Romanian romanit riesana joka maassa

Järki käteen

Kuinka on mahdollista, että Suomi ottaa vastaan Romanian romanit, kun tietää tarkalleen, että he tulevat VAIN RIKOSTELEMAAN?? Ensinnäkään ne eivät ole köyhiä, koska todella köyhät eivät pääse minnekkään. Italian poliisi on tutkinut näitä Suomessa köyhiksi luultuja, niin siellä on löytynyt jopa 1000 neliön linnake romanilta Romaniassa. Suomen uskovaiset raahaavat niitä romaneita tavaravarastoihin ja kuvaavat siellä ja sitten Suomessa näyttävät kuinka romanit asuvat. Euroopan uutisissa Romanian ministerit julistavat , että tulkaa Romaniaan, siellä ei ole rikollisuutta, mutta toteavat, että rikolliset on laitettu muihin maihin. Italiassa tapettiin paljon vanhuksia maaseudulla ja kun sitten tutkittiin, niin tekijät olivat romaneita. Jopa naisia syyllistynyt vanhusten tappoon ja omaisuuden ryöstöön. Eräästä romanien asuntovaunusta Italian poliisi löysi yli 5 miljoonaa euroa käteistä rahaa.Italiassa romanit ohjataan määrättyyn paikkaan, minin saavat leirinsä perustaa. Sillä alueella yleensä onkin kalleimmat Mersut ja Bemarit.SUOMI ON TODELLA TYHMÄ MAA. Italiassa kaikki kohisee, että kun Suomen mepit tulevat parlamenttiin, niin kaikki kehuvat kuinka rikas maa Suomi on. On kuulemme ainut maa joka kehuu itseään rikkaaksi Brysselissä. Huonosti voiva maa ja monet ihmiset todellisuudessa kärsivät köyhyydestä. Miksi ollaan niin vähä-älyisiä. Itsetunto on alhaalla ja muut käyttävät sitä hyväksi.

2

153

Vastaukset

 • Suora vastaus: Romanian romanit ovat EU-kansalaisia ja siksi saavat tulla niin Suomeen kuin mennä Italiaankin. Mielestäsi Suomi on siis tyhmä maa, koska kuuluu Euroopan Unioniin?

 • Valittelusi on aivan väärässä paikassa, tollo! Täällä keskustellaan matkailusta Romaniassa eikä romanialaisten "matkailusta" Suomessa tai jossain muussa maassa!

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  87
  3567
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1654
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1240