Nasup

Onko oikein että jouduin siivoamaan edellisen asukin jäljet?? Asunto oli ihan hirveässä kunnossa varsinkin keittiö. Joka paikka liassa ja rasvassa. Esim. kun siirsin hellan niin siell oli viell edellisen asukin ruuan jämiä välissä. Minua ei todellakaan kiinnosta mitä edellinen asukki on syönyt. Meinasi siinä oksennus tulla kun oli niin paskainen. Sitä ei todellakaan ole varmaa moneen vuoteen puhdistettu vaikka ohjeessakin sanotaan että pitää aika välein puhdistaa kun paloturvallisuus riski jos joku ei sitä muuten tajua.
Liesituuletinkin oli ihan likainen/rasvainen vaikka ohjeessa selvästi sanottiin että käytöstä riippuen noin kahden kuukauden välein pesu. Ei lähtenyt enään normaalilla pesulla puhtaaksi.
Olen nyt kahtena viikonloppuna tätä asuntoa hinkannut taikasienien ja muiden pesuaineiden voimin että tämä olisi eden sen verran hygieeninen että voisi asua.
Vuokran antajalle ilmoitin asunnon viat ja sanoit että oli tosi likainen että käykö joku siivoamassa tai saanko ekasta vuokrasta vähän hyvitystä jos itse jondun siivoaan sanoi että ei. Pakko kuitenkin oli siivota että voin asua täällä. Jouduin myös pyytämään tutun ammatti siivoojanikin avuksi.
Kyllä siinä meinäsi usko loppua kun neljättä kertaa jotain hyllyä pyyhit ja vieläkin lähtee mustaa likaa ja rasvaa. En eden ymmärrä miten joku on voinut elää näin sottaisesti.
Itse olen tottunut siihen että edellinen asukki siivoaa omat jälkensä ja jos ei niin sitten takuu vuokrastaan tai muuten joutuu maksamaan ja niistä sitten tilataan siivoaja. Siivous kustannuksiinkin meni turhaa omaa rahaani.

4

79

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osakkeessa oma koti

      Kyllä lähtösiivous kuuluu edelliselle asukkaalle. En tosin tiedä, miten saisit hänet maksamaan siivouskustannukset, mutta voithan kokeeksi lähettää hänelle (vuokranantajan kautta, jos et uutta osoitetta tiedä) kopiot laskuista ja lisäksi laskun kohtuullisista työkustannuksista.

      Nythän se on myöhäistä, mutta olisit voinut pyytää vuokranantajan paikan päälle katsomaan, minkälaiseen kuntoon edeltäjäsi oli asunnon jättänyt. Siinä tilanteessa hän olisi saattanut suhtautua suopeammin ehdotuksiisi siivouskustannusten jakamisesta.

    • kiiltomatoZZ

      Muista siivouksesta saat kotitalousvähennyksen.
      Inhottavaa, tiedän. Minä muutin asuntoon joka oli pintapuolisesti ookoo ja vuokranantajan tarkastama.
      Yök yök, mietin mikä kylppärissä oikein haisee ja lopulta hoksasin ettei edellinen olut koskaan siivonnut hiuksiaan suihkun ritilästä.
      Jauhomatoja löysin ja ruokaa sekä hiuksia jääkaapissa.

      Nyt muuttamassa pois tästä, itse jätän niin puhtaan asunnon kuin vain voin.

    • läski vuokraemäntä

      Useimmat vuokralaiset suhtautuvat niin, että läskin vuokraisännän hommia tuo siivoaminen. Joen nyt olette sitten kohdanneet niiden vuokralaisten asenteen tulokset. Kiva, jos joku jättää jälkeensä siistin asunnon, ennennäkemätöntä.

    • dreamer-80

      voi pojat tuota meininkiä...
      Itse kun muutin pois vuokrakämpästä niin siivottiin kyllä urakalla, hellan takaakin siivottiin ja kaikki hyllyt puunattiin. Ainoastaan ikkunoita en pessyt kun oli talvi. Vuokraemäntä oli niin yllättynyt että hyvitti koko takuuvuokran vaikka ilmoitettiin pienistä vaurioista ( seinässä reikä, jonka oli joku huonekalu aiheuttanut, keittiön tapetissa öljyroiskeita ja liukuovikaapin ovet renkallaan). Kuittasi vaan sillä että ne on normaalia kulumista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe