Jehovat taas vaelluksella

Ärsyttää rajusti

Jehovat ovat nyt pari kertaa n. vkon sisään kiertäneet asuinalueella. Eikö tälle asialle voisi tehdä jonkun lain kun ei meinaa mennä jakeluun ettei tarvii tulla kauppaamaan Vartiotornia. Tuohan on luokiteltavissa kotirauhan häiritsemiseksi ja eihän muutkaan hiippakunnat ovelta ovelle käy käännyttämässä. Itseltä rupeaa kohteliaisuus loppumaan pikkuhiljaa.

29

3340

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sade

      niin ärsyttää monia muitakin,soita valtakunnan salin pääjehovalle.luulisin että on keijo kiljala,ja kerro että haluat olla rauhassa.nuorena meinasin seota kun ramppasivat ja pelottelivat maailmanlopulla.käynnit loppui kun sanoin että en halua olla missään tekemisissä lahkon kanssa,yksiä perkeleitä ja hienohelmoja ovat kaikki.

      • Anonyymi

        Pelottelivat maailmanlopulla. Olisit sanonut, että no hyvä pääseepähän teistäkin.


    • koskella haisee!!

      No jopas taas on pipot kireellä.. Keijohan on fiksu ja tosi kohtelias kaveri.. mieleläänhän hänen kans rupattelee hetkisen. Otakaa kekestä mallia käytäytymiseen. pääsette viel pitkälle.Eikä keke mitään tyrkytä... vaan kertoo mahdollisuudesta. se on sit jokaisen oma juttu tartuuko.

    • ikäväihminen

      Merkkaavat kyllä paikan, eivätkä enää tule kun kohtelette asiallisesti heitä.
      Eli kerrotte kuinka teidän mielestä ihmisiä on liikaa ja kuinka positiivisesti mm. nälänhätä, sodat, terrorismi vähentävät ihmisiä jos vain lisääntyminen voitaisiin rajoittaa määrällisesti tiettyyn kiintiöön niinkuin monessa paikassa aasiassa (jos pariskunta saa valmistaa vain 1 tytön ja 1 pojan, väestön määrä alkaa vakiintua jossain vaiheessa ja on laskusuunnassa). Muistakaa aina välillä mainita että oli suuri vahinko kun Aatulta jäi hommat kesken.
      Puhukaa myös aselupien vapauttamisesta eli jokaisella kansalaisella tulisi olla ase, se vähentäisi asukaslukua roimasti. Lisäksi murhista ja tapoista kuolemanrangaistus käyttöön, se vähentää sitä aseen harkitsematonta käyttöä ja tietysti väestöä.
      Edellä siis vinkkejä mitä mieltä olette asioista niin ei koputella oville enää.

    • väijypömpeli

      Elä aukase ovee jos ahistaa;sängyn alle piiloon.

    • Juoppo hullu

      Ottaa vastaan vaan. Puhuu nätin nuoret naiset ympäri...
      Muistavat sanoa seuraaville miten siellä paikassa käy ; )

    • hfl3e83nkd09

      On tainnut alkanut Amerikanmaalla loppumaan rahat lahkon päätemppelistä, kun on pantu opetuslapset ympäri maailman kerjuulle. Tässähän on vain kyseessä voittoa tavoitteleva organisaatio, johon on saatu mukaan ihmisiä, jotka eivät ole löytäneet muuta sisältöä elämälleen. Nämä sitten pumppaavat oman ja sukunsa omaisuuden lahkolle ja pyrkivät rekrytoimaan lisää uhreja.

      Katsokaapas miten tämä organisaatio suhtautuu omiinsa, jotka ovat lähteneet pois tai tehneet jotain muuta ja eivät enään hyödytä lahkoa. Kyllä alkaa syyllistäminen ym. jotta hänen sukulaisensa eivät karkaa lahkosta.

      Ajatelkaa ihmiset omilla aivoilla.

      • vappuna marssitaan

        Höpö Höpö puheita! Ei Keke ole koskaan euroakaan multa pyytänyt.Kosken kommarit montussa on aina käsi ojossa osta kaja. Maksan tehtaan tilipäivänä takas.Katokaapas jehovien autoja taloja vaatetusta Naisia.niitä ei teidän roposilla hankita.Todella aikaan saavaa väkeä. Kohteliasta!


      • kadåadfkd
        vappuna marssitaan kirjoitti:

        Höpö Höpö puheita! Ei Keke ole koskaan euroakaan multa pyytänyt.Kosken kommarit montussa on aina käsi ojossa osta kaja. Maksan tehtaan tilipäivänä takas.Katokaapas jehovien autoja taloja vaatetusta Naisia.niitä ei teidän roposilla hankita.Todella aikaan saavaa väkeä. Kohteliasta!

        Höpö Höpö itsellesi..tuossa vastauskessasi nyt tuli hyvin selväksi tuo jehovan todistajien arvot. Ymmärtääkseni en kohdistanut kommenttia kehenkään ihmiseen, ainoastaan tuohon amerikasta johdettuun lahkoon. Mutta jehovan todistajathan on tottuneet hakemaan juuri tuota omaan tarkoitukseen sopivaa tulkintaa asioista.

        Rahaahan saa suomalainenkin jehovan todistaja helposti tienattua, kun uskonveljet on yhteiskunnan eri alueilla lobbaamasta toisiaan bisneksessä.

        Vain kaikille varoituksena, pitäkää ovi kiinni, kun nämä veijarit tulevat ovelle. Kaikki samaa, jehovat, skientologit ym.


      • tietoa kehiin

        Omat aivot ei aina toimi jos ei ei ole faktaa.Isopaja on myyty jne ,kysy seuraavalta todistajata ennen kuin luulet olevinasi tietoimmeinen


    • JEW

      Luulen ettei moni uskalla avata oveansa sanalle/totuudelle.

      • hohhoijaa..

        Totuudelle..??


    • meillä toimi

      Kun menet avaamaan ovea jehoville, laita sätkä roikkumaan suupieleen ja ota täysi vesilasi käteen, sitten vaan sönkötät että et nyt jouda kun on tärkeempää tekemistä. Eivät tule toista kertaa.

    • olavinmaa

      Moron. Kyllä nyt on ovella usiein paljon vaikeempiakin 'kauppiaita'. Esim epämääriäsiä tummia tai pipopää ja huppari kavereita, jotaj keräävät rahaa.

    • pari rekkua

      Ne pelkää koiria, ei ole meille tulleet hienohelmarouvat sairaudettomasta maailmasta puhumaan kun "päästin" koirat irti :D Ihan kilttejä koiria ovat mutta suuriäänisiä että se varmaan säikäytti :D

      • viksumpi

        Kaheli ,tulepa meille kylille,rekku venttaa idiootin jalkaa


    • uskoo mihin tahtoo

      Tässä on Ainoa Oikea Totuus, tiedän itsekin tämän joten uskallan lainata sanasta sanaan: "On tainnut alkanut Amerikanmaalla loppumaan rahat lahkon päätemppelistä, kun on pantu opetuslapset ympäri maailman kerjuulle. Tässähän on vain kyseessä voittoa tavoitteleva organisaatio, johon on saatu mukaan ihmisiä, jotka eivät ole löytäneet muuta sisältöä elämälleen. Nämä sitten pumppaavat oman ja sukunsa omaisuuden lahkolle ja pyrkivät rekrytoimaan lisää uhreja.
      Katsokaapas miten tämä organisaatio suhtautuu omiinsa, jotka ovat lähteneet pois tai tehneet jotain muuta ja eivät enään hyödytä lahkoa. Kyllä alkaa syyllistäminen ym. jotta hänen sukulaisensa eivät karkaa lahkosta. "

      Valitettavan totta joka sana!!

    • juupajuu...

      Itse en kuulu heihin, mutta tunnen muutaman Jehovantodistajan, osan hyvinkin.
      Täytyy sanoa, että ovat todella fiksuja, hyvin käyttäytyviä, tyylikkäästi pukeutuvia ja ahkeria ihmisiä.
      Kannattaisi tällä palstalla kirjoitelevien ottaa heistä monella tavalla oppia!

      Mutta ehkä noissa halventavissa kommenteissa onkin kyse taas perijämsäläisestä kateudesta. Heillä kun on - niinkuin jossakin edelläolevassa kommentissa sanottu - uudet autot, kauniit kodit, tyylikkäät vaatteet jne. Ja ovat vielä elämäänsä tyytyväisen oloisia ihmisiä. Joten jotakin ikäväähän heistä pitää ehdottomasti kirjoitella. Meille ei ainakaan yksikään heistä ole pyrkinyt sisälle, sen jälkeen, kun olen kohteliaasti sanonut, että asia ei kiinnosta. Ovat kohteliaasti kiittäneet ja hyvästelleet. Ei siinä sen kummenpia esityksiä ole tarvittu.

      • päiväbobi

        Hyvä trolli, mut meitsin trollitutka sanoo *piip*.


    • oikaisu kehiin

      No nii siin on taas yksi joka ei tajua Jehova on Jumalan nimi,en usko sinun nurkissa olevan,piru mieluummin on tuon suvaitsemattomuuden takana

    • tyytyväinenheihin

      Ainakin Jämsänkoskella on asiallisia Jehovan todistajia ja kysyivät käydessään, että haluanko merkinnän heidän rekisteriinsä, että eivät tule enää ovelleni. Tietenkin halusin ja eivät ole sen jälkeen oveni takana käyneet vaikka toisilla samassa rapussa käyvätkin. Heille kun on kohtelias, niin hekin ovat kohteliaita, aivan kuten pitääkin olla.

      • Jeeejeehova

        Älä lässytä


      • Anonyymi

        Aivan sama juttu. Kertoin, että en halua, että he käyvät ovellani, sillä en aio vaihtaa uskoani enkä seurakuntaani.Eikä ole käyty, vaikka muuten rapussa käyvätkin.
        Aiemmin myös vaadin vaihtokauppaa: otan lehtisen sillä ehdolla, että he ottavat vaihtokaupassa minulta lehden, jonka haluan heidän lukevan.
        Varsinkin, jos mukana on hyvin nuori tai ujo todistaja, joka vaikuttaa suunnilleen mukaan pakotetulta, kerton heille Uskontojen Uhrien Tuki ry:stä ja sen toiminnasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan sama juttu. Kertoin, että en halua, että he käyvät ovellani, sillä en aio vaihtaa uskoani enkä seurakuntaani.Eikä ole käyty, vaikka muuten rapussa käyvätkin.
        Aiemmin myös vaadin vaihtokauppaa: otan lehtisen sillä ehdolla, että he ottavat vaihtokaupassa minulta lehden, jonka haluan heidän lukevan.
        Varsinkin, jos mukana on hyvin nuori tai ujo todistaja, joka vaikuttaa suunnilleen mukaan pakotetulta, kerton heille Uskontojen Uhrien Tuki ry:stä ja sen toiminnasta.

        Mulla kävi kans. Avasin oven. En tienyt ketä siellä on. No 2 naista. Toinen vanhempi toinen nuorempi. Pyysin sisälle, naiset eteisessä kertoivat asiastaan mitä olivat tulleet puhumaan. Kuuntelin ja pyysin peremmälle. Nuorempi näytti tosi viehkeältä. Jutustelimme ja pyysin vanhemmalta naiselta. Että olisiko muuta materaliaa? Ja voisiko noutaa-autosta (sillä tiesin heidän saapunneen autolla) "parveke nääs". No vanhempi nainen sanoo että voi hakeakin. Lupasin sillä aikaa laittaa tee veden kiehumaan. Sen takia pyysin vanhempaa..... Koska nuorempi hymyili minulle ja hipaisi kättäni aivan niin kuin merkiksi. Tiesin mihin tää johtaa. Ovikello pimputti....pimputti Ja avasimme oven hyvän rakastelun jälkeen. :) Posket punasina:) Luin kiltisti toisen opuksen. Mutta näin myös "pilkkeen ja hymyn" Vanhemman naisen silmissä:) Sitten heräsin ja otin pyjaman napinlävestä kikkelin pois. Mut oli se kuin totta :)


    • Anonyymi

      Neon tosiperkeleitäja luulevat olevansa jotain mulla on tuttuja yksikään se viehermot kkierlpaska koko akka lähettää niitä päivän lauseita vatssppiin uskooko itsekään kyllä ne rikkoo kotirauhaa

      • Anonyymi

        Kirjoititko tuon selvin päin?


    • Anonyymi

      Rahaa ne on kyttäämässä .

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      376
      3451
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      179
      1508
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      66
      1277
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      145
      1151
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      853
    6. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      164
      815
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      116
      794
    8. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      782
    9. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      779
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      47
      772
    Aihe