juomaan jäämättä kiinni, auttakaa!!

EXIT1234

Elikkäs olen 14-vuotias tyttö ja haluaisin päästä juomaan taas pitkästä aikaan, mutta niin etten jää kiinni. Eli onko teillä jotain hyviä neuvoja miten olette huijanneet vanhempianne? Minne olette menneet yöksi? Ja jos sanon vanhemmilleni, että olen menossa jollekkin kaverilleni yöksi, vaikka se olisi paras kaverini, jonka vanhemmat he tuntevat silti vanhempani haluavat soittaa kaverini vanhemmille. Joten neuvoja ja omia kokemuksia, nopeasti kiitos! (vappu tulossa)
KIITOS ETUKÄTEEN :)

36

3497

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ryyps ryyps

      Ei muuta ku mun luo dokaa :) mä tarjoon

    • huoh teinit

      Jätäppä pentu nuo aikuisten hommat aikuisille. Tuskin osaat käyttää alkoholia joten sama unohtaa moinen. Ei se ole edes niin jännää miltä kuulostaa.

    • säilytä luottamus

      Sanon sinulle nuori että kunnioita vanhempiasi. Ole kiitollinen että sinulla sentään on koti ja rajat. Ja rajat ovat juuri rakkautta ja välittämistä. Tekee mili kapinoida ja on luonnolista alkaa etsiä omaa elämää ja vapautta. Sinulla on hyvät vanhemmat.

    • rakkaus ja rajat

      sulla on hyvät vanhemmat ketkä yrittävät pelastaa sua pahoilta asioilta.onneksi mun tytär ei ole koskaan juossut päihteiden perässä! mutta lapsi kun olet niin et näe metsää puilta.ja viranomaisethan ottavat vanhempiisi yhteyttä jos tietävät alaikäisen juovan tainlöytävät juopuneena tai muiden päihdyttävien aineiden tilassa.sun vanhemmat välittävät,kiität vielä heitä joku kaunis päivä kun olet aikuinen ja lopettanu pelleilyt

    • Odottava palkitaan

      Odotat muutaman vuoden että sinun ei tarvitse peitellä juomistasi. (Ennen kuin se on karannut käsistä ja hävettää se juomisen määrä)

    • buhuhuhu534124

      Sanot että menet kaverille yökylään, vanhemmat yleensä kysyy et onks niil porukat kotoon, sanot vaa joo, etkä ees mee sinne kaverille vaa dokaamaa muualle! otat jonku repun mukaa mihin laitat jotai hammasharjoi vai mitä laitatkaa usein ku meet yökylää, mut meetki dokaa :DDd

    • pikkupullat

      valheilla on lyhyet jäljet ja mokan jälkeen on pipimpi olla,joten lapsukainen kasva isommoksi ja fisummaksi ennekuin k leikit ja keekoilet radalla

    • Äijä 31v

      Eiköhän se mehu olisi parempi pikkulasten juoma :D Ei kannata aikuisten juomilla leikkiä kun ei keho ole vielä siihen valmis.

      • pedofiilikö ?

        mitä Äijä 31v tekee NUORTEN palstalla ?!


      • PirjonVIHAAJA

        Ei jummi jammi sentään xD


      • Anonyymi
        pedofiilikö ? kirjoitti:

        mitä Äijä 31v tekee NUORTEN palstalla ?!

        Tääl on äijä 60 v., mitä sitten? Mulle on turha viisastella.


    • neuvokas-niilo

      Mulla on hyvä idea ja käytin sitä itekki. Laita vanhaan limupulloon kahta mehua sekaisin niin että maku on vähän erikoinen. Kerro kaikille että se on jotain hienoa alkoholia jonka nimeä et muista (tai keksi oma), ja laitoit sen vaan poliiseja/vanhempia harhauttaakses limupulloon. Kittaa sitä mehua koko ilta ja teeskentele olevas ihan perseet olalla. Jos sun kaveriski juo, niin ei ne huomaa mitään ettet oikeesti oo kännissä!

      Hyvinä puolina, että:
      - et menetä kasvojas tiukkapipona ku et juo
      - voit mennä selvin päin kotiin etkä jää kiinni koska et edes tehnyt mitään kiellettyä
      - et tuhoa kehoasi ja päätäsi alkoholilla
      - et voi joutua vaikeuksiin alhoholin hallussa pidosta koska eihän sulla ole alkoholia
      - et kännissä sammu ojaan etkä muutenkaan joudu perinteisiin känniongelmiin kuten raiskattavaksi tai hakatuksi
      - ei mee muisti ja voit muistella hauskaa iltaa myöhemminki
      - ei oo huono olo etkä haise viinalle seuraavana aamuna (toki voit feikata tän kavereille jos näät niitä: "Onpa hirvee krapula ihihihih")

      • 13vpoikaxd

        Tosi huono idea! Tuosta ei tuu mukava olo


      • kys_kaikille

        vitun maitoperse


    • eikös niin?

      Voi lapsikullat, nauttikaa vielä aidosti lapsuudeta. Kyllä tuota sekoilua ja pöljyílyä ehtii harkita vielä tekevänsä myöhemminkin. Teidän iässä tuntuu kivalta irroitella ja uhmata rajoja, mutta voi sen tehdä iahan rakentavammakin tavalla.
      On sellaisia nuoria, joiden vanhemmat viisveisaavat, mitä jälkikasvu touhuaa? Ei sellainen ole rakkautta ja vastuullista vanhemmutta.

    • LOKOLOKOPO

      Ei tossa mehun juomisessa ole mitään järkeä. ihmiset juo alkoholia että ne saa kunnon kännit ja fiilis paranee :)

      • girlllll

        muumilimu on paras vaihtoehto aloittajalle.


    • pupu-kaakota lapsill

      tai pupu-kaakao,turvalllinen pikkutytöille ettei pahat pojat pääsis yllättämään

      • Karvainen Setä

        Niin, minäkin join siirappia ja olin tyytyväinen nuoruudessani.


    • so_saddening

      Minun mielestäni sinun ei pitäisi valehdella vanhemmillesi. Voi toki olla, etteivät he koskaan saa tietää sinun kännänneen 14 vuotiaana. Kuitenkin, (riippuen vanhemmista) luottamuksen menettäminen on aika iso juttu ja se voi myöhemmin aiheuttaa paljon enemmän ongelmia...

      Entistä useampi ikäisesi ryyppää ja olen myös melko varma, että vanhempasi tietävät sen olevan yleinen trendi. Joten mikset kysy suoraan vanhemmiltasi asiaa? Saisitko mennä sille kaverille, siihen paikkaan ja siihen aikaan juomaan?

      En väitä, että vanhempasi suostuisivat siihen. Vanhemmalle tärkeämpää on kuitenkin se, että hän tietää missä lapsensa on tai että voi soittaa hänelle tarvittaessa ja hakea kotiin, jos lapsi on sammunut kaverin lattialle. Mietipä nyt... tiedottomuus on kaikkein kamalinta; olet vanhempi, mutta lapsesi on salaa lähtenyt juopporeissulleen etkä saa häntä kiinni - et tiedä missä hän on...

    • asadsdcv

      Mä oon aina sanonu meen kaverin luo yöksi ja yleensä ne uskoo etten jois mitään eikä ne koskaan soittele mun perään missä meen ja mitä teen :D ne luottaa niin hyvin minuun

    • ex teini

      Ite oon nyt 17, kohta 18 vuotias. Alotin juomisen 14 vuotiaana, ja on niiltä ajoilta kyllä hyviäkin muistoja. Mutta enemmän varmaa niitä huonoja. Välit tulehtu vanhempien kanssa, milloin oli koko suku koluumassa kaupunkia läpi ja milloin soitettii poliisit ettimään. Mietin vieläkin kavereiden (ovat siis samoja kavereita kenen kanssa olen vedellyt lärvejä pikkusena) kanssa kuinka ollaan pystytty tuolla 30asteen pakkasessa juoda. Leggigsit ja huppari päällä. Voi terve. Olin 15 ku oltii juomassa yhellä aikuisella miehellä joka poltteli ja käytti silloin tällöin muutaki kamaa. Aloin seurustelemaa sen kaverin, 23v kanssa. Silloin alko jatkuva viinan himo laantumaa. Noin vuos sitte jätin sen ja nyt asun yhdessä nykyisen poikaystävän kanssa. Elämä menee tosi hyvin, pääsin yläasteen jälkee juuri sille linjalle mille halusinkin vaikka ysi meniki vähän päin honkia ku lintsasin yms melkein kokoajan ja menin joskus jopa kännissä kouluu. Äiti on muuttunu ärsyttävästä kusipäästä maailman parhaaks äidiks jolle kerron kaikki asiat. En juo enää melkein ollenkaa. Jos yritän vetää kännejä nii jossai vaiheessa tulee sellanen stoppi ettei tee enää mieli ollenkaa vaikkei oo ees kännissä. Mistä lie sitte johtuu. Paljon helpompi elämä nyt ku vanhemmat luottaa eikä kysele missä liidän jne. Yleensä kerron ite. Ennen en vastannu niille ikinä puhelimee, nykyää uskollan jopa vastata. Osan siitä entisestä elämästä kyllä poistaisin jos voisin. Kannattaa siis oikeesti miettiä millasen elämän haluaa ja kuinka paljon tarvitkaa vanhempia. Saatat jopa yllättyä. Jos hyvin käy, kun saatte vanhempien kanssa luottamukset kuntoo ni vanhempas saattaa jopa joskus hyväksyä sun ottavan pari. Ei ihmeitä tapahu päivässä, vaan pikkuhiljaa :)

      • moikkelisvaaaaaaa

        Asiaa! Itse olen tammikuussa 17v täytttävä tyttönen ja sillo.n seiskaluokkalaisena alko tekemään mieli juomaan ja kylille. Porukat ei hommaa hyväksynyt, kerran tulin kotiin vähän ottaneena lapsukaisena. (ja olin sanonut meneväni nuorisotalon päihteettömään tapahtumaan) Tästä tuli niin paljon paskaa, minkä ymmärrän kun ikää oli se 13v, että siihen mun juomiset jäi, kun en halunnut yhden illan takia menettää kaikkea elämääni seuraavaksi kuuksi. Nyt porukoiden ja mun välit on paljon rennommat, sillon pahimmassa murkkuiässä kun ne oli aivan tulehtuneet mun koulukäytöksen (ja tupakoinnin, jonka senkin sitten kasin lopussa jätin) vuoksi. Nyt olen käynyt muutaman kerran juomassa, ei mitään perseitä mut kuitenkin ja vanhemmille se on ok, jos kaverin (täysikänen) kotona ja tutussa seurassa pysyn jäämättä virkavallalle kiinni. Että odottakaa muutama vuosi niin hommasta on kaikille enemmän iloa!


    • Tietäjät_tietää

      Vanha ketju mutta pakko sanoa, näin 16-vuotiaana poikana että meikäläinen on juonu tähän ikään mennessä jotku 6 pulloa siideriä yhteensä ehkä, vain sen maun takia. Enkä juonut ns. "salaa", ensinnäkin koska vanhemmat saattaa joskus tarjota sen yhden siiderin, koska tietävät että osaan juoda alkoholia viisaasti ja toisekseen, mun mielestä ei ole mitään järkeä mennä juomaan salaa ja siten saada paskaa niskaan.
      Mutta pointti oli siinä, että mä en ymmärrä miksi jotkut haluavat hakea sitä humalatilaa, joka periaatteessa antaa vaan krapulan, paskan fiiliksen jos masentaa, ja voi karkottaa sun läheiset pois ja saa näyttämään sut idiootilta.

      • Anonyymi

        Juuri noin. Tästä moni kukkahattutäti saa sydärin, mutta sama täällä. "Lapset" sai kotona maistaa olutta, juoda jopa sen tölkin, jos halusivat, 15-17vee. No, tokihan ottivat, muttei se hyvää ollut. "Kielletty hedelmä" ei enää ollutkaan niin kiinnostava juttu, että överiksi olisi mennyt.


    • Justsayingggggg

      Tuolle ylemmälle: koska humalatilassa on rentoa ja kaikki tuntuu kivalta. Ei tarvii stressaa ja se on jotenki vapauttavaa.

    • Tietäjät_tietää

      Just joo, niinhän ne juopot sanookin, sori nyt vaan. Totuus on se, että humalahakuinen juominen on sekä noloa että naurettavaa, kun luullaan että juominen vie kaikki murheet pois. Mutta toisin on seuraavana aamuna, kun miettii mitä eilen örvelsi ja huomaa olevansa krapulassa. Aika hauska fakta, että jopa tämänikäinen 16-vuotias teini voi ymmärtää sen mutta jotkut (todella monet) täysikäiset eivät.
      Usko pois, humalatilassa oleva ihminen on lähinnä säälittävä ja myötähäpeää aiheuttava.

    • Elikkästen_joo

      Elikkäs minäkin olen 13 v, persutyttö. Olen juonut n. 10 vuotta. Aloitan aamuni raikkaalla kossulla, jota menee aamupalana joku tollanen 0,7 litraa. Jatkan siitä sitten koulussa joko brändyllä tai whiskyllä, n. 1,5 pulloa (1L) iltapäivään mennessä. Illalla koulun jälkeen teen läksyt ja rentoudun samalla parin punkkupullon ja jägermeisteri shottien ryydittämänä.

      Vähän taas janottaa, joten en nyt ehdi enempää sinua opettamaan. Työnnä vaikka tenupullo vittuus.

    • ahmed.awad

      Olen itsekin 16, enkä juo, paitsi tietenkin testinä.

      Käyttäjä Tietejät_tietää: miten sinä voit tuomita humala-tilaa, jos et sitä ole koskaan kokeillut? Voin sanoa, että itsensä nolaaminen, kuten sanoit, on ihan itsestä kiinni, ei se päihde niin paljoa sinua muuta. Muutenkaan nuorena, ainakaan minun kokemukseni mukaan, ei tule mitään krapulaa.

      Nämä asiat pitää kokea ennen tuomitsemista.

    • Anonyymi

      ei vittu mua naurattaa tää tekopyhyys tääl☠️

      • Anonyymi

        "ei vittu mua naurattaa tää tekopyhyys tääl☠️"

        luulen että ei naurata kun olet aikuinen järjeltäsi. Vaan harmittaa kun olit niin lapsellinen.


    • Anonyymi

      Viinan kanssa ovat kokeneemmatkin haksahtaneet. Suosittelen sinulle parempia harrastuksia.

    • Anonyymi

      Mulla ei ole yhtään ideaa sulle. Harmi

    • Anonyymi

      On erittäin tärkeää, että opit kunnola ryyppäämään. Onneksi naiset alkolisoituvat nopeammn kuin miehet. Olet varmaan pannut merkille, että juopojen miesryhmässä on aina yksi alkoholisoitun nainen. Hänen roolinsa on erittäin tärkeä miesten välien sotkeminen ja usein tämä sotkeminen päättyy miestappoon. Ajattele, yksi juoppo eukko, innoittaa miestapon. Opettee vain juomaan, niin pääset jukisuuteen.

    • Anonyymi

      Tarviit "halujesi" kanssa kunnon opetuksen lasarettiin asti. Toivo, että henki säilyy. Ryyppääminen tai huumeet onko ne niin tärkeää? Juu, olen itekin vetänyt ekat kännit 15vee ja aika kovat sellaset ja ihan viskillä. No viskit jäi hamaan teini-ikään.. Sitä vaan, että opetuksena hyvä ja jälkeenpäin ajattelin, et onneksi henki jäi. Eihän sitä sillon teininä tajunnut, mitä se "hauska" oli.
      Kuuntele vanhempiasi, vaikuttavat vanhemmilta, ei kavereilta. Olet heille vielä jonain päivänä kiitollinen, että pistivät sinulle kampoihin. Nyt ovat mielestäsi "paskamaisia vanhuksia, jotka ei tiedä mistään mitään". Ajattele myös, miltä vanhemmistasi tuntuu, jos joisit itsesi hengiltä?

    • Anonyymi

      1. Hanki rahaa
      2. Mene lähikauppaan
      3. Osta mehua, maitoa, vettä, limsaa tms.
      4. Juo.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2021
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1932
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1515
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe