... eli jokseenkin turha (ja huvittavaakin) näytellä ja kirjoitella ettei ole enää noin 50:n hieronta-vuoden-jälkeen-enää cool-evvvk-tyyppiä.... kun seksuaalisuus on kuitenkin (varsinkin meitä miehiä) hallitseva vietti nukkumisen ja nälän tunteen ohella.... kaikella ystäv.... rakkauella, Hyvää uutta vuotta tämän erityisen kiinnostavan ketjun eli hieronta - osion lukijoille ....


      • romualdo2

        ei, me ei välttämättä kuvitella kiihottavamme hoitajaa....... uskomme yleensä että ko. henkilöllä on sen verran hyvä itsetunto ja ammattitaito ettei hän provosoidu tälläisistä hyvin luonnonlapsen omaisista kirjoituksista ja vieläpä vaivautuu kommentoimaan sitä jokseenkin tosikkomaisesti ........
        Mutta vielä kerran Hyvää uutta vuotta kaikille fiksuille hierojille (ja asiakkaille,) teette lihashuollon ammattilaisna erityisen arvokasta työtä....!
        Hellitetäämpä ja löysytetäämpä siis kaikki vähän asenteitamme, vöitä, hikinauhoja, villahousuja sekä kravaatteja .... ! Elämä on paljolti myös hauskaakin! ...... :)


    • +++

      Moi "tirkistelijät ja vilauttelijat".Mutta onko kukaan puhunut mitä nenä kertoo
      hierojalle.Ei tarvitse edes yrittää nuuhkia,kun milloin minkäkinlaiset tuoksut/
      hajut leijailevat kohti kattoa.siis siitä hierojan sierainten kautta.
      y.t.Koulutettuhieroja

      • romualdo2

        no se on sanomattakin selvää että kunnollinen suihkussa käynti ennen hoitoon menoa... mutta nimimerkiltä Ultraääntä anukseen -kysyisin vielä että miten voit ajatella noin, SEhän on eitahdonalainen lihas kuten olet varmaan hyvin tietoinen kun olet lukenut kaikki nämä hieronta - ketjun viestit arkisto-viesteineen kaikkineen .... ja kuka höppänä sitä nyt jättää kalunsa huolimattomasti minne lie - pahimmassa tapauksessa painamaan luuta vasten vatsan puolelle kun se pikku veitikka kuitenkin reagoi kosketukseen aina jossain vaiheessa enemmän tai vähemmän pöyhkeillen ja huomiota kerjäten.... - yritä siinä sitten rentoutua 100%sesti ........ ! (ja vielä pysytellä coolina - oli tai olkoon ja näytelköön sitten niin "heteroa" kuin tahtoopi, .... - ..; ...... huom : jalkojen välissä on tilaa joten tottakai kaikki järkevimmät tyypit asettelevat nahkaheijarinsa sinne pois Postin tieltä... niin, tai tieltä ja tieltä .... mutta ymmärtänette ..... ! Monet arjen uuvuttamat ja väsyttämät hoitajat ilahtuvat aina kun tapahtuu jotain kovin tavanomaisesta "poikkeavaa....." siis vain ne jotka ovat täysin sinuja omien tuntemuksiensa ja seksuaalisuutensa kanssa...... ja ymmärtävät että tämä kaikki on vain elämää, ei semmkummempaa......
        Onhan täältä luettu näitä kauhukertomuksia kovin epävakaista persoonista ( = hierojan ammatin lukeneista mutteivät sen omaksuneista) jotka ovat ajaneet asiakkaansa suunnilleen porrasluudan kanssa tiehensä ........ mutta, joka päivä näemme henkilöitä jotka ovat ns. väärällä alalla ( = asiakaspalveluhommissa..... vrt. Kälviän kirjastossa eräs naamapärstäimen mukaan palveleva tiukka-ilmeinen plösö.....)


    • joku sama aina tekee

      miks palstasta tehdään tämmönen paskakysymyksillä=

      • romualdo2

        heh, ihan asiallisia kysymyksiähän täällä, mitä nyt välillä noin 25% on asiattomiakin... kuten Sinun viestisi Joku sama..... -tuossa eli olisi jälleen oman asenteen tarkistamisen paikka... miten joillakin voi olla kravatti,hikinauha,villahousut,legginsit ym. noin kireällä....! ei elämä voi olla noin vakavaa....:.! :)


    • Pyyhkeen läpi

      Pakaroita hierottaessa ei ole välttämätöntä riisua alushousuja pois. Jos olet ujo, mutta haluat kuitenkin että pakarat hierotaan, sano hierojalle että hieroo pyyhkeen läpi. Se ei luonnollisesti ole aivan yhtä tehokasta kuin iholta hierottaessa, mutta toimii silti.

      • romualdo2

        niin tai hieroo pyyhkeen alla, voit vaikka itse viedä jonkun isokokoisen oman lempipyyhkeesi sinne.... tärkeää on peittää ne alueet joita ei käsitellä niin peittää ne pyyhkeellä. Itselläni iho jäähtyy nopeasti ja toisinaan on viluttanut, mikä on aina hyvin epämiellyttävää... kannattaa rohkaistua ja sanoa jäsenhuoltajalle milloin on hyvä ottaa lisää pyyhkeitä ja peittää paljaaksi jääneet kehon osat... itse aion tästä lähtien vielä lisää siis omia pyyhkeitä.... on tuo aineenvaihdunta senverran vilkasta että en aio pilata enempivähempi kalliita hoitoja asiaankuulumattomalla viluntunteella.... tuokaa esille oikeutenne!


    • haitanneekotuo00

      ainaki yks hierojanainen nieleskeli kun mulla telttas änen laittaessaa päälleni vilttii/lakanaa.

      • dsfvdfsdf

        Mitä se nieleskeli? Spermaako?


    • sinunspeguu

      niin just vtun urpö

    • WrestlerBull

      Mieshierojana olen ollut yllättynyt kuinka moni nainen haluaa kokovartalohieronnassa olla täysin alasti, suunnilleen 40-50%. Verhoan kylpypyyhkeellä toki alueet, mitä en juuri sillä hetkellä käsittele.

      Ja kyllähän joskus kaikkein herkimmät alueet näkyvät selvästi. Moni nainen haluaa hieman pitää jalkojansa erillään toisistaan ja silloin näkymä on suora riippuen hieman siitä kuinka tukevat reidet naisella on. Tuo ei sinällään tee minkäänlaista vaikutusta hierojaan, sillä ammattilaisiahan tässä ollaan.

      Naishierojakollegoiden suhtautuminen alastomiin miesvartaloihin on pääosin negatiivista. Herkästi pelätään, että hierottavalle tulee seisokki. Minusta turha huoli, sillä itse käyn naiskollegoiden hierottavana ja silloin olen säännöllisesti alasti. Tuttujen kesken tämä sujuu ongelmitta.

    • Aimo.Alaruutta
    • ff33e

      jjjjjjjjjjj

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      226
      1988
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      69
      1728
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      69
      1506
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1199
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1120
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1085
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      6
      1006
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      950
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      881
    Aihe