sähköposti tökkii

hidasta hidasta

Miksi sähköposti tökkii jokaikinen päivä ? Tänäänkin ehdin pistää kahvit tippumaan ja käydä tupakalla, ennen kuin aukesi, eikä siinä ajassa ehtinyt kokonaan avautua. Tätä on jatkunut jo viikkoja. Sulkemisen ja viestien poiston kanssa samoja ongelmia, eli hitaasti tapahtuu. Ja ei nettiyhteydessä ole vikaa, kun toimii muilla sivuilla ilman ongelmia.

30

301

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hei,

      Kiitos viestistäsi. Missä kohdassa hidastelee, jääkö lataamaan viestejä vai tökkiikö jo kirjautumisessa? Kannattaa ehkä kokeilla siivota sähköpostista ylimääräiset viestit pois. Yleinen syy hitauteen on se, että postilaatikossa on niin paljon raskaita viestejä, että niiden latautuminen kestää.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • hidasta hidasta

        Tökkii avautumisessa, eli ei edes aukea siis sen kirjautumisen jälkeen. Samoin on sen kanssa kun poistaa viestejä, en edes kaikkia aukaise, siinäkin hitaasti poistuu. Ongelma ei ole koko aikaa, mutta päivittäistä. Ja sitten myös se, että ei aina edes pääse kirjautumaan ulos, kun latailee sitä ulokirjautumista.


    • Hei,

      Selvä, kiitos viestistäsi. Neuvon sinua vielä kokeilemaan tuota sähköpostin siivoamista, josko siitä olisi apua. Kansioitten alta näet, kuinka paljon postissasi on vielä tallennustilaa. Mitä se näyttää?

      Jos ongelma ei poistu, ilmoita joko tänne tai sitten tuolla asiakaspalvelulomakkeella tarkemmat tiedot sähköpostistasi, niin voimme tarkistaa, että kaikki asetukset ovat kinnossa.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • brown-eyed.girl

        No ei ne minullakaan ole ikinä ollut kunnossa, enkä jaksa rutista koska tiedän että se on teiltä ihan tarkoituksellista kiusaa.

        Kuten myös tuo s-postien tyhjennys lisä kapasiteetin saamiseksi.

        Olishan siitä voitu ilmoittaa, mutten minä saanut ilmoitusta.

        Joten en enää käytä suolen s-posteja. gmail on loistava


      • Herätkää!

        MITÄ POTASKAA!
        Kai te nyt itsekin jo huomaatte sieltä, ettei teidän sp-palvelimenne vastaa ????


    • brown-eyed.girl

      Hei ota gmail

      Minäkin sain raivarin tälle s-postille jo ajat sitten.

      Joku sorkkii ja tyhjentää kaikki talletukseni.
      Nytkin suoli.aller on tyhjentänyt kaikkien kaikki s-postit kansioita myöten.
      Eikä voinut ílmoittaa siitä että olisi ottanut talteen tärkeitä.

      Joten kuten sanoin suomi-vihamielinen aller24 kaivaa itse verta nenästään.
      Kiusaamalla ja ignooraamalla te aller-suolestajat ette saa kuin yhä pahenevaa kiusaa sivuillenne. Minua EVVK.

      Minä avasin vuosia sitten gmailin ja unohdin tunnuksen, jonka löysin 5 v kuluttua niin kaikki talletukseni osoitteet ja puhnumerot ja asiat oli tallella. Ihanaa : ))))
      Suoleen ei kannata luottaa avatkaa gmail Se on loistava http://www.gmail.com
      Eihän täällä suolessa saa enää edes viesteistä ilmoitusta (át) suomi24. osoitteella nekin on tyhjennetty.
      Vaikka ennen sai. Ehkä rasittaa likkaa heidän juttuaan.

    • ap.

      jA TAAS ylläpito poistelee avaukset, jotka kertovat suomi24:n puutteista, miksi?

    • Päivi8

      Eipä avaudu koko postiosio. Ja odotan tärkeää postia, joka olisi pitänyt saada tänään!!!!

      • hidasta hidasta

        ÄLä päivi pävittele, vaan vaihda postia!

        Haluatko tosiaan / aikuisten oikeesti olla läsnä Suomi24:llä, jonka ylläpidon aika kuluu häirikköjen viestien suojeluun?

        Minäkin vaihdoin, ja irtisanouduin koko suoLi24/7;stä!

        t. hidasta hidasta


    • prifile lost post

      Olkaa tyytyväisiä, jos teillä tämän firman s-posti vielä toimii. Minun käyttäjäprofiili on kadonnu ja sen myötä kaikki siellä ollut tieto. Itse en löydä profiilin poistopaikkaa yrityksestä huolimatta :- ( Minkäs noille mahtaa!

    • Hei,

      Kiitos viestistäsi. Oletko siis kadottanut profiilisi kokonaan? Voit tiedustella tarkemmin profiilin kohtalosta käyttäjätuesta esimerkiksi palautelomakkeella http://www.suomi24.fi/palaute/lomake.

      Kun olet kirjautunut sisään, voit poistaa profiilin klikkaamalla ylävalikosta käyttäjätunnustasi ja alavalikosta Omat tiedot. Tämän sivun alalaidassa on punaisella pohjalla osio, josta voit poistaa kokonaan käyttäjätunnuksesi. Samalla katoavat kaikki tietosi kaikista Suomi24-palveluista (Keskustelut, Treffit, Posti...). Jos haluat vain piilottaa yhteisöprofiilisi, voit valita Omat tiedot - Yksityisyysasetukset -välisivulta Piilota profiili ja klikata Lähetä.

      Toivottavasti neuvoista oli apua!

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

    • TökkiiVähänVäliä

      Kuulkaas nyt s24:n asiakaspalvelijat,
      ei teidän järjestelmänhidastelut ole koskaan johtuneet siitä, että olisi paljon liitteitä tms. Kyllä spostilaatikon sallittu koko on täytynyt mitoittaa niin, että järjestelmänne kestää sen.
      Ei ole itsellänikään montaa viestriä missään kansioissa ja oaria sattumakuukautta lukuunottamatta melkein viikoittain tulee tilanteita, joissa ei sisäänkirjautuminen tai postien haku tapahdu vielä minuutissakaan eli on siis ihan jumissa!

      Mielestäni teidän on turha esittää asiantuntematonta siellä aspassa ja ehdottaa aina niitä muutamaa perusratkaisua (jotka eivät koskaan johdu teistä...), jotka ovat ongelmakuvaukseen yleensä täysin sopimattomia arvauksia. Jos kuitenkin on niin, ettette todellakaan ole mitään järjestelmäasiantuntijoita ja ette kykene itse analysoimaan ongelmaa tekniseltä kannalta, vaan latelette ulkoaopetettuja tyyppivastauksia, niin ehkä olisi syytä miettiä teidänkin olemassaolonne tarkoitusta siinä asiakkaan ja teknisten asiantuntijoiden välissä...

    • Kiukkuinen

      Mulla ei ole toiminut sähköposti nyt yli 16 tuntiin ja ottaa lievästi sanottuna pattiin, ARGH! Odotan kahta tärkeää meiliä, joten olen yrittänyt päästä katsomaan sähköpostejani vähän väli. Sivut latautuvat todella hitaasti ja aina kun saan painettua posti- painiketta tulee ilmoitus "sivua ei voin näyttää". En viitsisi vaihtaa sähköpostiani, sillä olen käyttänyt Suomi24:n postia jo vuosia ja kaikilla on se osoitteeni tiedossa. Pakko kai tässä on kuitenkin harkita jotain muuta vaihtoehtoa, mutta tässä tilanteessa se ei kyllä auta ollenkaan. Menee hermot!!!

    • nokidding...

      Suomi24-sähköposti ei ole toiminut ainakaan viimeiseen kymmeneen vuoteen.

      Vieläkö joku ihan oikeasti yrittää käyttää sitä?

    • Näin tää menee

      Ei pääse edes kirjautumaan. Kysyy jotain koodia (siis ei käyttäjätunnusta ja salasanaa).

    • Hei,

      Koodia? Kuulostaa mystiseltä. Pystytkö ottamaan kuvakaappauksen ja lähettämään sen asiakaspalveluun [email protected]?

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

      • Näin tää menee

        Sanatarkasti

        Enter user info

        Niin - ja postiin ei pääse.


    • eipä avaa ollenkaan s.postin kirjautumissivua. Kaikki muut sivut toimivat. No gmail -osoite on olemassa, joten täytyy siirtää sinne kaikki tärkeä. Itse kun tykkäösin käyttää tätä suomenkielistä s.postia, mutta ongelmia on niin paljon, niin usein että apkko vaihtaa. Joskus ei onnistu liitteen liittäminen, joskus ei kansioiden hallinta. Ja nyt sitten ei ollenkaan pääsyä kirjautumissivulle...

    • hermot menee

      Pahasti tökkii taas. Kirjautua antaa mutta ei avaa postia. olen kokeilut eri selaimillakin mutta lopputulos sama. Sivua ei voi näyttää.

    • Vittuuttunut

      Kyllästymiseen asti olen tänään kokeillut päästä omaan s-postiini (suomi24.fi). Kone heittää jonnekin selaussivulle, vituttaa tää jatkuva suomi24 sivujen tökkiminen ja nyt toppas sitten postin avaus kokonaan.
      Olen hankkinut lisää nopeutta koneelleni vika ei siis ole koneessani vaan siellä ylläpidossa. Laittakaa nyt suomi24 toimimaan. Vaihdan välittömästi pääpostini johonkin muualle kunhan saan postini auki.

    • Hei käyttäjät,

      Kiitos palautteistanne. Teemme parhaamme minimoidaksemme teille aiheutuvat haitat. Pahoittelut aiheutuneista haitoista!

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

    • roskat kuriin

      Huomasin suomi24:lle kirjautumisen jälkeen ja yrittäessäni päästä postiini menon hidastuvan. Jos käyn treffeillä tai muilla osioilla, homma toimii hienosti (?). Tyhjennän säännöllisesti roskakorin. Olen ihmetellyt myös, miksi saan roskapostia, vaikka niissä ei ole vastaanottajaa mainittu. Valvojien pitäis mennä katsomaan roskapostisuodattimen toimintaa. Onko joku spämmi ottanut ohjat sen toiminnassa? Kaikenlaisia 'kalastelu' ym muita viestejä tulee tuutin täydeltä, vaikka en ole jaellut osoitettani minnekään moisille sivuille. Rahaa tarjoaa moni sivu, kunhan olen lähettänyt yhdystietoni. On tullut suomeksi, englanniksi, ranskaksi ja muistaakseni kiinaksi. Yleensä tulee 1-5 kpl per pv. Ja ainut mitä voi tehdä, luokitella lähettäjä roskapostiksi ja tietenkin poistaa se. Miksi r.p-suodatin ei sitä tee. Toimis varmaan paremmin. Minkälainen on suomi24.fi s-postin oma virus- ym turvaohjelmat. Toimiiko ne. Kannattais kokeilla vaihtaa uudenpaan/toiseen.

    • Ei pääse

      Ei toimi ei. Ei vaikka olisi profiilissakin. Postiin ei vaan pääse, ei anna edes kirjautua sisään.

      • Sama täällä

        Ei onnistu,minä en pääse kumpaankaan,en yhteisöön enkä s.postiin,mulla vielä maksullinen posti.
        Ehdottaa vaan liittymistä jäseneksi!?


    • tympääntynyt

      mulle tulee postiin kirjautuessa että "olet jo tilannut tämän palvelun" enkä saa sivua näkyviin..tänään kun pääsin ennen tuota tapahtumaa käyn ja rupesin kirjautuun ulos niin heitti näkyviin sivun jossa jos vaikka ja mitä koodausta..sen jälkeen en ole päässyt vaan vaikuttas et posti kuiten koko ajan ois auki mut ei vaan näytä mulle sitä....tää ei oo ekka kerta...

      Sama on yhteisön sivulle en oo aikoihin enää päässy kirjautuun :( taidan seuraavilla kirjautumiskerroilla siirtää kaiken toiselle sivustolle...

    • Hei,

      Olisi hienoa, jos voisit lähettää tilanteesta ruutukaappauksen (Print Screen) osoitteeseen [email protected]. Ongelma ei kuulosta äkkiseltään tutulta, joten tähän täytyy pureutua tarkemmin. Lähetä kyseisessä viestissä myös tiedot käyttäjätätunnuksestasi.

      Pahoittelut aiheutuneesta haitasta!

      Terkuin,
      Elina
      Suomi24

    • Ei vieläkään!

      Koska tuo vietävän posti oikein saadaan kuntoon? Voiskos saada selkeän päivämäärän eikä jatkuvaa vetkuttelua.

      Just äsken koetin kirjautua ulos postista, mutta mitään vaan tapahdu. Piti mennä profiiliin ja suorittaa uloskirjaus sieltä.

      • Ei vieläkään

        Nyt sain postin lopetettua ilman profiilin kautta sulkemista.

        Toivottavasti kukaan ei koske tähän asiaan!


    • Hei,

      Mielellämme kertoisin, jos meillä olisi joku päivämäärä. Tällä hetkellä en kuitenkaan voi luvata mitään muuta, kuin että ongelmat ovat tiedossa ja pyrimme löytämään niihin ratkaisuja.

      Pahoittelut, etten voi vastata tämän tarkemmin.

      Terveisin,
      Elina
      Suomi24

    • minävaan469

      Juu pitää paikkansa, mullakin kolme päivää myöhässä oleva sähköposti tuli 2.07. onkos jossain vika......................?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      67
      2073
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      80
      1435
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      87
      1408
    4. 52
      1273
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1032
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1019
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      940
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      908
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      901
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      893
    Aihe