Turku - Barcelona (Girona)

Bussilla Barcelonaan

Ollaan siis suunnittelemassa reissua Turusta Barcelonaan Ryan Airilla kesäkuussa. Arvioitu aika perillä Gironan lentokentällä on 23.55 ja viimeinen bussi lentäkentältä Barcelonaan (n. 100km päässä) lähtee 00.15. Onko kokemuksia miten tässä ajassa ehtii ulos lentokoneesta, hakea laukut, ostaa bussiliput lentokentältä ja päästä vielä ajoissa bussiin? Bussiyhtiön sivuilta kuitenkin ymmärsin, että bussi kulkee Ryan Airin lentojen mukaan, siksi näin lyhyt "vaihto-aika" ihmetyttää..?

26

4455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+14

      Osta bussiliput etukäteen netistä ja liiku pelkkien käsimatkatavaroiden kanssa, niin hyvin ehtii.
      Toinen vaihtoehto on, että jäätte ensimmäiseksi yöksi Gironan kentän viereen hotelli Vilobí d'Onyariin, josta lähdette aamulla heti ensimmäisellä bussilla Barcelonaan. Minä käytän tuota hotellia usein sen hyvän sijainnin ja edullisuuden vuoksi, vain 200-300 m terminaalista. Siisti ja miellyttävä hotelli, vaikka omaakin vain 2 tähteä. Kannattaa verrata hintoja hotels.comin ja booking.comin välillä, koskaan ei tiedä kumpi on halvempi

    • :::::

      Jos teitä on isompi seurue, niin ota selvää myös taksikuljetuksen hinnasta. Esim Lontoossa taksi hotellilta kentälle tulee halvemmaksi kuin juna, jos matkaajia on kolme tai enemmän. Ja palvelu on ovelta ovelle.

    • kirona

      Et ehdi millään, reissusi menee reisille!

    • kaisis

      Tulin just ko reissulta ja lento oli puoli tuntia etuajassa... kuten aika usein Ryanair on ennemmin etuajassa kuin myöhässä. Matkalaukkuja odottelimme n. 5 minsaa. Päädyime kuitenkin yöpymään Vilobissa joka osoittautui hyväksi ideaksi. Ihan senkin takia, ettemme halunneet olla niin myöhään Barcelonassa ja ihmetellä siellä keskellä yötä miten päästä hotelliin yms. Ne bussit lähtee n 100 metrin päästä asemalta ja ne lähtee ihan siitä vierestä, ei voi olla huomaamatta... Taksi maksaa n. 150 euroa Gironaan, sanotaan lentoaseman nettisivuilla. Menopaluu-lippu bussilla 25 euroa.

      • Tuoretta tietoa

        Kaisis tarkoittaa että taksi Barcelonaan 150 euroa ja menopaluulippu bussilla 25euroa !!


    • hfalshflfh

      hyvin säästätte taas! =)

      halvalla lennolla yöllä perillä, ja lentoenttähotelliin lomakohteessa?

      ei jumankauta kun ootte viisaita! =)))))))))))))))))))))))))))))))))))

      • Loistava aikataulu

        Mitä sitten jos on yöllä perillä, vastaavasti pois lähtiessä on enemmän aikaa, eipä tarvitse herätä kukon laulaessa. Mieluummin aikataulu siis näinpäin.
        Hyvin tuntuu ehtivän bussiin, sillä ne on aikataulutettu koneen lasketumisen jälkeen, sama vaikka kone olisi vähän myöhässäkin. Taksikyytiä tarjosivat 120€/suunta, mikä on oikein hyvä vaihtoehto isolle seurueelle.


      • ¤&RYFHVN

        Hoho joo... yksi vaihtoehto on lentää Finskillä "through HEL", aamulla prutkulla Helsinkiin odotellet siellä sika kauan kyrpeli otsassa ja mietit miten Finskin lennot on aina kaikki myöhässä. Takaisin tulo matkalla ihmettelet kun laukut jäi Vantaalle, mutta kiittelet kun sentään sinä pääsit valomerkiksi kotiin.

        Tietysti tarpeeksi lampaaksi muuttunut turkulainen ajaa mitään kyseenalaistamatta Helsinki-Vantaalle ostettuaan Turussa matkatoimiston räätälöimän matkan. Finavian parkkipaikka maksaa hunajaa, mutta mitäs isänmaallinen nationalisti ei tekisi kotimaisen firman puolesta.


      • budjettimatkaaja
        Loistava aikataulu kirjoitti:

        Mitä sitten jos on yöllä perillä, vastaavasti pois lähtiessä on enemmän aikaa, eipä tarvitse herätä kukon laulaessa. Mieluummin aikataulu siis näinpäin.
        Hyvin tuntuu ehtivän bussiin, sillä ne on aikataulutettu koneen lasketumisen jälkeen, sama vaikka kone olisi vähän myöhässäkin. Taksikyytiä tarjosivat 120€/suunta, mikä on oikein hyvä vaihtoehto isolle seurueelle.

        Toi Tku-Gir:n aikataulu on ainakin mun mielestä aika syvältä. Sen sijaan Tku-Malaga on just hyvä, lähtö Turusta klo 12 ja paluu aamulla klo 6. Ei tartte enää maksaa viimesen yön majotuksesta, voi ottaa ihan hyvin torkut kentän penkillä ja koneessa ja kotona pääseekin sitten nopeesti omaan petiin, kun himaan matkaa T2:sta 5 km :)


    • Aamukampa

      Myöskin varattu lähtö (2hlö) 11.6. Ryanairilla Gironan kentälle. Mikäli matkanne osuu samalle lennolle ja mikäli yhteistaksi kiinnostaa, voisi sitä vaihtoehtoa ajatella.

    • Heh heh

      Tyypillisiä Ranairin lentoaikoja. Ota kentältä taksi, jos bussit ovat jo menneet... ainiin eihän sulla ole sellaiseen varaa. No keksi jotakin... kävele, jos ei ole taksiin varaa.

      • Kämppä Gironassa

        Lentoajat ovat hyvät, sopivat ainakin minun aikatauluuni loistavasti. Joka toinen viikkohan tuolla tulee käytyä, tyttöystävän ja oman asunnon vuoksi. Joten ainakin tällä kertaa nimimerkki Heh heh potkaisi itseään omille munilleen.


      • 5tgbnhy6
        Kämppä Gironassa kirjoitti:

        Lentoajat ovat hyvät, sopivat ainakin minun aikatauluuni loistavasti. Joka toinen viikkohan tuolla tulee käytyä, tyttöystävän ja oman asunnon vuoksi. Joten ainakin tällä kertaa nimimerkki Heh heh potkaisi itseään omille munilleen.

        Hehettäjän mielestä olet tietenkin köyhä, kun et halua maksaa rahaa Seutulan kautta kiertämisestä Maailman ainoalla ja parhaalla lentoyhtiöllä Finnairilla, sekä tietysti siksi, ettei sinulla ole varaa ostaa lomakämppää muualta kuin Ryanairin kohteista.


    • ,,,,,,,,,,,,,,

      Mua kiinnostais myös miten Gironan kentältä pääsee yöllä Barcelonaan. Kulkevatko bussit yöllä? Tulin juuri Budapestista halpalentoyhtiöllä eikä Budapestin kentältä kulkenut busseja enää yöllä, vaan piti mennä taksilla keskustaan.

      • jeevesjeeves

        Budapestin kentältä ja kentälle pääsee yöllä junalla.


    • Tuoretta tietoa

      Lensin justiinsa perjantaina Turusta Gironaan, lento oli etuajassa ja laskeutui jo 23.30.

      Gironan lentoasemalta lähti busseja Barcelonaan 'heti kun täyttyivät' eli siihen aikaan meni monta bussia. Menopaluuhinta 25 euroa Gironan asemalta Barcelonaan, lentokentältä sai kojuista ostettua lippuja noihin busseihin.

      • huomennamennään

        Mitähän bussihinta Gironan lentokentältä Barcelonaan on lapselta? Voikohan bussista jäädä pois matkalla? Meidän hotelli on vähän kauempana Barcelonasta.


      • Paa-vo
        huomennamennään kirjoitti:

        Mitähän bussihinta Gironan lentokentältä Barcelonaan on lapselta? Voikohan bussista jäädä pois matkalla? Meidän hotelli on vähän kauempana Barcelonasta.

        Vähän ennen... Vaikea sanoa, kun et ole kertonut minne. On nimittäin paljon muitakin busseja, jotka vievät minne vain, myös suoraan rannikolle (Calella tms.). Tässä yhden vain firman aikataulut (valitse Airport Girona Costa Brava, etsi kohteita). Linkki: http://www.sagales.com/index.php?nIdioma=LANG3


    • Gaudi

      Ollaan lähdössä 6.8. Turusta Gironaan. Katselin noita taksikuljetuksia Barcelonaan ja 7 hengen tilataksi maksaa yhteen suuntaan 150€ ja 4 hengen taksi 123€. Meitä on lähdössä 3 eli jos on muita lähdössä samana päivänä ja kimppakyydi kiinnostaa, niin ilmoittele!

      • 5+17

        Menkää bussilla vaan, se on lähes yhtä nopea kuin taksikin, eikä ole vaaraa jooutua huijatuksi :)
        Käväisin juuri Barcelonassa, kun se nyt niin edullista ja helppoa. Loistavat lentoajat, ei periaatteessa mene kohteessa yhtään päivää hukkaan.


      • Strix Aluco

        Hei, menen viikoksi Gironaan (ja Barcelonaan sekä rannikolle) elokuun lopussa. Vuokrasin netin kautta Hertziltä auton, maksoi 108 euroa. Auto odottaa minua kentällä ja kun palaan, jätän sen kentälle. Tämä siis vaihtoehtona niille, jotka haluavat liikkua myös rannikolla, vuorilla tms.


    • heinäkuu 2012

      Lensin heinäkuun alussa Turusta Gironaan ja lento oli perillä jo 23.35. Laukkua odotellessa meni 10 min ja bussiin ehti hyvin. Bussilaiturit on heti lentoaseman ulko-ovesta oikealle. Lippukioski sijaitsee bussilaiturilla ja siellä käy vain käteinen, menopaluu 25 eur. Bussit on ilmastoitu ja niissä on ilmainen wi-fi. Siellä on monta bussia ja ne lähtee sitä mukaa kun täyttyvät.

    • Cava

      Huhtikuussa Barcelonassa ja aikataulu mitä mainioin, suoraan nukkumaan kun pääsi Barcelonaan n. klo 1.30. Huoneistoon piti maksaa 30 eur myöhäisestä puukkauksesta.
      Busseja meni useampi Barcelonaan ja hyvin ehti vaikka matkalaukkua odottikin n 5-10 minuuttia
      Friendly rentals-firman The Hypatia Apartment kautta huoneisto, loistavaa palvelua Alexis-nimiseltä hepulta.
      Barceloneta alueelta kämppä, paikallisten asuntoja ja ihan lähellä rantaa ja lyhyt kävely matka keskustaan rantabulevardia pitkin, suosittelen. Ihana kaupunki ... paljon nähtävää, tapakset, cava ja ranta. Viinitilat näkemisen arvoisia ja kannattaa vuokrata auto .
      Ryanair positiivinen kokemus, siistit koneet ja ystävällinen henkilökunta.
      Syksyllä uudestaan :))

    • tre-barcelona

      Hei!
      Mistä löytäis bussiaikataulun huhti-toukokulle 2013 Gironasta Barceloonaan?

    • afdfwfvrwe

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      325
      3203
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      223
      1994
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1612
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1427
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      82
      1309
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      284
      1243
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1074
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1061
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      1001
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      146
      878
    Aihe