Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Holiday club yms kusetukset

älyhoialajataminua

Kuinka pihalla pitää ihmisen olla että lähtee näihin lomaosake huijauksiin? Eihän näissä ole järjen hiventäkäkään.

Ostetaan osake, maksetaan siitä vastiketta ja käydään kerran vuodessa siellä.. ja sekin maksaa vielä erikseen? häh?

Äly HOI ÄLÄ JÄTÄ!

6

1237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luunappi

      Moni asia on pitemmän päälle halvempaa osakkaalle kuin vuokralaiselle... esim. asunto-osakkeessa asuminen tai aikanaan puhelinosakkeen omistaminen, miksei sitten tällainen lomaosake. Molemmat olen aikanaan hankkinut suoraan omistajalta, käytettynä, ilman välikäsiä.

      En omista lomaosaketta, mutta olisin kiinnostunut halvan ja hyvän viikon mahdollisesti ostamaan. Tietääkseni vastike kattaa sen viikon kulut eikä mitään eri maksuja tule. Näiden ympärillä on vaan niin paljon yllä olevan kaltaista turhaa vouhotusta, ettei tästä systeemistä oikein ota selvää...

      Hallinnoijataho ilmeisesti vetää omansa välistä, jolloin vastike on korkeampi kuin olisi viikkokustannus omasta asunnosta. Mutta sama parku se on taloyhtiöissäkin.

    • Päsiin aivot

      En ostanu osaketta mutta ostin kuusi lomamatkaa, edullisesti, aloin funtsia tajusin että ei, yritin perua, ei vastaanoteta kirjettä. Etumaksu vietiin kyllä, en tiedä onko koko firmaa olemassakaan, kusetusta siis koko juttu, sinne meni tonni, toive on että eräs tapa saada omansa takaisin on, voi minua tyhmäääääääliötäääääää ja tiesin ja monesti hälytyskellot soi vaan kun ei tarvinnut heti maksaa niin ajattelin että kun perun ajoissa eivät voi periä etumaksoi, perivät perkeleet suoraan, ite annoin niille eväät !
      Siis tiesin, mutta se alku vei minut aivan väärille urille.
      Minä voitin kameran paskan, siitä innostuneena katsomaan ja MITÄ SIELLÄ OLIKIN NIIIIIIN MUKAVA PASI, HÄN VEI ASIAT suunnitellusti läpi ja minä idiootti menin halpaan, esiteltiin hienoja hotelleja, ihmettelin kun esittelijä säikkyy siivoajia ja kaikkea ....voi helvetti miten hieno kusetus.

      PERUUTUSKIRJETTÄ ei vastaanoteta, yhteyttä ei saa, VOI VEEE !

      • Pässin aivot

        Siis pässin aivot jatkaa että kysewessä oli asiatietojen mukaan Holiday Club Espanja......en ollu ainoa , jota sinä päivänä kusetettiin, moni oli jo perunu heti seuraavana päivänä, mutta miten käy etumaksun !?


    • pah4

      Minkä ihmeen etumaksun? Holiday Club ei peri etumaksuja, vaan kaikissa kaupoissa on laillinen irtisanomisaika.

    • petteris2

      puhelinmyyjille on paras sanoa suoraan, ettei tee puhelimessa mitään sitoumuksia (menee useimmiten nauhalla! :) )

      Yleensäkin kannattaa kieltäytyä kaikista suullisista markkinointipuheista ja pyytää kirjallista tarjousta kotiosoitteeseen. Ei sähköpostiin, tai ainakin sellaiselle e-mail tilille, joka on "reservissä".

      Mitään "ilmaista" tavaraa tai palvelua ei kannata ottaa vastaan. Ilmaista lounasta ei ole. Tämä "olet voittanut päävoiton" on kyllä todella ovela koukku!.

      Perikuntamme pääsi lomaosakkeista eroon Huuto.netin nettihuutokaupassa. Hinta pitää kyllä laittaa todella alas ja sitten katsoa, mikä on markkinoiden käsitys hintatasosta. Sain muistaakseni 1200 eur toisesta ja 800 toisesta.
      Halvalla meni suhteessa maksettuihin summiin, mutta itse olen todella tyytyväinen kun päästiin niistä eroon.
      Lomaosakesysteemi voisi periaatteessa toimiakin, mutta niin montaa on narutettu täydellisesti, että vie vuosia palauttaa maine jonkinlaiselle säädylliselle tasolle!

      • narutettu

        Narutukset aloitti HCR. Siksi kierrän kaukaa tämän puljun nimenkin, vaikka kuinka yrittää kehua kaupankäynnin kasvua. Pitäneekö paikkansa? Epäilen. Jotenkin on manipuloitu lukuja.

        Isännöinti yms. on kuitenkin tuottoisaa puuhaa HCR:lle. Pakkoisännöintiä lomaosakkaille; tämä se nostaa yhtiövastikkeet pilviin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe