Siperianhuskyä hankkimassa

Olisin hankkimassa huskya. Paljonko sellaset kennelistä maksaa?
Kennel arctic soul olisi tähtäimessä kun siella kerran lähiaikoina on pentuja tulossa sähköpostillakin oon kysellyt niistä jo.


Vastauksia TODELLA pian

13

413

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ainoa ongelma on, että sinne Jaalaan ajaa kolmisen tuntia pirkanmaalta.



      Koiran nimeksi tulisi luultavasi Sini.(Sinisilmästä katsos lyhenne.)

    • siperianhusky_fanit

      No eikö ketään kiinnosta??

    • huskytyttö

      itse maksoin noin 900e huskyuroksesta reilu vuosi sitten ''pentupaketteineen'':) Itselläni on kaksi siperianhusky urosta :) hienon rodun olet valinnut! Hinta riippuu ihan kennelistä, sekä koiran vanhemmista. Esim. jos on menestyneet vanhemmat saattaa pennun hinta olla korkeampi.

      • Olen kennel arctic souliin viestiä lähettänyt ja sieltä vastattiin.
        en ole hinnasta varma.


      • siperianhusky_fani kirjoitti:

        Olen kennel arctic souliin viestiä lähettänyt ja sieltä vastattiin.
        en ole hinnasta varma.

        Ootko varma että haluut nimeen omaan tuolta Arctic Soulista? Kuvista päätellen niitten huskit on old line linjaa eli niitä jotka on nimen omaan on tarkotettu tohon vetämiseen ja aika tosissaan nuo aina kilpailee mitä oon itekin niitten kennelin sivulla pyöriny.

        Musta jos ei aioo ruveta vetämistä harrastamaan huskilla kannattas ottaa sillon show linjanen koira. Jos husky ei pääse vetämään nii sit se rupee tuolla lenkillä kiskomaan ku höyryjuna se on varma.

        Ja voi olla että noi ei haluu myyä jollekin, joka ei rupee siis ihan tosissaan ottamaan tota vetämistä.


    • kepakkoluola

      Kolme tuntia on erittäin lyhyt matka. Kysy heiltä hintaa niin saat sen tietää.

    • Showlinjaiset huskyt eivät ole sohvaperunoita. Kyllä nekin vetävät, jos siihen annetaan mahdollisuus. Ja pitäisi antaa! Husky on työkoira linjasta riippumatta. Se EI OLE SEURAKOIRA.

    • huskynomistaja4-ever

      komppaan edellistä! yhtälailla ne show-linjaiset voivat vetää hihnassa kuin höyryveturit, se riippuu ihan koirasta. Jos oikeasti on kiinnostunut siperianhusky-rodusta kannattaa olla kiinnostunut myös sen alkuperäisestä käyttötarkoituksesta ja miettiä tukeeko rotua sellaisenaan mihin se on jalostettu vai haluaako väkisin muokata siitä jotain muuta. Liian paljon näkee ilmoituksia myytävistä 7kk-2v huskeista ja miksiköhän näin on? Jos haluaa sohvaperunan kannattaa ottaa joku puudeli! Ja älä ota pentua artic soulista jos et ole yhtään kiinnostunut rodun alkuperästä, pilaat vain hyvän koiran käyttömahdollisuudet loistaa siinä missä se on jalostettu olemaan hyvä. Tämä minun mielipide

    • 0-0

      Munkaan mielestä ei huskya pidä ottaa jossei aikomuksena oo vedättää sitä. En tarkota että pitäis kisoihin lähteä! Itelläni on kans huskya ja molemmat show-linjasia ja ne ei todellakaan oo mitään sohvaperunoita! Me vedetään vaan ihan harrastuken vuoks :)

    • huskyvaan

      Arctic Soulin koirat ei ole old linejä vaan ihan show linjaisia. Showkoirat ovat yhtälailla vetokoiria, kaikki huskyt ovat ja huskyä ei todella pitäisi ottaa sillä asenteella että ne siniset silmät on se kriteeri, ei koskaan. Syntyjään vetoinnottomat yksilöt ovat vain harvinainen poikkeus.
      Siperianhusky, linjasta riippumatta tuhoaa kämpän kun kämpän turhautuessaan, ne tarvitsevat paljon liikuntaa ja mieluiten rodunomaista vetopuuhaa. Siperianhusky ei ole seurakoira jonka kanssa käydään rauhallisilla sunnutaikävelyillä. Meillä 2 oldline huskyä joiden kanssa menee touhutessa päivittäin se 3 tuntia. Vetoharrastusta kolmisen päivää viikossa, loppu on muuta liikuntaa, metsävaellusta jne.
      Jos ajattelet että aamulla heräät klo 7, viet koirat 30min lenkille, olet 8-16 duunissa/koulussa, lähdet koirien kanssa purkamaan niiden energiat klo 17-18:30, palaat kotiin syömään ja hoitelemaan kotihommia tai läksyjä tmv, ja vielä illalla klo 21:30 se viimeinen puolentunnin lenkki, niin hyvin pian toteat, että koko elämäsi pyörii tämän aktiivisen ja tekemistä janoavan rodun ympärillä. Siperianhuskystä ei ole seurakoiraksi, jolle riittää se tunti ulkoilua päivässä ja lopun aikaa se makaisi jossain nurkassa nukkumassa kun itse viilettää kavereiden kanssa kaupungilla bailaamassa, shoppailemassa tai muissa aikaa vaativissa harrasteissa. Ehei, turhautunut sippe pistää sun kämpän uuteen uskoon sun poissa ollessa, ja sitten olet jo itsekkin myymässä sitä murkkuikäistä 7kk sippeä netissä, koska ei vaan aika ja hermot riitä.

      Harkitkaa siis kaikki sippeä janoavat tarkkaan, oletteko valmiit uhraamaan muuta sosiaalielämäänne tälle ihanalle, mutta tekemistä janoavalle rodulle!

    • Sen verran vielä, että kun käy vähän tutkiskelemassa noita artic soulin sukutauluja niin siellä on sellaisia nimiä ettei koirat kyllä ole old- eikä show linjaisia vaan ne ovat kilpalinjaisia.

      • siperialainen_hiski

        NÄIN, arctic soulin koirat ovat puhtaasti KILPA eli KÄYTTÖLINJAA!
        Aloittajalle, jos kriteerinä kennelille on pentujen hinta - unohda siperianhuskyt.


    • Ei sohvaperunaksi

      Ootko varma että haluut nimeen omaan tuolta Arctic Soulista? Kuvista päätellen niitten huskit on old line linjaa eli niitä jotka on nimen omaan on tarkotettu tohon vetämiseen ja aika tosissaan nuo aina kilpailee mitä oon itekin niitten kennelin sivulla pyöriny.--tämä on väärää tietoa!

      -Otappa asioista selvää.Suosittelen Shs -seuran omia sivuja ja sieltä penuvälitystä..Olisi myös hyvä perehtyä rotuun muuallakin kuin suomi24 sivustolla.Siperianhusky EI OLE seurakoira, vaan riippumatta linjauksesta , sen perimmäinen halu on tehdä työtään eli toimia vetokoirana!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3644
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3328
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2428
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1579
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1486
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1410
    Aihe