Mun pikkuveli on hullu!

wehbvlkKNVWlol

Okei,eli oon 14 vuotias tyttö ja mun pikkuveli on 8.Ongelma on että se hakkaa mua,yrittää kuristaa,heittelee mua tavaroilla,uhkaa veitsellä ja yrittää työntää portaita alas.Varsinkin sillon kun mun kaveri on meillä niin se tulee ihan hulluks!Se hakkaa mun kaveriakin...Ainakaan vielä ei oo sattunu mitään vakavampaa(vain naarmuja,mustelmia,haavoja),mut mua pelottaa et kun se tulee vanhemmaks nii se vois tehä vaikka mitä.Äiti ja iskä ei reagoi tähän mitenkään,muuten kuin huomauttamalla välillä että anna isosiskon olla.Vähän aikaa sitten mulla oli terveystarkastus,ja kun siellä keskusteltiin sisaruksista niin otin asian puheeksi.Mutta siellä sanottiin vaan että mun pikkuveli on vielä pieni ja se on ihan normaalia...?Onks muka normaalia jos pikkuveli uhkaa veitsellä???Ja täähän tais alkaa joskus kun pikkuveli oli 4v.

49

4428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyttö565

      Kyllä minusta vanhempien tuohon pitäis puuttua, vaikka väkisin.
      Kuitenkin kuria täytyy olla, sillähän vanhempien tehtävä on tuottaa lapsille pettymys. Että ne oppis elämään elämässä.
      Voithan sinäkin tietty ruveta tekemään samaa veljellesi, niin huomaisi ainakin kuinka "kivaa" se on.

      • Anonyymi

        Kyllä


    • viiraa nupissa

      Täysin epänormaalia. Puhu asiasta jollekin kuka ottaa sen tosissaan koulussa, terkkarilla, lääkärissä tai ota yhteyttä sosiaalitoimistoon. Veljesi saattaa tarvita jotakin lääkitystä agressiivisuuden hillintään.

    • Kytät paikalle

      Tee pollareille ilmoitus.

    • 14+18

      Luulis että pärjäät 8-vuotiaalle nulikalle?

      Kun hyökkää kimppuusi niin ota ranteista kiinni, katso silmiin ja sano että hei, noin ei saa tehdä kun se sattuu. Jos viitsit niin raahaa se jäähylle johonkin huoneeseen ja istuta sinne vaikka 5min ajaksi. Jos koittaa lähteä niin raahaat sen vaan samaan pisteesee aina takaisin niin kauan kunnes se itkien luovuttaa ja kököttää samassa paikkaa. Sitten menet selittämään sille että mitä se on tehnyt väärin ja miksi niin ei saa tehdä. Sitten voit vielä laittaa sen pyytämään anteeksi.

      Hermo meinaa tossa mennä mutta kannattaa. Jos vanhempasi eivät kasvata pentua niin tee palvelus yhteiskunnalle ja ihan sille pikkuveljellesikin ja kouluta se itse.

    • mustelmilla oleva..

      mä oon 12v tyttö ja mun pikkuveli on 10v. Se hakkaa mua aina sählymailalla ja iha nyrkeilläki. Vanhemmat ei tee mtn... tänää se suuttu siitä ku paahtoleipä oli loppu.Sit se hakkas mua sillä mailalla, hakkas läppäriäki, mun puhelinta, tietokonetta, telkkaria, sohvaa ja lattiaa. yhes vaihees se rauhottu kattoon Pokemonii mut sit yhtäkkiä se taas alko hakkaa ja sano että "Sä saat kärsiä!! Sä saat maksaa kaiken ku oot vittuillu mulle 10 vuotta!!" sit soitin äidille ja se sano että meen mun omaan huoneesee. sit se hakkas mua sählymailalla ja sano "et mee et mee" tai jtn tollast ja sitte en päässy ku vessaan asti ja jäin sinne lukkojen taa ja se tunki siihe oven etee nojatuolin ja jtn muuta. sain kyl työnnettyy ne pois mut aina ku olin tulossa ulos se juoksi sählymailan kaa. ootin sit kunnes äiti tuli. sit ku kerroin sille nii mun pikkuveli oli sillee "se vittuili mulle kokoaja" vaikka en ollu sanonu sille mtn.... onks sen mielessä vikaa? vai miks se on noi väkivaltane?

      • Siperia opettaa

        Eikö sun kädet toimi? Vedä sitä turpaan, niin kyllä se siitä oppii, jos vanhemmat eivät teillä sisarusten väliseen pahoinpitelyyn puutu.


      • ergtyjry

        Mul on aika vastaava juttu oon itte 17 ja pikkuveli 13 ja se hakkas mulle lievän aivotärähdyksen ja se ei saanu siitä mitään kotiarestia ym.. ja en pärjää sille kun oonite masentunut ja sen takia kunto on lähtenyt


      • Anonyymi

        Hei mul on melkee täysin sama joskus se vaan kans kuristaa mua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei mul on melkee täysin sama joskus se vaan kans kuristaa mua

        https://www.nuortennetti.fi/

        Tuolta löytyy luotettavaa apua.


      • Anonyymi
        Siperia opettaa kirjoitti:

        Eikö sun kädet toimi? Vedä sitä turpaan, niin kyllä se siitä oppii, jos vanhemmat eivät teillä sisarusten väliseen pahoinpitelyyn puutu.

        Potkase sitä munille joka kerta kun se yrittää käydä päälle, muutamasta potkusta luulis pennun oppivan tavoille


      • Anonyymi
        Siperia opettaa kirjoitti:

        Eikö sun kädet toimi? Vedä sitä turpaan, niin kyllä se siitä oppii, jos vanhemmat eivät teillä sisarusten väliseen pahoinpitelyyn puutu.

        Potkase sitä munille joka kerta kun se yrittää käydä päälle, muutamasta potkusta luulis pennun oppivan tavoille..


    • sfijvgosw<

      kova juttu ja rupee hakkaa sitä sillä ja huuda sille et nyt sä saat kärsiä! toimi ainaki mun pikkuveljen kohalla se ei enää uskalla tehä mulle mitää mut sille ei käyny mitää mut se vaa säikähti nii paljon mua

    • annnasofiia

      Mun pikkuveli käyttäyty ja on käyttäytyny edellee ihan samalailla ala-asteelta lähtien, se on nyt 15.v ja mä 17.v, mut se on tosi isokokonen ja saa kauheita raivokohtauksia ja sillon pelkään kans et mitä se tekee... Veitsen kaa jahtaaminen ympäri taloo on tuttuu, kerran se hakkas mua niin kovaa kylkiluihin et se murtu. On ollu mustaa silmää ja sen suuttuessa pelkään ihan todella. Äiskä on just samalailla vaa et ei se välitä---

    • Äiti.,---

      Muistakaan aina TEHDÄ ILMOITUS kun teitä hakataan esim. terveydenhoitajalle, opettajalle tai poliisille (kun tekijä on 15 v. tai yli). Väkivalta ei ole missään tilanteessa normaalia käyttäytymistä ja jokaisella on oikeus omassa kodissaan koskemattomuuteen ja omaan rauhaan sekä turvallisuuteen.

      Kaikki nämä esimerkit väkivaltaisista pojista ovat kuvauksia epänormaalista käyttäytymisestä.

    • 92837465

      Hmh, tulipa mieleen oma nuoruuteni. 2 vuotta nuorempi siskoni kärsi rankasta teini-iästä ja mulla taas oli helppo, ikävä kyllä ne oli suurinpiirtein samaan aikaan.
      Sisko kokeili tupakat, viinat ja kotoa karkailut ja siinä sivussa kyykytti koko perhettä. Ei meidänkään perheestä kukaan hakenut apua (paitsi sisko, joka ilmoitti tukiasemalla, että häntä kiusataan kotona). Kotona hän heitteli tavaroita, kävi käsiksi, hajotti paikkoja, löi saksilla kämmenestäni läpi... Silloin soitin poliisille, josta seurasi vanhempien toivomus olla sovussa ja käyntejä perheneuvolaan. Apua toi vain teinihormonien laantuminen ja kotoa muuttamiseni. Vuosia jälkeenpäin sama toistui pikkuveljeni kohdalla, paitsi fyysinen väkivalta oli läsnä vahvemmin.
      On kauhea tunne pelätä omaa siskoaan/veljeään, sillä vanhemmat vain toivovat tilanteen menevän ohi. Meilläkin vanhemmat pelkäsivät jopa, että heihin käytetään väkivaltaa ja että talomme poltetaan tms.
      En tänä päivänäkään tiedä, mitä tekisin toisin. Jos yhtään lohduttaa, niin nykyään molemmat ovat rakastavia, huolehtivia mutta äkkipikaisia ihmisiä (väkivalta rajoittuu suun pieksemiseen). Mielestäni syypäänä ovat teini-iän hormonit sekoitettuna liian löyhällä kasvatuksella ja kurilla. Olen myös kuullut sanonnan "rajojaan lapsi huutaa" ja epäilen että sitä se tekee teini-ikäinenkin, ikävä kyllä vahvemmin vain.
      Jos tuntuu pahalta (ja tänne kirjoittaminen on mielestäni vakava merkki siitä) niin ota yhteyttä terveydenhoitajaan, seuraavalla kerralla poliisiin, perheneuvolaan, auttavaan puhelimeen tai muuhun sellaiseen. Googleta lastensuojelu paikkakuntasi.

    • Jos hakataan, soita poliisille / kerro jollekkin joka oikeesti välittää!

    • Petuunia

      No hei, kuuluu elämään:)
      Niin juostiin myöskin me veljeni kanssa taloa ympäri toisella hiilihanko kädessään ja toisella rautakanki. Itse vikkelämpi kinttuisena pääsin ensin sisään ja vedin oven lukkoon...Veli hakkasi rautakangella ulko-oveen aikasen kivan näköiset klommot.
      Nyt aikuisena ollaan naurettu koko jutulle ja aina kun menemme "mummolaan" nähtyämme ulko-oven alkaa hymyilyttämään.
      Meillä oli kuitenkin tiukka kuri ja arvostus vanhempiamme kohtaan. Mutta kun pinna paloi sisarusten kesken, niin kukaan ei kaihtanut keinoja
      .
      Nyttemmin olemme kaikki kakarat yhdessä sulassa sovussa ja nauretaan "sikana" lapsuuden kommelluksille.
      Pointtina älä otä sitä niin hurjan vakavasti. Kaikkihan ovat lapsia vain kerran elämässään:)

      • apua kehiin

        Loistava ohje. Veli yrittää lyödä veitsellä, niin "älä ota sitä niin vakavasti". Pitääkö antaa toisen lyödä ja satuttaa, aiheuttaa ehkä vakavaakin vahinkoa, koska "kaikkihan ovat lapsia vain kerran elämässään" ? Nimenomaan, lapsuus eletään vain kerran, ja siihen ei kuulu väkivallan pelkääminen. Apua täytyy uskaltaa pyytää. Ei mene sisaruskinan piikkiin enää moinen käytös.


    • ammuttu

      mun pikkuveli on 11 ja sekin on hullu hullumpi ku sun. ite harrastan ampumista kivääril ja ilmkiväärillä ja kyllähän se nyt tietekki tuli tönäsee ku olin metsästämäs ja ammuin luoti kimpos mun jalkaa... jäin siihe makaan ja kävi hakee porukat ja jouduin sairaalaa. se lopetti vast sitte ku raivostuin ja ammuin sitä ilpalla kätee.. saattaa kuulostaa kauheelt mut niin se vaa on elämä on.

    • Kotikuri...

      Sisarusten väliset nahistelut on ihan normaalia tietyssä iässä, mutta tollanen väkivalta ei. Lisäksi teillä on ikäeroa liikaa, meillä oli mun veljen kanssa puoltoistavuotta ja murkkuina väiteltiin ja joskus se yritti "hakata" ja minä potkin. Mutta ei koskaan kumpaakaan sattunut. Äiti kyllä lopetti nahistelun heti jos näki. Olenkin pannut merkille että nykään varsinkin pojat ovat väkivaltaisempia kun mun nuoruudessa, tosin kyllä ne tytötkin osaa en puolustele. Apua pitäisi hakea jos on noin väkivaltaisia sisaruksia, kumma kun ei vänhemmat näe. Ei lapsen kuuulu riehua hulluna ja heitellä ja uhkailla, sellainen käytös pitää heti lopettaa ja ojentaa kotona jos ei auta pitäisi hakea ammattiapua jotain, silloin jo kasvatuksessa pielessä jos vanhemmat eivät edes reakoi lapsensa käytökseen.

    • OngelmaNuori

      Olen 14 ja pikkuveljeni 6,veljeni tekee samoja asioita kuin sinun veljesi.
      Mutta vanhempani puuttuvat asiaan.Veljeni käytettiin AD/HD testeissä ja tuloksena oli että veljelläni on AD/HD.Epäilen että veljelläsi saattaa olla AD/HD??
      Itse laitan veljeni aina jäähylle kun hän tekee jtn mikä sattuu tai muuta sellaista,sinunakin yrittäisin jäähy menetelmää!

    • veljen nyrkkisäkki

      Moi kaikki, täällä olis 1 PIKKUVELI ja en oo ikinä tehny mitään isoveljelleni. Kaikki on just päinvastoin. Mun isoveli on se joka hakkaa. Mä muistan, kuinka 3 vuotta sitte terkka tarkastuksessa terkka rupes ihmettelee mustelmia yms., nii sanoin, että hullu isoveljeni hakkaa mua. Olin sillo 12v ja se oli 15v. Vähättelin aina mustelmia yms., mutta välillä tajus, miten pahoilta ne näytti. Nyt oon 15v ja se isoveli on 18v ja rauhottunu, mutta silti se uhkailee mua kaikella mahdollisella. Ja se hakkaaminen on muuttunu kaiken näköseks piikittelyks ja kiusaamiseksi. Puol vuotta sitte sain lukon huoneeni oveen, mutta se tuli 10 vuotta liian myöhään. Se lukko on suurin syy, miks se veli on rauhottunu, koska ennen se pääs mun huoneeseen koska vaan lyömään mua. Mä näin sen sen silmistä, aina ku se tuli. Hirvee lapsuus mulla, ku oon joutunu pelkäämään kotona. Ainoa "turvapaikka" oli naapuri. Pystyin menee sinne koska vaan. Se muutti joskus vuosia sitte, mutta muutti pois 2 vuotta sitte. Se naapuri oli mua 2-3 vuotta vanhempi ja se oli mun isoveljen luokkalainen, mutta silti se oli mielummin mun kanssa ku mun isoveljen. Mä olin hirveen surullinen, kun se muutti pois, koska jouduin takas kotiin hakattavaksi.

      Kaikki jotka ihmettelee, miks en menny kaverille/kaupungille, nii en voinu. Lähimmälle bussipysäkillekki on 2km. Siitä 13km pääsee kaupunkii.

    • kuulostaa tutulta.

      • poika12v00

        Sil on selvästi AD/HD. Munki pikkuveli on tollanen ja lääkärit epäilee AD/HD:tä.


    • Huuui

      Hei kuules, tää alkaa käydä vakavaksi kertomisesi mukaan. Ota sen kädet kiinni, nosta sen kädet ihan ylös, ja pidä se kaukana susta ja puhuttele sitä.
      Tai sit otat sen (oot edessä nii sulle sen oikeenpuolinen käsi) ranteesta kiinni vasemmal kädel ja pyöräytät sen kädet sen selän taa lukkoon

    • Onmullakiluonnetta!!

      Kaikki muu sopii minun arkeen,paitsi puukoilla jahtailu.Pikkuveli on 10-v,isoveli 15-v ja pikkusisko 2-v ja minä 13-v. Minä en yleensä tappele isoveljeä vastaan kun sillä on 30 kg enemmän painoa ja voimaa, ollaan yleensäkin sovussa niin kauan kuin hän itse tulee ahdistelemaan. Pikkuveli hoilaa koko ajan kaikkia ohjelmien tunnareita,eikä edes osaa sanoja,pelkkää muminaa...niin yleensä annan sille kunnon kyydit oveni toiselle puolelle.

    • Nainen on...

      Mielenterveystapaus joka on estynyt syrjään vetäytyvä elämä netissä.

    • GMO)(SD

      Hmm........ koita pysyy mahollisiman lähellä vanhempias, ja huutaa melkeen täysillä jos se sun velis hyökkää sun kimppuun. Oon 50% varma että sun vanhemmat uskoo sua. Mun sisko aina tekee niin kun kiusaan sitä XD. (oon 11 v. poika)


      Alku aina hankalaa, lopussa kiitos seisoo.(sananlasku)

      • Anonyymi

        Älä ny siskoas kiusaa!😂


    • emmalii111

      Mulla on ihan sama juttu. Pikkuveljeni 4v. jahtaa mua puukon kanssa kun me ollaan kaksin kotona. Oon pistäny sen jäähylle ja kertonut siitä vanhemmilleni, mut ne sanoo että kyllä se menee ohi tai että se on pieni vielä,ei se ymmärrä. Että hirveen kiva sit kun on hirveet viiltelyjäljet käsissä.. Kun oon ollu terkkarille ja kertonu siitä, niin terkkari on soittanu äidilleni ja pitänyt puhuttelun. Mutta eihän se toimi. Äiti sitten huutaa mulle kotona että miks kerroit ja sit se lyö mua. Että kiva perhe. Just viikko sitten kun olin taas pikkuveljeni kanssa kaksin, niin se ottaa hiilihangon ja rupee sillä huitoon mua. No, otin sen siltä pois ja nostin kakaran silmieni korkeudelle. Sanoin että jos et nyt lopeta, niin kerron susta poliisille. Ja sitten se löi mua ihan täysiä nenään. Ja tämä on siis ihan totta, miks keksisin tälläistä ?

    • julieeeeeeeeee

      Huh huh munki pikkuveli on tollanen :( (7-vuotiasss) se uhkailee mua jollain veitsel ja sit se laittaa käden mun suun ja nenän eteen etten voi hengittää... Jne.se on ihan kauheeta. Oon kertonu kaikille terkkareille mut ne vaan sanoo et se on vielä niin pieni että se vaan kokeilee rajojaan...no oisko nyt näin?! Musta tuntuu oikeesti että se yrittäis tappaa mut :(

    • voividdumage

      No vitun nössö teet jotain, jos sil veitsi on nii turpaan vaa! Uusavuton -_-

    • sorjögnrzsötjh

      Mun veli teki tota kans ku se oli pienempi, mutta koska olin sitä nuorempi, jouduin tosissaan pelkäämään. eljelläni se onneksi meni ohi kun hän kasvoi. Nykyään tuskin edes puhumme toisillemme.

    • sick bastard

      Pikkupojat saattaa olla helvetin väkivaltasia.. Oma serkkupoikani joka on mua rutkasti nuorempi, on hakannu mua ties kuin paljo.. Mut onneks en nää sitä kovin usein eikä se enää onneks oo nii nuori. Sun pitää tehä joku ilmotus vaikka perkele poliiseille. Ei kenenkää pitäs pelätä omassa kotonaan varsinkaan omaa pikkuveljeään. Sairasta tommonen.. Viekää veljes johonki testeihin, ei oo ihan normaalin ihmisen toimintaa tommonen, varsinkaa noin nuoren..

    • 19+3

      Jos olet varma, että itseselläsi ei ole päässä vikaa,niin läväytä kiusajaa poskelle sellainen tälli että lentää, jos ei pari tällaista palautetta auta, niin sitten yhteys viranomaisiin(=terveydenhoitajaan jne.) 90% noista hakkaajista pysähtyy,kunhan saavat kunnolla kuonoonsa. Ilmoitys myös vätökkäistä vanhemmista viranomaisille ja pyydä turvapaikkaa sosiaaliviranomaisilta, niin eiköhän vanhemmat ala toimia.

      Ei pidä antaa kohdella itseään niin, että saa koko loppuikänsä katua, kun ei ole tehnyt mitään asialle.

      PS. Huutaminen ja kiljuminen perseen pohjasta saa kyllä huoltajan liikkeelle ainakin kerrostalossa. Vain tyhmyys saa ihmisen alistumaan kaikkeen tuollaiseen.

    • Suomen priimaa?

      Mikä vittu teitä ihmisiä vaivaa??? Jos teiän sisarukset kiusaa teitä nii vittu tehkää jotaki saatanan tampiot. Jotenki tuntuu helvetin typerältä et miten ootte saanu tollasii adhd sisaruksii,vaikka kuulostatte ihan idiooteilta ittekki, et geeneis jotai vikaa vissii :d (jes hyvä suomen kansa juuri näin). Anyways... Itte olen juuri tämä pienin lapsi 13v ja isosisko 16v ja isoveli 20v nii ei meillä oo koskaa ollu mitää tollasta sotaa. Tottakai halusin aina pienenä olla mukana niitte jutuis mut kyllä mä ainaki tajusin jo siinä 7 vuoden iässä et ei mun isosisko haluu mua johonki leikkimökkii yöks jos ne on kavereiden kaa siel. Ja monestikkohan pienenä vonguin et voisin kattoo ku isoveli pelais jtn half life2 ja ainahan sieltä tuli se "mene vittuun" vastaus ja sit mä menin "vttuun" ja thats it enkä menny hakkamaan niitä millään. ja kyllä mä aina joskus sain kattookki mitä se teki. Nykyään kaikki tykkää kaikista ja isoveli intissä. Ällkää olko tyhmiä ihmiset vaan käyttäkää niitä aivoja perkele

    • samaadfasdf

      täällä se ainakin on perus meinaan kerran yks kaveri tuli tekee kauppaa yhestä jutusta nii no broidi alkaa huitoo viikatteella :D ja muutenki

    • Aivan Näin

      Vie 'veljesi' nurkan taakse ja pimauta päähän. Piilota todistusaineisto ja etsi sopiva paikka kaivaa kuoppa, mistä kukaan ei etsisi / ei rakennettaisi uutta työmaata.

      Lykkyä tykö!

    • Anonyymi

      Mulla on täysin sama tilanne. En olisi täällä enää jos kaverini ei olisi pelastanut minua kun pikuveljeni yritti kuristaa minut. Äiti vain huomauttelee niiloa. Siinä ei ole mitään järkeä että saan turpaan päivittäin.

    • Anonyymi

      Tässä tarvittaisiin pikkuvelikuiskaajaa. Vanhemmat onko ketään kotona?

    • Anonyymi

      Mun pikkuveli on kyk täys ääliö.se läikyttää maitoo oitkin kämpää ja sit sanoo et siivoo toi.se on niin lauska ettei kyl mikää voi voittaa sitä laiskuudessa ei ees laiskiainen.sit se tänääkin vaa tönös et kaaduin ja se on 8v ja mä 12`5v mut joo se tönäs mä kaaduin läikytin mehut siihe koirien ruoka kuppii se vaa sano noni jato mitä sä taas teit vitun läski homo saatana kyr*ä ja se ei ees tiedä mitä toi tarkottaa🤦‍♀️ mä vaa nousun ja sanoin et jaaha vai vitun homo no mäpä meen muuttuu pojaks laiton sen pihalle varmaa 1h siellä se sitte rauhottu ei enää mulle ryttyillä tai saa olla siihen asti siinä kjnnes iskä tai äiti tulee töistä eli 18.00-19.00😂🤦‍♀️

    • Anonyymi

      ..."Äiti ja iskä ei reagoi tähän mitenkään,"...

      Kuulostaa ja vaikuttaa siltä että vanhempasi, erityisesti isäsi ei leiki pikkuveljesi kanssa lainkaan, joten hän jerjää nyt sinulta huomiota...?

    • Anonyymi

      Puutu tähän.

    • Anonyymi

      toi on kamalaa! kyllä aikuisten pitäis puuttua enemmän kun huomauttais. Väkivalta on väärin ja jos tosta tulisi harrastus nii ei hyvä olisi

      • Anonyymi

        Noin 9 vuotta vanha aloitus. Hieman olet myöhässä.


    • Anonyymi

      Mitä He*vettiä

    • Anonyymi

      Apua, mun pikkuveli on melkeen saman lainen ja kun meen sanoo aikuisille niin ne sanoo älä KANTELE.

    • Anonyymi

      Mä oon itekkin 14v. ja mun pikkuveli on 8v. Se ei ruukaa tehdä mitään vakavaa mutta se ruukaa haukkua mua ja näyttää mulle keskaria monta kertaa päivässä. Joskus mietityttää et m iks siitä on tullu tällanen. Se pienempänä ruukas purra ja lyödä mua ( se oli varmaan 4 tai 5v. Musta tuntuu että se on saanu tän agressiivisuuden mun iskältä joka suuttuu kan aika helposti. Se ei oo satuttanu ketään mitenkään vakavasti ja on pyytänyt aina anteeks. Mun veli sanoo aina sellasia asioita kuin "saat*nan n*geri" vaikka ollaan kummatkin vaalea ihoisia suomalaisia ja myös "mene helv*ttiin" ja joskus on jopa sanonu että ois parempi että mä kuolisin. Sitä ajattelee että ei kannata kuunnella sitä ja ei se tarkota sitä, mutta joskus se vaan tuntuu tosi pahalta kun joku haukkuu. Musta tuntuu että saatan olla vähän masentunutkin mutta se voi olla ohimenevää. Aina jos sillä on jotain omaa, esim. sen uusi rattikelkka minkä se sai joululahjaksi, niin se ei anna mun ees koskea siihen vaikka vanhemmat on sille sanonu jo sata kertaa. Mullakin on oma rattikelkka jonka oon saanu joskus pienempänä joululahjaks. Mä oon tietenkin antanut sen käyttää sitä koska olen kiltti ihminen, se on joskus myös ominut sen itselleen eikä oo antanu mun laskea mun omalla rattikelkalla. Tää rattikelkka juttu on vain yksi monista asioista mitä on tapahtunut mun elämässä. Huomenna onkin jo varmaan parempi päivä kun meen isän ja veljen kans lasketteleen. Toivon että jos joku tän lukee niin niille tulee hyvä päivä, ja kaikki sotkut elämässä järjestyy kyllä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      25
      1461
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1291
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1265
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1205
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1184
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1083
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1077
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1064
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1063
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe