Alkoholittomat häät - miten mainita kutsussa?

Morsmaikku2012

Järjestämme häät tulevana kesänä A-oikeuksin varustellussa ravintolassa, jossa omia alkoholijuomia ei sallita. On mahdollista, että monet vieraat saattavat tuoda oman "piilopullon". Ravintolan henkilökunnalla on oikeus puuttua asiaan, jos havaitsee tälläisen tilanteen. En halua, että juhlani menee tämän takia pilalle.

Tarjoamme vieraillemme ainoastaan onnittelumaljan, mutta muuten ryyppäminen tapahtuisi jokaisen omalla kustannuksella, rahallisista syistä. Ravintolassa juominen kun on kallista, varsinkin kun osa kutsutuista vieraista on enemmän tai vähemmän alkoholisoituneita. Lisäksi yksi syy on, että haluamme lapsiystävälliset häät.

Nyt kysynkin - miten mainita tämä kaikki "hienotunteisesti" kutsussa/kartan ajo-ohjeiden yhteydessä, vai mainitako ollenkaan? Ei tulisi sitten kenelekään yllätyksenä että meillä on näinkin "kuivat" juhlat. Voisi jäädä jo siinä vaiheessa turhat nipottajat tulematta, ettei myöhemmin tartteis valittaa.

5

497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rouva O

      Eivät nämä teidän häät alkoholittomat ole! Siellähän voi ostaa alkoholia. Ja kyllähän ne jotka sitä haluavat, sitä ostavatkin (tai käyvät salaa auton peräkontilla).

      Jos pelkäätte alkoholisoituneiden sukulaisten tekevän juhlasta ryyppäjäiset, niin valitkaa mieluummin juhlapaikaksi seurakuntatalo, siellä ei saa tarjoilla alkoholia. Saatte taatusti rauhalliset ja tervehenkiset juhlat. En usko, että peräkontillakaan oikein kehdataan käydä kirkollisen tilan pihassa.

    • Jättäkää kännikalat kutsumatta.

    • F

      Paikkana on A-oikeuksilla varustettu ravintola se ja se. Talo tarjoaa ruoat ja alkumaljan. Sen lisäksi vierailla on mahdollista ostaa itse alkoholijuomia ravintolassa. Huomaattehan, että ravintolaan ei saa tuoda omia alkoholijuomia.

    • Töppäilyt talteen

      Voitte kirjoittaa kutsukorttiin esimerkiksi seuraavaa:

      Ensin tietysti kutsun virallinen osa iloineen kutsua Teidät yhteiseen juhlaamme varmistamaan että liittomme solmitaan kaiken taiteen ja säännösten mukaan. Sitten toinen kappale

      Emme halua juhlastamme räkäväen ryyppäjäisiä vaikka jo edellä olevan kutsun perusteella ehditkin jo riemastua. Piruillaksemme olemme valinneet juhlapaikaksi A-oikeuksilla varustetun ravintolan, jolla seikalla haluamme testata Teidän meitä kohtaan osoittamaamme kunnioitusta. Tulemme tallentamaan koko juhlan videonauhalle, jota esitämme myöhemmin meillä vieraileville ihmisille. Ohjaajalle on annettu taiteilijan vapaus etsiä kuvattavat kohteet ja hetket oman mieltymyksensä mukaisesti. Kokemuksesta voimme sanoa, että hän tulee onnistumaan siinä erittäin hyvin.

    • oppeliini1

      Hyvänen aika!
      Onko todella niin että viinattomasta hääjuhlasta tarvitsee tehdä erillinen mainonta?!

      Jos todella näet sen tarpeelliseksi niin aina voit lisätä kutsuun "tarjoilemme häälounaan/päivällisen mehuineen kello ..." jne..

      Vaikka olisi kuinka viinan perään, sen yhden iltapäivän/illan kyllä jokainen kestää ilman alkoholia!!!
      Nämähän ovat sinun ja miehesi juhlat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe