Tuplarattaat

apua todella tarvita

Onko kellään tietoa hyvistä tuplarattaista? En meinaa mistään löytää hyviä rattaita. Brion double wave rattaat olisi ihanat, mutta kaikkialla on sanottu, että noihin saa vain ilmakumit. (yksi ainoa myyjä sanonut, että saa muut kuin ilmakumit, mutta muut myyjät sanovat että ei saa)

Renkaiden pitäisi olla samankokoiset ja ehdottomasti EI ilmakumit. Molempien lasten pitäisi voida olla selkä menosuuntaan. Tulevat siis eri ikäisille lapsille.

13

729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gggggg

      Miksi ei ilmakumeja...? Nehän ovat paljon paremmat!

      • koska huonot

        Koska ne ovat meidän mielestä juuri paljon huonommat. Jos nuo aiemmat rattaat olisi otettu ilmakumeilla olisi jo kaikki renkaat vaihdettu uusiin. Sen verran on mennyt kiviä, lasinsiru ja jopa naula on renkaista löytyneet, joten ei huvita maksaa uusista renkaista koko ajan, jos voi ostaa kerralla hyvät.

        Olen myös kuullut paljon noista rikkoutuneista ilmakumirenkaista. Jäi kerran vaunulenkki ystäväni kanssa tekemättä, koska rengas puhki.


    • enni.

      Mäkin etsin hyviä tuplia ja tulin täältä kattoon vinkkejä. Meillä tosi kaponen ulko-ovi (80cm) mutta mitkään tuplat ei meinaa mahtua ovesta. Käytettynä aijon ostaa, koska käyttöikä jää vähäiseksi (esikoinen toisen syntyessä yli 2,5v). Meillä on myös lauta yhdistelmät, mutta jos mihinkään puistoa kauemmas huvittaa lähtä niin pakko hommailla tuplat, esikoinen ei jaksa kävellä/seistä/keskittyä niin pitkään.
      Nyt oon katellut emmaljungan twin cerox 360, mutta nekin on leveydeltään sen 80cm. Tosin ulkokatoksessa voisin säilyttää vaunuja, mutta harmittaa jos ne sitten homehtuu tai joku kissa käy kusemassa...
      Voi, kun olis tajunnut tämän jo etukäteen niin olisin ostanut phil&tedsit..

      • ap

        Noita Emmaljungia katselin myöskin, mutta jostain syystä epäilen noiden kahden pienen renkaan takia. Meillä siis ei ole autoa vaan joudutaan kulkemaan kävellen ja busseilla kesät ja talvet.

        Ystävällä on nuo Brion double wavet ja sanoi, että ovat 77cm leveät. Mahtuisiko ne teiädn ovesta? Pitää varmaan käydä testaamassa, jos nuo omien Briojen renkaat kävisi noihin. :P


    • mikj

      Etsin myös rattaita ja miettinyt noita Brion double wavea. Luin jostakin että ne ovat pienet taaperolle (2v.) tai että kuomu on alhaalla. Onko jollain kokemuksia?

    • aasikuljetus

      Kalliit mutta erittäin hyvät bugaboo donkey duo eri-ikäisille. Mahtuu ovista, 74cm leveät. Suosittelen!

      • ....

        Kapeus on kyllä plussaa noissa, mutta muuten carenoidentyyliset, joten mielummin itse ostaisin carenat. Ja noissa on juurikin niin, että esikoinen on naama menosuuntaan. Meillä viihtyy vielä selkämenosuuntaan paremmin kun voi jutella työntäjän kanssa :)


      • aasikuljetus
        .... kirjoitti:

        Kapeus on kyllä plussaa noissa, mutta muuten carenoidentyyliset, joten mielummin itse ostaisin carenat. Ja noissa on juurikin niin, että esikoinen on naama menosuuntaan. Meillä viihtyy vielä selkämenosuuntaan paremmin kun voi jutella työntäjän kanssa :)

        Bugaboon laatu on kyllä aivan eri tasolla carenoiden kanssa, mutta toki hintaerokin on tosi iso. Takuu 3 vuotta, vaunuissa aika harvinaista..

        Donkeyssa saa istuimet kiinni kumminpäin vaan eli voi taapero istua naama työntäjäänkin päin. Meillä käytetyin asetus on taapero kasvot menosuuntaan ja vauvankoppa työntäjäänpäin. Kun vauva laitetaan kopasta istuimeen, kulkee varmasti alkuun työntäjään päin eli sitten on istuimet eri suuntiin.


    • Hei, meillä suosituin sisarusvaunu on kotimaisen Oran malli Land: http://www.orasel.fi/www/popupcard.php?id=36

      Juurikin siitä syystä että se on kapea 73,5cm, ratasosan saa molempiin suuntiin, kuomu on tilava esikoisellekin, ja käytännöllinen Suomen kaikissa olosuhteissa. Jos kumien puhkeaminen pelottaa, osta lisärengas varalle 25e. Tule ihmeessä tutustumaan liikkeeseemme Vantaalla tai Ideaparkissa!

      • ap

        Kiitos, mutta Brioihin päädyttiin.. Niihin sai puhkeamattomat renkaat 40e 4kpl, joten huomattavasti halvemmaksi. Jos menee kaksi ilmakumirengasta puhki, niin se maksaisi teiltä jo 50e.. Ja saatiin halvemmalla 4 rengasta :) Mielestäni nuo ilmakumit on vain rahastusta..


    • Ymmärsiköhän ap tahallaan väärin... ilmakumirenkaan sisäkumi maksaa 3-10e kappaleelta (vrt polkupyörän rengas). Mainitsemani lisärengas tarkoittaa koko rengasta vanteineen päivineen. Ei niitä tarvitse kuin korkeintaan yhden jos haluaa oikein varovainen olla. Harvoin kaksi rengasta puhkeaa samaan aikaan ja siksi aikaa kun rengasta paikkaa tai vaihtaa, saa ehjän tilalle ja vaunulenkit jatkuu!

      Ei kun hyvää vaunukesää kaikille!

      • ap

        Ei en todellakaan ymmärtänyt tahallani väärin.. Mutta jos ostaisin aina paikkausaineitakin, niin tulee silti kalliimmaksi kuin neljä uutta puhkeamatonta rengasta :D

        Miksi siis maksaisin jatkuvasti lisä hintaa siitä, että renkaat puhkeavat ja puhkeavat jatkuvasti? Kalliiksi tulisi vaunut!


    • minä

      Ilmakumirenkaista vaan... niissäkin taitaa olla laatueroja. Meillä oli HAuckin yhdistelmät, ja niissä oli aivan surkeat renkaat. Alle vuoden käytön jälkeen alkoivat puhkeilla jatkuvasti ihan hiekotushiekasta (joka tosin on terävää, mutta ei mun kavereiden kärryjen renkaat siitä tykänneet huonoa). PAikkasin renkaita välillä kerran pari viikossa, tosi kypsää hommaa kun kumien poisottaminen vanteiden päältä ei ole mitenkään kovin helppoa alkuun, ennen kuin ulkokumit alkoivat löystyä jatkuvan poisrepimisen seurauksena. Nyt meillä on Emmaljungan rattaat ilmakennorenkailla, ja ne on hyvät. Yhtä mukavat kuin tavaliset ilmakumit, mutta eivät puhkea ainakaan kertaheitolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1295
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1217
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1145
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1070
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      53
      840
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      75
      741
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      682
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      41
      681
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      362
      659
    10. S on minun etunimen kolmas kirjain.

      Mikä sinun etunimen kolmas kirjain on?
      Ikävä
      53
      646
    Aihe