HARMAATA TALOUTTA KOIRANPENTUJEN

€€€.......€€€€€.

MYYMINEN.

MIKSI SE ON HARMAATA TALOUTTA?---- Siksi, koska koiranpennunmyyjä ei maksa veroa ja koiranpentuja teetetään tavallisissa kodeissa pelkästään rahan takia. Mikäli perheessä tai taloudessa on yksi koira tai kaksi koiraa ja enempää ei talouteen haluta koiria, niin miksi sitten niitä teetetään, jos itselle ei jätetä yhtään pentua, vaan kaikki myydään eteenpäin.?????!!!!!!!

Koirien lukumäärä on lisääntynyt jo senkin takia, koska koiravero on poistettu suurimmalta osin. Tottakai on helpompi köyhimmilläkin pitää koiria, kun ei ole koiraveroa. Mutta niiin niiiin monet köyhimmätovat samoin kuin muutkin huomanneet tuon koiranpentujen teettämisen omilla koirillaan ja pitävät kaksi kolmekin narttua, joita sitten astutetaan. Kolmella nartulla köyhä saa verotonta tuloa jopa 12 000 euroa vuodessa taikka enemmänkin.

Katselkaahan ympärillennen ulkona liikkuessanne ja kiinnittäkäähän huomio koiriin, joita ulkoilutetaan. Onko koiranulkoiluttajalla kaksi, kolme vaiko jopa enemmän koiria mukanaan? Jos huomaatte katsella tarkemmin niin usein on kaksi uros ja naaras koira, jolloin omien seinien sisällä koiranpentuja voi huoletta teettää omilla koirillaan. Koirat ovat uhkaavasti lisääntyneet viime vuosina, jopa enemmn kuin sudet. Muistakaamme vielä, että koira on sudesta alunperin jalostettu ihmisen lemmikiksi.

Sudella on hurjat hampaat suussaan ja karsean tehokkaat, mutta niin on koirallakin. Vain noilla pikku pinsereillä on pienempi suu ja pienemmät hampaat, mutta raatelija se on koirakin. Koira tykkää lihasta ja luista, niin tykkää susikin.

siis KOIRAT VEROLLE PANTAVIKSI.

siis, JOKAISESTA MYYDYSTÄ KOIRANPENNUSTA 45% VEROA!!!!

9

285

  Vastaukset

  • Heisssan,olen samaa mieltä siitä että Suomessa ollaan menossa kovaa vauhtia hunnigolle tämän koira hyysäämisen kanssa..
   Tosiasiahan on että koirilla tehdään kovaa pisnestä.
   Tehtaillaan pentuja ,syötetään koirille alaarvoista ruokaa,ne sairastuvat
   ja kärsivät ihmisten taudeista.no mutta sitten tulevat kuvaan eläin lääkärit jotka määräävät näille pillereitä..Näin se pisnes pyörii......
   Ollaan samassa jamassa kuin USAlaiset..Ei voi muutakuin ihmetellä tätä touhua.

  • Oletin kun Euroopan Unioon mennään, että siellä tiedetään rahan arvo ja mistä rahaa saadaan. Nyt kuitenkin olen tyrmistynyt, miksi koiraverotus koko Euroopan Union alueella ei kiinnosta EU:n alueen johtajistoa!!!!!

  • Ei hemmetti.. Pyyhippä vaahto suustas ja rauhotu vähän ennen ku tuut vesikauhuissas hakkaamaan näppäimmistöö.. Ihme tärinää...

  • Suomessa veroa maksetaan tulosta, josta on vähennetty tulon hankkimisesta aiheutuneet kulut.

   Kun lasket kaikki kulut mitä koirasta tulee (hankinta, ruoat, meriittien hankinta, terveystutkimukset ja niiden reikisteröinti ym...), ennen kuin se ne pennut tekee sekä pennutukseen liittyvät kulut (astutusmaksut, prog.testit, röntgenit, sirutukset, rek.maksut, el.lääkärikulut jne...) niin tuloa ei pentueen teettämisestä vuoden väleinkään jää.

   Jos pennutus on tätä tiuhempaa, niin sitten se lasketaankin elinkeinotoiminnaksi, ja siitä maksetaan vero. Tämä on verottajan kanta, eivätkä he kyllä väärässä tässä asiassa ole.

   Tappiollisen elinkeinotoiminnan tulon saa vähentää alijäämähyvityksenä esim. palkkatulosta - tässä syy miksi verottaja ei halua näitä verollisiksi. Niillä on riesanaan jo ihan tarpeeksi suuri määrä hevosharrastajia, jotka kiven kovaa väittävät että kyllä tämä elinkeinotoimintaa on. Ihan vakaassa ansiotarkoituksessa näitä ravureita pidetään :)

   Vai olisko sinusta oikein, jos se naapurisi saisi koiristaan verovähennyksen???

  • Vero kyllä eläintenmyyntiinkin niin jospa laantuis tuo lisääntyminen

  • Ilmiantakaa naapurinne verottajalle!

  • Naapuri asuu toisessa kaupungissa.

  • juuu juuu

  • mitä urputat, syytä niitä jotka ostaa niitä koiria, jos ei ostais ni ei olis mitään tällästä sun mielestä "ongelmaa"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   93
   4808
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   93
   2966
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   85
   2442