Tarinatoive

Toivoton tapaus

Voisiko joku olla niin ihana ja kirjoittaa vaikka vaan lyhyenkin jutun, tarinan mulle?

Tarina sais sijoittua Englantiin, keski-ikäinen sporttinen itsestään huolta pitävä business-mies tutustuisi nuoreen (n.17-18v!) jalkapalloa harrastavaan poikaan.. Ei mitään pakottamista tai sellasta, ihan hellää aikuisen miehen ja nuoremman pojan toisiinsa tutustumista, hellyyttä unohtamatta.. :)

Olisko mitään mahdollisuutta että joku olis ihana ja tällasen kirjottais? Itsellä ei nuo kirjottamiset suju.. :(

Ja sitten se yksi kysymys joka on varmaan mun suurin ongelmani - miten kirjoittaa seksikohtaus niin ettei siitä tule järjettömän kornia eikä toisaalta taas vain pelkkää pornokäsikirjoitusta..? :o

9

759

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ultramariinitaivas

      Jaa-a...

      Mä voisin kyllä yrittää jo ihan vaihtelun vuoksi kirjoittaa jotain toista tarinaa kuin Voittamattomia. Ja toi kuulostaa melko kivalta haasteelta, kieltämättä! :) Jos se sopii, niin julkaisen sitä tarinaa täällä (ja pyörrän samalla päätökseni olla kirjoittamatta tänne enää novelleja ;DD).

      Tuohon kysymykseen mun on todella vaikea vastata, koska mä kärsin periaatteessa samasta ongelmasta. Yksi tärkeä osa mulle on kohtaukseen eläytyminen; mä kuvittelen itseni siihen kohtaukseen mukaan. Silloin saa yleensä ihan kelvollisen seksikohtauksen.

      Tarinan pituudesta ym. tilpehööristä voit laittaa vielä tarkempaa viestiä, jos on tarpeen. Mä alan heti hommiin, kun alkaa helpottaa näiden kiireiden kanssa. ;)

    • Se toivoton tapaus

      Jee, kiitos! :) Ajattelin ettei tähän kukaan vastaa, tuskin kukaan mokomaa ruinausviestiä lukeekaan edes, olinpahan väärässä! :) *gulp*

      Mainitsin tossa viestissäni omista kirjotusongelmistani - jos tästä jotain ironista pitäis löytää, se olis se tosiasia että mulla on mielessä vaikka minkälaisia juonia vaikka minkälaisille tarinoille - mutta perhana sentään kun valmiiksi tekstiksi en niitä saa. :( PÖH.

      Tästäkin tarinasta mulla on päässä niin paljon materiaalia että siitä sais varmaan tosi pitkän tekstin mut eih.. Olen yrittäny kirjottaa yöllä, päivällä, suomeksi, englanniksi, kotona, pois kotoa, aloittaa alusta, lopusta ja keskeltä mut plääh.. Päätin ihan suosiolla jättää kirjoittamisen ihmisille jotka sen hallitsee!

      Niin ja sit tämän tarinan pituus ja tilpehöörit.. No, olen sen verran matalan statuksen tyyppi etten ala kenenkään nokalle hyppimään mut kolme typerää toivetta (EI vaatimuksia!) olis..!

      Tämä nuorempi poika sais olla vaalea ja söpö - ja ihan tosissaan jalkapalloharrastuksen kanssa, niin tosissaan ja lahjakas että ammattilaisura ei todellakaan ole poissuljettu vaihtoehto.. Sen sitten näkee miten käy.

      Ja se jalkapallo sitten - no, sitä voi olla tarinassa enemmän tai vähemmän...... Ajattelin että poika olis Manchester United -fani ja ehkä tulis jonkunlainen välikohtaus tms jonkun Manchester City -kannattajan kanssa...?

      Mies saisi olla sen verran vanhempi että aiheuttaa vähän kohua, ei mitään hysteeristä revitystä, mutta pojan perhe ja kaverit vaan ihmettelee, tottuvat ehkä.. tai eivät.

      Toiveet oli nämä mutta tosiaankin, jätän lopullisen tarinan sisällön taiteilijan käsiin. :) Ja tarinasta tulee sellainen kuin tulee, lyhyt tai pitkä, koominen, dramaattinen, onnellinen tai onneton loppu - jään innolla odottamaan! :) No OK, romantiikkaa toivon, myönnetään..

      Eikä tällä mitään kiirettä ole, kirjoittelet sitten kun ehdit. :) Iso kiitos jo etukäteen, tässähän alkaa tuntea itsensä melkein tärkeäksi.. ;)

      • ultramariinitaivas

        Vai että taiteilijan käsiin; mä olen kyllä nähnyt taiteilijoita mutta en laske itseäni sellaiseksi. ;D

        Mä yritän saada ainakin aloituksen melko nopeasti vireille. Pakko vähän saada tätä pollaa heräteltyä kirjoitushommiin, kun Voittamattomat on ihan jumissa tällä hetkellä. Kuinka sattuikin muuten tuo ManU-juttu, koska olen itse suuri Manchester-fani ja rakastan kahden paikallisjoukkueen yhteenottoja... ;)))

        Ei sillä, että paljoa jalkapallosta tietäisin, mutta siinä on varmaan juuri sellainen haaste, jonka mä tarvitsen. Jonkin vanhemman miehen tuominen tarinaan on myöskin ihan tervetullut muutos mulle, kun mä kirjoitan yleensä hädin tuskin täysi-ikäisistä... :S

        Ja tässähän on loistava esimerkki siitä, kuinka tänne kannattaa laittaa näitä 'ruinauksia', sillä kyllä näihin joku hyvin todennäköisesti tarttuu! Useimmat haluaisivat lukea tietynlaisen tarinan, mutta eivät tule koskaan ehdottaneeksi mitään.

        Vielä tuosta kirjoittamisesta... Enhän mäkään ole mikään kauhean hyvä kirjoittaja. Sen verran realisti pitää olla. Mulla on vielä pitkä matka hyväksi kirjoittajaksi, mutta matka on aloitettu ja askel kerrallaan mennään. Ja voin kyllä samaistua tuohon tunteeseen, että mikään ei suju; olinhan mäkin tosi lähellä lopettaa kirjoittamisen ennen Voittamattomien aloittamista! Mutta juuri Voittamattomista on hyvää vauhtia tulossa mun virstanpylväs, joten kirves on haettu pois kaivosta ja hakkuu on jälleen käynnissä. ;)

        Ja lupaan kyllä tuoda tarinaan PERSOONALLISEN mausteen, hah hah hah! :D


    • ultramariinitaivas

      Pyydän anteeksi turhan pitkää odotusta.

      Ensimmäinen pätkä on melkein valmis, ja julkaisen sen lähipäivinä. Yksittäiset osat eivät tule olemaan kovin pitkiä, sillä nykyisellä työtahdilla (oodi lukiolle) tuotan tekstiä todella verkkaiseen tahtiin. Pidemmät osat veisivät kuukausia.

    • Se toivoton tapaus..

      Ai että muka PITKÄÄ odotusta? No jos sinä olisit multa tätä tarinaa pyytäny niin SITTEN saisit odottaa pitkään! Vaikka on miten intohimoinen kirjottamisen tai minkä tahansa kanssa niin muutakin elämää pitää olla! :)

      Minäki oon lukiossa ja ymmärrän kyllä että se vie aikaa.. Mun pitää kohta alkaa kirjoittaa englanniksi jotain tarinaa, opettaja antaa aiheet ja muut ohjeet vasta maanantaina - voi mikä stressi!! Ei se kielitaito vaan mitä PIIIIIIIIP minä kirjotan ku päässä pyörii vain vaalea nuorimies pussailemassa vanhemman miehen kanssa! :D Sanoinhan, se juttu vaan pyörii mun päässä vaikka tekstiksi en sitä saa..

      Mitähän mahtais opettajani ajatella jos tuosta aiheesta saisinki juttuni väsättyä..?! :D Apua, oon kauhee oppilas..

    • LuulinOlevaniAinoa!!

      Ai, joku muuki tykkäis lukee tämmöstä.............

    • MMMMMMMMMMMMMMMMMMM

      Ja koskahan se tarina sitten tuleee??????

    • pettymyksen hirvitys

      @Ultramariinitaivas : ei kai kannata lupailla mitä ei voi /edes aio pitää!?

    • 89659856

      Mahottoman hätäsiä homonruppanoita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4803
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1121
    10. 23
      1102
    Aihe