O: astutukseen tarjolla chihuahua uros

merlepoju

lk merle poika n,2,5kg todella kiltti ja kaikkien kanssa toimeen tuleva, ei rek mutta täysin terve rotunsa edustaja, ei erikseen mitään pentu maksuja vaan pelkkä hyppymaksu
Hinta: 150
Yhteystiedot: [email protected]

8

370

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sivusta_seurannut

      Mistä sulla näitä paperittomia koiria aina riittää? Ja eikö kannattaisi ostaa rekisteröity uros, jos niin kova hinku on omia koiriaan saada astutukseen? Ja mistä tiedät onko terve tai onko suku terve? Onko tehty viralliset tarkistukset? Jäikö blue roan narttupentusi muuten rekisteröimättä, kun ostajaa ei löytynyt ja rekisteröintimaksu olisi ollut terveystarkistuksen puutteen vuoksi kolminkertainen?

    • merlepoju

      sivusta seuranneelle tiedoksi että tämä on ensimmäinen rekisteröimätön chihuahuani,koiran vanhemmat ovat kyllä ihan paperi koiria ja isä varsinkin suomen ja venäjän muotovalio ym,äitikin on näyttelyssä pyörähtänyt = ) en tiedä miksi on jätetty rekisteröimättä kyseinen pentue mistä koirani on eikä minua kiinnostakkaan = ) pääasia että koiruuteni on terve ja luonteeltaan kiltti, polvet olivat 0/0 ja sydämmessä ei kuulunut mitään ylimääräistä ja kalusto suussakin ok = ) ja ihmettelen kovasti miksi sinua häiritsee se että annan urostani astutukseen vai onko se sinulta jostain kenties pois, ei jäänyt pentu rekisteröimäti ja tosiaan rek maksu oli 140e, ja ihan kivasti olen saanut koiruuttani käytettyä astutuksiin = ) tällä hetkellä 4 tiineenä ja 3 pentuetta maailmassa ja uusia astutuksia kysellään = ) ja on muuten kelvannut ihan rek ja terveystarkastetuille nartuillekkin, mutta jos sinulla on vielä jotain kysyttävää tai kommentoitavaa niin ihan rohkeasti voit heittää sähköpostiin viestiä niin palataan astialle = ) hyvää kesän odotusta

    • ainarekattava

      Urosten ei kuulu antaa astua mitä tahansa, vain jotta saataisiin rahaa astutuksista. JALOSTUKSEEN kuuluu käyttää ainoastaan rekisteröityjä koiria harkiten. Kukaan rodun parasta ajatteleva ei lisää rekisteröimättömien rotukoirien määrää.

      • huh vaan

        chihuyhistyksen sivuilta ; Merle-väri: uusimpana uhkana rodulle on USA:sta meillekin rantautunut merle-väri ja sen mukanaan tuomat ongelmat. Siitä, miten väri on tullut rotuun, ei ole yksimielisyyttä. Asiantuntijoiden käsityksen mukaan se on tulosta risteytyksestä toiseen/toisiin rotuihin. Kahta merleväristä koiraa ei pitäisi parittaa keskenään, sillä merle-värigeenin suhteen homotsygooteilla on usein silmän ja sisäkorvan kehityshäiriöitä (vrt.eläinsuojelumääräykset). ja piilomerlejäkin on eli et koirasta sitä näe...... eikä saa käyttää jalostukseen rekattuna tulee merkintä EJ ...


    • merle väri kielletty

      Toiset ne vaan lisää koirien määrää kun toiset oikeasti satsaavat laatuun... Kai tiedät että merle on chihuilla kielletty väri? miksi annat uroksesi periyttää tätä väriä?

    • sivustaseurannut2

      haluaisin ilmaista mielipiteeni ja se olisi tämä. mitä sitten vaikka koira ei ole rekistöröity se on silti rakastettava koira ihan yhtä lailla kuin muutkin koirat ! jos joku haluaa tarjota astutukseen koiraa joka ei ole rekisterissä niin se on hänen oma asiansa ja hänen oma henkinen helvetti jos ongelmia tulee. Koirat voi aina käydä tarkistuttamassa eläinlääkärissä ja eiköhän ne eläinlääkärit osaa hienosti hommansa hoitaa ja tutkia onko koira terve vai onko jotain vialla. on totta että merle väri on chihuilla kielletty mutta koska koira ei ole papereissa ei sen jälkeläisetkään tule olemaan eli koirat ei tule kiertämään näyttelyitä niin silloinhan värillä ei ole väliä. näyttelyissä värillä olisi väliä.

    • Ihan mielenkiinnosta kyselen että minkä ikäinen uroksesti on ja mistäpäin? Etsin omalle venäjäntoy nartulleni tervettä ja jo aikuiseen ikään ehtinyttä urosta ja chihu olisi yksi toivelistan kärjessä :)

    • chihu uroksen omista

      Tiedoksesi nimimerkki '' Merle on kielletty väri'', että Chihuahuan kaikki värit on sallittuja, ei ole tiettyä väriä mitä saa olla ja mitä ei, väri virheitä chihuilla ei voi olla. Kennelliitossahan se lukee.

      Oon sitä mieltä että jos uros kerta on täysin terve, hyvä luonteinen ja sukupuusta löytyy muotovalioita niin ei ole väliä onko koira rekisteröity vaiko ei! Pääasia on se että koira on terveystarkastettu, mm. polvet ja silmät.

      Itselläni on 2 rekisterissä olevaa chihuhua urosta, toinen leikattu aikuinen ja toinen pentu. Kunhan tämä pentu kasvaa niin aijon kyllä jalostuksessa käyttää, ensin tietenkin täytyy tehdä silmä ja polvi tarkastukset yms. koska tämän pennun suvussa on monia muotovalioita ja muutenkin tää sai ekasta näyttelystä EH erittäin hyvä, joka todistaa sen että poika on näyttely kelpoinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      107
      2087
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      118
      1600
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1510
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1337
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1226
    6. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      488
      1145
    7. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1135
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      953
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      932
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      876
    Aihe