Graco cosmic comfort S / Britax multi tech 2

?

Pohdinnassa kumpi istuin ostetaan, joten kokemuksia molemmista istuismista otetaan vastaan. Molemmissa omat hyvä ja huonot puolensa, listasin itselleni ja - , mutta ne meni tasan eikä se ainakaan helpottanut päätöksen tekoa. Gracossa tökkii isompi koko (etupenkillä ei mahdu istumaan), vaahtomuovin nyppimis mahdollisuus. Britaxissa tökkii taas kankaan pehmeys (kuluu herkemmin?) ja istuimen pysty-asentoisuus. Haussa siis istuin jonka saa sekä selkä- että kasvotmenosuuntaan kiinnitettyä, palkki-istuinta emme halua. Autona golf, joten istuimen koolla on myös merkitystä.

7

976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • valinnan vaikeus

      Eipä noita vaihtoehtoja oikeastaan muita olekaan kuin nämä kaksi huonoa istuinta. Kumpikaan ei ole testeissä vakuuttanut, joten melkein sama kumman valitset.

      • vaihtoehtoja on!

        Vaihtoehtona kyllä on myös Brion Zento, että ei ole vain noissa kahdessa vaihtoehdossa istuimet.. Lisäksi löytyy todella kalliita istuimia muiltakin merkeiltä, mutta niistä ei nyt kysytty, joten tämä meni ihan yhtä ohi aiheen kuin sinunkin vastaus :)

        Eli siis riippuu ihan kuinka paljon haluaa rahaa käyttää istuimeen, että löytyykö vaihtoehtoja enemmän vai ei :P


    • Meillä mietittiin myös tuota Britaxin mallia, mutta ei sopinut silloiseen autoomme. Päädyimme ostamaan BeSafen iZi Combi x3:n http://www.besafe.com/products/toddlers-car-seat-0-18-kg/izi-combi-x3 ja siihen olemme olleet todella tyytyväisiä. Tällä hetkellä autona passat ja edessä mahtuu loistavasti istumaan, vaikka istuin onkin kiinnitettynä selkä menosuuntaan.

      Mallejahan on vaikka kuinka ja paljon, mutta kannattaa sinne kauppaan mennä katselemaan ja kyselemään sekä mahdollisesti niitä autoon sovittamaan. Meillä meni Gracon turvakaukalosta kankaat rikki siitä turvavyön reitityskohdasta, vaikka kaukalo oli vöillä kiinnitettynä kaikki kaksi kertaa. Tämän takia Gracoa ei meille edes mietitty. Jos ei kankaat kestä kunnolla vauva-aikaa niin miten ihmeessä sitten pidemmän käytön. Turvallisuusrakenteisiinhan tämä ei vaikuta, sinänsä siis pikkujuttu .

    • ei vanhoille

      Jos nyt saa valita, niin ostaisin Cybex Sironan. Siinä laatu on varmaan eri luokkaa kuin noissa kahdessa. Ainakin on ollut muissa Cybexin istuimissa. Cybex Sironan saa käännettyä molempiin suuntiin telakasta irrottamatta ja se kääntyy sivuttain, jotta saa lapsen laitettua istuimeen helpommin ryömimättä auton sisään.
      Kallistuksia on molempiin suuntiin reilusti. Siinä vaihtoehto vanhoille malleille.

    • vierailija21

      Cybex Sirona tulee myyntiin 13.9.12 ja hintaa taitaa olla lähemmäs 600€, eli melko suolainen...

      • ei vanhoille

        Parastahan ei saa halvalla ja jos hinta on tuota luokkaa, niin onhan siinä turvallisuutta, ominaisuuksia ja toimintoja aivan eri tavalla kuin noissa halvoissa aikansa eläneissä malleissa, jotka ovat olleet turvallisuustesteissä näköjään puolivälin heikommalla puolella testatuista istuimista.


    • OZ myyjä

      Tilaa saksasta, toimitukset alkaneet. Hinta hitusen alle tai päälle 400€ kotiin kannettuna. Sama hinta menee kun ostat täältä aikaisemman sukupolven turvattomamman kaukalon jalustan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2052
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1451
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1325
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      69
      1265
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1207
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1115
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1060
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      52
      791
    Aihe