Mistä kaupunginosasta hotelli?

Papurainen

Hei. Lennot Ryanairilta varattu Budapestiin. Nyt pitäisi löytyää hotelli. Tarjontaa on paljon, mutta suositelkaa jotain hyvää aluetta tietenkin suht läheltä keskustaa. Mieluiten vähän edullisemmalta alueelta, jossa olisi hyvät kulkuyhteydet. Mukavaa olisi myös, jos kävelyetäisyydellä olisi kivoja kahviloita ja ruokapaikkoja

24

1112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pari vinkkiä
    • Karolus5

      Yksi parhaista Budapestin kokemuksistani on ollut pieni hotelli Papillon Budan puolella, halpa ja jopa pieni uima-allas takapihalla. Lyhyt kävelymatka Moskovantorille, tavaratalo Mammuttiin ja julkisten pysäkeille.

      • ertgyhj

        Missa on nykyää Moskovantori ?


      • Széll Kálmán
        ertgyhj kirjoitti:

        Missa on nykyää Moskovantori ?

        Moskovantoria ei enää ole Budapestissa vaan nimi on muutettu Széll Kálmán tériksi, eikä tuo paikka ole koskaan mikään tori ollutkaan vaan aukio.


      • ...

    • Vertailun kannattaa
    • täällä ollaan

      opettele lukemaan karttaa,se kertoo kaiken,niin liikkumiset kuin nähtävyydet ym,,itehän tiedätte minkä lähellä haluatte olla,,nää kaikki löytyy täältä,suositan tutustumista kaupunkiin ekaks kirjallisesti opas sellaisesta,saa paljon enenmän irti matkasta.Ihana kaupunki,tervetuloa!

    • Itse menossa budapestiin toukokuun lopulla ja hotelli varattu vähän syrjäsemmästä, tosin vain 300 m kävelymatkan päässä punaisen metrolinjan stadionok-asemalta.
      Hotelli vaikuttaa kivalta, ja valitsin sen hyvien kulkuyhteyksien ja hinnan perusteella.

      Green Hotel Budapest
      http://fi.hotels.com/ho394689/green-hotel-budapest-budapest-unkari/

    • Miksi te sinne ...?

      Hotelli varmaan on ok mutta se alue ei ole aivan turvallisimmasta päästä, se tunnetaan mustalaisten ja kiinalaisten suosimana alueena. Siksi se on niin edullinen.

      Jos menette yöllä kotiin, käyttäkää taksia. Jos lähdette hotellista illalla, pyytäkää hotellia tilamaan teille taksi ovelle.

      Jättäkää passit ja isommat rahasummat hotellin tallelokeroon. Olkaa päivälläkin varovaisia Keletin rautatieaseman tienoilla, myös metrossa on usein taskuvarkaita. Ei kannata näyttää kovin rikkaalta eikä puhua suomea kovaan ääneen ettei houkuta varkaita.

      • Hyvä tietää, mutta seurueessamme on vanhempia ihmisiä, joten tuskin ainakaan yöllä tulemme liikkumaan kyseisellä seudulla.
        Ja metrolla voi varmasti päiväsaikaan ihan turvallisesti matkustaa, ja jokainen järkevä varmasti tajuaa taskuvarkaiden riskin.


    • Keleti :(

      Tarkkana saa olla mistä valitsee majoituksen Budapestissa, mielummin maksaaa vähän enemmän siitä että voi suoraan ovesta ulos mennessään nauttia ympäristöstään.
      Parhaita alueita ovat Pestin puolella 5. & 6. kaupunginosat, turistin kannalta sieltä löytyy kaikki, kulttuuri, parhaat ravintolat, nähtävyydet yms.

    • monta vinkkiä...
    • pitääkö pelätä ?

      Millaista aluetta on 7 kaupungiosa, n. 300 m Astorian asemalta? Varattu sieltä apartementos ja lähtö reilun viikon päästä.

      • varoa täytyy!

        Tosi vilkasta seutua, paljon liikennettä ja hälinää. Varmasti täytyy pitää hyvä huoli kamoistaan! Kokeneiltakin vietiin matkakassa ihan huomaamatta :(


    • krone

      Oltiin viime viikolla Pestin puolella hotellissa Kalvin House. Hyvät yhteydet, rauhallista, kauppoja ja kauppahalli vieressä. Ruokapaikkoja löytyy läheltä.

    • .

      Vaci Utcalta tai läheltä.

      • aurinko paistaa...

        Vaci Utcalla on vilkasta elämää, eikä ainakaan meille ollut liian kallista... Ja sängyt olivat loistavat, Promede-hotellissa.


      • kippis ja Wappua!
        aurinko paistaa... kirjoitti:

        Vaci Utcalla on vilkasta elämää, eikä ainakaan meille ollut liian kallista... Ja sängyt olivat loistavat, Promede-hotellissa.

        Vaci utcalla noin Suomen hinnat, muualla kaupungilla normaalit Budapestin hinnat joka tarkoittaa esim. lasi valkkaria Vácilla jopa 1300 f ( 4,5 euroa ) muualla n. 300ft ( 1 euro ).
        Suomessa jouduin pulittamaan Espalla 7 euroa valkkarilasista joten eihän tuo alle 5 euroa tunnu missään jos ei paremmasta tiedä.


      • MikäOnTuulipuku:))))
        kippis ja Wappua! kirjoitti:

        Vaci utcalla noin Suomen hinnat, muualla kaupungilla normaalit Budapestin hinnat joka tarkoittaa esim. lasi valkkaria Vácilla jopa 1300 f ( 4,5 euroa ) muualla n. 300ft ( 1 euro ).
        Suomessa jouduin pulittamaan Espalla 7 euroa valkkarilasista joten eihän tuo alle 5 euroa tunnu missään jos ei paremmasta tiedä.

        No, me ei katsella hintoja. sen maksaa mitä maksaa... Tylsää hommaa miettiä hintoja. Kun kuitenkin hinnat on tietyllä välillä, sen tietää jo lähtiessään.
        Tsemppiä sinnekin:)


    • Hilma667

      Vaci utca on tuulipukujen suosiossa. Turha sitten parkua jälkikäteen, jos viettää viikon ko seudulla ja matkan jälkeen on kusetettu olo. Kadusta on varoitettu jo n 1 kertaa.

    • hyvät unet

      Kalvin Housen sängyt on monessakin nettiarvioissa mollattu epämukaviksi antiikkisängyiksi. Majoituksessa tärkeä seikka on hyvä sänky, muutenhan koko loma on pilalla jos ei saa nukuttua tai selkä kipeytyy huonosta pedistä.

      Vaci utcan lähistölle en majoittuisi, pelkkää turistihössötystä. Voihan tuolla käydä kävelyllä mutta ei nyt sentään sinne asumaan!

    • ensikertalainen 2

      Onko Vaci utcalla huonot sängyt ,kun se tuntuu sinulla olevan ainut vaatimus?

    • V, VI, VII

      Kivoja kahviloita ja ruokapaikkoja on eniten Pestissä. Kaksi aluetta on selkeitä keskittymiä: Oktogonin - Liszt Ferenc térin - Andrássy útin tuntumassa ja Kálvin térin - Ráday utcan tuntumassa. Ensiksi mainittu on aika kallista arvoaluetta ja toiseksi mainittu hiukan edullisempaa ja nuorekkaampaa aluetta.

      Budapestin keskusta on iso ja julkiset kulkuyhteudet on hyvät, joten jos hyvän oloinen hotelli löytyy muualta kuin tuolta alueelta niin ei mitään hätää - ratikoilla ja metroilla pääsee.

      Jos minä saisin valita mistä keskustan kaupunginosasta, niin en ottaisi ensimmäisenä hotellia VIII kaupunginosasta. Siihen kannattaa kuitenkin tutustua Ferenc Molnárin elokuvassa Pál-kadun pojat: http://www.youtube.com/watch?v=JONEir2hErI&feature=related

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1373
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      1019
    3. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      996
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      969
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      954
    6. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      870
    7. 3
      860
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      4
      859
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      2
      851
    10. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      848
    Aihe