Kun koiria ei puistossa käymme siellä

gfdsgdfger

että rakas maailman kiltein amstaffini saa juosta vapaana.(ja leikkiä kanssani)
Itselläni on huonoja kokemuksia koirapuiston ihmisistä ja sosiaalisista kuvioista.
Moni ihminen tarvitsisi kuonokopan.

Eli häivyn aina heti koirani kanssa kun muita ihmisiä ja koiria tulee.
Silti varmaan koirapuiston väki juoruilee, ihanaa p....!!

Mutta hyvää kesää kaikille oikeesti koirarakkaille ihmisille, joilla on silti muutakin elämää kuin toisten koirien ja ihmisten kyttääminen. (heitäkin on paljon)

T. Oli pakko vuodattaa :)

7

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fsadsasad

      Näin mekin tehdään pittiemme kanssa :) Monet muun rotuiset koirat tarvitsisivat ne kuonokopat, tai omistajat koiranpitokiellot!

      Hyvää kesää sinnekkin ja paljon rapsutuksia amstaffille, hauskoja otuksia ovat :)

    • Ssss

      Meidän puistossa käy yks nainen jolla on kaks staffia ja se päästää ne puistoon jos siellä ei oo ketään muuta. Mikäs siinä jos ihminen ei halua että puistossa on toisia koiria samaan aikaan. Ite ainakin kunnioitan niitten päätöstä enkä rupee painostamaan että tulkaa nyt vaan meijän kaa tänne! Jos ollaan oltu jo pitempään puistossa oman koiran kaa nii me lähetään pois siitä niitten jaloista että ne staffit pääsee sitten vuorostaan puistoon.

      Meidän puistossa ei onneks juoruilla vaan ollaan hyväksyviä ja kunnioitetaan jos joku ei taho tuua koiriaan sinne sillo ku siellä on joku toinen.

    • pötss

      Itselläni on iso, nuori, uros joka on ilmentänyt urosagressiota ja tästä syystä mekin olemme puistoilleet viimeaikoina silloin kun puisto on tyhjillään, ison nrtun antaisin tulla kanssamme samaan aikaan puistoon, mutta muussa tapauksessa me väistämme muiden tieltä.
      Ennen kun tuo alkoi ilmentää agressiota sai se ulkoilla vapaana läheisessä metsässä, nyt en viitsi ottaa riskiä ja siksi puistoilemme nyt näin, saa koirakin olla vapaana. Aivan sama mitä muut ajattelevat.

      • ,lkjlhlloli

        Parempi niin ja hyvä että tiedostat ongelman etkä ota turhia riskejä..tuskin siitä silloin mitään puhetta tulee. fiksuahan seon. :)


    • Kurikkaan ...

      koirapuisto? Tänne ollaan/ on oltu aikeissa rakentaa koirapuisto ja toivottavasti se toteutuukin. Olisi mahtava käydä Sulon kanssa puistossa ! :)

      Aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille koiranomistajille ! :)

    • KILTINkoiranomistaja

      no se nyt lukee jo staffien ja pittien luonnekuvauksessakin että ne ei ole puistokoiria. ja vaikka ne olisikin maailman kilteimpiä koiria, ni se ei mun mielipidettä muuta. niitä on kumminki käytetty koira tappeluihin ja joitakin käytetään edelleen ni silti niiden veressä virtaa se pieni tappelun halu, joten jos kyseisiä rodun koiria näen puistossa en vie omaani samaan puistoon, ihan vain oman koirani vuoksi. en muun takia, justiihan oli jossai koira ohjelmassaki että ku ns.tappelukoira ottaa hampailla kii toisesta koirasta ni se ei päästä irti ennenku siltä toiselta lähtee vaikka se korva irti. ihmisillä on oikeus olla oma mielipide tappelukoirista, on mulla esim dalmatialaisistakin, niiden rotumääritelmässä lukee että aggresiivisuutta ja luonnevikaisuutta tavataan monilla. eli ei pahalla, mutta jos koiria on käytetty koiratappeluissa, en halua olla sellaisen koiran kanssa tekemisissä, ja sellainen koira ei tule toisen koiran kanssa toimeen ellei ole ollut yhdessä koko elämänsä toisen koiran kanssa, ni ainostaan sen kanssa. ei tarvii ku vähä klikata päässä joku ruuvvi sun koiralla vaik olis muuten ku maailman ihanin ja suloisin ni se on toisen koiran menoa. tämä oli mun mielipide ja mullahan oikeus siihen, tämähämn on keskustelupalsta. mut hyvää kesää kaikille!

    • puistokoira

      Vielä sananen aggressiosta: rotujamme on jo vuosisadan ajan jalostettu perhe- ja näyttelykoiraksi karsimalla rodun halukkuutta ottaa mittaa saman sukupuolen lajikumppaneistaan. Tosiasia kuitenkin vielä nykyäänkin on, että amstaffi saattaa aikuisena osoittaa aggressiivisuutta muita saman sukupuolen edustajia kohtaan. Tätä piirrettä voi tehokkaasti hillitä, mikäli koira saa pienestä pitäen oikeita käyttäytymismalleja, ts. se ei näe muiden koirien tappelevan eikä se joudu itse hyökkäyksen kohteeksi. Omistajan kannattaa panostaa pentuajan positiivisiin sosiaalisiin kontakteihin, sillä jo yksi huono kokemus saattaa laukaista aikuisena koira-aggressiivisuuden.




      Amstaffi on oiva koira aikuiselle, aktiiviselle ja paljon ulkoilevalle ihmiselle. Amstaffi ei välttämättä sovellu ulkoilutettavaksi koirapuistoissa. Vaikka se itse olisikin sosiaalinen, se voi kuitenkin ottaa haasteen vastaan. Jälki voi olla tällöin todella ilkeän näköistä ja vaikutukset koiran luonteeseen lopunikäiset. Amerikanstaffordshirenterrieri on kokoonsa nähden voimakas koira, jonka täytyy aina ja joka paikassa olla omistajansa hallinnassa!

      tämä teksti lukee wikipediassa, joten parempi on että käytät puistoa vain yksinäsi ja poistut ku joku muu tahtoo tulla puistoon. terveisin seropin kanssa puistoileva

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1143
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      790
    5. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      789
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      774
    7. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    8. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      750
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe