joopa....

aamun-virkku

Ei tullu puhtaita papereita lääkäriltä tänää.. On noussut syöpäarvot ja muutama imusolmuke on kasvanu tammikuun kuvausten jälkeen. Eli nyt hoidot jatkuu ja lisätään erbitux.. Ottaa päähän aika mukavasti..

12

834

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lysu10

      Sepä harmillista. Taidan tietää tuntemuksesi nyt mutta siinä, kun lääkärit yrittävät tehdä parhaansa taudin kampeamiseksi pois tulee sinun pitää hyvä huoli yleiskunnostasi jotta ei tulisi hoidoille keskeytyksiä vaan etenisi suunnitellusti.
      Voisi sitten tulla kenties pitkiäkin lääkkeistä vpaita jaksoja - tai vain seurantaa.
      Toivon sinulle niin ja muutenkin kaikkea hyvää.

    • -ra

      Olen pahoillani puolestasi.Siitä tämä syöpä on arvaamaton matkakumppani,ettei tiedä koska se uusiutuu,vai uusiutuko se,Toivotaan ettei ole kovin levinnyt,ja että hoidot tepsisivät.Tsemppiä sinulle,ja siunausta.

    • mammurabi

      Mistä näkee niitä syöpäarvoja?
      Asia on täällä uusi.

      • -ra

        Labrakokeista


      • sama III
        -ra kirjoitti:

        Labrakokeista

        Labrakokeista joo, täällä on A nelonen täynnä tuloksia labrasta, mutta mistä tietää, mikä on syöpäarvoja kertova?
        Helppoa teille, jotka tiedätte, minulle ei - lääkäri luetteli koko Anelosen puhelimessa, arvatkaa ehdinkö seurata paperilla tai ymmärsinkö mikä on syöpäarvo?No en.


      • Hätäinen auttaja
        sama III kirjoitti:

        Labrakokeista joo, täällä on A nelonen täynnä tuloksia labrasta, mutta mistä tietää, mikä on syöpäarvoja kertova?
        Helppoa teille, jotka tiedätte, minulle ei - lääkäri luetteli koko Anelosen puhelimessa, arvatkaa ehdinkö seurata paperilla tai ymmärsinkö mikä on syöpäarvo?No en.

        Nopeasti googlasin syöpämarkkereista. S-CEA ja S-CA. Ehkä ne sanat tai niihin viittaavat löytyvät labran veritulosten paperistasi. Toivottavasti löydät ne luvut ja myös viitearvot.


    • Auts, ikävältä tuntuu. Yhä uudestaan ja uudestaan on vaan jostain kaavittava ne toivonrippeet ja taistelutahto, kamppailu jatkuu. Jumankauta, tätä sotaa ei hävitä (anteeksi ruma sana). Muutama vuosi ollaan tällä palstalla Sinun kanssa yhtäjalkaa käyty, joten lähetän runsain määrin taistelutahtoa, voimia, haleja ja ihan mitä vaan ettet lannistu. Kaikkea hyvää Sinulle.

    • aamun-virkku

      Kyl mie yritän ainakin taistella vastaan kovasti ja olla liikaa murehtimatta.. Kunto miulla on jossai maan alla. Kun en pääse paljon liikkumaan ton nivelpsoriaksen takia. Sain 2 viikko vielä huilia ennen kun alotetaan hoidot. Minuu ei tuo muka rumasana säikkättäny On itekkin pari tullu täs päästeltyä. ;)

      • Olipa ikävä asia.
        Onko sinulla mitään mahdollisuutta päästä mihinkään kuntoutukseen jonka kela maksaa, ettei kunto mene? Siis fysikaaliseen tai vaikka hoitolaan viikonlopuksi en tiedä niistä.

        Itselläni on edessä laboratoriokokeet toukokuussa vasta, eilen tuli kirje kotiin missä on laboratorioaika ja sitten aika tähystykseen sen suolistotulehduksen takia vaikka se parani.. Ja vasta sitten lääkäriin, olin tietoinen että nyt tehdään laajemmat tutkimukset ja katsotaan onko se selätetty lopullisesti vai mitä tulee eteen?
        Peloittaa kyllä.


    • c37

      Todella harmillista :(. Tsempiä sinulle!! Toivotaan että ne myrkyt tulevaisuudessa rupeaisi tehoamaan.

    • Mailta

      Tuo on todella kurja juttu. Täytyy toivoa, että hoita alkaisi auttaa.

    • PirjoKaukinen

      Hei vaan kaikille.
      Somessa on yleensä ihan pöljää väkeä, vaikka sitä olen vältellyt kovasti. Te sentään olette fiksuja.

      Toivottavasti kaikki pääsette kiinni vielä elämään. Minä olen alkutaipaleella. Luultiin helpoksi rintasyöväksi tammikuussa tänä vuonna. Mutta paskat. Tuli hirveä hematooma, verenpurkaus leikkauksen jälkeen. Ja löytyipä sieltä uusikin syöpä. Siis kaksi eri syöpää samasta rinnasta. Toinen terve rinta tutkittiin juuri, koska mahdollista on että se piilee sielläkin. Uusi leikkaus kaiketi odottaa. Rinnan tilalle pitäisi keksiä jotain, tai sitten antaa olla. En tiedä. Vielä olen ihan pihalla. Onneksi miehen kanssa pystytään kaikki puhumaan. Ei se minun rintojani kaipaa. Mutta kaipaanko minä. Kuvittelen olevani nuori nainen, 56 vuotta takana.

      Huumorilla välillä selvitään. Niin. Vuosi sitten miehelläni todetiin peräsuolisyöpä. Poistettiin, hoidettiin, ja kaikki helvetin hoidot käytiin läpi. Vuosi siinä meni. Ja kun ehdittiin henkäistä, todettiin minun syöpäni. Olen laittanut elintapa- yms. tutkimukset vaakalaudalle. Olemme kuntoilleet ja taatusti syömme terveellisemmin kuin keskiverto suomalainen. Alkaa usko mennä. Meillä nyt kuitenkin vähän aikaa peräsuoli-rinta-vitsit lentää. En tiedä kuinka kauan.

      Huomenna taas KYSiin kuulemaan lisää.
      Jaksakaa kaikki tekin.
      Terveisin

      Pirjo Kaukinen
      '

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe